Reklama

plenková disciplína

Tomík (Čt, 25. 6. 2020 - 09:06)

Nosím ještě punčocháče ale silonove dvacítky a mamka mi řekla že když chci nosit punčocháče tak my bude dávat i pleny a pleny nosím i když jsem venku že mám 2 látkové pleny a jednorázovku a punčocháče silonove. A když chci prebalit tak musím říct mamce aby mne šla prebalit do čistých plenek nesmím si pleny sundat sám před chvílí mne prebalila chodím do speciální školy tam pleny nevadí je nosit s punčocháči a řekla mi že pleny budu mít celé prázdniny jak doma tak i venku takže stále obden mne i holí jak nohy ruce hlavně mezi nohama abych byl stále více hladké batole a punčocháče aby se netrhali o chupy.

Jarda M (Ne, 12. 7. 2020 - 07:07)

Tak jak se máš Tomíku? Ještě si stále necháváš dávat pleny? To já s bráchou ano. Oba dostáváme jednorázové přes den a na noc do nich ještě bavlněné. Ráno nás mamka nechá chvilku ještě ležet, protože se v té době oba do plen vykadime. Potom už následuje přebalení a snídaně. Po ní buď jdeme ven a nebo sme doma. To záleží na počasí. Pleny nám nevadí, naopak je máme oba rádi. Dávají pocit bezpečí a pohodlí.

(St, 24. 6. 2020 - 19:06)

Mám pleny už od rána s punčocháči mají laclace a jsou bílé barvě mám 4 látkové pleny a gumovimi kalhotky mám jenom tohle oblečení a nic jiného mamka mi dala punčocháče kvůli tomu aby pleny drželi kde mají tak právě bílé punčocháče s laclem mám na sobě ale teď mi místo punčocháču dá overal a nebo bodyčko.

A (Út, 16. 6. 2020 - 13:06)

To všechny co dostávají pleny tak snad vymrely co co idk jak se máš plenkách.? Dostavas je stále se vším všudy.

Zdena (So, 6. 6. 2020 - 17:06)

Tak jsem mu minule dávala pleny asi 4 látkové pleny a byl spokojený že může být v plenkách ale doma punčocháče používá normálně má na nich nasite lacle aby pleny drželi jak pribite mezi nohama ale večer se punčocháče při přebalování sundaji stejně na spaní dostává bodyčko s dlouhým rukávem a nebo overal a dudlíka má stejně jak na spaní tak i doma tak jsem zvolila ještě kojeneckou lahev a občas do ní dostane mlíčko a nebo Sunar a když chce kaši tak jí má také v kojenecké lahvi ale s širokým dudlikem ale to musí dostat i brindak. Ale občas ho i nakrmim ale to se mu moc nelíbí že ho krmim ale řekla jsem mu pravidla otom to dávání plen jestli chceš být prebalovan tak budeš i normálně krmen ale když nechceš tak ti ani pleny a ostatní věci dávat nebudu ale on že chce být v plenkách tak nakonec prohlásil se vším všudy. Teď se nám pleny hodí když šel minulý týden do školy on je na prvním stupni takže hold do školy musel jít samozřejmě že šel bez plenek. Ale jak se děti dlouho neviděli tak blbli až můj syn si zlomil obě ruce tak teď je v plenkách celý den a noc a musím ho oblékat a prebalovat do plenek ale občas ho dám i na nočník nebo na plechový kýbl stejně tak ho musím otřít jestli když mu sundavam pleny ale i koupat atd. Teď jdu syna celého vysvlect a prebalit a umýt a dám mu pak už overal i 6 látkových plen.

Zdena (Ne, 31. 5. 2020 - 18:05)

Tak jsem ze synem udělala kompromis šel ven ale se psem dala jsem mu bavlněné punčocháče a tepláky ale i plenky ale myslela jsem že to nedá v těch punčocháčích občas vysvitlo i slunko že nikde v parku je sundá a ne sundal si je přišel v nich ale pleny byli pokadeny. Takže punčocháče mu dávat nebudu ale pleny bohužel zůstanou jak přes den tak i noc jen jsem mu dala gumové kalhotky aby pleny co měl na sobě dodělal chtělo jse mu kadit a čůrat tak je ještě má a teď nanej koukám a má v puse zase dudlík tak ho nazenu do koupele ať se umyje a já zatím připravím čisté látkové pleny.

IQ (So, 30. 5. 2020 - 16:05)

Může to psát o dítě co od mami dostává zmíněné pleny tak si napíše její nick Alena.

IQ (Ne, 24. 5. 2020 - 10:05)

Také doma dostávám pleny mezi nohy ale většinou látkové předtím jsem je dostávat jenom na noc ale poslední dobou je mám i přes den jsem přebalovány tak 6x mám vždy jen tři látkové pleny s gum kalhotky a bavlněné punčocháče se slemi jsem menší postavy takže dětské punčocháče na mne jsou normálně a takto chodím doma jen v plenkách a punčocháčich a mikinu ještě mám s dlouhým rukávem pleny jsou trochu vidět v rozkroku mám menší bouli ale mamka říkala že pleny ještě nikomu neublizili ale říkal jsem mamce že existují stránky že tam šíji bodycka pro větší děti jak s dlouhým rukávem tak i krátkým a pak mi nemusí dávat punčocháče ale ona je jiného názoru tak musím poslouchat na slovo ona mi dává pleny tak i ostatní věci.

