Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Scatter (Pá, 22. 5. 2020 - 14:05)

V životě jsem nenapsal, že bych to neudělal pro holku kdyby chtěla, napsal jsem že to nedělám sám, protože mi to nic neříká a připadal bych si jako idiot. Prostě se mi tžo nelíbí a tečka jsem kurva někdo tak si nebudu dělat do trenek :D, ale rád pohoním u scat videí a posraných holek, to je něco diametrálně odlišného, jsem heterosexuál a zbožňuju pokakaný holky, jen se neposrávám sám, nechápu co je na tom tak těžké pochopit :) partnerce splním klidně cokoli a jsem kurva dobrej milenec.

Scatter (Pá, 22. 5. 2020 - 09:05)

Páni, začínám mít o tu tvou sestru eminentní zájem :)))) Nehledá náhodou přítele, který by ji vydatně podporoval v pokakávání? :)

Kačka_j (So, 23. 5. 2020 - 02:05)

Promiň ale to doufám že ne. To už by bylo na mně fakt moc.

Scatter (Po, 18. 5. 2020 - 21:05)

Nechci nic víc než si užít pořádnou jízdu s pokakanou holkou, to chci tak moc? Vždyť je to krásné a příjemné pro oba, vážně nechápu co na tom holky tak řeší...ty nádherný videa na internetu taky točí skutečný ženský, ne? Jestli to dělaj jen pro prachy tak to je to nejmenší.

Scatter (Po, 18. 5. 2020 - 18:05)

Co na to říct, na 99% jen další trapnej fake, asi to tu už nemá cenu, je tu až na stálice jen partička omezenců co si hrají na holky nebo si z nás dělají prdel. Jitko ty si taky o mě myslíš moc hezké věci, já jsem dokonalý muž a takové smýšlení o mě co kdybych třeba nebo něco, jak mě můžeš srovnávat s nějakými omezenci, to teda pěkně děkuju, ale klidně napiš, jsem přirozeně v kontaktu s Kiki nejdýl ze všech tady. Chtěl jsem zde napsat už včera a udělat za tím vším derniéru. Mám poslední dobou zajímavé období, ikdyž se občas nedaří, vždy se mi vše vrátí, v soukromém životě se mi asi nemůže dařit víc, pokud chci zůstat při zemi, tak musím říct že jsem vděčný za to jak se mi všestranně daří. To poslední co v životě chci a je stále nedosažitelné je partnerka pokakanda, žel Bohu nemůžu mít asi úplně všechno, asi je to proto, aby naprosto šťastný člověk nepřišel o motivaci a cíle. Už na to prostě prdím, budu si užívat život naplno a hledat náhradní uspokojení jinde. Nemá cenu doufat v něco co nikdy nebude, žít musím s tím co je a na co dosáhnu, je mi to najednou stranu líto, po pokakané holce toužím mnoho let a svádět kvůli tomu holky kamarádů mi nepřijde ode mě fér. Tušil jsem od začátku že Ana, Jana je fake, ale sám sem chtěl věřit tomu že není, pořád doufat na zázrak, už to prdím, včera se mi extrémně zadařilo, kurvu co by do toho šla si nikdy nezaplatím, bohužel je to pod moji úroveň, zůstane to jen na náhodě, jdu si užívat na vysoký noze a třeba ty neochotný ženský taky dostanu z hlavy, tolik snažení pro nic nemá cenu a už ani smysl.

Jitka D (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Hele, diskusi na téma pokakání u chlapa jsme tu už před časem vedli a nemá asi cenu to znovu otevírat. Tam se neshodneme. U mne má větší sympatie chlapi, který to pro svou dívku udělá, když vidí, že by se jí to líbilo.

