Reklama

Nosíte rádi korkové dřeváky?

Naty (Čt, 21. 5. 2020 - 12:05)

Díky za komplimenty :) doma je má jen mamka. Já né i když teď jak byla karanténa tak jsem si je přinesla ze školy domů, takže jen chvili.

Markéta (Ne, 17. 5. 2020 - 18:05)

Tak album s korkáčema od Cobry je vytvořené, můžete kouknout na: https://markykorky.rajce.idnes.cz/
Pokud mi chcete napsat, můžete, když budete chtít poslat vaše fotky korkáčů, udělám tam klidně album z vašich fotek, psát můžete na:
[email protected]
Mějte se:-)

Pavel P. (Čt, 28. 5. 2020 - 12:05)

Ahoj Markéto, psal jsem ti na uvedenou email adresu. Nevím jestli je dobře uvedená? Měl bych zájem si pořídit korkáče od Cobry jsou nádherné a chtěl bych je mít. Tak jestli by byla ta možnost je někde objednat. Díky za zprávu. Pavel.

Palino (Čt, 28. 5. 2020 - 13:05)

Tak tá možnosť kúpi korkáčov od Cobry by ma zaujímala tiež. Vedel by som si vybrať z tej ponuky.

Laďka (Út, 19. 5. 2020 - 17:05)

Právě jsem si prohlédla ty korkáče. Vypadají skvěle a ty barevné kombinace jsou moc pěkné. Pán co je vyrábí je machr a musí ho to hodně bavit. Každý kousek pěkný orginál. Doufám, že jsi mu dala také odkaz na tuto diskuzi. Pro nás co korkáče milujeme by byly ozdobou našich nohou.

Naďa (Po, 18. 5. 2020 - 20:05)

Ty s červeným páskem a šedou stélkou i ty celé oranžové vypadají naprosto skvěle.

Palino (Ne, 17. 5. 2020 - 21:05)

Velmi pekné a zaujímavé kúsky. Vedel by som si vybrať. Hlavne tie klasiky biele s bielou lesklou stielkou. Strašnw rajcovné. Dajú sa aj niekde zohnať?

Naďa (So, 16. 5. 2020 - 13:05)

Ve čtvrtek přišly bílé masážní vanimary na klínku a s mechovou proložkou. Vanimary mám poprvé v životě a jsem uchvácena jejich mohutností a především jak neskutečně jsou vysoké. Hrbolatá stélka je nad očekávání příjemná, jen doufám že se časem neošlape.Ve skutečnosti vypadají ještě lépe než na fotkách. Vůbec se mi je nechce už třetí den vyzouvat jsou naprosto skvělé.

Jozef (Pá, 15. 5. 2020 - 23:05)

Ma niekto z diskutujúcich skúsenosť z korkačmi Bochtex. ???.

Ward (Pá, 15. 5. 2020 - 20:05)

Doporčuji fotogalerii na "Bosky a naboso". Snadné umístění, rychlá dostupnost, dlouhá tradice a množství různých fotek i ze zahraničí. Navíc je to tematicky příbuzné, takže se nikdo nebude divit nebo to odmítat či kritizovat.

Pavel (So, 16. 5. 2020 - 08:05)

Moc fotek v korkáčích není - Téma "Bosky a naboso v korkáčích" by to mohlo změnit a ti co to uvidí možná rádi přidají svoje.

Markéta (Pá, 15. 5. 2020 - 18:05)

Ahoj, omlouvám se, nechodím sem, ale asi budu, baví mě číst o tom jak nosíte korkáče. Nevěděla jsem, že jsou korkáče od Cobry pro většinu z vás neznámé, já mám už druhé a vlastně bych jiné ani nechtěla. Pídila jsem se teda u manžela kde je bere a kdo je ten Cobra (jmenuje se Roman) ,nevím jestli je to vhodné to sem psát, ale je to prý milovník korkáčů na ženách a po nehodě zůstal na vozíku. Před pár lety začal ve své dílně vyrábět krásné barevné korkáče. Všechno ručně šije a používá pravé kůže a nejlepší materiály. Podle manžela korkáče vyladil k dokonalosti a já si to myslím také, hlavně se nerozbijí, nic nepraská a hrozně dlouho vypadají jako nové. máme pár fotek co Cabra posílá manželovi jaké vyrábí a jsou tam i ty moje, tak bychom mohli třeba vytvořit nějakou galerii na rajčeti a dát sem odkaz, ale asi by se ho musel manžel zeptat. Když bude zájem, tak sem napište, manžel říkal, že i vy by jste se mohli pochlubit nějakejma fotkama vašich korkáčů( no jo ,je to úchylák:-))

Áda (So, 16. 5. 2020 - 11:05)

Dnes si od rána korkáče užívám, nemusím do práce, tak budou skvěle zahřáté a pleskat celý víkend. Markéto, stejně taky ten můj úchylák za deset let společného života ze mě udělal korkáčovou fetišistku a dnes jsem mu za to vděčná. Pro ty nádherné pocity a vším s nima spojené to přece stojí za to. A jestli ti nedělá problém posílat fotku a pochlubit se nožkama v kokráčích a napsat sem, patříš do této skupiny, mě to taky baví a chytlo. Vychutnáváš si korky, které budou určitě výjmečné.

Pavel (So, 16. 5. 2020 - 08:05)

Když jsi tuto diskuzi našla, jak píšeš, že jsi díky manželovi kokráčům úplně propadla a prožíváš s nimi nepopsatelné pocity, které miluje a prožívá většina z nás, budeš na tuto diskuzi chodit. Nemusíš se omlouvat, protože tomu neodoláš a můžeš se do ní zapojit, zkušenosti společně s manželem budeš mít určitě hodně. Taky rád čekám na nové příspěvky, tak nám taky něco přidej. Jestli je manžel uchylák a ty jsi korkáčům propadla, jak popisuješ, bude to s tebou úplně stejné, tak to napiš klidně i o sobě. Pro nás je to normální. Vše ohledně záhadných korkáčů uvítám a taky bych je určitě rád měl ve své sbírce. Když máš druhé a jiné nechceš , tak dobré určitě budou.

Pete (Pá, 15. 5. 2020 - 18:05)

Cobry jsem měl, v zeleno bile barvě..na pohled vypadaji zajímavě, ale na nohou... Vanimary s vymekcenou stelkou, po roce nošení, pravidelneho kremovani chodidel a nasledne chozeni v nich... Jednoznacne vitezi Vanimary.

cobra (Út, 19. 5. 2020 - 00:05)

kecko

Ward (St, 13. 5. 2020 - 00:05)

Vlado, vyzkoušej a pak napiš. Rozhodně je ale nevyhazuj, to mi je radši pošli. :)

Monika (Út, 12. 5. 2020 - 12:05)

Pocity ? No musím se vám přiznat že jsou fakt příjemný na bosé noze už teď :-)

Áda (St, 13. 5. 2020 - 07:05)

Tak mám svoje korkáčky už na nožkách a užívám si je, než půjdu do práce. Možná si už užívá i Monika svých nových u které našly další ženu , pro kterou budou vždy neodolatelné.

Rob (Ne, 10. 5. 2020 - 07:05)

Nejsem už nejmladší, ale jednopáskové korkáče jsem si oblíbil a doma v nich chodím pořád. Když v nich jdu se smetím , pro poštu nebo pro něco do auta na ulici, často se lidi dívají na moje korkáče s nevhodnými poznámkami. Mám hnědé, vyvýšené klínem. Je to tak divné, že je nosím. Píšou tady taky muži, tak nebudu s touto zkušeností určitě sám.

Reklama

Přidat komentář