Reklama

JHVH (Jahve,Jehova) - jediný živý Bůh

Steve (St, 10. 6. 2020 - 22:06)

Proč se furt opakuješ??? Tak už konečně začni ... čekám. :-)

Skutečný Hvězdoslav (St, 10. 6. 2020 - 14:06)

Někdo z těch, to tu chodí (možná LD SH ? ) založil podvodný profil s mojí fotkou a tvrdil v něm, že prý jsem zpátky pobožným. Nevím, jak mi to mělo ublížit, když všichni, co mě znají, vědí, že je to nesmysl a ti, co mě neznají, těm to je fuk. Ale spíše mě zaujal hudební analfebetismus dotyčného. Taneční hudba obsahuje úplně stejné akordy a melodickou linku jako jakékoli jiné styly. Rozdíl je jen v tom, že dance music má silnější bassovo linku a bicí. A specifické použité nástroje - aranžmá, třeba arpeggio. To vzbuzuje nutkání k tanci. A tato hudba je primárně určena k zábavám, svatbám, narozeninovým párty, podnikovým večírkům apod.

Ostatně na zvýraznění bassů je založeno už reggae a další styly. Vždycky se dělala hudba k tanci, to už dělali naši předci, viz bubnování. Nemá to nic společného s kolotoči. Tím, že píšeš, že jsi to slyšel u kolotočů, jen dokazuješ, že dál ses ty nedostal. Nejčastěji to píšou lidi, co ve škole měli z hubebky špatnou známku, neumí intonovat a v tanečních se trápili, nemají ani smysl pro rytmus. To vše jsi na sebe prozradil. Protože muzikant jakéhokoli žánru chápe všechny druhy hudby. Ty ne, jsi amuzik (dysmuzik).

Jak být šťastný (So, 6. 6. 2020 - 18:06)

Jak být šťastný :

https://youtu.be/eYf22-35EYc

Jirka (So, 30. 5. 2020 - 00:05)

No jo, Milan má úžasný talent, jak napsat dlouhý román a zároveň nic neříct. Asi je to projev té jeho moudrosti, o které tu tak často a rád píše.

Návštěvník (Ne, 24. 5. 2020 - 08:05)

Milane, blábolíš. Konkrétního z tebe nevypadne nic. A věřit můžeš, čemu chceš. Máš svobodu.

Milan (Ne, 24. 5. 2020 - 08:05)

Zdravím zdejší diskutující. Po čase nahlížím na poslední příspěvky. Jsou ze tací, co zavrhují víru spolu s náboženstvím. Na jednu stranu se nelze divit, neboť mnozí lidé víry mají v sobě mnoho věcí nevyřešených a jejich život neodpovídá pochopení a nádheře po které jejich duše touží. Ano není snadné prolomit paradigma světské mentality a omylem přisuzovat víře nedostatečnost lidského pochopení, jejíž chování a názory spíše odpuzují. Jejich nerozum a lehkomyslnost je spíše pastí pro oklamané. Pod pojmem víra si však nemáme myslet, že jde o něco neuváženého. Zpočátku to skutečně jasné zmatené mysli není, ovšem s hlubším zájmem a zaujetím je možné začít chápat pravý význam a smysl, že správné pochopení víry osvobozuje. Svoboda není v tom, že se člověk snaží neustále uspokojovat své požadavky a touhy, že se druhé snaží přesvědčit o své pravdě, že ji druhým vnucuje, donekonečna vede spory se svými oponenty a tak podobně. Kdo ví, řekne v klidu co ví, a ti co jsou připraveni, si z toho pro sebe vezmou to co je jim k pochopení. Až lidé pochopí, že lepší je přátelství než spory, mnohé jejich životní problémy ustanou. A na závěr, ten kdo se řídí moudrosti moudrých, ten zakusí ve svém nitru nejen nadsvětský klid, ale i pocity jakoby se koupal v samotné lásce, která je samotným zdrojem života. Oklamáni, proto o této lásce nemají ponětí, i když ji podvědomě hledají nevědíc o tom. S poznáním, přichází i porozumění. Přeji všem aby jste se měli rádi a měli ze života více potěšení než doposud.

