Reklama

Dispoziční prognostika

Návštěvník (Ne, 17. 1. 2021 - 17:01)

Víte vy vůbec, že zde bylo psáno, že jedné paní zabil Sohr a Boroš manžela. Že jsou to vrazi. A to byli ti nejlepší dispoziční prognostici. Tedy k tomu úspěchu. Je asi náhodný a placebo. Pomohl by pravděpodobně i dobrý psychiatr nebo při nejhorším homeopat.

Návštěvník (Pá, 18. 12. 2020 - 00:12)

Prý ovládli informatiku jak dispozice v člověku číst a následně je upravovat. To když jste přišla na klientelu přečetli z vašich paměťových buněk mozku vaše jméno příjmení a datum narození a potom veškeré jiné dispozice a sklony těla a potom je upravili. Dokážou tedy lidi dokonale prohlédnou a upravit podle toho, co si myslí, že by jste asi měla být. Jste to ještě tedy vy? Co si tedy myslíte, že jste, bez toho, aby jste se viděla druhýma očima a tedy jak vás druzí vidí podle sebe? My vás tedy známe a lépe, než se znáte vy? Známe vaše bolesti, ztráty, křivdy, omezení a nedokonalosti? To vyčtou? Nejsou to jenom lži, přetvářka a placebo? Nakonec pokud medicína nezabírá, jedná se pravděpodobně o problém psychiky, kdy placebo je lékem, který může pomoci, tak jako nocebo, které nakonec může uškodit? Nocebo je nakonec jen schopnosti, které zneužívá psychiky a vytváří psychická problém, který vede k nemoci. Ten problém ale nezvládáte vy a šaman ho proto použije. Ovládá totiž zákonitosti jimiž se běžní lidé jeví sobě a druhým. Potom je evidentní, že je mnohé možné. Jste vy tedy ještě vy? Může to vadit? Komu to může vadit?

Pro Návštěvníka (Čt, 26. 11. 2020 - 08:11)

Poznám, že se bude chtít milovat ještě než se probudím. Nechám ho, aby si myslel, že spím. Ležím na boku a cítím, jak se ke mně tiskne. Obejme mě zezadu a přitáhne si mě ještě blíž. Ztrácím se v bezpečí jeho náruče. Cítím jeho ruku, jak mě hladí od ramen až po stehno. Hladí mou kůži na zádech a břiše, pak se jeho ruka přesune na mé ňadro.
Střídavě bere do rukou moje prsa, bradavky mi začínají tuhnout. Tlačím se zadkem do jeho rozkroku a cítím, že je už hodně vzrušený. Začínám vlhnout. Mačká mi bradavky a já slabě zasténám. Sjede rukou mezi má stehna a odtáhne mi nohu, aby mohl k mojí kundičce, která je už hodně mokrá. Zalapám po dechu, když jeho prst zajede dovnitř. Palcem mi začne dráždit poštěváček. Prohýbám se v zádech, zajíždí mi dovnitř nejdřív jen jedním prstem, ale pak přidává druhý a dokonce i třetí. Tlačím se na jeho ruku a hlasitě sténám. Vytáhne prsty z mojí kundičky a dá mi je k puse. Olizuji je, cítím sama sebe.
Obrátí mě na záda a okamžitě bere do pusy moje bradavky. Dneska ráno se rozhodl, že ho budu muset prosit. Zlehounka krouží jazykem kolem mých bradavek a dívá se mi přitom do očí. Čekám, kdy je konečně vezme do pusy, ale už to nemůžu vydržet. Chytnu ho za hlavu a přitisknu si ji na prsa. Vykřiknu slastí, když se jeho ústa konečně octnou tam, kde je chci mít. Objal mi bradavky pusou a uvnitř je dráždí jazykem.
Cítím, jak mi hladí stehna. Chci mít jeho prsty zase v sobě, cítím jak teču. Konečně zajede prsty do jeskyňky. Roztáhnu nohy doširoka, aby ke mně dobře mohl. Zajíždí mi prsty dovnitř, palcem mi laská poštěváček. Sténám stále hlasitěji, tisknu svou kundičku na jeho prsty. Najednou se udělám. Třesu se a křičím. Vytáhne své prsty a já vidím, jak sahá pro kondom. „Chci 69," zašeptám. Hrozně chci, aby mě ošoustal, ale vím jak miluje, když ho kouřím. Zašklebí se, potěšilo ho to a lehne si na záda. Otočím se a nastavím svou kundičku nad jeho obličej. Vykřiknu, když ucítím jeho jazyk, ale soustředím se na jeho tvrdý penis. Držím v ruce jeho kulky a pomalu jazykem začínám na vršku jeho horkého bojovníka. Je neuvěřitelně tvrdý. Olizuji ho ze všech stran, v dlani mačkám jeho koule. Pak ho konečně beru do pusy. Slyším jak hlasitě zasténal. Jazykem objíždím jeho žalud a cítím, jak mi zaráží jazyk hluboko do kundičky. Tlačím se na jeho ústa tak moc, že mi do jeskyňky zarazí i nos. Začíná přirážet penisem do mojí pusy. Hrozně ho chci mít uvnitř. Odtáhne se od mé kundičky: „Otoč se, teď tě pořádně ošoustám“.
Když to řekne, cítím novou vlnu vlhkosti mezi nohama. Rychle si lehnu na záda a roztáhnu nohy. Nasadí si kondom, chytne mě za kotníky a zvedne si je k ramenům. To je naše nejoblíbenější poloha. Prudce do mě zajede. Okamžitě začne tvrdě přirážet. Jeho kulky mi pleskají o zadek. Nasliní si palec a začne mi dráždit poštěváček. Skoro okamžitě se udělám. Prosím ho ať nepřestává. Naše tempo se zrychluje. Naše těla o sebe prudce mlátí až to mlaská. Zajíždí do mě tvrdě a hluboko. Cítím, jak ho moje kundička pevně svírá.
Najednou ho vytáhne a řekne mi, abych si na něho sedla. S radostí to udělám. Okamžitě do mě zajel. Hned nasazuji rychlé tempo, jezdím na něm jako šílená, prsa mi poskakují ze strany na stranu. Přiráží zespoda pánví. Zakloním se a cítím ho až v břiše. Vidím, jak se dívá, jak ho do mě zaráží. Oba dva hlasitě sténáme. Křičím, že už budu. Začnu si laskat poštěváček. Strčí mi prst do zadku a to už nemůžu vydržet. Hned se udělám. Hlasitě křičím, svírám ho v sobě, cítím, jak se moje kundička pevně svírá. Ještě párkrát ho do mě zarazí vší silou a pak vykřikne. Cítím, jak stříká. Vysílením na něj padnu a oba prudce oddychujeme.
Je snad lepší začátek nového dne?