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 19:05)

No a tobě napíšu soukromě abych tu netvořila další grafomanskou story :0)

Milan (Po, 18. 5. 2020 - 09:05)

Tak nevím co mě to dneska napadlo, asi jsem se k tomu od vás nechal vyhecovat, ale dneska po ránu jsem se po hodně dlouhý době zase pokadil. Asi už mi hrabe z toho, že na to nemám holku, tak jsem natáhnul slipy, zapálil si na ten výkon a všechno do těch slipů pustil. Dostal jsem chuť se v tom udělat a takhle sakra silnej výstřik už jsem neměl ani nepamatuju. Pak jsem si teda řekl : "co ti jebe?" a šel jsem se osprchovat. Mám dvě fotky, tak je klidně taky nahraju na to hovno.sk. Scattere co ta "tvoje láska"? Sem už nějak nepíše. Ozvala se ti na ten mail?

Jitka D (Po, 18. 5. 2020 - 14:05)

Přidávám se ke Kikině. Proč by ti jako mělo jebat? Z toho, že ses pokadil a navíc se v tom i udělal? Pokud se pokakaný vzrušíš natolik, že dosáhneš tak mohutného orgasmu, jak popisuješ, tak tě to prostě určitým způsobem bere. A nemá cenu si namlouvat, že ne. V takovém případě bys to zkusil jednou, pak bys ze sebe se zhnusením umyl hovna a víc už by tě to nenapadlo. Přinejmenším to potřebuješ alespoň jednou za čas, abys lidově řečeno vypustil páru a zbavil se nějakého napětí a přetlaku, který se v tobě střádá. Způsobů ventilace je spousta. Někdo má adrenalinový sport, někdo si to jde z hlavy vylejt, někdo se jde nahý rochnit do bláta, někdo si nadělá do gatí a mohla bych pokračovat ještě hodně dlouho. Moc hezky byla tahle otázka otevřena ve filmu Knoflíkáři, jestli si ho viděl. Pokud jsi sám, nemusíš nikomu nic vysvětlovat ani se nemáš před kým stydět, tak o nic nejde.

Milan (Po, 18. 5. 2020 - 15:05)

Dík za pochopení. Můj vztah k tomu je vesměs kladný, to nepopírám. Už jsem se tady o tom před časem rozepsal pod nickem Zvědavec. Jestli tě to zajímá, tak si to vyhledej. Je to tak dvě tři stánky dozadu. Šťastnej chlap jsem byl čtyři roky s mojí Pavlínkou o kterou jsem kvůli vlastní blbosti přišel. Na dotaz Kiki : No nepokadil jsem se dobrých osm let v podstatě od doby, co jsme s Pavlínkou rozešli. Samozřejmě, že tehdy když se pokadila ona pro mě, tak jsem na její přání neměl žádnej problém se pokadit pro ní. Moje dnešní akce byla tak trochu vrcholem zoufalství. Jako, že jsem se holt musel posrat sám, když už to pro mě žádná holka neudělá :) Jinak Jitko, i já jsem s Kiki v soukromém kontaktu a mám její mail, ale pokud ti nevadí napsat tomu scatterovi, tak budu radši, protože se mi moc nechce dávat mail na diskuzi tohoto typu. Uvidíme co na to Kiki.

Jitka D (Po, 18. 5. 2020 - 15:05)

Už musím padat a tak jen rychle. Toho scattera jsem navrhla proto, že on sem mail dává a tudíž by nikdo další už nemusel. Tu tvoji opatrnost plně chápu. Příspěvek, o kterém si mluvil, jsem dohledala. To je škoda, že se vám to rozpadlo. Nejspíš sis to užíval podobně jako ten můj. A mohl si Pavlínu i umývat nebo se jen koukat? Hlavně zasluhuješ pochvalu, že když si to přála, tak ses pro ní taky pokadil, aby si i ona přišla na své. Hádám, že jste si museli docela dobře souznít. Tohle řada mužských nedokáže. Kochat se a ukájet pohledem na pokakanou holku to ano, ale nadělat si taky do kalhot to už ne. I se scatterem jsem tu na tohle téma už vedla polemiku a třeba on by to asi neudělal. Alespoň to tak tvrdil.

