Reklama

Podvazky a punčochy

Vlasta (So, 25. 4. 2020 - 11:04)

Z náhodného setkání, pozvání na rande. Šťastná to žena

Petr (Út, 28. 4. 2020 - 10:04)

Spíše, šťastný to muž. Pokud byste o to stála, Vlasto, pokusím se udělat Vás také šťastnou.

Vlasta (Út, 28. 4. 2020 - 13:04)

Stála nestála. Před pár lety možná stála. Ráda se podívám do jedné z mála slušných diskuzí. Mám ráda příběhy s romantickým koncem, v případě pana Přemka začátkem. Člověk si uvědomí pozdě, že se dá žít jinak. Jsem šťastná babička tří vnoučat, šedesát na krku. Kdo by měl Petře zájem o starou bábu.

Abe (Út, 28. 4. 2020 - 18:04)

Mne svedla podvazkovým kouzlem, jako mlaďase, obdobně zralá kolegyně v práci. Kdykoli mne potřebovala, vykasala si sukni a dostala co chtěla.

Petr (Út, 28. 4. 2020 - 13:04)

Kdyby byl u vaší poslední věty otazník, odpověděl bych - třeba já.

Vlasta (St, 29. 4. 2020 - 11:04)

Celý život je velký otazník. Můžete si ho do věty vložit.

Petr (St, 29. 4. 2020 - 19:04)

Pokud mi dáte email, rád napíšu.

Vlasta (Čt, 30. 4. 2020 - 11:04)

V nedávných dobách bylo u slušných mužů zvykem představit se ženě první.

Marcela (Pá, 1. 5. 2020 - 23:05)

Výtečná selekce zrna od plev Vlasto !
Každá máme svůj příběh z mládí od nevzhledných punčocháčů, v podstatě nic jiného nebylo, po první nesmělé zkoušení prvních Elitek. Nechci se rozepisovat, porovnávat možnosti tehdy a dnes, co jsme si mohly dovolit koupit.
Libuše nakousla stud vzít na sebe po letech manželství rajcovní prádlo. Souhlasím. Před týdnem jsem si sama v koupelně oblékla průsvitný župan, podvazkový pás s černýma punčochama, zhruba 10 minut se vykrucovala před zrcadlem a přemýšlela, jestli se mám svléknout nebo si v tom jít lehnout, počkat na manžela až se vrátí z práce a překvapit ho. Výsledek překvapil víc mě, než manžela. Povečeřel, vysprchovala se, v posteli jsem dostala letmou pusu, lehl si a tvrdě usnul. Celá rozvášněná jsem se šla svléknout a následovala manžela v hlubokém rozjímání. Očekávání vášnivé noci jsem odložila na neurčito. Podvazky běžně nenosím. Většinou silonky, ráno není čas, v rychlosti vkloznu do kalhot, příležitostně sukni nebo šaty.

Jitka (Pá, 15. 5. 2020 - 11:05)

Jaké Elitky máte na mysli?V bývalém Československu všechny punčochy-punčocháče i ty o kterých tvrdíte,že byly nevzhledné vyráběla pouze jediná firma Elite Varnsdorf n.p.
Jinak možnosti dříve také byly.Tuzex nebo zájezd do NDR.Balíček od příbuzných z Rakouska nebo ze západního Německa.

Default User Image
Renda (Út, 2. 1. 2024 - 08:01)

Vážené dámy i pánové, také se rád připojím do diskuze o punčochách. Punčochy jsou pro mne velkou slabostí a proto je také nosím (doma nebo skrytě pod kalhoty neb naše společnost ještě nedospěla k dokonalé toleranci, ale snad jednou...) Mám vyzkoušené spousty značek a kvalit punčoch, ale v poslední době mě prostě berou pravé nylonky od GIO Stockings z Anglie. Mají obrovský výběr v typech jako rht a se švem a v různých barvách. Mají punčochy s různými tvary tzv. kubánské paty, ale i třeba tzv. plně kontrastní, tj. třeba tělové, nebo i jinak barevné punčochy, ale v kontrastu s horním černým lemem a černou zesílenou patou a špičkou a mohu fakt sdělit, že vypadají na nohou opravdu úžasně. Nejraději mám punčochy v měděném odstínu jak ho nazývají a s černým lemem, patou a špičkou. Pak miluji pochopitelně naprosto nádherné punčochy vzadu se švem a kubánskou patou v provedení Suzan tj. zesílená pata jde vysoko nad kotník a je to fakt úžasný pohled když ještě navíc toto vše je doplněno lodičkami na jehle. Jinak musím říci nebo tedy zde spíše napsati, že toto téma punčoch, je  zde opravdu na úrovni a velice se dobře čte i skrze příběhy několika lidí, co se tu rozepsali. Tak jen tak dál. Jen je vážně škoda, že tolik mladých holek nebo i zralejších žen dnes ještě nepocítilo a mnohdy i nepodlehlo kouzlu, ale taky praktičnosti nošení punčoch na podvazky. Jinak ta firma Giostockings nabízí i svoje prádlo jako kahotky, podprsenky, podvazkové pásy i korzety. Mají tam i během roku výhodné balíčky, jen to chce jednat rychle. Stačí se zaregistrovat a můžete vybírat a na první nákup jsem dostal i výraznou slevu. Punčochy od nich nejsou sice nejlevnější, ale výsledek stojí opravdu za to.