Návštěvník (St, 2. 9. 2020 - 02:09)

Máte pravdu i Hitler, Stalin a Musoliny milovali hudbu a pro svou propagandu ji nikdy nezneužili. Bohužel dnes jsou lidé schopni všeho. Jejich bestialita se přesunula jinam k našeptávání a to proto, že nemohou otevřeně zabíjet, protože jsou to zbabělci, kteří by mohli skončit ve vězení a to oni nechtějí, proto dnes volí jiné metody teroru pro svou šikanu a jsou společnosti podporovaní. Nakonec jen skutečně úchylný ubožák dokáže zničit duchovní dílo druhých a nahrát do něj zmíněné svinstvo a tak zničit váš majetek. Je to šikana hnusáku, kteří se uspokojují terorem, aby jenom ničili. V tom nakonec skutečně překonávají Hitlera, Stalina a Musoliniho. Je to nakonec bestialita, se kterou si asi neví rady dnešní společnost, protože ji podporuje. Nakonec musíte pochopit, že psychopatu se jen tak nezbavíme a musíme s nimi žít. To, ale neznamená, že jejich psychopatii budeme tolerovat. Nakonec musíte pochopit, že Sohr dělal všechno z dobré vůle. Lhal, kradl a vraždil, shazoval lidem elektriku, z dobré vůle, čím se vyrovnal Hitlerovi, Stalinovi a Musolinimu, ti totiž také vše dělali pro dobro svých lidí a lidstva. Z toho je nakonec vidět, že to byl obyčejný hlupák. Chtěl spasit svět jako oni svou Telestetickou civilizaci, přitom mu nic nefungovalo. Byl to tedy hlupák a hnusák a ne psychopat. Nakonec pracoval s prevencí a skutečně nemocné vyléčit neuměl a pokud je někdy vyléčil, byla to jen náhoda, kdežto Bedřich Kočí léčil hluché a osleplé od narození, nemocné rakovinou, lidé k němu chodili v pokročilých stavech nemoci se kterou si nevěděli rady lékaři a on je všechny vyléčil, proto mu také říkali divotvůrce. To Sohr tvrdil, že když letadlo padá k zemi je už pozdě, jste zralí do hrobu, protože jste nebyli na klientele u něj a nezaplatili jste mu. Bedřich Kočí byl skutečný Duchovní léčitel a guru. Sohr byl jen vychytraly a zákeřný člověk, protože za zády lidem shazoval elektriku a ve skutečnosti se na ně usmíval, měl si to s těmi lidmi vyřídit z očí do očí, ale i na to byl příliš zbabělý tak jako dnešní našeptávači a šmíraci. Jsou to vlastně zakomplexovaní chudáci. Nakonec na to ty Brožůrky pro Shazováni elektriky pro dipáky psal.

