Reklama

Jak se o sebe postaráte, když zestárnete?

Fakt jsi dědek (Po, 27. 4. 2020 - 15:04)

Téma je otázkou a ta zní
JAK SE O SEBE POSTARÁTE KDYŽ ZESTÁRNETE

Ne jak se postaráte o své děti, chápeš dědku šedesátiletý?

Stejně tak jako vidíš paninku, pardon paní Emilii, jako referentku a jinou lůzu (na to jak jsi starý jsi neomalený až běda) a klidně mohla řídit tramvaj nebo být zdravotní sestrou, učitelkou, tak i ty jsi mohl (čti dědku dobře MOHL chlastat v zaměstnání s těmi staršími a číst si s nimi Ruďase. Starší kolegové ti dědku hodili práci na krk - a ty jsi uměl, oni ne!!Bohužel dědku. ! Jak jsi byl domýšlivý a asi jsi pořád, i teď před nějakou penzí na kterou budeš brát i z mých daní. Jdi do zádele. Kurník, a to jsem Emilii i tebe dědku četla dobře - kde jsi vzal že syny nedokázala vychovat? Jsi dědek žlučovitý a snad já věkem neskončím v šedesáti jako ty, burane . A jestli a co udělají se svým domem hovoří o tom - jak se o sebe postarají. Jsi opravdu odkojený Ruďasem. Být tvým potomkem tak se zebleju.
Martina

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 16:04)

Emčo, píšeš sama, že chyba byla u vás.

Dotaz (Po, 27. 4. 2020 - 16:04)

Martino, proč máš stejnou ajpinu jako Emílie? Si tady pěkně notuješ sama sobě. A co se týká tvých otázek, výše jsou odpovědi.

Dědek (Po, 27. 4. 2020 - 13:04)

Václav Klaus kdysi na počátku tzv. "sametové revoluce" pronesl bonmot: "Dědeček a babička ujídají chlebíčka." On a všichni jeho následovníci se marně snaží vyřešit důchodovou reformu. Možná, že koronavirus jim v tom účinně pomůže.

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 15:04)

Dědku, jak si dědek jako já, tak máš móóc krátkou paměť. Tak jsem ti něco zkopíroval, když už ti neslouží a Klausovi vkládáš do úst, co vymysleli komunisti. "V r. 1953 komunisti provedli měnovou reformu (faktický bankrot státu). Připravili o starobní důchody a úspory miliony lidí. Je k nevíře jak někteří mluví o rozkradení důchodových fondů ze socialismu, které nikdy neexistovaly (je to čistá lež), ale sami komunisti ukradli důchodcům úplně vše v měnové reformě a hlásali: Dědeček a babička ujídají nám "chlebíčka"."

Dědek (Po, 27. 4. 2020 - 20:04)

Netvrdím, že Klaus tento bonmot VYMYSLEL. Napsal jsem, že jej pouze pronesl. Tak se nevzrušuj a zhluboka dýchej.

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 20:04)

Babko, nezamlouvej to.

Emilie (Po, 27. 4. 2020 - 12:04)

Ano, máte pravdu. Chyba se stala především u nás. Moc jsme brali ohledy jen na kluky, co jsme mohli jsme pro ně udělali a dali jim. Není to o výčitkách. Zvykli si že nic nechceme nepotřebujeme. Takovou chybu jsme udělali. Pane neoslovujte mě paninko jmenuju se Emilie. Až budete mít nárok na důchod nebude to žádný uplácení. My jsme celý život pracovali a poctivě platili daně. Nic jsme neukradli, nezpronevěřili. Nejsme nikomu nic dlužni. Panu Babišovi a ani vám.

Návštěvník (Po, 27. 4. 2020 - 14:04)

Paninko, mně je 60. Taky to mám za pár. A uráží mě jak se důchodci rozčilují, že celý život pracovali. Houbelec. Když jsem po škole přišel do práce, hodili mi starší kolegové práci na krk a sami si četli Ruďase. Za komančů se běžně v práci chlastalo, koloval i vtip, že se chodilo do zaměstnání (ne do práce). Paninky jako vy byly zaměstnány jako referentky a podobná lůza. Čest opravdu pracujícím. Jenže teď se každej důchodce tváří, že vybudoval tuto republiku. Že platil daně, ha ha. A mladí je neplatí? A tady ještě přiznáte, že ani syny jste nedokázala vychovat. A teď, místo toho abyste napravila chybu a se syny si sedla a promluvila co od nich chcete, např. měsíční rentu, abyste měli na hospodyni a na pečovatelku, tak zlomyslně prodáte domek. V této době, kdy se mladí zadlužují na 30 hypotékami, aby měli kde bydlet. Ani jako vrstevník k vám žádnou úctu mít nemohu.

Eduard Nud (St, 1. 11. 2017 - 15:11)

No. Počítač mě už neničí. Alespoň doufám. Jsem v pohodě a zatím chodím denně. Tedy sedím denně. A jsem tu rád a jsem tu dobře. Hlavně proto, že jsem v pohodě a to je teprve vidět to, co před tím vidět nebylo.

Eduard Nud (Út, 1. 8. 2017 - 13:08)

Ano, vážený neznámý, máte pravdu. Psal jsem to ale především pro sestry. Nepovedlo se. Nebyl jsem zrovna v pohodě. Mně tu nepohodu dělá hlavně počítač. Můj počítač, můj hrad. Mohu si na něj napsat co chci. Není to pravda. Nejvíce to ale škodí mně samému.

Eduard Nud (Po, 31. 7. 2017 - 15:07)

Zato ty jsu zábavný a vtipný jak puberťák z polepšovny.

! (Po, 31. 7. 2017 - 09:07)

Hlína to vytáhne.

) (Ne, 30. 7. 2017 - 18:07)

Eduarde jsi Nud-ný,

Eduard Nud (Ne, 30. 7. 2017 - 10:07)

Já vím. Zase už jsem úplně mimo. Je to neštěstí. Tak se ke mně chovejte jako ke zdravému, i když mi momentálně zrovna hrabe a nebudete se stačit divit.

Eduard Nud (Čt, 29. 6. 2017 - 17:06)

Říkám to jen vám. Nikomu to neříkejte. On ten hlavní technik a jeho bratr vlastně mají pravdu. Denně to tady dokazuji. Každý jim vyčítá, že se mě chtěli zbavit, ale to není pravda. Mají ke mně zodpovědnost. Jenomže oni neví, že nejsem tak blbý jak vypadám a nebyla to všechno jenom moje vina. Já si ale myslím, že kdyby se ukázal opak, byli by první, kdo by chtěl změnu. Jsem o tom stoprocentně přesvědčen.

Eduard Nud (So, 13. 5. 2017 - 17:05)

Jen si pěkně povídejte. Čekal jsem celý život. Klidně počkám.

Tom (So, 13. 5. 2017 - 16:05)

vy jste ten Tom - co žádá...Nechápu váš dotaz.
Proč do toho mícháte mojí matku?

dotaz (So, 13. 5. 2017 - 15:05)

To nemá, ale pokud je...vy jste ten Tom - co žádá uzákonění eutanázie?
Pokud ano, přestaňte prosazovat eutanázii a raději si prostudujte např.

https://www.seniorum.cz/radi-nam-odbornici/oblasti-dotazu/1-socialni-poradna/5

Nebudete nic doplácet, i když je jasné, že záleží kolik je vaší matce let a na zdravotním stavu

Eduard Nud (So, 13. 5. 2017 - 13:05)

Nepotřebuji ombudsmana. Stačí mi internet. To je síla.

Reklama

Přidat komentář