Reklama

Přistižen při honění

Sousedka (Pá, 24. 4. 2020 - 22:04)

Dobytku. Když neudržíte ptáka na uzdě, tak nechoďte mezi slušné lidi. Slyšela jsem , že vám pořád stojí a že se často honíte, i před bábami, ale tohle byl vrchol vaší zvrhlosti. Měla jsem vás za slušného, ale to co jsem viděla mne šokovalo. Vypustit semeno na veřejnosti to je vrchol. Chudák pokladní. Byla úplně vyšinutá. Ještě, že to bylo přes tepláky, kdyby jste měl ptáka venku, ještě by jste jí postříkal. Viděla jsem že se vás dotkla, ale to vás neomlouvá. Jste zvíře a ve svém věku by jste se měl stydět. Doufám, že vás manželka řádně spravila. Úchyle.

semenář Koukol (Po, 13. 7. 2020 - 17:07)

Sem nevěděl že na ptáky existuje uzda. Mám malého ptáčka, našel jsem ho na zahradě, ještě neumí létat, tedy létá ale jen pár metrů a sedne na zem, tak jsem ho musel honit, abych ho zachránil než ho nejde náš kocour. Ten by se s ním nesral jako já, honil by ho jen chvíly a už by ho měl v pařátech. Kde ty uzdy prodávají, koupil bych si dvě nebo pět na ptáky.

Honič (Pá, 24. 4. 2020 - 22:04)

K věci. Přistihl vás někdo při honění?

Abe (Ne, 26. 4. 2020 - 22:04)

Ano často. dnes manželka 2x. Jinak nepočítaně. Chceš příklady?

Návštěvník (Pá, 24. 4. 2020 - 23:04)

přistihla jsem dceru jak masturbuje, zavřela jsem zase dveře a nechala ji to dodělat, pak mi řekla že už z toho nic nebylo a požádala mě aby jsme ji mezi 20a21 hodinou nechodili do pokoje.
Následovala sexuální výchova , něco jsem se přiučila od ní :-D a něco zase nevěděla ona .

Honič (Pá, 24. 4. 2020 - 22:04)

K věci. Přistihl vás někdo při honění?

Abe (Pá, 24. 4. 2020 - 22:04)

Paní. Moc se omlouvám, ale příroda mne obdařila a s tím nic nenadělám. Honím se jen před těmi, které o to stojí, že to zveřejní, není moje chyba. Čůrák mi stál, také proto, že jste mne trvale sledovala a i můj rozkrok. Už dávno mne vzrušujete. Na celém incidentu máte také svůj podíl. Ano toužil jsem po vás a často jsem onanoval s představou jak spolu mrdáme. Podle vaší dosavadní vstřícnosti jsem měl dojem, že mám naději na sexuální sblížení. Mýlil jsem se. Mrzí mne to.

Abe (Čt, 23. 4. 2020 - 21:04)

Mívám často "období říje". Nastává dvakrát i třikrát do měsíce a trvá několik dní. Projevuje se častou nevyvolanou erekcí, bez příčiny a těžko odolatelným nutkáním k masturbaci. Včera večer jsem se pořádně vyhonil. To znamená, že jsem onanoval co nejdéle, aby výron byl co možná nejvydatnější. Dopředu oznamuji manželce, že to opět mám, protože pak má větší pochopení. Dnes jsem od rána vydatně masturboval. Samozřejmě i před manželkou. Už to s ní nic nedělá, protože to zažívá celý náš společný život. Jenže asi její nezájem byl příčinou toho, že se vyvrcholení nedařilo. Pak jsem šel nakupovat. Ženy v obchodě jsou dávno zvyklé na mé erekce. Někdy žalují manželce, že mi "zase" stál. Chovám se přirozeně a flirtuji s nimi. Umím to a ony laskavě tolerují mou "nestoudnost". Pak se to stalo. Přišel jsem k pokladně a tam seděla velice vnadná prodavačka. Nevím jestli to bylo tím, že tak pozorně sledovala bouli na mých teplácích, nebo se "nedopatřením" dotkla žaludu, prostě jsem nekontrolovatelně a prudce vystříkl. Na teplácích se objevila velká skvrna a já se zapotácel. Snad jsem i hekal. Ty co to viděly se pošťuchovaly. a paní pokladní se třásly ruce. Nelogicky se mi začala omlouvat, já se logicky omlouval jí. Ostuda jako dům. Hned za mnou stála sousedka, která nelenila a hned mobilem vše vyzvonila manželce. Ještě teď jí slyšim. "Právě teď tady stříkal semeno !" Přišel jsem domů jako spráskaný pes. Vůbec se mnou nemluvila a byla děsně naštvaná. Až k večeru mi řekla, že příště mne nikam nepustí pořádně vyhoněného i kdyby mi to musela udělat sama. Teď se zkouším kvalitně ukojit a těším se na ráno, až mne "vydojí" manželka.

