Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Návštěvník (St, 13. 5. 2020 - 22:05)

To muselo dát fušku seznámit se osobně s 23 rodinama v Praze kde si to rozdává syn s matkou.:-)

Jarek (Út, 12. 5. 2020 - 15:05)

Tebe spíš tipuji na Ostravsko a polocigoše nebo smažku. Ten tvůj pravopis, to je běs. A incestní touha nasvědčuje tomu, že tvoje matka na tebe celý život srala.

Majo (Út, 12. 5. 2020 - 16:05)

Nestalo se aby na me srala,je skvela mamka a ty asi taky zavidis.

Lili (Út, 12. 5. 2020 - 10:05)

V nedávné době i u nás v ČR odsoudili matku za to že souložila a zaučovala dokonce dva pubertální syny v sexu najednou. Kdyby nebylo toho že měli sociální problémy a nebyli pod drobnohledem sociálky tak to na ně asi dodnes neprasklo. Z toho se dá odvodit že takových jim podobných vztahů mezi matkou a synem bude asi daleko více než se odhaduje.

Oto (Út, 12. 5. 2020 - 08:05)

Na Slovensku někdy před pár roky syn který se vrátil z vězení v opilosti matku znásilnil, matka ho udala a syn putoval zpět do krimu. Tak je asi možné že se mezi lidma můžou odehrávat různé věci.

Návštěvník (Út, 12. 5. 2020 - 08:05)

Muži jsou evolučně nastaveni mít mladou partnerku, určitě ne matku nebo žen ve věku matek. Drtivá většina kluků a mužů má orientaci na mladší ženy, nikoli na starší. A to má manželku ve svém věku, ale stejně pokukuje po mladších. Tak to je. Tady ty příběhy o svých synech píšou jen ti, co si to představují. Reálně to nefunguje. A to ani u cikánů. Cikán má větší sklony k incestu, někdy ohobluje ségru, nebo sestřenici, ale matku nikdy.

M (Út, 12. 5. 2020 - 09:05)

Mladším mužům velí hormony a proto by v určité fázi své puberty odjeli klidně i vlastní matku, zvláště když je matka ještě trochu sexy a dá jim k tomu impulz a svolení.

Zlata (Po, 11. 5. 2020 - 21:05)

Mám 63 let a syn 40 párkrát mi to hlavou prošlo , možná bych to sním dala, jen nevím jak by se potom naš vztah změnil, máte zkušenosti?

Default User Image
Zdenal (So, 28. 10. 2023 - 13:10)

Normálně mu to řekni a dej mu samozřejmě si o tom napřed promluvte

Majo (Út, 12. 5. 2020 - 06:05)

To je právě otazka,nezkusis nevis,moje mamka se chova asi stejne,asi se vis usmiva je veselejsi a stratil se stud,absolutne se nestydi a bavime se uplne o vsem,duvera a uprimnost se asi zesilili,proste uzasny vztah.

Majo (Po, 11. 5. 2020 - 14:05)

To myslis ktere"seriozni",ja kdyz to ctu tak se musim smat a pro tebe jsou seriozni?

Majo (Po, 11. 5. 2020 - 13:05)

Dement jsi asi ty,co se sem seres kdyz te to nezajima,a jestli te to treba pohorsuje tak jdi treba do pi..ci,nikdo nerika ze to musis cist,kretene.

tobě (Po, 11. 5. 2020 - 13:05)

demente úchylnej nedošlo, že tady v posledních příspěvcích začala seriozní diskuze. Ale jo, plácej si svoje blbiny, máš volné pole

Majo (Ne, 10. 5. 2020 - 18:05)

Nikdy bych neudal mamku,jenom mi vysvetlila a pomohla kdyz jsem zacinal v sexu a zustalo nam to,je bozi a potrebujeme se navzajem,divame se do oci kdyz ja ji prstim a ona me honi a verime si,je to vzajemne.

Návštěvník (Ne, 10. 5. 2020 - 19:05)

Můžeš na chvíli vypadnout demente?

