Reklama

Syn a masturbace

Návštěvník (St, 6. 5. 2020 - 23:05)

To je otázka. U tebe není jasný, jestli jsi tak naivní a blbej nebo to jen hraješ

Steve (Čt, 7. 5. 2020 - 17:05)

To spíš lituj sám sebe, když ji tak mimo ...

Maja (St, 6. 5. 2020 - 10:05)

Uz se synam skoro neni dlouho sam,mota se mi kolem nohou stale az se musim smat jak vi ze si dam rict,jsem veselejsi nez jsem byvala si myslim.

Gabina (St, 6. 5. 2020 - 04:05)

Jsem sama doma a premislela jsem o tom to zkusit.Slekla jsem se a jemne roztahla nohy.Okamzite mi vrazil cumak mezi a zacal mi ji lizat.Ten jeho jazyk byl tak drsni a rychli,ze jsem behem chvilky tekla.Doslova slizaval kazdou mou kapku.Vydela jsem jak mu stoji a tak jsem si ho pritahla k sobe.Nejdriv jsem mu na nej sahla a okamzite zacal prirazet.Byl krasne studenej.Pak jsem ho nasmerovala na pipku.Priznam se ze jsem se trosku bala.Dvakrat ho sttcil vedle,ale pak mi ho tam vrazil tak rychle ze jsem myslela ze me roztrhne.Zacal tak rychle prirazet,ze jsem tem moment myslela,ze to nevydrzim.Us chapu ze se to dcery liby.Sukal me asy 5 minut v jednom kuse.Uplne jsem tekla.Pak jsem ucitila jak se mu nalil a zacal to do me strikat.Kdyz ho vyndal,tak miji zas zacal lizat.Ptaka mel upne cerveniho.Musela jsem ho odehnat,ponevac jsem uz nemohla.Ale urcite si to zopakujem.

Maja (St, 6. 5. 2020 - 07:05)

Tak vidis,uzila jsi si a mela jsi ho nechat te potom dolizat,vycistil by te a mozna by jsi se jeste udelala,ja se udelala ctyrikrat,je to jako sen a je zvlastni ze kdyz mam treba sousedku u me tak nic nedela,jenom mu trosicku kouka spicka zaludu a na to sousedka kouka .

Gabina (St, 6. 5. 2020 - 07:05)

Kdybych nevidela dceru snim,tak by me nic takoveho nenapadlo.Na poprve jsem mela co delat,jak prirazel.Obdyvuju dceru ze to zvladne snim soustat.Jen mam takovy blby pocit,ze o svuj vjenecek prisla zrovna se psem a ne snakym klukem.Tet uz vim,co muzu od toho ocekavat,tak pak snim budu dil a necham ho,at me udela vyckrat.

luci (St, 6. 5. 2020 - 21:05)

Každopádně je protažená a naprosto bezpečně , když to do ní pustí kluk , tak je šance na oplodnění . Střiky od pejska si může bez rizika oplodnění vychutnat .

Maja (St, 6. 5. 2020 - 16:05)

Tak Gabi co,kolikrat jsi se udelala,syn byl ted asi hodinu a pul pred panelakem a ja nastavila pičku pejskovi,zase ctyri krat a vystrik az jsem ho vyplivla z pičky,krece v odbrisku no orgač jako krava ten posledni,je to bomba....

Tatca (St, 6. 5. 2020 - 19:05)

Uz jsem doma, mamco. Je to spatny jak rikal pan doktor. Snad pomuzou ty nove leky. Napisu ti na mobil, kdy za tebou zase prijedu, at to nepisu sem. Pa

Z (St, 6. 5. 2020 - 10:05)

Z

Maja (St, 6. 5. 2020 - 10:05)

Gabi jasne ze jo,nech ho at te udela vickrat a budes spokojena,prolizne ti i prdelku?ten muj stim jazykem smejdi tak ze mi oz zajel i do prdelky az jsem vyjukla,neverila bych ze pejsek dokaze takle udelat zenu,a davas mu ponozky aby te neposkrabal?ja musim,boky mam skrable trosku ale nic to neni,vtu chvili kdyz zajede je mi jedno jestli skrabe ale potom to pali,nevadi.

