Reklama

Trestani dospelych deti

warp (St, 13. 5. 2020 - 15:05)

No to je asi osud všech bývalých manželů a manželek.

Jana (St, 13. 5. 2020 - 16:05)

No to asi jo, hlavně když se rozejdou ve zlém a jsou na sebe furt naštvaní. Nicméně, co udělala Karlova ex je velká sviňárna. A zrovna ta si výprask na holou prdel zasloužila a klidně i s pánským.obecenstvem, aby se pořádně zastyděla.

Triskelion (St, 13. 5. 2020 - 17:05)

Podobný nápady jsem měl taky, během nedávné partnerské krize, která taky skončila rozchodem. Vždy když bejvalá přišla pozdě v noci domů jsem měl chuť vzít řemen, ohnout jí, otevřít všade dveře aby to všichni slyšeli a pořádně jí seřezat. Klidně i přes tu její obtaženou zimní bundičku, červenou, v který má tak hezkej zadek.

warp (St, 13. 5. 2020 - 19:05)

No možná si to měl zkusit a možná by to zafungovalo. Jeden nikdy neví. Na mojí manželku to platí už přes dvacet let. Žádný brutální výprask, jenom několik rázných pleskanců rukou nebo vařečkou přes ten její kyprý zadek a ta trocha bolesti v spojení se studem má na ní vážně pozitivní vplyv. Podotýkám, že všechno se děje s jejím větším či menším souhlasem.

Jirka (St, 13. 5. 2020 - 19:05)

Tak ono by to bez souhlasu asi moc nešlo.

Návštěvník (Pá, 1. 5. 2020 - 06:05)

nooo, pro naši dceru je už dost ponižující se vysléct , pásek by neměl učinek, proto nemlátíme jen klečíme nahý v koutě s nohama pořád u sebe, a věřte že se z toho kouta nehne dokud nedostane nějaký hadr na zakrytí, a povolení odejít

Márty (Pá, 1. 5. 2020 - 12:05)

Taky si myslím, že by pásek zabral líp než hodinová klečeni..

taky matka (Čt, 30. 4. 2020 - 20:04)

Tak takhle jsem nad tím ještě nepřemýšlela. Je ale pravdou, že když má sukni nebo šaty tak je to rychlejší a možná i ménĕ ponižující, když se vlastnĕ nemusí svlékat.

Karel (Ne, 19. 4. 2020 - 16:04)

Fyzický trest ani náhodou. Naopak za jednu ráno další dvě rodičům !

Markét (Ne, 19. 4. 2020 - 08:04)

Dostáváme za pozdní příchody, nesnaplněné povinnosti, za nepořádek, odmlouvaní. Sestra je ještě na střední, tak ta i za známky. Prostě u nás se razí pravidlo, dokud jsi doma, musíš poslouchat. Občas dostaneme obě, s tím, že jsme měly jedna druhou ohlídat.
Já právě nikoho v našem věku neznám, kdo by ještě dostával nářez. Občas třeba někdo pár facek, ale regulérně na zadek ne.

Marty (Ne, 19. 4. 2020 - 15:04)

Ahoj .. noo o 17kách občas slyším nebo i čtu, ale dvacítka to už jsi celkem vyjímka. Na druhou stranu pokud je fyzický trest jediná forma trestu a nepoužívají rodiče jíné tak budiš ..
A co na to říká třeba přítel nebo kámošky ve škole nepochlubila ses ??
Míváte někdy i jelita nebo jen do červena ? ..
Jestli budeš chtít můžeš mi napsat na: [email protected].
Tady je to takové neosobní :) ..

