Reklama

Jak se o sebe postaráte, když zestárnete?

Návštěvník (Ne, 16. 8. 2020 - 18:08)

No co, budu tady dál diskutovat, to budou mít jistě zdarma charitativní konzole na hraní a internetové terminály i bezdomovci z věku počítačových závisláků.

aha (Po, 27. 4. 2020 - 21:04)

tak trochu více slov

děda (Po, 27. 4. 2020 - 20:04)

přiveze občas vejce, no a co?

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 21:04)

To není o vejcích.

když už tak Vy… (Po, 27. 4. 2020 - 17:04)

- Koho tu tak moc zajímám????
- Koho tu tak moc zajímám!!!

Důvod, že si dá takovou práci? Že si dá takovou práci!!! I když zase tak složité to není, ani pro mě.
V tom, za tím, asi něco nebo někdo, bude, že?
Bavím se, vždy nějaká moucha (nepíšu zda blbá nebo méně blbá, ale v každém případě zvědavá) sedne na mucholapku. Věřit, nevěřit? Jak komu a jak co.
Ale jedno je jisté - doba korony - stejně jako jiná, nějak kritická doba - odhalí vše. Každého. Slušný se nemůže projevit jinak než slušným, hlupák se neprojeví jinak než hlupák, nadutec nevyplave jinak než jako nadutec. Sondy jsou dobrý způsob. I když člověk ví, ví ještě lépe.Bavím se zcela jinak, jiným způsobem, tady je to o té mucholapce. A mouchy sedají . Jo mouchy, a když je jich na jednom místě hodně, to už by měl člověk brát jako varování. Nebral. Ale měl. Až tak. Nemusíte rozumět, stačí, že vím o čem a co píšu. A nebo , a je to možné, pravděpodobné, kdo ví, porozumíte. Pochybuji?? Pochybuji!!! Není to můj problém. Opravdu UŽ NE. Tím jsem si, (jsme si), jista.(jisti). Bohudík pro nás. Osvobození. Naše osvobození.

Default User Image
Anonym (Pá, 1. 3. 2024 - 19:03)

Já tomu rozumím. Ty píšeš o osvobození!!! Jen aby to pro společnost nebylo moc velké sousto. Nestačila by ti pro začátek jen třeba jednodenní propustka na vycházku?

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 17:04)

Tahle paní psala na Tchyních. Ona je cvok. Vždy za několik lidí. Rodina ji odvrhla, tak je z toho špatná.

17.30 (Po, 27. 4. 2020 - 20:04)

I když mohlo, tak nepochopeno. Nevadí. Zřejmě příliš náročné.
Je třeba si uvědomit, že toxické myšlení vždy vznikne z nějakého impulzu. Můžu toxicky působit na někoho jiného? Jak je vidět, a osobně zcela evidentně u těch, kteří se domnívají, že mě znají, ač mě za tak krátkou dobu a četnost osobních setkání, nemohy vůbec poznat. Pouze se domnívají. Nechám je přo tom. Nějakým způsobem mi to dají znát? Samozřejmě způsob volí ten člověk, a svůj způsob, který řekne "nechci tě mít osobo ve svém portfoliu. Tam chci mít jen toho, toho, .... " Samozřejmě může působit i na jiného člověka "Nechtěj mít tuto osobu ve svém portfoliu, vyluč ji jako já". A protože vše toxické, tzn. i toxické myšlení, škodí zdraví, a to je to nejcennější co každý máme, musíme s tím v ten moment pracovat. Reagovat na to - reálně, bez sentimentu, (nepálit hned protiútokem, i když máme též nabito) bez ohledu na to co bylo, s kým bylo a jak dlouho bylo. Je to teď a dnešním dnem si tvoříme zítřejší budoucnost a vlastně tak každý den. Toxicita je překážkou na cestě. Tak jsem jako vyvrhel, chcete-li cvok, vyloučena a záleží na mně jak se s tím kdo mě vyloučil a třeba i svým postojem ke mně ovlivnil i někoho jiného, vypořádám. Je to totiž "dnešní" překážka na mojí cestě k zítřku. Ta překážka tam roky nebyla, (protože tam nebyl ten člověk osvícený ) ani by nikoho nenapadlo, že by se někdy mohla objevit, že by ji někdo, kdo jen před chvilkou do mého života - tak trochu - vstoupil, mi (a nejen mně) do cesty vložil. Možná má sám ve svém životě mnoho a mnoho překážek, možná ne, ale moje cesta, můj už dnešek a pak zítřek a další dny, bude o cestě, která nepovede tudy, a s těmi lidmi, kteří mě vyloučili, prakticky oni seosobně vyloučili sami dobrovolně z mého života. Jsou jiné cesty, jiní lidé, kteří mě znají co jsem na světě i o pár, ale ne moc, roků méně. Ti mě opravdu znají. A já znám je. Tam jsou dobré vztahy.