Bedřich Kočí (Po, 13. 7. 2020 - 20:07)

Po všechna léta, kdy jsem se zabýval duchovním léčením, ve svých přednáškách i ve styku s nemocnými, kteří za mnou přišli a přicházejí stále, říkal jsem vždy a opakuji stále: dříve než ke mně, jděte k lékaři. Dovolávejte se nejprve pomoci jeho, jeho odborných studií a cenných vědomostí, jichž nabyl svou praxí, a teprve pak, řekne-li vám lékař přímo, že věda lékařská pomoci vám nemůže, že všechny zákroky a metody, které třebas ve všech ostatních případech dočkaly se úspěchu, ve vašem případě selhávají, pak teprve obracejte se k léčení duchovnímu.
Nezapomínejme, že mnoho a mnoho chorob lidských má svoji příčinu v duchovnu. Neodstraníme-li příčiny, je ovšem nemožno léčiti následky. V mnoha a mnoha případech lidé choroby k sobě přímo přivolávají, v mnoha případech jen oni sami jsou nejtěžší překážkou, která znemožňuje jejich uzdravení.
Mám o tom své zkušenosti. Tisíce nemocných, kteří za mnou přišli, poskytli mi mnoho příležitosti k tomu, abych správnost svých poznatků viděl potvrzenu ne na jednotlivých, nýbrž vždy na celé řadě případů obdobných. Pohlížeje na nemoci lidské se stanoviska duchovního, přišel jsem k poznání celé stupnice duchovních příčin, které způsobují onemocnění nebo zabraňují uzdravení. Tyto příčiny chtěl bych zde alespoň stručně probrati a připojiti k nim příklady z vlastní praxe, které jsou vždy nejvýmluvnějším výkladem i nejpádnějším potvrzením každé theorie.
Bedřich Kočí

Více zde: https://www.leciva-sila-na-planete-zemi.cz/duchovni-impulsy/bedrich-koci/

Merten (St, 1. 7. 2020 - 03:07)

Kdyby kineziologie a ezoterika fungovala, nepotřebovali by jsme drahé vědecké přístroje, včetně těch drahých, jako je urychlovač částic v Cernu a zařízení pro detekci gravitačních vln. Všichni vědci by se napojovali do Alef, centrální databáze Dispozičních prognostiků-Psychopattoniku a měli by vše za darmo. Přístup ke všemu bez komplikací a tím by ověřovali své teorie a vytvářeli také teorie nové. Jenže oni si nejdříve musí definice zakódovat, aby mohli vůbec pravdivě měřit. Jak je tedy ve skutečnosti získávat? No zase jenom prostřednictvím virgule a alef. Vše lze prý zakódovat a měřit. Vytvářet aplikace pro měření. Na co tedy urychlovač částic a jiné drahoty, když lze urychlit ezoteriky. To by byly důkazy pro ezoteriku. Přímo vědecké. Stačí urychlit ezoterika. Jako že prý urychlili pana Sohra, on to bohužel nepřežil a umřel. To urychlování má tedy svá rizika a vedlejší účinky a to totální zblbnutí a smrt. Nakonec by se tito zneužívající psychopati měli léčit, ale psychopatie není prý nemoc a blbec, který se nechá ezoterikou zneužit, je nakonec jen blbec a je to prý jeho chyba. Tak jako věření v to, že pravda a laská ezoteriku a jiných lidi musí zvítězit. Jo i ti nejlepší jsou psychopatičtí agresoři. Pravda a láska totiž nemusí vítězit, ona už existuje a je přístupná pro ty, co naslouchají svému srci. Ona totiž čeká, až bude prostoupena. Nakonec vítězit musí psychopati, proto mají různé zbraně, které používají. Lhaní, kradení a vraždění za účelem vlastního zisku včetně našeptávání, šmírovaní a terorizovaní. Být pokrytec a hlásat: Pravda a láska musí zvítězit. je hloupé a povrchní, někteří říkají ale, že pravda a láska je realita, realita se ale odráží v pozorovateli a ten tak svět vnímá. Realita tedy není a nemusí být pravdou a láskou, teorie relativity přece učí, že záleží na pozorovateli, který rozhoduje o tom, co je dobro, zlo a také co je pravda a láska. Vše je nakonec subjektivní, proto vždy vítězí jen ti se zbraní a jejich subjektivita. Ostatní beze zbraně prohrávají. Nakonec největší zbraňový systém je blbec-našeptávač se správnou ideou, kterou prosazuje nejlépe za darmo, aby zkásnul nakonec vše jako pán Hitler. A to proto, aby prosazoval svou lásku a pravdu, která musí zvítězit. To je tedy nakonec ten největší fašismus psychopatů a psychopatů ezoteriků, kteří by se už konečně měli léčit, aby pochopili, že svět nečeká na jejich našeptávaní, ale na to až se pomýlení uzdraví. Nakonec deprese a jiné duševní nemoci nesvědčí o neschopnosti, ale o beznaději nad tím, co je prezentováno skrz realitu subjektivit, že je pravda a láska. Pravda a láska je absolutní a čeká jen na vás, nevítězí a nemá zbraně, čeká na to, až se ji otevřete a pozvete ji do svého srce. Nepřítel mého nepřítele je můj nepřítel. Zdar.