tatca (St, 6. 5. 2020 - 11:05)

Ty zas radis mamco. Takhle skoncis za se na neklidu a prinesu něco osetrovatelkaam. a bud hodna neb me k tobe nepusti

Maja (Po, 4. 5. 2020 - 09:05)

Je to neuveritelne,musim mit kalhoty,jak mam kosilku nebo jenom tricko je to jako bych mu dala povel a okamzite se mi pritlaci na pipku a studeky cumacek me vzrusi a uz to jede,rozkrocim se a lize jak stroj,neuveritelna rychlost jazyka.

Tatca (Po, 4. 5. 2020 - 10:05)

Ahoj mamco, jak jsi se vyspinkala. Vypada to, ze pozítří me k tobe pusti. Tak si to nepokaz, ber hezky leky at te zase nevrati na to neklidne oddeleni, to bych za tebou nemohl. Pa

Maja (Po, 4. 5. 2020 - 09:05)

Tak Gabi,co je ze nic nepises,ja uz mela tolik orgasmu,mam pocit ze uz jsem sucha a pri to to orad jde.

Maja (So, 2. 5. 2020 - 18:05)

Taky si myslim ze to je uz za hranou,ponizovani,byt ten chlap tak by jste prosili vy abych vas uz nerezal,chudak.

Abe (Ne, 3. 5. 2020 - 20:05)

To je otázka sexuální orientace. Někteří muži jsou submisivní i masochističtí a ponižování, nebo bolest jim přináší vrcholné sexuální zážitky. V podobném duchu jsem byl vychováván. Nahota, fyzické tresty, ponižování, zesměšňování, prostě šikana, byla běžná. Ne že by mne to nevzrušovalo, ale stejně jsem byl rád, že jsem se z toho vymanil a mohl v dospělosti žít normální život. Zásadně jsem to ve výchově svých dětí neuplatňoval a jsou i bez bití a ponižování zcela normální.

Jana (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

Od té doby co si můj syn našel starší dominantní přítelkyni je u nás doma všechno jinak. Lucka je v mém věku a vládne tvrdou rukou. Schvaluji to i když je mi Honzíka občas líto. Honit si pindoura bez dovolení má přísně zakázáno. A to si ho dříve honil i několikrát za den. Ted musí pěkně poprosit. Občas je mu to dovoleno ale stříkat smí jen výjimečně. Včera večer jsme se s Luckou dívali na TV a pili víno. Honzik byl v kuchyni a uklízel. Lucka se zvedla a šla na záchod. V kuchyni začala křičet. Byla jsem zvědavá a šla se podívat. Můj syn klecel nahý uprostřed kuchyně a hadrem vytíral podlahu. Lucka na něj křičela aby to dělal pořádně. Pytlík s kulkama se mu houpal mezi nohama a úplně si říkal o pozornost. Lucka se sklonila chytla ho za koule a zmackla. Zakřičel ale vytíral dál. Pustila ho a šla čůrat. Zůstala jsem tam stát a dívala se jak uklízí. Lucka se za chvíli vrátila. Podívala se na mě a zeptala se : tak co synacek uklizi nebo si tu honí ptáka ? Řekla sem ze uklizi. Lucka mu poručila polozit hadr , postavit se a dat ruce za hlavu. Uklizi jo !? A co je tohle !? Ukázala na jeho ztoporene pero. Dala mu facku . Jak to ze ti stojí !? Promiňte ma Paní , jsem nadržený hovado které se neumí ovládat. No to se teda predvádíš před maminkou , ze se nestydis. Musela jsem se zasmat. Lucka ho ho placla pres zaluda a řekla at pokračuje.

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 13:05)

:)))))) tobě taky hrabe v kebuli, co

Jana (So, 2. 5. 2020 - 15:05)

Důvod ?

Reklama

Přidat komentář