Víťa (Pá, 17. 4. 2020 - 10:04)

Já dostal ve 12ti na gymplu jsme si s kamošama hrali na zloděje a museli jsme plnit co druhej řekne já jsem dostal výzvu: Ukradni mobil mirkovi z kabele já si řekl no tak proč ne? Tak jsem mu ho vzal a kluci řekli ať ho dám na záchody, ale holčičí tak jsem to tam dal den na to mirek bračel, že ztratil iphone 11 a my jsme dělali, že nic. Potom nám úča řekla, že se de podívát na kamery a že máme poslední šanci se přiznat. Nikdo se nepřiznal. Došla a všechny tři nás popadla a vytahala za vlasy a řekla nám kde jse ho daly ten mobil a že stal mirka 50 000Kč no tak my sme utekli utekli ze školy hned po prestavce byli jsme uz ze skoly pryc vsichni 3. A bylo nam dobre a kam pujdem zeptal jsem se a oni jakoze do nejakyho hotelu a ja jako jestli jsou blazni a tak jsme jeli vlakem protoze jsme byli s Robertem a ten je děsně bohatej a jako mobil má 11 pro max tak nam zaplatil jizdenky a věřte nebo ne on měl u sebe 60 000Kč řekl, že je vzal fotrikovi a tak jsme dojeli k nemu domu on mel obri vilu s obri zahradu my jsme cumeli tak obri dum jsem v zivote nevidel byla tam obri zahrada a jak jsme vesli dovnitr mel mega velkej pokoj teda roberte ty jses fakt bohac my mame taky vilu ale malou a ta vase je fkt hezka no jak sme dosli tak jsme u nej byli pak si pro nas dojeli rodice a tobyl horror ja dostal zakaz mobilu na 1 rok a max ten.l ho dostal na 1 rok taky nebyli jsme byti ale mega na nas rvali do ted si to pamatuju i kdyz to bylo pred 1 mesicem. Roberte odepis mipls

Boa (Ne, 5. 4. 2020 - 14:04)

Me rezali v pastaku vychovatele. Remenem,kabelem,dutkama. Bylo to jeste pred revoluci. Metody takovy byly a byly hodne ucinny. Prakticky to bylo v mnoha pripadech soucasti terapie, a rezali nas tedy i preventivne a pravidelne. To co utekli byli bicovani.

Renata (Po, 9. 3. 2020 - 07:03)

Tak jediné rozhodně nejste teda. :) I pár kámošek to tak doma má. Já taky při výprasku brečím, řeže mě pořádně teda.

Tím byl.. 0 (Út, 17. 3. 2020 - 15:03)

Tím byl proslulý cholerický soused z vesnice kam jsme jezdili na návštěvy. Měl dvě dcery a taky jim hrozil nářez ještě v docela pozdním věku. To stačilo říct že se jde ven a slečny šly obě. A bylo jedno v kolik hodin. Hned po provinění.

Renata (Čt, 19. 3. 2020 - 08:03)

jo jo hned je to nejlepší asi. Nesnášela jsem nějaké čekání na výprask atd. Mamina mě mnohdy dala na holou i před návštěvou....to bylo blbý no, být ohnutá přes křeslo a dostávat nářez šlauchem před jejíma kámoškama, které se mi smály

Tím byl (Čt, 19. 3. 2020 - 11:03)

Nás těmahle historkama strašili:-) Myslím, že se jmenoval Füllsack. Taky se prý stalo, že řešili nějáký docela velký malér v ředitelně a šel ho vyřídit i s holkou. A jen co vyšli ze školy holku chytil za bundu, odtáhl jí za školu a zbytek si domyslete :-D

Markét (Čt, 5. 3. 2020 - 23:03)

Myslela jsem si, že jsme se sestrou snad jediné, které ještě dostávají v tomhle věku výprask. Je mi 20, sestře 17. Strašně se vždycky stydím, když musím nastavit zadek. Ale po chvilce pak stejně brečím slibuji jako mala holka. Ségra je jiná, oklepe se rychle. Já vždycky přemýšlím, jestli to není poznat. Jenže naší jsou přísní.

Jitka (So, 23. 5. 2020 - 21:05)

No tak mě je 17,a taky dostávám.

Doktor (So, 23. 5. 2020 - 21:05)

Pak jdou tví rodiče hovada a tyrani a ze zákona je máš možnost žalovat. Zjistil jsem si o koho jde a vyřídím si to s nima za tebe.

Reklama

Přidat komentář