Návštěvník (Po, 22. 6. 2020 - 20:06)

Bohužel. Našeptávači existuji. Žiji pro sebe a svou nenávist. Nesmíte si už myslet nic, ale to co tito lidé našeptávají, nebo to co pouštějí ti, co někdo v nějakém kontextu řekl a tím na druhé promítají svou nenávist, přitom je to z kontextu vytrženo, aby mohlo být s lidmi manipulováno. Kontext nikoho nezajímá, Sviňák jsi ty. Když jsem přišel k Petru Matuškovi na klientelu, změřil mi IQ 90, možná mám IQ 90 člověk nikdy neví, a charakternost, a postupně jak jsem dále docházel tuto hodnotu zvyšoval na IQ 135, což bylo poslední měření. Změřil IQ 135 a bezcharakternost, přitom zřejmě zjistil všechny souvislosti měřením a toho čím tě kdo kdy ovlivnil, nebo to, co ti kdo proved a udělal. Z charakterního idiota, jsem se stal bestiální vypočítavou sviní. Nevím co je horší, přitom nemůžete nic říct, aby si vás nenahráli a nepouštěli vám to opakovaně proto, aby vám dokazovali jaký jste sviňák. Nahrají si vás na diktafon nebo druhé a terorizují vás. Prostě to je ta jejich transformace. Dokazují vám tím to, že oni nikdy nikomu nic neprovedli, ale vy ano. Oni jsou lepší lidé a mají k tomu právo, jak kdyby vy jste nevěděli, co jste kdy řekli a udělali. Přitom oni jen čekají na vaše pochybení. Přitom to co svedou je vás soustavně ponižovat, právě proto, že jste se nedali zmanipulovat. Což je vaše největší vina. Nakonec vás zneužívají pro svou duchovní čistotu, která jím velí jak jsou dobří. Zneužívání nikoho nezajímá, protože zneužívají právě oni, ale prý to zneužívaní nakonec není, je to prý pomoc. Nasnadě, že na místě je teror. Když jsem chodil k dipákům, postupně jsem si koupil věž a kupoval jsem si hudbu. Jednou jsem zjistil, že se ztratilo 5 cedéček. Neřešil jsem to. Zjistil jsem že se ztrácejí a objevují, že někdo leze a vkrádá se mi do bytu a ničí je tím, že je vyměňuje. Ve všech bylo na pozadí nahráno soustavné nadávání pedofile. Nějaký lepší člověk usoudil, že vás musí tranformovat, protože usoudil, že jste pedofil. Nebo jste to někomu řekl. Proto vám tento ochránce zničil majetek. Což je nakonec správné. Nedokázal si to vyřídit osobně, ale zbaběle vás začal terorizovat. Nikoho ovšem nikdy nezajímalo, že sám Stanislav Sohr kradl a jak napsala jedna žena: Sohr a Borož mi zabili manžela, proto snad jsou oba asi vrazi. Proč jim tedy také nezničí jejich počítače, cedečka nenahrají jím na pozadí zloději a vrahu. Protože Sohr kradl napády a vše, co se mu hodilo. Nakonec ukradli název dispoziční prognostika, který dnes zneužívají, jmenovali se psychonie. Což je více vystihuje, protože dispozičně může upravovat svoje úrovně vědomí jen každý sám a nenarostou vám křídla nějakou manipulací. Žádnou manipulací vám nezvýší váš Sor, jak ho měří a upravují. Nakonec Organizace řízení je jen jedno, jsou to zákony, které existují pro vše a nejsou delegovány. Prostě platí všechny. Kdežto úrovně vědomí jsou, Stupně Uspořádání a také nejsou delegovány. To, co je nakonec delegováno je pravomoc. Moc aplikovat skutečnost na něco. Tedy zákonný, výkonný a soudní systém, který může být demokracii nebo diktaturou. To jediné může být delegováno. Pokud si vás ale někdo deleguje, tak si vás zotročuje proto, aby jste mu vyhovovali. Nakonec nedávno se mi někdo vloupal do bytu a vyměnil mi v počítači Základní desku. Přišel jsem domu pustil počítač a fungoval, ale postupně jsem zjistil, že padá do modré obrazovky. Zkontroloval jsem snad vše, až mne napadlo zkontrolovat výrobní číslo, které nesedělo. Zavolat jsem policii a ta tvrdila, že nikdo se násilím nevloupal, že tato faktura, je od jiného výrobku. Nakonec bych jim snad musel snad zaplatit aby to vůbec vyšetřili. Někdo si semnou nestále tímto způsobem hraje a krade. To je nakonec jejich spravedlnost, místo aby si vše vyřídili osobně, terorizují, našeptávají a ničí. Jsou to nejenom zbabělci, ale i zákeřní lidé. Nakonec s tím nic nenaděláte, je to bestialita lidí, kteří nic jiného neumí. Když jsem chodil do dispoziční prognostiky, postavil jsem se přede všechny, zády k poldiu a řekl, Sohr měl IQA a IQB a to tehdy kdy jsem měl, fyzické, spirituální, transendentální a kolektivní mysli a to 13, 13, 13, 13 rovin. Což byly a jsou Poměry, Procesy a Postoje a Kolektivní mysli. Možná, že je Sohr podle sebe už ukradl, jako ukradl 4 axiomy, které nakonec nemusí platit, protože jsou to asi teorie. Kdo ale zničí cedéčka a počítač dipákum, aby tam nahrál na pozadí zloději, zloději, zloději. Teror tedy jen pro ty, co se nemohou bránit a nevyznají se tak dobře v technice, aby se mohli bránit. Spravedlnost neexistuje. Nakonec to tady stejně nikdo nečte a teror bude pokračovat, protože lepší zotročovatelé potřebují peníze.

