Reklama

Tlak a bolesti v oblasti krku

Jane (St, 25. 8. 2021 - 21:08)

Mám to samé co vy ostatní, přešlo to někoho, přišel jste někdo na něco? Děkuji

Petra (Pá, 8. 5. 2020 - 10:05)

Ahojky je to asi 3 neděle co mi p. doktor řekl že mám hnisavou angínu , dal mi antibiotika, které sem pak nakonec brala 3 neděle našli mi streptokoka a čepy na mandlích.
Po 4 kontrole jsem prý zdravá, vytěry jsou ok, dělala mi nějaké testy z prstu a jsou také ok, ale odebírala mi krev na mononukleozu .
Ačkoli jsem zdravá mám ale stále zvetšenou mandli na omak né na oko, a stále mě trápí TLAK V KRKU KTERÝ JE NEPŘÍJEMNÝ.
Bojím se tedy abych neměla rakovinu jícnu ....

Martasaxi (Čt, 4. 6. 2020 - 22:06)

Ahoj lidi,dnes jsem objevila tuhle skupinu...,knedlík v krku mám téměř rok,všechny vyšetření ok,jen na gastru mírný reflux jicnu,občas i tlak v krku,každý den,pořád,knedlík zmizí pouze když jim,takže pořád jim!!Za týden jdu na kontrolní gastro,tak jsu zvědavá,protože prášky mi vůbec nezabraly ,dala bych cokoli za to,kdybych ten knedlík necítila!!!Je to na palicu,nic mě nebaví a brzo mě jebne!!

Angela (Po, 15. 6. 2020 - 10:06)

Ahoj, já mám pořád divné pocity v krku
např. tlak, knedlík, škrábání a špatné dýchání. Byla jsem na mnoha vyšetření a našli mi jen skoliózu páteře už výraznou doktorka říká že to je nejspíš z toho doufám že ano.

Ivoš (So, 7. 12. 2019 - 17:12)

Ahoj, už tady píšu od roku 2014, a pořád je to zlé, jednou to jde a pak zase ke dnu... Mám problémy cca od roku 2013 do teď, momentálně jsem zase na dně, bolest a tlak od páteře až do krku, jakoby mám zvětšené mandle, bolest po obou stranách krku a kolem ohryzku, i na dotek, absolvoval jsem dříve mnoho vyšetření a nic, u obvodní do mně teď rvala atb a pár dnů klid a opět a ještě hůř, obvodní na mě kouká jako na simulanta, jsem na ad, vytrucoval jsem si orl vyšetření a uvidíme...
Napište teď, jak s tím bojujete..
Hezký den,

Jana (Pá, 28. 9. 2018 - 09:09)

Dobry den prosim o radu. Uz 2,5 mesice mam bolest tlakovou s bodanim jako strep priblizne jak je ohryzek. Citim to pritom jako ve vnitr v trubici kdyz polykam reze to vic a nuti me to i casto polykat. Spatne se mi ji, spi kvuli bolesti. Bolest je uz neunosna po lecich nemam ulevu vlastne po nicem. Zacalo to masazi krcni patere a omylem zatlacenin ve predu prsty u polykaci trubice. Zkousela jsem vse mozne cviceni, rehsbilitace, leky, kapacky, ruzna vysetreni nikde nic neni az na kalcifikaci u jazylky 3mm a zbytnely musculus vocalus. Co by to mohlo byt a jak se toho uz zbavit? Muze to byt skriply nerv ? Predem diky.

Ada (St, 22. 11. 2017 - 17:11)

Jak jste všichni na tom?????

Mirek (Po, 28. 8. 2017 - 07:08)

Ahoj vsichni,ja mam uplne...Přišlo se na to?

Mirek (Po, 28. 8. 2017 - 06:08)

Taky jsem před dvěma...Poraďte fyzioterapeuta v Praze?

Eliška (Po, 10. 7. 2017 - 02:07)

Už asi přes rok mám...Dobrý den mám něco podobné byla jsem v nemocnici se zánětem lymfatických uzlin a od doby co jsem doma mám občas takový pocit jak kdyby mě někdo škrtil někdy kvůli tomu ani nespím protože mám strach že se začnu dusit nevíte čím to může být ? Je to poznatek doléčování těch uzlin ? Poraďte prosím taky sem četla že to může být krční páteří a já mám skoliózu ramen už si nevím rady ..

