Reklama

Trestání kluků

Halali (Ne, 10. 5. 2020 - 17:05)

No dělej jak myslíš. Jsi hovado a tyranská lůza. Dávám zítra podnět na policii ohledně tr.činu týrání svěřené osoby. Kdybych tě měla po ruce, živý bys nevstal a mně by zavřeli.

Anonym (Ne, 10. 5. 2020 - 17:05)

Děkuji za tvé IP a lokaci. Budeme účtovat!

Honza (Ne, 10. 5. 2020 - 12:05)

Ja byl jednou svedkem vyprasku kamarada. Bylo nam kolem 15-ti lety. Hrali jsme u nej na pocitaci v obyvaku. Pak prisla jeho mamka a zacala mu vycitat, ze neuklidil nadobi z mycky nebo neco takovyho. Potom mu to jeste nekolikrat uz i zvysenym hlasem pripomnela, ale on ji to vzdycky odkejval a dal sedel u me. No tak mamce dosla trpelivost, popadla varecku, sedla si na gauc a zarvala na nej, at jde k ni. On z ni sel respekt, mela fakt jecak. V tu chvili uz David vedel, ze je zle, ale uz bylo pozde. Jen co se k ni s prosikem pomalu dosoural, hodila si ho pres kolena, stahla mu teplaky i s trenkama az ke kolenum a nasekala mu na holou. Nevim jestli mel po vyprasku cervenejsi zadek nebo oblicej, ale me v tu chvili taky bylo docela trapne. Ale potom proste to nadobi uklidil a dal jsme sedeli u pocitace jako by nic a nikdy jsme to pak nijak nerozebirali. Kazdopadne je asi jasny, ze to nemohl byt zdaleka jeho prvni ani posledni vyprask.

Halali (Ne, 10. 5. 2020 - 12:05)

Matka...svině! Měla by dostat stejným dílem, kráva tyranská !

Týna (Ne, 10. 5. 2020 - 14:05)

Souhlasím. Dáš,dostaneš! Tohle si rodiče nesmí dovolit,ani náhodou!

Tom (Ne, 10. 5. 2020 - 15:05)

Mně takhle mlátil otec za nic. Nakonec jsem si to natočil na mobil a pohrozil mu,že to pošlu šéfovi jeho firmy s na policii. Dostal jsem znovu. Poslal jsem to, přišel o práci, matka ho vyhodila a bude trestní i rozvodové soud. Taky se s tím nehodlám smiřovat, byť je to otec.

Pepa z depa (Ne, 3. 5. 2020 - 15:05)

Matěje jsme nakonec potrestali. Pořád na Lukáše doráží. A tak jsem ho odnesl na sedačku a tam jsem ho položil. Pavla - moje žena mu stáhla tričko, i když se bránil a vztekal, já jsem mu sundal ponožky a už jsme ho lechtali. Pavla ho lechtala na břiše, na žebrech, v podpaží , na holé , hebké kůži...Já kluka šimral na bosých chodidlech. Vydržel to asi deset minut a pak si taky nachcal pořádně do tepláků. Zajíkal se smíchem, vřískal a tekly mu slzy. Tak jsou potrestaní oba.

Jan Cimbura (Ne, 3. 5. 2020 - 12:05)

Anonyme, jak máme chápat co je to tvoje Z? Něco jako Zorro mstitel ? To asi zase nevíš ty, o koho se jednalo.

Pepa z depa (Ne, 3. 5. 2020 - 11:05)

Trestání se nekonalo. Když jsme Lukášovi oznámili, že bude za trest zlechtán, tak se rovnou pochcal do tepláků, lechtání nebylo třeba, stačilo se o tom zmínit...Až tak je ten kluk lechtivý.. :) Potrestal se sám.

Pepa z depa (Ne, 3. 5. 2020 - 10:05)

Chystáme se k netradičnímu trestu. Náš malý, zlobivý Lukáš se pořád pere s mladším bráchou. Lukymu je osm let, Máťovi je šest let. Oba jsou hodně lechtiví, tak budou potrestáni pořádným zlechtáním. Za chvíli se bude lechtat...