Milan (Út, 19. 5. 2020 - 12:05)

Tak Pavlína si zakládala na tom, že jako velká holka se dá sama dohromady, což jsem respektoval. Jasně, že bych s chutí přiložil ruku k dílu :-) Ale mohl jsem být aspoň té její očistě přítomen. Když za pomoci mýdla a vody mizel ten hnědý nános s tý její překrásný prdelky, tak jsem se zpravidla vycákal podruhý. No a potřetí jsem se pak obvykle už vycákal do ní. Samozřejmě, že jsme dodržovali určitý hygienický pravidla a takový ty scat hrátky typu mazání hoven po těle nebo sex v nich to nám zase nic neříkalo. Máš pravdu, že souzněli jsme spolu opravdu maximálně. Hráli jsme si i různý modelový situace. Třeba já pan učitel jsem jí jako svoji žákyni nepustil na WC a ona se pokadila. Pak se mi "pomstila" přidáním projímadla do pití a pan učitel se pokadil a znemožnil před celou třídou :-) Měli jsme v tomhle hodně podobné perverzní fantazie. Akorát, že já to o sobě věděl už od útlého věku. Ona možná taky, ale potlačovala to v sobě. Až když ta bariéra padla, tak se dokázala patřičně odvázat. Jak říkám, nejlepší čtyři roky mýho života. Rád na to vzpomínám.

Jitka D (Pá, 22. 5. 2020 - 11:05)

Moc hezky jsi to napsal. Museli jste si to fakt spolu báječně užívat. Škoda, že to skončilo. Pokud jde o ty extrémnější hnědé hrátky, tak tam máme stejný názor. Souložit v tom a mít toho potom hromadu v pochvě, tak to ani náhodou. A stejně tak nějaké roztírání výkalů po těle. Jo, když se to maže po zadečku, mezi nohama, přes pičku a případně po stehnech, tak to je OK. To k pokakání patří. Ale představa jak mi to někdo maže třeba na bříško nebo prsa. Brrrr, fuj. Nejspíš bych se pozvracela. Znovu tě chválím, že ji jí dokázal dopřát, aby se i ona mohla pokochat pohledem na pokakanýho chlapa. Není to u chlapů úplně obvyklé, jak může vidět u Scatera. A pokud to bylo s projímadlem, tak to ses musel možná i docela pěkně zřídit. Tam se opravdu dá docílit takové nadílky, že seš po... od zad až na břicho.

Milan (Ne, 24. 5. 2020 - 08:05)

No byli jsme v tomhle opravdu sehraní. Hrajete někdy se svým přítelem taky tyhle scénáře? Pro nás to bylo koření těhlech akcí, aneb proč to jenom vyprdnout do kalhot, když se u toho člověk může ještě pobavit. Mám těch zážitků tohoto druhu hodně, ale to radši soukromě, jestli se ti povede navázat ten kontakt s Kikinou a budeš mít zájem, tak si můžeme taky psát. Jak už jsem uvedl tohle je pořád veřejná diskuze a může si to přečíst úplně každej. Proto se tu o tom nechci úplně do detailů rozepisovat. Už jenom kvůli ní, nebylo by to úplně košer.

Jitka D (Pá, 29. 5. 2020 - 12:05)

