Reklama

Trestání kluků

Petr (So, 13. 6. 2020 - 11:06)

Já jsem byl za žalování ve škole zlechtán, bylo to v 80. letech. Ale pořádně, až do počůrání. O přestávce mě odtáhli dozadu za lavice tam mě položili na zem, parta kluků i holek. Zuli mě pantofle, svlíkli mi ponožky a stáhli mi tričko. A pak mě strašně zlechtali.

Miloš (Ne, 31. 5. 2020 - 15:05)

Když mi bylo deset let, tak mi ve škole děti propleskly pořádně holý zadek. Potrestaly mě za žalování. Je to už dávno, začátkem 70. let. O přestávce se na mě kluci i holky vrhli a strhli mě na zem. Tam mi rychle zuli bačkory, stáhli ze mě svetr a pak mě položili na břicho na lavici. Stáhli ze mě kalhoty, sundali mi podkolenky a svlékli mi i trenky. Košili mi vyhrnuli do půli zad a pak začali bít můj holý zadek. Bili mě rukama, dřevěným pravítkem í páskem. Dostal jsem pořádně. Když začalo zvonit, tak výprask skončil. Celý ubrečený jsem se rychle oblékal a mazal do lavice. Už jsem pak nikdy nežaloval.

Návštěvník (Ne, 31. 5. 2020 - 23:05)

Mě ve škole na záchodcích za žalování spolužáci vyslékli ,a odnesli oblečení a hodili na chobě na parapet a utekli do třídy, než jsem se odvážil ze záchodů vylézt už byla hodina a na chodbách už nikdo nebyl, když jsem došel na chodbu jak na sviňu šel po chodbě školník a uviděl mě, útěk zpět na záchod mě nepomohl :-) došel tam za mnou a když zjistil že nemám co na sebe, donesl mi deku na zahalení a začal se mě vyptávat, a ani v ředitelně jsem nikoho nepráskl.

Návštěvník (So, 16. 5. 2020 - 17:05)

Syn si už týden uklízí hračky na dvorku, včera jsem ho už i prosila at si to jde uklidit.
Dnes ráno pořád nic ale na tabletu už mačkal, tak jsem mu ho vzala a řekla dokud si to neuklidíš nic nebude. On šel v pyžamu na nen dvorek naházel to všechno do jednoho rohu a utíkal aby rychle rychle měl tablet.
Došel ve špinavím pyžamu a chtěl tablet že už to má uklizený.
Jen jsem vykoukla ze dveří a samozřejmě akorát to naházem ke stěně na hromadu, místo toho aby to dal do bedny,
No to už jsem chytla nerva úplně , sundej to pyžamo , okamžitě , támhle kleknout čelem ke zdi a nechci slyšet ani pípnutí.
Co ?
Řekla jsem ti aby sis uklidil hračky, říkám ti to už týden a pořád nic.
Ale vždyt to je uklizený.
Ne není, je to naházený v rohu a ještě navíc jsi se ani nepřevlíkl a zašpinil jsi pyžamo, ještě ty kalhoty sundej to.
Tak počky se půjdu převlíct.
NE, sundej to a tamhle kleknout.
jak dlouho?
Až dopere pračka půjdeš si to pověsit, do té doby tu budeš klečet.
Ale mámí.
Řekla jsem ani pípnout, poslouchej pračku,ať ji slyšíš že doprala.

Návštěvník (So, 16. 5. 2020 - 22:05)

U nás to bylo podobně

Pozorovatel (Po, 11. 5. 2020 - 22:05)

Viděl jsem dneska mladé kluky, jak se navzájem trestají při fotbálku v malé skupince. Jeden z nich se za nějakou chybu musel postavit na všechny čtyři, a vystrčit zadek. Další pak mu na ten zadek z bezprostřední blízkosti prudce vystřelil balónem. Muselo to být dost bolestné, ale zároveň to bylo i velmi vtipné, srandovní a fotbalové!

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 14:05)

Vzrůšo z takového fotbalového nastřelování prdele vyplývá z toho, že pokud jsou stehna rozevřená, může se někdo strefit merunou i nepříjemně nízko...

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 14:05)

Vzrůšo z takového fotbalového nastřelování prdele vyplývá z toho, že pokud jsou stehna rozevřená, může se někdo strefit merunou i nepříjemně nízko...

Taky názor (Po, 11. 5. 2020 - 12:05)

Ještě jsem neslyšel, že by někoho obvinili za jeho fantazie. To si tady někdo opravdu někdo myslí, že člověk, který opravdu bije děti se tím chlubí na internetu? Pak máte IQ tykve...