Monika (St, 22. 4. 2020 - 04:04)

Uvidis se to bude dobry.Verim tomu ze te bude chtit u toho znova vydet.A smat se uz nebude,naopak se ji to bude libyt a bude vzrusrna.

Bořek (Po, 20. 4. 2020 - 10:04)

Včera ráno mně přistihla sestra v situaci,kdy bych se nejradši neviděl. Už jsem se akorát udělal a teklo to a nešlo to zarazit. Ona koukala,pak vyprskla smíchy a utekla a já se teď jí vyhýbám a strašně se stydím. Mně je 15 a ji 12 a pro mně hrozný. Bojím se,že to vykecá rodičům a kámoškám. Jsem v prdeli.

Jana (Po, 20. 4. 2020 - 11:04)

Zase se tolik nestalo. Promluv s ní na rovinu. Dvanáctiletá holka už to pochopí a bude s tebou držet basu.

Monika (Po, 20. 4. 2020 - 04:04)

Ja nacapala brachu v 13 na zachode,omilem jsem mu tam vlezla.Me bylo 15.Hned jsem zavrela.Celi den semnou nemluvil.Ale vecer kdyz uz nasi spali,prisel keme do pokoje a rekl mi ze pokut muho nevykourim,ze rekne mame ze jsem souslata se svim klukem.I kdyz to nebyla pravda.Souhlasila jsem.Sundal si pizamo a ja mu ho vzala do ruky a strcila do pusy.Pomalu jsem mu ho kourila Priznam se,ze me to dost vzrusovalo a citila jsem jak jsem cela mokra.Byl dost nadrzeni a po chvyli se mi vystrikal do pusy.Nemohla jsem ji dat pric,protoze mi ji drzel.Tak mi nezbejvalo nic nes to semeno spolknou.Priznam se ze ho mel docela chutni.Pak mi rekl ze to budem delat kazdou noc,az nasi usmou.Postupne jsem se us moc na nej tesila az se zas do me pusy udela.Zacli jsme spolecne masturboval a dobre mi ji lizal.

Věrča (Pá, 17. 4. 2020 - 08:04)

Nachytala jsem svého dvanáctiletého bráchu,jsem o rok starší, když si to dělal pod peřinou,chtěla jsem aby mi to ukázal a on se zasekl a styděl se. Večer za mnou přišel do postele a že mi to ukáže a jestlli mu ho nebudu sama hladit, a já jsme se styděla ,ale začala jsem mu ho hladit a rychleji a on najednou začal vzdychat a zasténal a nejprve z něj vyteklo do mé ruky semeno a pak jednou ještě vystříklo . Pak jsme to dělali asi rok když na to přišla situace tak dvakrát do týdne,ale do jeskyňky jsem ho nepustila ikdyž to chtěl pak taky.

Pavla (Pá, 17. 4. 2020 - 08:04)

Mam dceru a kdyz ji bylo 10 tak me nacapala s manzelem.Manzel si ho honil pred moji pusou.Zrovna v okamziku kdy manzel zacal stikat semeno do me pusy.Dcera vse vydela.Pa case mi sama rekla ze by to chtela taky ochutnat.No dopadlo to tak ze jsme se s manzelem domluvily se muze.

Pavel (Út, 9. 3. 2021 - 21:03)

A jak to dopadlo? Opakovali jste to víckrát?

Abe (Ne, 22. 3. 2020 - 23:03)

Dnes jsem se honil v kuchyni. Přistihla mne manželka. Řekla: "Až se uděláš, ohřej mi polívku !" a odešla. Honil jsem se dál, ohřál polívku, donesl jí, podal, za stálého honění a ona se nezúčastněně dívala na televizi. Postříkal jsem obrazovku a pravila. "Koukej to utřít prasáku !" . Když to zevšední, žádná romantika. Co by za to dala jiná bába.