Libuše K. (Pá, 15. 5. 2020 - 14:05)

Já jsem nosila od těch 80tých let punčochy Elite, které se lišily od dnešních tím, že nebyly strečové, tedy pružné, nejvýš pružné mírně do šířky ale ne do délky. Pružnost délky nahrazovaly podvazky. Punčochy byly tvarované, takže od kotníků se rozšiřovaly přes lýtka, užší zase byly kolem kolen a pak se rozšiřovaly nahoru přes stehna. Bylo nutné znát kromě velikosti nohy i délku, aby správně seděly. Přesto, že nebyly úplně nejtenčí, DEN 20, vypadaly velmi pěkně na noze, protože díky tvarování byly na všech částech nohy stejně silné. To byl velký rozdíl od punčocháčů, které jsou většinou jako trubka po celé délce stejně silné a pak jsou u kotníků mnohem silnější a tedy tmavší. Tehdy se nosily sukně na kolena i delší, tak byla vidět nejvíc ta nevzhledná část punčocháčů. Proto hodně žen tehdy nosilo podvazky, protože pod dlouhými širokými sukněmi nemohly být vidět. Je pravda, že naprostá většina mladých holek v mém věku nosila punčocháče, ale ženy po třicítce, hodně ppodvazky nosily a vůbec se to nebralo za erotické oblečení, spíš jako běžné prádlo. Navíc sukně se nosily denně, takže dost záleželo na tom, že punčochy byly za 8Kč, daly se spárovat při uteklém očku, ale punčocháče stály 25Kč. Takže to uteklé očko vás stálo 4 nebo 25 korun. A teď si to vynásobte skoro15x na dnešní ceny!
Když jsem nastoupila do práce, byly tak chladná léta, že jsem bez punčoch šla možná 1-2 týdny v roce. Je ovšem pravda, že v punčochách se dá chodit i v teplejším počasí, což v punčocháčích nejde.

Přemek (So, 2. 5. 2020 - 22:05)

Zajímalo by mě paní Marcelo o čem jste v koupelně 10 minut před zrcadlem přemýšlela. Za prvé, každé ženě je pohled do zrcadla nepříjemný. Hledá na sobě nedostatky ať už sých křivek, pleti, s prominutím tvaru, velikosti poprsí. Za druhé, máte sklony k sebekritice, někdy až zbytečně. Co vidíte v zrcadle Vy jako nedostatek, je pro Vašeho muže přednost, kterou na Vás obdivuje. Zůstaňte každá sama sebou. Vášnivé noci dejte konkrétní termín, který se nebude krýt s manželovým pracovním vytížením.Vaše myšlenky se minuly, což se někdy stává.
Je třeba jim znovu jít naproti.

Marcela (Ne, 3. 5. 2020 - 10:05)

Mimo jiné právě o křivkách, které jsou na postavě po dvoudětech znát, mírách modelek 90-60-90 v pokročilém věku a taky radách jedné paní v tomto vlákně diskutující od které jsem čerpala inspiraci s výběrem vhodného prádla a hlavně odvahu si něco takového koupit.

Přemek (Út, 5. 5. 2020 - 22:05)

Paní Marcelo. Při představě modelky 90/60/90 na hraně anorexie mě naskakuje husí kůže. Tady se bavíme s prominutím o živém věšáku na šaty, ne o ženské kráse. Na tyto barbie snad vyrábí spodní prádlo, včetně punčoch a podvazků na míru. Rád se ohlédnu za ženou zdravých křivek, Váš manžel jistě taky. Nemáte se žádná za co stydět. Krása žen není o velikosti 34, výšce 180 a váze 45 kg.

Marcela (Po, 11. 5. 2020 - 21:05)

Polichotit teda umíte. Pohled do zrcadla po přechodu je jiný než ve dvaceti. Postava modelky na hony vzdálená. Prsa povislá, objemnější stehna, zadek. Dělám co můžu, každá se chceme líbit. Baculka nejsem. Držím si zuby nehty vel. 42. Před dvěma roky jsem měla 44 při výšce 165.
Dnes si s chutí zase vezmu samodržící punčochy, které se mi dřív rolovaly že stehen nebo udělám manželovi pomyšlení v rajcovním prádle.

Přemek (So, 4. 4. 2020 - 11:04)

Pro každého chlapa je pohled na svůdnou ženu v silonkách, v punčochách, sukni potěšením. Naplno jsem si tuto abstinenci uvědomil po úmrtí manželky, která punčochy nosila celý život. S oblibou jsem si pročítal příspěvky diskutujících, po čase váhání se odhodlal oslovit jednu paní, s cílem krátkého setkání, jejíž komentáře se mi líbily. Chtěl jsem se vidět, ve vší slušnosti se ženou, pro kterou je sukně, punčochy běžná součást ošacení a symbol ženskosti. Po první schůzce jsem paní poprosil o další. Dnes netrpělivě čekám na uvolnění vládních omezení, abych se s ní mohl opět setkat.

Vlasta (St, 8. 4. 2020 - 19:04)

Čekání se Vám bohužel prodlouží. Trpělivost přináší růže. Kdo si počká ten se dočká.

Petr (Čt, 9. 4. 2020 - 12:04)

Mít tak na koho čekat....

tomas (So, 28. 3. 2020 - 06:03)

me to oblekani bavi porad manzelce to nevadi bavi me varit tak varim obleceny jako zena atd???

Reklama

Přidat komentář