Koukám, že jsme v hodně věcech stejní nebo podobní. To víš, že jsem taky jen tak obyčejně nekadila do kalhot. To není ono. Skoro vždycky jsem si přehrávala nějaký scénář, jako že se mi strašně chce, ale z nějakého důvodu nemohu na záchod, a že to musím vydržet, protože se přece pro boha živého neposeru do kalhot. A samozřejmě, že to skončilo tak jak jsem v duchu chtěla. Krásně plnýma kalhotama. Ten pocit prohry boje s vlastním tělem se mi vždycky líbil. A hlavně to při takovém průběhu je konzistence blátíčko, což já moc ráda, jak se to potom všude rozlézá a rozmatlává. S přítelem jak kdy. On je spíš pečovatelsky založený. Daleko víc si užije, když mne může vysvlékat a dávat do pořádku. A já zrovna tak. Než jsem ho poznala, tak očista byla už jen o tom zbavit se hoven. Ne že by mi to nějak vadilo, ale už to nebyla žádná zábava. A že to někdy, když se pořádně zřídíš, dá docela fušku, to znáš nejspíš sám dobře. Jenže když tě dává do pucu blízký človíček, je to najednou o dalších moc fajn zážitcích. O tom už jsem tu kdysi psala Kikině. Kontakt s ní určitě navážu. Myslela jsem, že to zvládnu tento týden, ale jak říká jeden můj kamarád, člověk míní a šéf mění. Plně chápu, že se nechceš rozepisovat tady. Já si taky hlídám soukromí. Nejen kvůli sobě, ale i kvůli příteli. On je vědecký pracovník, chodí i na část úvazku učit na vysokou a prostě se od něho očekává úroveň. Kdyby prosákly nějaké informace o našich hrátkách, tak by se to v jeho cvéčku asi moc nevyjímalo. Sice je po tom každému prd, co děláme v soukromí, ale takovým argumentem by se to asi nespravilo.

Milan (So, 30. 5. 2020 - 11:05)

Rozumím, taky nejsem vždycky pánem svého času :) Ale je vidět, že jsi od přítele něco pochytila. Ten tvůj druhej příspěvek to je pomalu taky vědecká práce :-) Líbí se mi, jak to umíš do podrobnosti rozebrat a zformulovat, a přitom to je pořád řečeno normální řečí, tak aby tomu každej porozuměl. No já už tady toho na sebe vykecal dost, tak to dejte holky nějak dohromady a Kikča mi pak určitě dá vědět.

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 12:05)

Co by ti jebalo? Je to přirozené. Jak je to dlouho co ses pokakal naposledy? Říkala jsem ti že jednou dostaneš zase chuť to provést a vidím že jsem se nespletla :0) jinak jasně klidně se k nám přidej ať tam nejsem jediná pokakanda :0) je tam i fajn pokec bez spamujicich blbečků a jejich přízemních keců o úchylech. A hlavně je tam i admin který může podobné lidi zablokovat.

Milan (Po, 18. 5. 2020 - 14:05)

Tak jsem to tam dal, snad ty fotky nikoho nerozhodí :) Ale koukám, že idioti jsou i tam. Aspoň podle těch komentářů, co se tam na ty fotky zatím objevily. Nechceš mi tam na to taky něco napsat? Klidně třeba, že mám hnusnou řiť a, že bys mě do ní nakopala :D To je fuk, ale ať tam mám aspoň koment od někoho kdo mě zná i když ne fyzicky :)

Kikina (Po, 18. 5. 2020 - 19:05)

Náhodou máš pěkný zadeček. Na kluka :0) ne tak hezký jako můj přítel ale já asi v tomhle nejsem úplně objektivní :0) akorát nevím jestli tu fotku tvého zadečku nesmazou. Přeci jenom je to tam tematicky zaměřené na trochu jiné fotky i když ta tvoje aspoň souvisí s kakáním. Objevují se tam i fotky naprosto nesouvisející s tématem ale funguje tam admin a nekompromisně je maže.

Milan (Út, 19. 5. 2020 - 12:05)

Díky za kompliment :) Aspoň někdo mi tam napsal na to normální komentáře. No svoji holou prdel jsem tam dal spíš ze zoufalství, kdyby to náhodou nějakou slečnu s tímto zaměřením zaujalo. Asi spíš ne, ale všiml jsem si, že na tu stránku chodí i holky, tak co kdyby náhodou...

Reklama

Přidat komentář