Reklama

Počůrali jste se u lékaře?

Simona (So, 21. 11. 2020 - 22:11)

Já se trochu pochcala naštěstí až při odchodu hned za hlavním vchodem. Tak jsem rychle na bobek za roh a měla jsem sukni,tak kalhotky okamžitě dolů a šlo to nekontrolovatelně velkým tlakem ven. Jestli někdo okukoval jsem neřešila. Stejně to stoupnout nebylo možný jak jsem byla plná.

Anna (Po, 22. 6. 2020 - 13:06)

Nežádali, a počůrali se.

Michal (Út, 23. 6. 2020 - 11:06)

A tobe ho odmitli dat? A to se stalo pri cekani na somo kde musi byt plny mocak? Proc si ostatni radeji nerekli o klic a pustili to?

Návštěvník (So, 13. 6. 2020 - 18:06)

Byl jsem akutně operován se slepákem, žádné předoperační vyšetření, po prohlídce na ambulanci rovnou na sál v nejbližším termínu. V rámci vyšetření jsem se musel vyčůrat, doktoři řekli sestro odeberte pacientovi moč. Myslel jsem, že mě bude cévkovat, naštěstí jen donesla šampusku a před ní jsem se do ní vyčůral, předtím jsem si musel stáhnout předkožku, to mi taky nařídila.

stalevplence (So, 13. 6. 2020 - 10:06)

Několikrát jsem sledován urologem pro neurení močák a hypertivní detrusor a opakované záněty močových cest nosím celej život pleny všude na vyšetřeních a kontrolách mě pošlou za plentu abych si odložil ale ne do naha jen do plenkových kalhotek někdy do pleny pak mě sestry rozbalujou sami člověkovi je trapně i stydno i když to má ze zdravotních důvodů a nejlepší jsou ještě takové sestry které si myslí že jim o to člověk stojí nebo nevím co stím sledujou a mluví s vámi jak s malím dítětem ( tak panáčkovi sundáme plínečku a podíváme se zdali jsme se počůrali je je tady je někdo úplně počůranej nevadí utřeme umejeme namažeme a dame novou suchou plínečku aby byli v suchu a mohly zase čůrat ) a to není vše jejich zdrobněliny na vaše nadobíčko když vám to otírají mažou tak člověk je červenej studem až na kost a neví asi má utect nebo brečet. Moc jich není ale tuhle zkušenost mám jak vy.

Stanley V, (So, 13. 6. 2020 - 13:06)

Kecy

A (So, 13. 6. 2020 - 12:06)

Koho to zajímá?

Návštěvník (So, 13. 6. 2020 - 12:06)

A kolik ti je?

stalevplence (So, 13. 6. 2020 - 13:06)

45, nejvíc člověka zarazí že neví jak se ma tvářit či reagovat asi mě chápeš.

Bára (So, 30. 5. 2020 - 10:05)

Ano u zubaře. Měli zavřený WC,tak jsem utekla ven někam roh,ale nestihla jsem rychle rozepnout a stáhnout kalhoty a prostě jsem to nevydržela a dost jsem se počůrala. Naštěstí jsem měla v autě ještě sukni a tak jsem v ostudě v mokrých kalhotách doběhla tam a převlékla se. Zubaře jsem přeobjednala. Jsem blbá,doma jsem si nedošla asi jsem byla nastydlá, protože mně bolel až močák a spodek jak jsem to dlouho držela a nešlo to vydržet a pochcala jsem se v devatenácti jako malá holka. Hrozný zážitek.

Veronika (So, 6. 6. 2020 - 07:06)

To jo, to je vzdycky blbe a nevhodne, kdyz je u dr. zamcene wc, ovsem na te urologii, odmitali vydat klic i na pozadani s tim ze ma mit clovek plny mocak, taky to jedna holka nezvladla, ale jen kvuli te debilni sestre, ktera ji nedala klic a to byl teda hruznejsi zazitek...

Michal (St, 10. 6. 2020 - 06:06)

Zazil sem neco podobneho, to jo to je blbe a co ta holka co delala kdyz se pocurala pred vsema, rozcilovala se a jak sla domu?

Veronika (So, 13. 6. 2020 - 13:06)

No Michale nevim proc se tak zajimas, zda si nekdo z tech co je to vzrusuje nebo... Ver mi, ze te holce to teda opravdu prijemne nebylo, taky by ti asi nebylo prijemne poprosit nekolikrat pred vsema o klic a pak se pomocit ze, byla cela ruda, jeste se chudera sestre omluvila, ale prijemne to teda nebylo pro nikoho...

Anna (So, 13. 6. 2020 - 14:06)

stalo se mi, a prosit o klíč je ponižující. Odběhla jsem ven za keře. Musela jsem tak hrozně čurat, že mně nezajímalo, jestli někdo je okolo,a neudržitelně jsem to pustila až jsem si udělala trochu do kalhotek. V sukni se to ale ztratilo. v kalhotech by byla ostuda, že by to mokrý bylo vidět . Tohle se stalo v Jablonci v nemocnici a nepřála bych to nikomu.

Michal (Po, 15. 6. 2020 - 05:06)

Teda Anno a taky si cekala na sono s plnym mechyrem a taky ti odmitli dat klic a co ostatnim ho taky nedali nebo nezadali?

Návštěvník (So, 16. 5. 2020 - 23:05)

synovi se to stalo u 13ti leté prohlídky(stud a strach), naštěstí to bylo když ležel na lehátku a doktorka kontrolovala přirození, jelikož je to lehátko obaleno v igelitu sestra jen otřela a bylo to v pohodě.

stalevplence (So, 25. 4. 2020 - 17:04)

ja jsem celej život na plenách docházím na urologii a pravidelně jsem odeslán na urodynamické a cystoskopické vyšetření kde naposledy jsem si lehnul jen v pleně na lehátko jak sestra poručila začala mě sundavat plenu a odkryla a rychle do ní dala nádobku a chytla mě za penis a strčila ho do ní ja čůral. Pak přišel doktor zavedl mě do něj cůvku napojil a začal mě plnit močak furt nic. Vzdal to a řekl vytahneme sestři cévku a provedeme cystoskopii. Vytahl a ja se hned počůral než sestra sahla po bažantovi byl počůranej doktor i sestra, já lehatko prostě vše kolem mě, bylo mě trapně hrozně styděl jsem se.

Michal (St, 29. 4. 2020 - 12:04)

No na urologii sem toho teda zazil hodne ale tohle ne... znama se treba pokadila pri dilataci mocove trubice, znamemu doktorka natrhla venec pri vysetreni pres konecnik, taky sem zazil hnusne chovani, treba sestru ktera okrikla stareho pana v cekarne, kvuli toho ze se pomocil pri cekani na sono, ktere melo probehnout s plnym mechyrem, potom co mu odmitla dat klic od wc, okriknuti kvuli ucurnuti pri vysetreni pres konecnik, ale tohle ne, no kazdopadne dalsi hnusne chovani ze strany doktoru, teda pokud to neni ta fantazie

Návštěvník (So, 25. 4. 2020 - 20:04)

Hezký nereálný fantazie.

stalevplence (St, 29. 4. 2020 - 12:04)

bohužel realita každý 2 roky mě dělaj tyhle vyšetření a na urologii docházím každé 3 měsíce jsem sledovanej pro hyperaktivní močový měchýř a detrusor od dětství celej život jsem na plenách

Reklama

Přidat komentář