Reklama

spodní prádlo u chlapců

Ina (Po, 10. 8. 2020 - 19:08)

Pamatuji spolužačku ta musela mít všechno šik, tak nebylo divu byla s rodiny kde to šlo. Ona si nové džíny nasoukala na sebe a pak si v nich lehla do teplejší vody ve vaně , ony se roztáhly podle její postavy...no samozřejmě podle noh boků .

MV (Út, 11. 8. 2020 - 17:08)

To znám taky a některé holky to dělaly. Koupil jsem si menší, zúžily se nohavice a narval jsem je na sebe a hurá v nich do vany a měl jsem je na sobě dokud neuschly. Někdy jsem se v nich i koupal na písáku nebo jsme dostali nápad jít potokem, no blbli jsme všelijak. Problém byl, že dostávaly zabrat v rozkroku, když jsem potom chodil v mokrých. Tenkrát jsem v nových, čerstvě koupených šel pomáhat na stavbu, aby byly správně zajeté. Dokázali jsme v nich hrát i fotbal, to zase měly barvu do zelena. Někteří si je zase chránili jako poklad. Ona ta cena zase pro někoho byla dost velká. Moji rodiče naštěstí vydělávali celkem slušně, tak jim bylo jedno, co s nimi dělám. Něměl jsem rád jejich nový vzhled a snažil jsem se jim co nejrychleji udělat obnošenost. Tenkrát se nedaly koupit takové zničené jako dnes, tak se na tom muselo pracovat jinak. Do školy se v roztrhaných ale nesmělo, takže se muselo ale zase dávat pozor.

MV (Po, 10. 8. 2020 - 18:08)

Jo a džíny se kupovaly hodně těsné, o číslo spíš dvě menší a v lavici se musely rozepínat, jinak by v nich nešlo sedět. Někteří kluci a i holky to docela přeháněli. Měli jsme ve třídě i borce, kteří než aby se dřeli se svlíkáním a opětovným natahováním na sebe, tak se v nich i koupali. Některé holky to tak dělaly také. Na vlhké nohy se to fakt blbě natahovalo. To dnes ani nevědí, jaká je to pohoda v elastických džínách a stejně remcají. Kraťasy, to bylo u mě v pohodě a moc jsem nepřeháněl v těsnosti, protože u nich byl velký problém s "nářadím". Byly krátké, že se musely ustřihnout přední kapsy a znova sešít, aby se daly používat. Upravovaly se loňské džíny a podle toho, jak kdo rostl nebo kynul. Super Rifle vydržely jeden školní rok, Wildcaty o trochu víc a já měl Levisky a ty vydržely dva roky. Ti co nosili napodobeniny, tak v nich sotva dochodili školní rok, na začátku května se jim už začaly sypat. Další rok se nosili na doma a spravovaly, nebo šly na kraťasy. To by dnešní pohodlná mládež asi nedala.

N. (Po, 10. 8. 2020 - 19:08)

A ty fronty před Tuzexem :)

MV (Út, 11. 8. 2020 - 17:08)

Jo, jo znám :-))

Ámos (Út, 4. 8. 2020 - 09:08)

Jsou to módní vlny. V 80. letech se puberťáci smáli trenkařům, že trenky nosí jen dědci a moderní kluci nosí jen slipy. Pak se začaly objevovat různé nové styly a nakonec se objevily ty šílené volné plátěné trenky z košilové látky, z kterých se stala módní vlna a každý puberťák je nosil, aby zapadl a nikdo se mu nesmál, přitom jsou hrozné jako prádlo pod kalhoty. Jsou dobré na doma, když chce člověk chodit jen v trenkách a pak se dají ještě nosit pod tepláky a nějaké volnější kalhoty. V džínách se všelijak shrnují a vyhrnují a je to nepříjemné. U mládeže má ale hlavní slovo móda a strach z výsměchu, takže když přijde do módy sebevětší blbost, tak ji budou všichni nosit. Řekl bych ať si každý nosí, co chce a nikomu se nesměje a nikomu nenadává. Tihle rádoby drsňáci, co říkají "chlap ve slipech je buzerant" jsou primitivní neandrtálci s IQ tykve.