Návštěvník (Po, 25. 5. 2020 - 02:05)

Nakonec bohatí si platí stát, správu, soudy a policii. Běžný občan když něco chce po policii, tak se na něj policisti vykašlou. Co je podporované je šikana bestiálních našeptávačů. Bestialita lží vítězí a to snad vždy.

Návštěvník (Po, 25. 5. 2020 - 02:05)

A kdo chčije proti větru, bude ochcán. Umlčen, pronásledován, terorizován, šikanován, znásilňován a nakonec zabit. To je celá ezoterika kapitalistu a společnosti. Bestialita psychopatických našeptávačů. Peníze jsou nakonec vše. Zdraví a štěstí.

Merten (Pá, 15. 5. 2020 - 04:05)

Oni sami dispoziční prognostici aktivně používají princip podmanění prostřednictvím osočování, redukování a opakování. Kdy vás osočují v tom, že jste míň a nejste jich rovni a hodni. Mají prý vždy lepší charakterové a jiné vlastnosti. Sor atd. Redukuji realitu v tom, že vám se vším pomůžou a vše za vás vyřeší, že jen oni spasí váš život, přitom pomlouvají vaše rodinné příslušníky v tom že vás brzdí a omezují. Opakují neustále jak špatně se vám bude bez nich žít, že oni jsou řešením vašeho života. To je třeba prohlédnout. Bez toho není naděje na to, aby klientka či klient dipu opustil dispoziční prognostiku. To proto také, že je lapen podmaněním, kdy klient či klientka dipu svou sílu odevzdává argumentaci dispozičním prognostikům. Naprosto se strácí v tom, že on či ona sama je odpovědná za svůj život a ne nějaká virgule v rukou kouzelníka. Sám jsem to zažil. Moc dipu je opravdovou moci nad vlastní svobodnou vůli.

Merten (Pá, 15. 5. 2020 - 04:05)