No, (Po, 11. 5. 2020 - 22:05)

Ono je celkem jedno co je fantazie a co reál. Pokud někdo šíří pedofilní a k tomu sadistické příspěvky, tak asi problém mít bude. A věřím, že tyhle stránky sledované od jisté doby jsou sledované.

Skeptik (Út, 12. 5. 2020 - 09:05)

Pochybuju, že by se nějaký policejní orgán namáhal zjišťovat, z jakého počítače nebo chytrého telefonu ten příspěvek přišel. Spíš si myslím, že by odpovědné orgány bylo nutno opakovaně obtěžovat, aby pohnuly prdelí, i kdyby jim někdo přinesl všechny důkazy o nějakém pedofilním rodiči či vychovateli na stříbrném podnosu. Odhalování takových lidí není vůbec nic populárního a bezrizikového. Hodně kolem sebe kopou a intrikují, protože jim jde o všechno. A ani široká veřejnost o nich nechce nic slyšet - protože má svůj stereotyp cizího pedofila číhajícího v křoví za dětskými hřištěmi a prolézačkami v parku, a tohoto stereotypu se nechce vzdát ve prospěch reality.

Taky názor (Po, 11. 5. 2020 - 06:05)

Normální výprask na zadek , i když na holý, zlobivým klukům není žádné týrání. Je zajímavé, že na stránky, kde se píše o trestání kluků se vždy začnou cpát nějací zapšklí lidé, kteří přispěvatelům vyhrožuji a nadávají. Tak proč si to tu vy blbci čtete, když vás to tak pohoršuje? Co jste mysleli, že tu najdete, když téma je trestání kluků? A opravdu si myslíte, že sem píší lidé, kteří doma právě nařezali svým miláčkům? Nikoliv, jsou to pouze neškodné fantazie lidí, nepopisují žádné hrubosti, ani sex s dětmi, takže je za to, co sem píší, nikdo stíhat nebude. Ale vy, agresivní primitivové, by jste mohli být stíháni za nebezpečné vyhrožování, tak si to rozmyslete, než někam něco plácnete!

Marek (Po, 11. 5. 2020 - 07:05)

Je to týrání a to,že někdo někoho označí jako tyrana a upozorní ho na toto nezákonné jednání není trestné, naopak. Jeden takový pisálek sem již byl obviněn a odsouzen (Ostrava). Stačí IP, lokace ,pac security a už to jede.

A nějaké (Po, 11. 5. 2020 - 08:05)

bližší informace k tomu pisálkovi (nejlépe nějaký link na článek z krimi rubriky nějakého zpravodajského serveru) by nebyly? Nebo aspoň vysvětlení, jak ses o tom případu dozvěděl?

Marek (Po, 11. 5. 2020 - 08:05)

To je monitoring podobných vláken a na základě analýz a podnětů poškozených. Tento případ média nezaznamenaly ale je v kriminalisticjych materiálech neveřejnych samozřejmě.

Názor (Ne, 10. 5. 2020 - 17:05)

"Pepa z depa" je jen pedofilně sadistický fantasta. I Lukáš a Matěj existují jen v jeho fantaziích. Jinak přístup k IP "Pepy z depa" tu stejně nikdo nemá, a policie se takovými blbostmi určitě nebude ochotna zabývat.

Hm (Ne, 10. 5. 2020 - 17:05)

To bude muset vysvětlit mně nebo mým kolegům

Názor (Ne, 10. 5. 2020 - 18:05)

Pokud najdeš nějakého Josefa, který má ženu Pavlu a syny Matěje a Lukáše, pak snad. Pomohlo by možná, kdyby vnitro stále udržovalo komunistický populační registr. Ale lze jistě zkoušet i sociální média. Jestli ho najdeš, budeš mít otce, který zmaloval svým synům jejich holé zadky...

Pepa z depa (Ne, 10. 5. 2020 - 15:05)

Lukáš i Matěj byli dnes biti. Žádné lechtání, pořádně dostali. Pořád se rvou jako koně. Po obědě jsem přišel za nimi do pokoje s řemenem. Koukali trochu udiveně. Řekl jsem jim, a se svlečou donaha, že budou biti. Nechtěli tomu rozumět, tak jsem praštil řemenem o stůl, kluci se lekli a už se svlékali. Za pár vteřin byli nahatí. Pak se musei položit vedle sebe na jednu postel. Dostali oba najednou. Střídavě jsem řezal jejich holé zadky, až nadskakovali. Křičeli a plakali. Zadky jim zrudly, pokryly je pruhy. Dostali nepočítaných. Teď leží na břiše a brečí. Zadky mají oteklé a horké.

Z (Út, 16. 6. 2020 - 17:06)

Z

Reklama

Přidat komentář