Reklama

Matky, které převychovávají syny na dívky

Jiřina (Út, 28. 7. 2020 - 21:07)

To ne ale stále se cítím být spíš ženou než mužem i když jsem ženatý.

Abe (Út, 28. 4. 2020 - 20:04)

Ze mne matka chtěla udělat pečovatelku o ní samou. Domácí ženské práce, počínaje úklidem, vařením a konče háčkováním a pletením mi byly vlastní. Krom toho mi nebránila oblékat se do jejího prádla a oděvu. Nutila mne často onanovat, aby u mne vymýtila mužský chtíč. Představovala si, že zůstanu starým mládencem (pannou), který se o ní postará. Dosáhla pravého opaku. V osmnácti letech jsem jí utekl s první, která se namanula. Za to mne nenáviděla.

Aleš (Út, 28. 4. 2020 - 21:04)

Jaké její prádlo a oděvy jsi musel nosit ?

Abe (St, 29. 4. 2020 - 20:04)

To mám vyjmenovat její šatník? Tak trošku jsem si za to mohl sám. Jednou jsem si vzal její podprsenku č. 6, vycpal jí, pak podvazky a punčochy, penis prostrčil mezi nohama dozadu, koukal jsem do zrcadla a onanoval před zrcadlem, vzrušujíc se vlastní podobou. Když jsem byl v nejlepším, stála vedle mne a usmívala se. Pak už mi s oblékáním pomáhala a předváděla mne kamarádkám. Mívaly z toho velkou legraci. Časem jsem z jejích šatů vyrostl a mně to začalo připadat ponižující. Její kalhotky jsem nosil dlouho, protože tenkrát pro kluky byly jen nepohodlné a drsné trenýrky. Dámské byly mnohem příjemnější.

H (Po, 20. 4. 2020 - 01:04)

Je mi 16 a rád nosím Silonky a tanga

Alena (So, 8. 2. 2020 - 14:02)

To nejsi sám. Můj mladší bráška v tomhle věku dělal to samé. Hezky si to užij.

Evča (Po, 3. 2. 2020 - 22:02)

A kolikpak je ti let, broučku?

T. (Út, 4. 2. 2020 - 17:02)

Je mi 13. A proč to chceš vědět?

T. (Po, 3. 2. 2020 - 14:02)

Já se zase rád oblíkám do oblečení a bot mojí ségry. Je sice o 4 roky starší, ale už jí dorůstám takže mi její věci docela padnou. Vždycky se pak prohlížím před zrcadlem a honím si u toho. A klidně si o mě myslete, že jsem úchyl, mě to je jedno.

Robert (Po, 3. 2. 2020 - 15:02)

Nejsi žádný úchyl,to kluci dělají běžně. Já si půjčuji od matky kalhotky, podprsenky a svetry.Nezáleží na věku hlavně že se udělám.

Luděk (Po, 27. 1. 2020 - 16:01)

Já jsem jako malý musel nosit holčičí kalhotky,sukýnku,růžové tričko a růžový propínací holčičí svetřík.Zůstalo mi to dodnes,jen nosím maminčiny věci. Ale je to jen doma.

Olda (Ne, 2. 2. 2020 - 03:02)

Já taky cas od času obleknu věci mamky a hraju si sním

Iveta (Pá, 24. 1. 2020 - 04:01)

O nic nejde,nebyla první ani poslední koho vzrušil syn. Prostě ho ve všem zaučila a podržela mu. S tou vaší známou se ještě stýkáš ? Zeptej se jí na to,třeba ti teď po tolika letech řekne více.

