Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

Mira (Út, 5. 5. 2020 - 06:05)

Ahoj mám všechny vyšetření za sebou několikrát. do ZŠ jsem taky chodil do normani.až učňáku jsem byl pro děti s postižením.na ZŠ mám moc špatné vzpomínky.

Návštěvník (Pá, 1. 5. 2020 - 01:05)

Ja se taky pomočuju pres noc

stalevplence (St, 29. 4. 2020 - 13:04)

ja jsem na plenách celej život nyní mě je 45 let nosím i pro větší bezpečnost body a gumové kalhotky jezdím dost na kole a občas mě teplaky nebo kraťasy sjely pod zadek a bylo mě vše vidět parkrát mě potkala banda dětí a puberťáků když jsem měl body nebo neměl tak padaly otázky ty máš plínu nebo ty nosíš body vždyť nejsi mimino a maš i plíny atd.. ukažeš a tak ukaž nam body a plínu a otravovaly jak by jste se zachovaly ukazovaly by jste se.

Návštěvník (St, 29. 4. 2020 - 13:04)

Jednou je ti 13, podruhé 45, potřetí jedeš počůraný vlakem....Dej se léčit

stalevplence (Po, 4. 5. 2020 - 20:05)

nepsal jsem nic o tom že mě je 13 nebo o vlaku jen o kole a na plenách jsem opravdu celej život

(St, 29. 4. 2020 - 08:04)

Já si pleny nesmím nasadit sám vždy večer dostanu 4 látkové pleny ale také s klasickým způsobem že my jsou stažené punčocháče pod kolena a mamka mi sundá špinavou plenku a dá čistou ale nejdřív jsem otřen vlhcenymi ubrousky a namazany mastí a pudrem zn. Aviril pak mne mamka vezme pod kolena a zvedne mne a dá my čisté látkové pleny a jednu plenu látkovou má větší ale složenou do trojúhelníku a konce svaze na břichu a nebo sepne snapy spounkou pak stáhne tričko co nejvíc dolů a dá mi ještě gumové kalhotky průhledné a zapne je a pak vytáhne co nejvíce punčocháče na horu a občas dostanu buď bodyčko a nebo overal přes všechno oblečení.

Olga (So, 25. 4. 2020 - 15:04)

Ok

stalevplence (So, 25. 4. 2020 - 00:04)

ja nosím pleny celej život od narození zdr. důvody

Kristýna (Čt, 23. 4. 2020 - 14:04)

Když mu to nevadí, tak nechte ty s lepítky, je to větší jistota. A je to i levnější. Náš kluk byl frajer, nechtěl mít pod pyžamem viditelnou bouli. Navíc mne nikdy nenapadl tak decentní způsob, jaký popisujete. Já to dělala klasicky, po koupání na postel, ruce za hlavu, nohy od sebe a nechat si nasadit plenu. Ale jen v nouzi, když došly kalhotky nebo byl marod a měl pleny celý den.

Návštěvník (Čt, 23. 4. 2020 - 13:04)

ty s těma lepítkama si kluk oblíbil , prý mu jsou příjemnější, děláme to tak že mu je zalepím na velkou velikost aby si je mohl po večerní hygieně natáhnout , nachystám mu ji na postel a až ji má na sobě lehne na postel , zavolá na mě a já dojdu ,a jen mu ji přelepím a dotáhnu.
Zjistila jsem že v těch natahovacích je jen malá membrána a ta netěsnila , tady je daleko větší.
Paní Kristýno já mu říkala ať udělá dřep a povytáhne kalhotky, když tak to někdy zkusíme s tím rozkročením. díky za tip

Návštěvník (Út, 21. 4. 2020 - 00:04)

Dobrý den kde kupujete ? a jakou značku preferujete ?
Děkuji

Marta (Út, 21. 4. 2020 - 06:04)

Jakékoliv zdravotnické potřeby. Kupujeme Rena slip maxi small a nebo Abena S4. Oboje jsou velmi dobré. Ty Abeny jsou sice silnější, ale kluk je má celou noc a v pohodě vydrží. Vyspi se úplně v pohodě. Chvilku sice trvalo než si na ně zviknul, ale hlavní je suchá postel a vypsané dítě. Vyzkoušejte a uvidíte která značka Vám bude vyhovovat. Přes internet by se měli dát sehnat i vzorky abyste nemuseli hned kupovat celé balení.

Návštěvník (Út, 21. 4. 2020 - 22:04)

Tak děkuji , vyzkoušíme ty abeny . Vypadají spolehlivě.

Návštěvník (So, 18. 4. 2020 - 22:04)

Není to že by plena nevydržela obsah ,ale teče mu to v záhybu mezi stehnýnkama.

Kristýna (Čt, 23. 4. 2020 - 13:04)

Tohle jsme měli s klukem taky. Stačí kluka naučit správně kalhotky natahovat, aby byly i mezi nohama těsně na tělo. Jednoduše tak, že když kalhotky už má natažené, tak dá nohy od sebe a ještě si je povytáhne. Asi každý velký kluk se to rád naučí, když nechce být přebalován jako mimino do velkých plen.

Marta (Ne, 19. 4. 2020 - 20:04)

Asi máte špatně zvolenou velikost kalhotek. Pokud mu protéká kolem stehýnek, tak mu jsou v tom místě volné. Buď mu přesně dejte třeba boxerky a nebo mu ve zdravotnických potřebách kupte plenkové kalhotky pro dospělé ve velikosti xs nebo s. Jsou sice na lepítka, takže mu budete muset pomoc je nasadit, ale neprotečou mu vůbec.

Návštěvník (St, 22. 4. 2020 - 09:04)

Tak děkuji paní Marto, koupila jsem jinou značku (molicare) stejnou velikost ale mají jiné rozměry , tím že to je na lepítka lépe drží na tělě a klukovi super sedí , jen si je nezvládne nasadit sám tak mu s tím musím pomáhat.

Marta (Čt, 23. 4. 2020 - 05:04)

Ty co jsou na lepitka tak nenasadi si dítě samo žádné. U nás je to žel horší, kluk trpí inkontinenci IV stupně, takže tou nejtěžší. Na noc má právě buď Teny a nebo ty Abeny. Přes den má taky Teny, ale Tena fles plus small. Ty mají pás, který si dá přes boky a úplně na podbřišku sám a posléze k němu připevní plenu. Ty na noc sice nejsou výhodné, ale přes den ideální a on si je hlavně dokáže vzít sám. To je výhoda i ve škole. Tam ví, že je nemocnej takže je to v pořádku. Tyto pleny má samozřejmě i na cesty. Na WC si je sám přehodí. Vždy se ho jen zeptáme, zda mu to bude trvat déle či ne. Pokud nám řekne, že ano bere si s sebou malý batůžek ve kterém má vše potřebné a jde se do kabiny jak mi říkáme upravit. Ne bavíme se o přebalování hlavně proto, aby se necítil jako nějaké batole. Je to velmi těžké už i tak pro všechny.

Návštěvník (So, 18. 4. 2020 - 22:04)

Dobrý večer/ráno.
Syn dostal natahovací kalhotky a protíká.
Můžu radu co mu dát aby plena vydržela noční pomočování 10ti letého kluka ?
děkuji.

stalevplence (Po, 4. 5. 2020 - 20:05)

natahovací pleny jsou spíš přes den na noc jsou lepší na lepíky a na www.In-tex.cz můžete paní Roubcovou požádat o ušití gum. kalhotek přes plenku ještě je to lepší ja jsem na plenách celej život pokud budete potřebovat poradit napište na [email protected]

Reklama

Přidat komentář