List - Laskavost mezi světy

Každá rozumová existence je ze své vlastní celkovosti svět sám o sobě. Má své vlastní nadání, které je pro ni specifické. Proto se také dokáže ve svém vlastním prostředí specificky projevovat. Kdy dokáže ze své vlastní podstaty jedinečně prožívat, myslet a jednat. Hledat v podstatě to, co ji nějak oslovuje. To nakonec může způsobovat komplikace, neboť se může svou vlastní potencialitou přiklonit na stranu dobra nebo zla. Tato náklonnost k něčemu nakonec může být určitým podhoubím rozumové existence. Může být získávaná prostřednictvím určitých vnitřních podnětu nebo vnějších podnětu. Vnitřní podněty vznikají z vlastní schopnosti se samovolně empaticky projevovat v nějakém prožívání, myšlení a jednání. Vnější podněty vznikají z vlastní schopnosti přijímat svými smysly určité prožívání, myšlení a jednání. Je tedy nutné nějak chápat, že rozumová existence je ovlivňovaná veškerými svými schopnostmi, kterými se může sama svou potencialitou nějak ve skutečnosti projevovat. Ona je totiž potencialitou určitých svých schopnosti.
Potencialita určitých schopnosti rozumové existence nakonec umožňuje, aby existovalo určité podhoubí, které může být vlastní potencialitou pro určité prožívání, myšlení a jednání, které může mít základ ze všeho onoho, co může být samo nějak vnímáno. Vše, co nakonec mohlo být získáno pro podhoubí, vzniklo prostřednictvím kooperace mezi vnitřními podněty a vnějšími podněty, kdy svoboda volit vlastní působení na určité prvky, mohla být manipulovaná určitou výchovou k prožívání, myšlení a jednání. Pokud může toto nějak vůbec platit, potom musí být naprosto evidentní, že určité podhoubí mohlo být výchovou vytvářené za určitým cílem, kdy cílem může být snaha ovládnou něčí nevyzrálou osobnost pro určitý zisk. Kdy zisk může být získán jen z vůle k moci, kterou může mít jedna rozumová existence nad druhou. Snahou je potom ovládat jinou rozumovou existenci prostřednictvím osočování, redukování a opakování. Kdy jakákoli snaha rozumu vydat se svou vlastní cestou za pravdou je potom potlačována. Potom osočování, redukování a opakování, které je aplikováno na rozum rozumové existence, hatí veškeré snahy projevovat jakoukoli snahou svou potencialitou vlastní svobodné prožívání, myšlení a jednání. Jakákoli vlastní osobnost pro rozum musí být potom určována moci, která na ni byla psychickým násilím prostřednictvím výchovy nějak aplikována.
Násilnou psychovýchovou, která neuznává určité potřeby vlastní existenčnosti, nakonec vzniká takové podhoubí, které může být jen nepřátelské. Nepřátelské vůči všemu tomu, co bylo výchovou podmaňováno. Proto je třeba chápat, že ve světě neexistují žádní nepřátele, ale jen nepřátelská podhoubí, která ze svého podmanění z vůle k moci, usilují o moc proto, protože jen tak si mohou podmanit jiné a nebýt předmětem psychického znásilnění z podmanění, které je bolestnou připomínkou toho, že nebyli ze své existenčnosti přijati ze své přirozenosti. Zotročení z podmanění může být potom dále výchovou předáváno proto, že sám rozum ze své svobody toto podmanění nebyl schopen odhalit. Je prostě z generace na generaci podněty osočování, redukování a opakování předáváno podhoubí, které bylo vytvořeno principem vůle k moci pro podmanění. Kdy rozumové existence své podhoubí z podmanění přijímají právě proto, že jim vytváří zázemí pro vlastní výjimečnost z vůle k moci. Přitom je vlastně tato výjimečnost je psychickým znásilněním, které prozatím nebylo vůbec odhaleno. Proto je potřeba veškeré podněty pro výchovu zkoumat a používat jen ty podněty, které ve výchově budou respektovat veškerá práva veškerých existenci. Kdy nebude popírána výchovou nezadatelná práva jakýchkoli existenci. Jen to umožňuje vytvářet podhoubí, které bude chápat, že existence nejsou nepřátelské, ale můžou mít nepřátelská podhoubí, která lze z pochopení podmanění měnit za účelem všeho sdílení života pro život. Kdy citlivá komunikace může odhalit bolest ze svého podmanění.
Podněty tedy mohou vytvářet podmaněné podhoubí z podmanění, kdy jsou určité existence vnímané jako nepřátelské. Rozumová existence potom prosazuje ve světě sdílení své podmanění pro podmanění druhých. Jedinou možnosti jak odhalit zlo podmanění je možnost pochopit, co způsobuje vlastní podmanění druhému a toto podmanění bezvýhradně odmítnout. Pomoci k tomu mohou ti, kteří chápou onou souvislost podhoubí s podmaněním. Nakonec některá podmanění můžou způsobovat takové nastavení podhoubí pro rozum, že je odmítána veškerá argumentace s tím, že může jít ze způsobu o zlo z podmanění. Zlo se potom přes podmanění manifestuje v ničení všeho, co mu může jakkoli svou snahou odporovat. Asi jedinou cestou kterou lze potom nějak jít, je přijetí převýchovy citlivou komunikaci prostřednictvím laskavosti. Kdy hraje svou roli schopnost empatie samotného subjektu, kterému může být přislíben podíl na společenském sdílení, pokud pochopí a příjme svůj úděl v rámci stanovení pravidel sdílení. Pochopení podmanění je nakonec složité právě proto, že podmaněný má každého za nepřítele proto, protože se jako nepřítel chová. Nepřítel mého nepřítele je můj nepřítel. To vždy proto, že mne v mém podmanění sám svou činnosti nějak utvrzuje.