Alena (Po, 18. 5. 2020 - 10:05)

Tak mne mamka včera nechala spát bez plinecek ale na posteli jsem stejně měl dvě přebalovací podložky jelikož všechny pleny byli v pračce tak to jen zkusila až přes noc se pleny vyprali a ususili tak až ráno jsem dostal 3 látkové pleny s gum kalhotky řekla že v noci riskovala že mne nechala spát bez plenek ale přes den že riskovat nebude ale říkal jsem že pleny nechci že budu používat radši nočník ale byla jiného názoru stejně jsem zatím ještě v suchu tak mne tedy dala ty pleny s gum kalhotky a silonove punčocháče a bodyčko a kraťasy a jsem na zahradě jsice mi je horko ale co nadělám a ke snídani jsem měl dětskou presnidavku s piškoty v misce ale háček byl v tom že jsem byl nakrmen a mlíčko jsem dostal do kojenecké láhve sedím v polokocarku na zahradě v plenkách a se vším všudy co k tomu patří a v puse mám i dudlík teď jsem to pustil do plenek a koukám vedle do zahrady a vyseji tam pleny jsou skoro podobné co mám já a přišla mamka jak se mám jestli něco nepotřebuji ano mamko potřeboval bych prebalit jelikož jsem se pocural a pokadil ok prebalim tě tak já si jdu pro čisté pleny a jiné věci na prebaleni a prevlecu tě tady venku. Tak odešla pro pleny a koukám stále do zahrady na sušák na pleny já vím že tam malé dítě nemají vím že tam mají kluka a holku v mém věku a už mamka jde s plenkami a řekla že mne punčocháče už nedá zpět že dostanu jen bodyčko a kraťasy a mami můžu jse na něco zeptat no neměl bys správně ale co tedy chceš mami nevíš proč vedle na zahradě jsou látkové pleny a vypadají skoro jako moje řeknu ti to takhle její dcera a syn začaly s ničeho nic pomocovat v noci a občas i přes den tak jsem te paní půjčila tvoje pleny ale já jsem dlouho neviděl venku to jsou nemocní ne nejsou ale stydí se nejsou jako ty že tě dám ven a jsi tady celý den a k obědu ti dám jen 300 ml sunaru ten tě krásně nasyti a půjdeš si lehnout na tři hodiny a po spánku tě pak prebalim a pak půjdeme ven na procházku a to pojedu v tomto polokocarku kdepak to budeš mít dětský invalidní vozík který půjdu vyzvednout ale mami když jsem chodící ale pro jistotu jsem na to myslela neboj něco si vymyslíme že máš něco s nohama a už dopis potom si popisuj svůj zážitek s plenkami a ostatních dětských věci.

Petr (Ne, 24. 5. 2020 - 21:05)

Proč máš nick Alena ale píšeš v mužským rodě ty magore?

Z (Čt, 14. 5. 2020 - 18:05)

Tak jsem přes den byl prebaleny snad 5x a na noc dostanu tři látkové pleny a jednorázové pleny přes látkové a gumovimi kalhotky a bodyčko prý ne ale overal na spaní a takto budu zabalený až do rána kolem 22:00 hodin budu jen skontrovan jestli jsou pleny suchý a když budu pomoceny tak mne prebali do čistých plenek.

Z (Čt, 14. 5. 2020 - 08:05)

Teď přichází epilepticky záchvat a dostal jsem 4 látkové pleny kdybych se náhodou pocural nebo pokadil tak to mám pro jistotu radši. Když mamce vždy řeknu že jde na mne záchvat tak ono mi dá větší balík plenek s gum kalhotky ale i punčocháče teď ležím v posteli a čekám až mi je dá takže mám nohy od sebe a čekám na pleny od mami a prý dnes je budu mít celý den ale dá mi je i na noc a už nemohu psát protože když mám záchvaty tak skoro nevidím.

A (Čt, 14. 5. 2020 - 08:05)

Hold už mám chlupy mezi nohama už několikrát se mne postavil i erekce byla ale vždy to přejde není to tak hrozné už za pár let jsem si zvyknul teď mne mamka dávala čisté 2 látkové pleny a jednorázovku místo gum kalhotek jen čistě punčocháče a bodyčko takto budu mít pleny celý den v tomto stylu budu přebalován ono když jsem tenkrát to už je dva roky co mne nacapala mamka jak mám pleny tak to jsem přesně totiž masturboval tak veškerá erekce šla do plenek ale nikdy před přebalováním mne nechá abych si udělal dobře. Ale mamka se ptala doktorky že masturbuji a ona řekla že to je v pořádku že to neškodí a že se budu cítit dobře ale prý aby masturbat nešel do oblečení tak řekla že mi dává pleny nejdříve nesouhlasila lékařka že dostávám pleny ale když mamka řekla že se pravidelně pomocuji tak paní doktorka říkala to mu radši dávejte pleny ale hodně tlusté aby se neprocural a nebyl durch mokrý. Jak mne mamka ráno dávala pleny tak teď mne musela znovu prebalit do čistých plenek a už nemám jednorázové pleny ale klasické gumové kalhotky a bodyčko ale nejdřív vytáhla punčocháče co nejvíce na horu skoro až na hrudník a pak stáhla dolů bodyčko zatím jsem jen v punčocháčích a plenkách a bodyčku.