Veronika (Pá, 24. 1. 2020 - 01:01)

Tak jak to popisuješ,tak mu ho asi i vykouřila a on ji lízal. Pravděpodobně mu ukázala celé její tělo nahé a nakonec si spolu zasouložili,

Alena (Čt, 23. 1. 2020 - 13:01)

Nevím jestli to sem úplně patří, ale myslím, že to souvisí s tématem. Pracuju ve svatební agentuře a před dvěma týdny jsme dostali objednávku na zajištění jedné svatby. Zajímavé na tom bylo to, že na té akci budou mít asi devítiletého kluka který půjde za družičku, protože paní nevěsta při objednávce vizážistky uvedla, že krom přípravy pro sebe chce i nalíčení a učesání toho klučiny aby vypadal jako holka a k tomu také výběr doplňků k šatům.
Když jsem to s ní následně konzultovala osobně, tak měla s sebou i jeho, ukázalo se, že je to její synovec a je to údajně z toho důvodu, že nemají v příbuzenstvu žádnou holčičku a nevěsta chtěla na obřadu družičku. Když jsem potom tomu klučíkovi ukazovala v katalogu různé doplňky do vlasů a nějakou bižuterii na ruce, abychom doladili podrobnosti, tak jsem se ho ptala jestli mu to nevadí, že půjde za holku, přece jen to není úplně obvyklá situace. Odpověděl, že vůbec a že chce tetě udělat radost a strejdovi (ženichovi) to taky nevadí a jeho mamince prý taky ne. Spíš bylo vidět, že se na tu svatbu těší.

Honza (Po, 27. 1. 2020 - 16:01)

Tohle samé jsem zažil před třemi roky na svatbě kamarádky z práce, ta zas měla za družičku převlečeného mladšího bráchu, bylo mu myslím tenkrát 10 nebo 11.
Všichni to samozřejmě věděli, ale brali to jako recesi a nikdo kvůli tomu neměl žádné hloupé poznámky. A je fakt, že mu to i slušelo a nevědět že je to kluk, tak bych ho klidně považoval za holku s krátkými vlasy. Vizážisti umí opravdu zázraky.

Marcela (Čt, 23. 1. 2020 - 21:01)

Naši známí chtěli holčičku, ale jako naschvál to byl kluk.Po nějaké době ho ta naše známá začala oblékat do dívčího ošacení. Sice jen doma ale přece. Kluk rostl a když mu bylo asi dvanáct let začal mít všetečné otázky a naráz byl problém. Chtěl vědět ale i vidět víc než by to tehdy když s tím začínala vůbec tušila. Její manžel o spoustě věcí vůbec nevěděl.Nakonec to dopadlo tak, že si dala něco na kuráž a když byla se synem sama tak mu vše nejen vysvětlila ale i ukázala.Já mám stejně pocit že bylo i něco víc,ale tohle mně přímo neřekla, jen že měl erekci tak mu ho vyhonila. Je to už asi deset let, kluk je dospělý a nedávno se ženil.

Květa (Pá, 24. 1. 2020 - 05:01)

Ty jsi kluka viděla třeba v kalhotkách, sukýnce,růžovém tričku nebo svetříku? A co culíky ve vlasech? Promiň mi,že se na to ptám,je to zajímavé.

Dana (Po, 20. 1. 2020 - 14:01)

O víkendu jsme viděly v Tropical Islandu v Berlíně kluka tak asi 10.let, koupal se tam v dívčích bikinách, dlouhé vlasy, náušnice. Jeho rodiče měli lehátka hned vedle nás. Když se vyřádil ve vodě, tak ho chlap zabalil do osušky a ženská mu stáhla plavky. Chvilku ležel v osušce na lehátku a rodiče se zatím přioblékli. Pak kluka vybalili z osušky (tehdy jsem viděla, že je to kluk),ta ženská mu natáhla dívčí kalhotky (brazilky !), dívčí tričko tak akorát pod prdelku, učesala mu vlasy a dala čelenku. Pak odešli na občerstvení. Potom jsme ho viděly skákat na trampolíně, beze studu tam ukazoval holou prdelku v zařízlých kalhotkách, že má pindíka nebylo poznat, jak ho měl utaženého. Tak jsme si říkali, že buď se kluk cítí holkou, nebo ho rodiče nutí holkou být.

Jity (Út, 21. 1. 2020 - 16:01)

A to tam chodil jen v tom tričku a kalhotkách?

Reklama

Přidat komentář