Návštěvník (Ne, 10. 5. 2020 - 12:05)

Z příběhu milující matky. Žila sama se synem, syn v pubertě začal nevhodně obtěžovat ženy, začalo to jeho obnažování se před ženami, později se dopustil i pokusu o znásilnění za což byl odsouzen k podmíněnému trestu. Jeho matka kterou také sexuálně obtěžoval, ve snaze aby syna uchránila před kriminálem a v domnění že bude mít jeho sexualitu pod kontrolou, mu začala s jeho sexuálním uspokojováním pomáhat. Napřed masturbací, později a na jeho věčné žadonění, že už mu jen masturbace a osahávání jejího těla nestačí, se mu raději než by provedl zase nějakou hloupost k sexu podvolila. Jeho sexuální nároky vůči ní se postupem času stupňovali a byla nucena s ním souložit i několikrát denně. Vše skončilo s jeho nástupem na vojnu, během vycházek znásilnil několik žen a byl odsouzen k deseti letům kriminálu. Ona se pokusila o sebevraždu a při hospitalizaci na psychiatrii se že všeho vyzpovídala. Nebylo to pro ni lehké, ale dělala to z mateřské lásky k němu, stále doufala že syn dospěje a změní se a také nechtěla dopustit aby syna zavřeli do kriminálu. Druhý pokus o sebevraždu již nepřežila.

Návštěvník (Ne, 10. 5. 2020 - 15:05)

Ono je i otázkou zda by matka udala syna kdyby ji třeba syn znásilnil. Nebo by syn obvinil a udal matku za znásilnění.

Jana (Ne, 10. 5. 2020 - 12:05)

Už je hezky a teplo a tak jsme vcera vyrazily do přírody. Zastavily jsme na odpočívadle u lesa. Zrovna tam nikdo nebyl. Honzik stal vedle auta a poslušně čekal. Lucka vyndala z kabelky obojek a vodítko. Usmala jsem se a zeptala se jestli vyvencime pejska. Přikyvla a Honzík se hned začal svlekat. Když byl nahý klekl si na zem. Lucka mu upevnila obojek kolem krku a pripnula vodítko. Tak pojď Azore ,zavelela a vyrazily jsme do lesa. Jeho nadržený ocásek se okamžitě postavil. Po chvilce se mi chtělo čůrat. Řekla jsem at jdou napřed ze je doženu. Stáhla jsem kalhotky čupla na bokek a čůrala. Vzala jsem papírový kapesníček a pořádně si utřela pipinu. Došla jsem ty dva a natahla ruku s kapesnickem k Honzikovim ústům. Voní Azore ? Zeptala se ho Lucka. Honzik z hluboka nasal nosem a řekl ano ma paní voní. Tak ho pěkně zpapej at tu nedelame bordel. Poslušně ho vzal do pusy a začal pomalu žvýkat. Když dojedl poděkoval. Tak co chutnalo dal by sis ještě ? Ano má paní. Lucka se zasmala a vyndala z kapsy cely balíček kapesnicku. Jeden po druhem rozložila na jehličí. Byl to docela velký obdélník. Stáhla si kalhotky a začala čůrat . Měla nejspíš úplně plný měchýř protože se jí podařilo počůrat všech deset kapesničků. Spokojeně se podívala na svoji práci. Ukázala prstem na zem a řekla. Tak prosím je to tvoje Azore. Žer ! Honzík se do toho hned pustil . Snědl jich pět a prosil že už nemůže. Lucka se zlobila a dala mu na výběr. Bud to dojí a bude si smět za odměnu vyhonit piňďoura nebo nedojí , dostane deset kopanců do koulí a bude další měsíc bez výstřiku. No hádejte co si vybral.

Návštěvník (Út, 12. 5. 2020 - 14:05)

halooo, už je ráno, probud se

Majo (Ne, 10. 5. 2020 - 11:05)

Myslim si ze se neda nikdy nasytit te vune a chuti pipinky a mamka rika ze dokud mi chutna a voni je to dobre ale ze se stane ze to prejde,neexistuje jsem ji rekl,ja te nikdy neopustim a hned se prisaju na prso a hladim pipinku,je bozi.

Reklama

Přidat komentář