stalevplence (St, 8. 7. 2020 - 21:07)

taky nosím body chcešly napiš na [email protected]

A (St, 13. 5. 2020 - 10:05)

Jaké dostavas pleny látkové nebo jednorázové pleny a jaké to je ve 14 letech mocit a kadit do plenek a do kojenecké láhve dostavas co mlíčko a nebo Sunar a kolikrát si přebalovany jak přes den a noc. Kdo chce zkusit plenkovou dispilinu musí se povolit všemu jak plenkam punčocháče a všemu dětskému oblečení. Já jsem to nejdřív dělal po tají že jsem si bral látkové pleny ale jednou mne nacapala mamka jak jsem v plenkách a od jedné doby mi dává pleny a mám je celý den a noc a kdyby chtěl normálně na záchod tak ten je uzavřen na zámek jen rodiče ho používat můžou a já to musím udělat do plenek k čemu se používáji ale občas mne dá na nočník ale většinou používám pleny k čemu jsou určeny takto pleny používám už 2 roky doma látkové pleny a na venek jednorázové pleny dnes ráno při přebalování mne vysvlekla úplně do naha potom mne umyla ale nejdřív musel přijít na řadu depilační strojek aby mne oholila celého hlavně mezi nohama a po oholení mne stoupla do vany a chvíli mne tam nechala a mezitím si připravovala vše potřebné jako pleny gumové kalhotky a bavlněné punčocháče a pak bodyčko po koupání jsem se otřel velkou látkovou plenou a v pokoji už na mne čekala mamka už měla vše připraveno na podložce tak mi poručil lehnout a nohy od sebe a aby jsem se ničeho neptal tak jsem dostal dudlík co jsem viděl tak mne namazala masti a pak zapudrovala pudrem a pak konala akorát jsem slyšel že místo 4 látkovych plen mi dá 6 látkových plen a gumovimi kalhotky a dnes místo bavlněných punčocháču že mi dá silonove punčocháče a pak na konec bodyčko. A ke snídani jsem měl Sunar v kojenecké lahvi komplex super plus nebo tak nějak to je psáno na krabici a teď ležím v posteli s ohradkou prý až vydudam láhev tak si mám vzít dudlík a v klidu ležet. Říkala že musí na velký nákup tak proto jsem dostal tolik plenek abych vydržel ale stejně už po sunaru usínám nevím co tam je navíc přidáno.

Z (Čt, 14. 5. 2020 - 18:05)

Z

A (Ne, 10. 5. 2020 - 20:05)

Pro idk něj by bylo kdyby ti máma dávala jak punčocháče a teplakovou kombinézu je poloviční do pasu a ta má právě zvýšen pas a je určena pro děti co noseji látkové pleny a jednorázové pleny že když dostaneš látkové pleny plus gumové kalhotky tak ti dá punčocháče a kombinézu teplakovou a když máš jednorázové pleny tak to je podobný akorát bez gum kalhotek.

A (Ne, 10. 5. 2020 - 20:05)

Zkus to prosím a bude tě to velmi dobře bavit za zkoušku nic nedáš jsice mezi nohy to chvilku svědí ale když tě bude mazat mastí tak to tolik nesvedi také jsem se musel povolit a oholit jak nohy ruce hlavu a hlavně mezi nohama ale řekl jsem že mezi nohama se nebudu často holit jelikož to svědí jak rostou chloupky tak vždy mamce řeknu ať mne vezme strojkem a část chlupů mi nechá ale ostatní chlupy s těla musí být dole buď to mne oholi depilačnim strojkem a nebo krémem to tolik aspoň neroste a punčocháče jsou také fajn a bodyčko také a jaké to bylo v plenkách když si to zkusil a jaké pleny jsi měl jednorázové či látkové a musel si udělat obě potřeby do nich toto platí pro idk. Ale jsi šikovný že si to vyskouset toto je právě plenkova disciplina co si předtím psal že to chceš zkusit dostávat o mámy pleny.

Idk (So, 9. 5. 2020 - 18:05)

A... Zkusil jsem to ale mamka mi řekla že pokud chci být v plenkách tak mi oholí nohy a rozkrok hlavu a že budu chodit jen v plenkách jak doma tak i na zahradě. A když bude chladno budu nosit punčocháče a nebo bodyčko tak si nejsem jistý.

stalevplence (Ne, 10. 5. 2020 - 11:05)

kolik ti je

Reklama

Přidat komentář