Návštěvník (Po, 25. 5. 2020 - 02:05)

Správné měřítko pro kapitalisty je: Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Podle toho jsou sami kapitalisti nekompromisními psychopaty. Když na to přijde, tak kapitalistu demokracie a spravedlnost nezajímají, to co ho zajímá je zisk a přítelem je každý, kdo jim ho umožní a to za jakýchkoli podmínek. Příkladem kapitalistu jsou sami léčitelé, kteří se ohánějí ezoterikou, která je na světě už nejméně 6 000 let, přitom nic nikdy doopravdy nevyřešila a nikoho doopravdy sama o sobě nevyléčila. Co různé pandémie, které postihovaly opakovaně svět, kde byla ezoterika. Dnes je zde koronavirus a co dělá ezoterika? Věda už objevila očkovací látku. Co objevila ezoterika? Jen vykořisťovaní a lži. To, co nakonec léčí je pokora a láska protkaná vědeckým poznáním ověřeným důkazy. Vědu nakonec ovládli kapitalisti, zrůdy které zase z vědeckých důkazu zajímá jen zisk. Což je zase jen bestialita kapitalistu, kdy bohatí žijí a prospívají a chudí jsou ovládání a zneužívaní a umírají. To je bestialita kapitalismu, kdy jen ten, co produkuje zisk kapitalistu je přítel. Nakonec správný ezoterik. Taková je dnešní společnost. Bestiální. Kdy našeptávači jsou ti co mají moc a přízeň. Prasata.

! (Čt, 7. 5. 2020 - 08:05)

Bohužel s psychopaty se nedá dělat nic. Oni se nepovažují za odchylku a proto též odmítají léčení, které by jejich projevy učinilo alespoň snesitelnými pro okolí.

Návštěvník (Pá, 15. 5. 2020 - 04:05)

Dnes se již psychopatie nepovažuje za psychickou poruchu, takže s e neléčí. Je to nastavení nebo typ osobnosti

Josef (St, 6. 5. 2020 - 23:05)

Dobrý den,moje žena navstevuje dip nekolik let.Pri kazde navsteve ji stahuji rakovinu,odklonuji nehody a jine nesmysly.bez virgule uz nejde ani na zachod.Manzelstvi je uplne v troskach.Mam ji porad rad a mame nezletilou dceru.Po kazde klientele je na me uplne agresivni a alergicka.Poradte jestli se da soudne neco delat s temito psychopaty.

Merten (Pá, 15. 5. 2020 - 04:05)

Řekněte ji, že zakladatel společnosti dispoziční prognostiky pan Sohr byl testován zda mu to virguli měří a že selhal a ať se na to zeptá svého dispozičního prognostika. Po případě ať si ho otestuje. On určitě selže. Potom se zeptejte co vlastně upravují, když nezměří správně co je špatně v člověku a jinde, aby to potom upravili.

Merten (Út, 21. 4. 2020 - 23:04)

Aby jste ještě pochopila: Pan Stanislav Sohr psal brožurky jako aplikační pokyny pro působení a jedna z těchto brožurek byla brožurkou na SHASOVÁNÍ ELEKTRIKY. Jak na ni přišel a jak si ověřoval působení svých aplikačních brožurek nevím a nechci vědět. Asi měl ve společnosti nepřátele, které musel negativně ovlivňovat. Měl asi nepřátele, kteří měli nižší hodnotu než on sám, proto je asi také označoval nižším Sorem psem, liškou, slonem, býkem. Pan Sohr kastoval lidi podle svého měření, které když ho testovali, tak sám selhal. Přitom si vše lidé Dispoziční prognostiky testovali virguli podle něj, neboť on byl garanci spolehlivosti a pravdy. Co tedy dělají vlastně lidem? Co tedy upravuji, když jim to neměří? Neléčí nakonec jen vírou, kterou poskytují? Co je tedy placebo a nocebo a jak funguje? Nebo jim přece něco funguje? Co a jak to působí na lidi?

Merten (Ne, 19. 4. 2020 - 02:04)