Jiří (So, 8. 8. 2020 - 10:08)

V 80.letech jsem byl kluk, nosili se hodně krátké kraťasy a trenky a těsné džíny. Pod to se nejlépe hodí slipy. Ve škole jsme se ale někomu, kdo nosil trenýrky, určitě nesmáli.

Dan (Út, 4. 8. 2020 - 16:08)

Ano, předchozímu příspěvku dávám PALEC NAHORU.

stalevplence (St, 13. 5. 2020 - 13:05)

ja celej život pleny a gum. kalhotky i do školy nikdy jsem spodní prádlo nenosil

Mik (Út, 11. 8. 2020 - 10:08)

Tak já sem na tom stejně

Karel (Út, 12. 5. 2020 - 03:05)

Ja nosim tanga uz 2 roky ... prvni rok jsem je prostridaval s boxerkama ... ale zvyk jenzvyk a dneska nosim uz jen tanga ... v praci se mi nepoti zadek .. jsou pohodlna a cejtim se v nich dobre ... jediny co jsou lidkse predsudky takzenje nosim tajne ... lritelkyni to chvili trvalo nez si zvykla ale.uz je to cajk a pohoda ... za me tanga super :-)

Martin (Pá, 3. 4. 2020 - 21:04)

Tvůj 8 kluk nosí tanga?Nesmějí se kamarádi?

Daniela (Út, 7. 4. 2020 - 16:04)

Ne, proč by měli, neví, co nosí.

Daniela (Po, 30. 3. 2020 - 16:03)

My nosíme všichni tanga, já i mé dvě děti 8 a 9 let, kluk začal později, ale to je normální, že kluci jsou pomalejší, myslím si, že nám to na pláži sluší, jen manžel nenosí, ale tak ten nám to přikázal, tak se nedá nic dělat.

Josef (Po, 9. 3. 2020 - 17:03)

Na sportpvni krouzek jedine volnejsi slipiky... Trenky se rolujou pri pohybu... Nic moc
Jedine slipy
Mame je skoro vsichni
Kdyz se prevlikame, tak se nikdo nikpmu neposmiva v 15 docela oukej

Steve (Po, 2. 3. 2020 - 21:03)

Dej už konečně pokoj Tangovej fanatiku ... je to trapný jak tu furt lobuješ za kravinu.

Dana (Čt, 27. 2. 2020 - 14:02)

Dva dny v jednom prádle, to je síla! Neuvěřitelné je i to, že si dobrovolně bere slipy a tanga, za které ho šikanují. To je hloupé, ne?

Martin V. (Čt, 27. 2. 2020 - 14:02)

Na vysvětlenou: Nenapsal jsem, že byl dva dny v jednom prádle, ale že.... po dvou dnech ..... Myšleno tím, že zkoušel boxerky 2 dny ne po sobě jdoucích. Omlouvám se za špatnou formulaci.

Návštěvník (Ne, 1. 3. 2020 - 18:03)

Pokud se mu smějou spolužáci tak ať přestoupí na jinou školu a tanga nenosí do školy
Taky bych rád nosil tanga... občas si koupím dámské někde v obchodě protože nevím kde v Ostravě koupit pánská tanga nechci je obednavat domu kdyz si nejake ty damske koupim nosim je jen do te doby dokud neprijdu domu pak je vyhodim(kupuju levny ve sleve)

Martin V. (Po, 2. 3. 2020 - 09:03)

Díky za reakci a příspěvek. Na přestupu na jinou školu už pracujeme. 8. tř., ale ještě dochodí zde. Ty 4 měsíce musí vydržet, i když se tlak stupňuje. A do nové školy jen slipy.

Reklama

Přidat komentář