Někdo uznává dobré vztahy jen když chce peníze. Jenže zapomíná, že musí žít na co má. Až potom znát rodiče? I tak se může někdo změnit, k nepoznání, vlivem člověka jiného. Bohužel. No pravda - to o dobrých vztazích není, uznáte sami - to je faleš a vyčuranost, a na to já s manželem už nenaskočíme. Proč mám pocit, že stejně jako můj příspěvek v 17.30 nebude chtít být pochopen?
Tak krátce, což asi pochopeno bude
BYLI JSME PŘED RAKOUSKEM, BUDEME I PO NĚM.

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 20:04)

Babi, ty pořád nechápeš, že jsi nám ublížila. Klidně vyhrožuj, ale na to ti už nikdo z rodiny neskočí. Vždyť i děda jedná za tvými zády. Pochopila jsi?

Děda (Po, 27. 4. 2020 - 21:04)

je senzační člověk. Vždycky byl a je. Vy vůbec nevíte, jak by taky, že pořád chodí po doktorech. Mě klidně vygumujte, jako nějaké sedmihlavé odporné stvoření, jako to udělá malé dítě, když se mu něco nakresleného tužkou, nelíbí. A není nic. Jen zase čistý papír. Já tohle ale neudělám. I když si to asi přejete. Nemusíte se se mnou fyzicky už nikdy setkat. Bude to jen vaše volba!!! Nebudu se na vás hněvat. Jsem-li překážkou ve vašem štěstí jen já, což asi ano, budete potom již jenom šťastni. Mimochodem stejně jako já, má i děda jen svůj mozek. Nikým neovlivněn, ani mnou ne. I on však postřehuje, vnímá a sem tam pronese něco co by vás jistě překvapilo. Pochopili jste?

Default User Image
deda (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

Když nás obchodní řetězce  okrádají u nich dva dny v týdnu  n ebudem nakupovat

Default User Image
deda (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

Když nás obchodní řetězce  okrádají u nich dva dny v týdnu  n ebudem nakupovat

Default User Image
deda (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

Když nás obchodní řetězce  okrádají u nich dva dny v týdnu  n ebudem nakupovat

Default User Image
Pepa (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

KDYŽ NÁS ŘĚTĚZCE OKRÁDAJÍ  ,DVA DNY V TÝDNU NEBUDEME NAKUPOVAT

Default User Image
Pepa (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

KDYŽ NÁS ŘĚTĚZCE OKRÁDAJÍ  ,DVA DNY V TÝDNU NEBUDEME NAKUPOVAT

Default User Image
Pepa (Pá, 1. 3. 2024 - 16:03)

KDYŽ NÁS ŘĚTĚZCE OKRÁDAJÍ  ,DVA DNY V TÝDNU NEBUDEME NAKUPOVAT

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 21:04)

Děda je skvělý. Už jen v tom, že nám fandí. Nemá rád manipulaci.

OK (Po, 27. 4. 2020 - 21:04)

já také ne - dávám si OK. Vy také ne - pro vás OK.

Dobrou noc - OK

Emilie (Po, 27. 4. 2020 - 16:04)

Pane, nestojím o žádnou Vaši úctu.Měla jsem v úmyslu reagovat na Vaše chrlení. Slušně byste to nepochopil, Vy ne, a z plna hrdla to vyjádřila Martina.
Jedna poznámka, k té lůze, kam jste mě zaškatulkoval. Celý život jsem pracovala s knihami.
Ne tvořila, nepůjčovala, neprodávala, ale jedinečné kousky vázala do kůže. Prosím, nereagujte na mě. Slušně by to nebylo , takže si to nechte mezi své vrstevníky, až Vám otevřou hospody. Tam jistě budete mezi svými, ke kterým máte nějakou úctu.

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 16:04)

Píšeš tady jako Martina a Emilie. A dědys psal: " Paninky jako vy byly zaměstnány jako referentky a podobná lůza. Čest opravdu pracujícím. " Ty píšeš na víc diskusích, bavíš se, ale blbě.

Reklama

Přidat komentář