Pokud máte v někom nepřítele, jste potom sám sobě nepřítelem. Vše co existuje, existuje v nějaké přízní a všichni lidé jsou bratři a sestry. To ale neznamená, že neexistuje mentální podhoubí, které může sloužit dobru a také zlu. To znamená nakonec jen to, že bychom sami o sobě hledat takové podhoubí, které může žít pro život a ne proti životu. Přesto všichni nějak můžeme něčemu prospívat a jinému škodit. To proto nakonec, že svět žije v rozdílnosti a tato rozdílnost může být v konfrontaci. Proto také neexistuje jen dobro a jen zlo na našem světě, ale existuje dohromady jako dobrozlo. To je můj postoj. Nakonec by mne zajímalo, jestli jim to virguli měří, když podle toho měření upravují lidi. Proto vám navrhuji, aby jste je vyzkoušela a otestovala si jejích měření virguli. Stačí k tomu krabička od sirek a sirky. Proto tedy někoho požádejte, aby dal nespecifické množství sirek do krabičky od sirek a s touto krabičkou zajděte ke svému prognostikovi a řekněte mu, ať změří kolik jich tam je a po měření je spočítejte. Nakonec uvidíte, že se bude mýlit. Jim to měření totiž nefunguje a tedy ani nevědí, co mají upravovat. Nakonec někteří dispoziční prognostici nevěděli, jak si ještě nepřivydělat a tak se pustili do upravování předku do nevím které generace. Lidi potom lítali po matrikách a zjišťovali předky do nevím kterého kolena. Když jim to tedy měří virguli, tak proč si ty předky nezměří sami. Na základě tohoto poznatku, je tedy vidět, jaké mají tito lidé podhoubí. Nejspíš podvádějí lidi a okrádají je. Nakonec pan Sohr mi ukradl 4 axiomy, které nepatří dispozičním prognostikům. Ty jsem řekl panu Sohrovi, když jsem byl na klientele u pana Matuška. Pokud nebude lhát tak vám to potvrdí. Nakonec dispoziční prognostici vykrádali kohokoli a cokoli, protože na to měli právo, protože prý slouží lidem. Pan Sohr je příkladem zloděje čehokoli, co se mu hodilo při jeho osobním rozvoji a množství úcty, kterou neoprávněně nakrad. Což nikomu nevadilo a asi nevadí, protože mají asi své duchovní žrádlo. Pan Sohr nebyl poctivý kradl nápady a vykrádal druhé. To je základem dispoziční prognostiky a na tom staví. Nakonec to mohou popřít, ale je to pravda. Nakonec dispozičních prognostiku bylo nejvíce za celou dobu 52, tedy těch, kteří aktivně praktikovali klientelu. Dnes jich tolik není. Za celou dobu 25 let aktivní služby lidem, jich mnoho skončilo z důvodu etiky, kterou aktivně porušovali. Fluktuace těchto lidí za celou dobu 25 let je neuvěřitelná. Sleduji jak se seznamy lidí dispoziční prognostiky neustále mění. Nakonec spousta lidí odešlo dobrovolně, neboť ztratili víru v dispoziční prognostiku. V její poctivost. Ti co zůstávají pravděpodobně nejsou zrovna ti, co by byli nejpoctivější. Ověřte si měření virguli a pochopíte. Nakonec si můžete ověřit a spočítat, kolik je dnes praktikujících klientelu na jejich stránkách. Možná zjistíte, že jména se neustále mění a že jich časem ubývá. Nakonec sami aktivní praktikující klientelu sami časem pochopí, že jde jen o ezoterické hry a že přes veškerou snahu se kupí odpůrci, protože jejich systém selhává. Nakonec proto, že selhávají sami v rámci svého pasystému v rámci svého paživota a neživota, jak pochopili sami. Nakonec vše je jen živé a cokoli musí hledat cestu, která je dovede k dobru, bez toho nakonec cokoli nepotká samo nic dobrého. Jak říká pan Bedřich Kočí, který léčil kristovou láskou, byl sprostředkovatel léčení skrz Boha a léčil vírou v Boha a nikdy si za léčení nic nevzal, jen složil lidem a mnoho jich vyléčil, proto mu také říkali český divotvůrce, že nikdo se nedostane opětovně k Bohu pokud nesplatí svůj dluh do posledního groše. Ať tedy ubližujete lidem i z dobrého čí zlého úmyslu, je to to samé, ubližujete nakonec jen sobě, budete muset splatit svůj dluh. Výmluvy před Bohem nic neznamenají, on ví totiž všechno, protože je vším.

Miriam (St, 15. 4. 2020 - 12:04)

Četla jsem si Vaše komentáře, že by to měla být sekta či co :D Lidi nejdřív si zjistěte o co vlastně jde a pak suďte. Mám známou, která je DiP a která mi pomáhá, momentálně ne ve zdravotních problémech, ale třeba při hledání práce, ztracených věcí, když jedu na dovolenou tak mi to upraví tak aby nebyl žádný problém a nikdy žádný problém nebyl. Chápu pro většinu lidí to jsou nějací šarlatáni a sekta a takové kraviny. Tohle většinou tvrdí lidé materiálně založeni a každý má právo na svůj názor. Uvědomte si že to máte stejně jako s duchama, ufem, kartářkama... někdo v to věří a někdo si řekne že je to jen psychologická manipulace a nic takového není. Za mě je super že něco takového je.... Využívám to často a jsem spokojená. Ale jak jsem již zmínila každý má na to svůj názor a zkušenost...

xyz (Čt, 2. 4. 2020 - 12:04)

Tak kdepak jsou? Jak to, že coronavirus nezastavili? Přece umí všechno...

Reklama

Přidat komentář