P. (St, 25. 12. 2019 - 09:12)

Mě taky chytla dmes už byvalky máma u nich doma. Bylo to pred vanoci na zabijacce. Prijely jsme tam a hned nas zapojili do dění. Sranda byla, ze ja to nikdy nedelal a nemel sem ani co na sebe, tak sem vyfasoval po kazdem něco. Po tchyni vytahany teplaky, pak vystrachali na půdě věci po bejvalky bráchovi, protoze jejich mama po nich vse schovavala pro vnoučata. A jelikož sem byl mensi postavy oproti chlapum u nich v rodine, tak veci co bezne nosil ex bracha nebo tata mi byly obrovský a do bot bych se vesel snad třikrát. Takze sem vyfasoval starou mikinu a holinky co uz taky dost pamatovaly podle vzhledu. Pak jsme si daly nejakyho toho panaka na kuráž a slo se na věc. Bejvalka jak byla pak uz v ráži tak me obcas polibila, pak me zase obcas sahla do rozkroku pres teplaky. No mel sem pocit, ze to nedam a udelam se do trenek. Zlobila me tak to pul dne az sem to ne dal a nenapadlo me nic lepšího než si zalest do prázdného chleva po prasatech a v klidu se vyhonit. Jenže co sem necekal bylo, ze tam, prisla tchýně, ze uklidi, protoze tam chteli dat hned nova selata na vykrm, coz sem nemel tušení. Hnedka na me vylitla co tam delam a ze ji pomuzu a az kdyz dosla ke me tak ji to doslo. Rychle sem ho schovaval do trenek ale bylo to videt. Tak se me ptala proc si nereknu holce a delam to tady. Pak rekla, tak se ukaz. Ja pockam vyhon se. No po chvili sem ho vyndal ale vubec mi to neslo pred ni. Nevydržela to, udelala dva rychlé kroky ke me bliz. Jednim tahem mi stahla teplaky a trenky na pul žerdi. Ted uz mi temer vubec nestal a rekla mi. Ukaz prosim te at tu nejsme do soudneho dne. Nezmohl sem se na odpor a uz me honila. Ale nebylo to jemný a něžný jak jsem byl zvyklý od holek do ted. Držela mi, ze sem myslel, ze mi ho rozmacka a snaď utrhne. No popravdě me uplne vyzdimala. Ještě me napominala at držím a nekroutim se u toho porad jak žížala. Litalo to ze mě jak nikdy. Ješte se smála, že od toho ma i holiny. Pak mi rekla at se obliknu a jako by nic mi vrazila lopatu a musel sem uklízet.

Abe (Út, 24. 12. 2019 - 22:12)

Když máš všeobecnou pověst onanisty, o což se od dětství starala moje matka a pak i moje žena, tak to přistižení, pozbývá kouzla neočekávaného. Býval jsem přistižen velmi často i záměrně. Něktré ženy to vzrušuje. Příklad: Hodně stará paní řekla manželce, že jsem se před ní ukájel. Nebyla to pravda a manželka mi věřila. Pochopila a poslala mne za ní. Dvakrát jsem jí daroval semeno do pusy. Jiný případ. Byl jsem ještě kluk, patnáct let, sousedka, starší než moje matka, mne přistihla na zahradě. Chtěla abych dokonal. Když jsem jí vyhověl, přišla na návštěvu a práskla mne, a že to nikomu nepoví, když jí dobře vymrdám. Ultimátum bylo přijato a po hodině prosila mámu abych přestal, že už nemůže. Nikdy už to nezkusila. Nečekané přistižení je trapasem, když z toho druhá strana má trauma. U zkušených a tolerantních to však nehrozí.

Návštěvník (Út, 24. 12. 2019 - 14:12)

To já to štěstí neměl aby mě někdo přistihl,ale často mi honí žena,že ležím na posteli přes hlavu mám deku p představuji si že mi honí máma,je to tak vzrušující že ho mám tvrdší jak obvykle a mám velký výstřik a to se líbí ženě

Ivoš (Po, 23. 12. 2019 - 21:12)

Já jsem se tomu nikdy nevěnoval, protože jsem ztratil panictví s dospělou sousedkou v 11ti letech a od té doby jsem za ní chodil až do 15ti, než jsem mohl normálně spát se spolužačkou. Tu mi již nemohli rodiče odmítnout si ji vodit do dětského pokojíčku, protože jsem si našel, že mám na to právo od 15ti a dokonce jsem jim to přinesl otištěné z příslušného zákoníku a vyvěsil si na sklo do pokojíčku.

Reklama

Přidat komentář