Ada (St, 14. 6. 2017 - 19:06)

Ahoj vsichni,ja mam uplne...Jak jste dopadl????

lucka (Po, 1. 5. 2017 - 21:05)

Ahoj mám úplné to samé co tu pisete už to mám rok a půl začalo to škrábání v krku pakbolest ppáteře a hrudníku pak zebra a lopatky hrozne bolesti hlavně třeba po chlastu když jsem se trochu opil a druhy denjen silšílenec bolesti a nemohla jsem polikat hrozny sama pohotovost a nic jsem zdraví mam vselijake vyšetření i několikrát Sono břicha krku , EKG , neurolog, ortoped, gastronomie, Orl, endokrinologie, plicní a porad nic už opravdu nemůžu mam dvě maličký deti a otravuje už nevím co s Tim ještě vytrhat moudraka prý to muže byt i od něj :-(

Ada (Pá, 24. 3. 2017 - 18:03)

Ahoj vsichni,ja mam uplne...Zdravim,mam podobné potíže, 3 měsíce pocit cizího telesa v krku,ktere citim nejen pri polykani, ale porad, trva to 24 hodin denne, a k tomu nesnesitelne tlačeni na hrudi.Rano pocit zahleněni a daveni.Po doktorech vsude mozne a vse negativni, mam prasky na spani, a i presto me to v noci vzbudi a citim ten tlak ,jakoby byly nekde dole v krku chuchvalce hlenu,a nejdou vykaslat.Je to k nevydrzeni.Mate nekdo taky takove potíze?

Jana (Pá, 20. 4. 2018 - 13:04)

Evi, jestli to máš jakoby na mandlích, tak to mohou být tzv.kameny. Dělají se poměrně často mnoha lidem. Někdy opravdu nejdou ven, ale časem se uvolní a odejdou. Pak se zase udělají. Mám je taky a nijak to neřeším. Když jdou ven, tak je sama odstraním, jinak počkám....

Jana (Pá, 20. 4. 2018 - 13:04)

Nemůže my někdo prosím...Evi, jestli to máš jakoby na mandlích, tak to mohou být tzv.kameny. Dělají se poměrně často mnoha lidem. Někdy opravdu nejdou ven, ale časem se uvolní a odejdou. Pak se zase udělají. Mám je taky a nijak ti neřeším. Když jdou ven, tak je sama odstraním, jinak počkám....

Eva (Ne, 25. 2. 2018 - 18:02)

Nemůže my někdo prosím poradit? V krku mi uvízlo něco bílého a nejde to ven. Vým žebych si tam neměla strkat rukama ale je to nepříjemné když polknu nevíte co s nim mám dělat. Mamka mi rika ať na to nemyslím a že to samo jednou půdě ven ale já si to nemyslím prosím poraďtemy předem moooooooc děkuju

Simona (Pá, 12. 1. 2018 - 01:01)

ma je 25 a problem mam...Dobrý den, mohu se zeptat jak vše dopadlo? Mám to úplně stejně! A začínám mit strach, co to je..

remlik (St, 8. 2. 2017 - 20:02)

Ahoj vsichni,ja mam uplne stejne priznaky.pocit ,,neceho'' v krku,hleneni,polykani na prazdno skrceni ,bolestivy hrudnik u obou klicnich kosti,ktre jdou nahoru ke krku a do zad k lopatkam.
pokaslavani a vykaslavani hlenu.
no fakt des.nekdy dobry ale porad jste ve strehu ,kdy to prijde.nekdy to je uz od rana
orl,sono ,rtg,gastro ,alergo vse v poradku.
zacinam silet davim se
kolem sebe hodne doktoru,a nikdo mi jeste nepomohl
tohle uz trva 3 mesice
pry to muze byt zablokovna krcni pater,nebo skriple nervy.
ceka me mag.rez.a rtg polykani s kontr.latkou.
tak se uvidi.nemuzu se ani predklonit jak se dusim

Hanýz (Pá, 26. 8. 2016 - 14:08)

Totéž mám i já,pálení v krku spíš hrtanu a tlaky v krku jako bych tam něco měla,je to děsně nepříjemný,trvá to uz 1,5měsíce,nevím si rady.Hanýz

Nikol (Út, 23. 2. 2016 - 21:02)

Také mám tyto...Mela jsem údajne tentýž problém . Pokud nic nezabírá nechte si udělat testy na chlamydie !!!! Pneumonie !!!!! Nic tím nezkazíte . N.

Reklama

Přidat komentář