Návštěvník (Čt, 7. 5. 2020 - 13:05)

Kvalita ovzduší se v Evropě výrazně zlepšila v důsledku omezení dopravy a průmyslu kvůli koroně. Kdyby se omezila letecká doprava, omezila se ekonomika celkově, třeba o 10 - 20%, sice by klesla ekonomiky a kupní síla obyvatel. Lidi by byli o něco chudší, ale kvalita života by se celkově zlepšila. Jsem pro snížení ekonomiky i dopravy, jsem pro snížení toho šíleného tempa. ŽIVOT SE TÍM ZLEPŠÍ!

je to jinak (Čt, 7. 5. 2020 - 13:05)

„Teprve až pokácíte poslední strom, až otrávíte poslední řeku, až ulovíte poslední rybu, přijdete na to, že se peníze nedají jíst.“ — indiánský kmene Cree směrem k bílým

Návštěvník (Ne, 24. 5. 2020 - 08:05)

Jo na tom něco bude.

posel (St, 6. 5. 2020 - 06:05)

Padněte na svá špinavá kolena a tlučte hlavou o zem. Bůh je velký a posílá vám své maličké aby vám ukázali cestu. Pracujte do úmoru aby jste je všechny uživili,jak ty co přicházejí tak také ty co zůstávají doma o hladu a strachu z valek.Nebude to snadné ale vy to zvládnete.

Návštěvník (So, 30. 5. 2020 - 17:05)

https://youtu.be/k5ABNeK0k6w

Steve (St, 6. 5. 2020 - 01:05)

Jj, je to tragédie, to souhlasím ... Ale pořád platí že zdraví a životy jsou na 1. místě. Peníze a ekonomika je úplně vedlejší.

(St, 6. 5. 2020 - 09:05)

Bez peněz jsou život a zdraví k ničemu.

(Út, 5. 5. 2020 - 22:05)

Chtěl bych podotknout, že koronavirová pandemie je opravdovou tragédií pro nás všechny. Většina z nás bude v jejím důsledku vážně ekonomicky ochuzena, a téměř všem tato věc pokazí naše ekonomické plány. Kdo dosud nezbohatl, už nezbohatne. Maximálně se může pro útěchu pokusit ničit bohatství jiných. A žádný jahve ani jehova zde ani v nejmenším nepomůže. A nepomůže ani kristus, panenka marie nebo svatý josef.

Návštěvník (Út, 5. 5. 2020 - 13:05)

Tohle nepsal multinick, ale pobožný elektromotorek.

multinick (Út, 5. 5. 2020 - 01:05)

Když si strčím do zadku mrkev, je to hřích?

Návštěvník (Po, 4. 5. 2020 - 15:05)

Kde je multinick z osacr? Ten jediný psal něco, co mělo smysl nebo bylo inspirací. Ostatní jsou duté hlavy a svého vlastního nic nevymyslí. Možná ještě pobožný Jirka napsal někdy něco zajímavého, když ho zrovna nechytnul jeho pobožný amok.

Návštěvník (Ne, 3. 5. 2020 - 15:05)

Když tu přijdou zpátky křesťané, tak sem přijdou zpátky i jehovisti. A jehovisti a křesťané se navzájem nesnášejí, jedni druhé označují za odpadlíky. Takže vypukne pěkná mela!

jan (Ne, 3. 5. 2020 - 11:05)

Mám pár roků po sedmdesátce, takže momentálně ohrožený druh. Přesto mám v sobě tu nadějí, že se dožijí toho, že se sem vrátí křestané, kteří následně navrátí teto diskusi smysl, který původně měla. j

Návštěvník (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

No je vidět, že tě náboženská víra neuspokojuje, frustráte. Tak k čemu ti je tvoje náboženství?

Reklama

Přidat komentář