Jan (So, 25. 4. 2020 - 19:04)

Malýho nám ošetřili, je to slabý otřes mozku. Ten starší si ale už dlouho o pořádný výprask koledoval, to není jen teď, asi jsem byl moc tolerantní. On potřebuje dostat za co proto! Tak jsem prve vyhledal úzký řemen a mladej byl bit na chodidla. Samozřejmě jsem si s ním před tím o všem promluvil, hlavně mu důrazně řekl, že udělal hroznou věc, že to brášku muselo moc bolet. Neprali se poprvé, ale takhle surový ještě ten starší nebyl. Ale vypadalo to, že už se zklidnil, když jsem mu domlouval, tak se rozbrečel a nebylo to strachem z dalšího trestu. Uznal, že to hodně přehnal a s tím dalším trestem souhlasil. Bez nějakého nátlaku si sundal ponožky a lehnul si na postel na břicho. Nastavil bosý nohy a čekal na výprask. Dostal na každé holé chodidlo deset ran, brečel, ale držel.

Z (Ne, 3. 5. 2020 - 11:05)

Z

Jan (So, 25. 4. 2020 - 16:04)

Náš mladej, deset let musel prve vystrčit a nastavit tu svojí holou prdel a pořádně přes ní dostal – dvacet ran vařečkou a dvacet ran řemenem. Porval se s mladším bráchou, kterému je osm let. Zkopal ho a tloukl mu hlavou o zem, zbil ho do krve, kvůli hře na počítači…Před výpraskem jsem ho zfackoval, až se kousl a tekla mu trochu z pusy krev. Malej nám zvrací, asi budeme muset na pohotovost a toho zmetka si pak znovu podám…

Z (Ne, 3. 5. 2020 - 11:05)

Z

Quido (So, 25. 4. 2020 - 17:04)

To zní v době koronavirové celkem věrohodně. Rodiny jsou pořád spolu, takže si jejich členové vzájemně lezou na nervy a ubližují si. Prostě ponorka. Pokud jste to ale s tím starším synem dopracovali už tak daleko, že ve věku svých deseti let tomu mladšímu tluče hlavu o zem, pak je to asi celkem vážné. Dalším bitím toho asi už moc nespravíte.

Georg (Ne, 12. 4. 2020 - 10:04)

Petr byl dneska znovu bit, už zase je protivný a drzý. Tentokrát jsem na něj vzal vařečku a zavřel se s ním v pokoji. Nejdřív létaly facky na jeho drzou pusu. Pak si musel sundat všechno od pasu dolů. lehnout si na postel na břicho a vyhrnout pořádně tričko. A už dostával vařečkou na holou prdel, jen to pleskalo. Řval, brečel, trochu kopal nohama. Postel měl zmáčenou od slz a trochu se i počůral. Nakonec už jenom sténal. Zmlátil jsem mu ten jeho zadek pořádně, tak sned už bude sekat dobrotu.

Návštěvník (Po, 13. 4. 2020 - 00:04)

kdyby jste ho raději postavili do kouta a nechali ho klečet . udělili by jste lépe.

Lojza (So, 11. 4. 2020 - 18:04)

Prosím vás, co tu řešíte? Prase je autor toho příspěvku. Už před mnoha lety psal na různé stránky, že trestá výpraskem syna, pod kterého podkládá při trestání svoji použitou košili. To je hodně divná úchylka.

Mara (Pá, 10. 4. 2020 - 10:04)

Panove, pristihl jsem nevlastniho kluka jak honi pero s myma kosilema. Serezal jsem ho za to na miste remenem a tak z nej dostal i to, ze je gay. Ted resim co s nim dal,jak ho to odnaucit to honeni s kosilema. Ted jsem mu to zakazal pod hrozbou dalsiho vyprasku,ale uz to dela nejakou dobu,na nekterych kosilich jsem nasel skvrny. Jak na to ted.

Návštěvník (So, 25. 4. 2020 - 17:04)

Já bych ti na ty košile nadělal

Reklama

Přidat komentář