Reklama

Honění

Zuza (So, 2. 5. 2020 - 08:05)

Mě vekmi vzrušuje když se mému příteli podaří ho vytáhnout ze mě ve chvilce výstřiku okamžitě mu ho chytím a dohoním ,skoro pokaždé má ty první tři střiky tak metrapůl pak už to jen tak 20cm. a vykape mi na břicho.

Iveta (Čt, 30. 4. 2020 - 08:04)

Já si taky ráda pohoním pičku. Když jsem sama doma dám si několik krát sex s vibroušem a pak když přijde manžel z odpolední tak ještě spolu . Ráda se dívám když ho ze mě vytáhne a stříka i dva metry daleko je to krása. Někdy mu ho jen tak pohoním k vůli tomu výstřiku.

Abe (So, 2. 5. 2020 - 00:05)

Mocný výstřik mnohé ženy velmi vzrušuje. Míval jsem jej a vím, že tomu tak bylo.

luci (So, 2. 5. 2020 - 01:05)

Ten výstřik je opravdu vzrušující , když jde do mne . Většina chlapů totiž jen bryndá .

luci (Pá, 13. 11. 2020 - 14:11)

Ten výstřik je opravdu vzrušující , když jde do mne . Většina chlapů totiž jen bryndá .

Abe (So, 21. 11. 2020 - 23:11)

Za mlada (tak do padesáti) jsem stříkal dlouho a daleko. Některé ženy se na to rády dívaly a nechávaly si z dálky stříkat na obličej nebo na ňadra. Jedna starší kolegyně při tom dokonce prožívala nefalšovaný orgasmus. Dnes už zvládnu sotva metr, ale pořád je to velmi příjemné a často si i zakřičím.

Návštěvník (St, 29. 4. 2020 - 04:04)

Ja si ho honim moc rad a rad pritom i strikam.Nevadi mi pokut se naka holka diva,ba naopak,vic me to vzrusuje.A pokut to nektera divka chce vydet tak ji to ukazu.Chces se taky podivat tak napis mebo zavolej.e-mail [email protected] tel:728690204.Jsem z Prahy

Karel (Út, 28. 4. 2020 - 04:04)

Ja jsem byl z mamou u decke doktorky.Kontrolovala mi pindika a koule.Bilo mi 10.Pak jsem cekal v cekarne a zachvilku prisla mamka a cervenala se.Kdyz jsme byli doma,tak si me zavolala k sobe.Vis musime tomu pindiku vic pomoc,aby jsi ho mel zdraviho.Nevedel jsem co tim mysli.Najednou mi stahla kalhoty a trenky a vzala si ho do ruky.Zacla mi ho pomalicku honit a opatrne mi stahovala kusicku prez zalud.Pred mamkou se mi postavil a ona pokracovala.Pak jsem ucitil tlak a ponevac jsem si ho nehonil a nevedel jsem co se stane,tak jsem myslel ze budu curat.Kdyz jsem mame rek ze budu curat,tak me uklidnila ze se mi nechce curat ale se jeto siminko.Pak jsem ze sebe neco vystrikal pro na mamku.Kdyz bylo hotovo tak me rekla ze to budem delat kazdy den.Pak jsem se uz strasne tesil ze me zas vyhoni.Kazdy den keme prisla stahle trenky a zacla mi ho honit.Pak uz jsem strilal hodne a daleko snad 2 metry.Postupem casu mi ho mamka zacla i kourit a ja se vysrtikal i do jeji pusy.Tet jemi 15 a kdyz chci tak mi ho vyhoni nebo vykouri.Parkrat jsem se ji vystrikal i na prsa.

Jirka (So, 2. 5. 2020 - 03:05)

Kecáš, v 10 letech jsi semeno mít nemohl a nauč se nejdříve psát, tolik chyb v 15 letech, to jsi asi retardovanej.

Abe (Po, 27. 4. 2020 - 00:04)

Já přizval sebe a před zrcadlem jsem se vyhonil sám.

Ala (Čt, 23. 4. 2020 - 07:04)

Před nedávnem jsem přistihla bráchu jak stojí před zrcadlem a honí si ptáka. Krasavec 20čísel a tak pět centáků v průměru ,když mě viděl tak si ho zakryl ale moc mu to nešlo protože mu stál jak krásný vibrátor.Přišla jsem blíže chytla ho za něj vůbec se nebránil a začal mi mou rukou po něm jezdit. Asi po dvou minutách mu v něm začalo cukat a asi v osmi rázech se krásně vystříkal až to teklo po zrcadle. Když mu začal vadnou tak jsem ho pustila a šel se umýt.Zrcadlo jsem vyleštila já když jsem to způsobila. Když se vrátil z koupelny poděkoval mi a druhý den mi to oplatil ale to jsme se už předem domluvili že si to rozdáme oba ale jen masturbací i tak se stalo a bylo to fajn.

Abe (Po, 27. 4. 2020 - 00:04)

Ještě přizvěte rodiče a bude to dokonalé.

Eva (Čt, 23. 4. 2020 - 01:04)

Jsem matka samoživitelka. Když mi bylo sedmnáct let, znásilnil mne náhodný milenec mé matky v její opilé přítomnosti. Podržela mne, pomohla mu proniknout penisem do mé pochvičky a připravila mne nejen o panenství, ale i do jiného stavu. Držela ho aby se do mne vystříkal. Narodil se mi zdravý synek. Dan. Otec neznámý. Synek se měl čile k světu. A moje máma se mu věnovala až příliš. Když byl ještě malý, nechala si od něj lízat kundu a při tom jej honila. jeho ptáček rostl a začal stříkat. Máma ho naučila mrdat a dělali to často přede mnou. Od rána do večera. Bylo to šílené. Oni mrdali, Padesátiletá s náctiletým a já se na to dívala a jen se honila. Jednou matka po vydatné souloži usnula a Daník přišel za mnou, že ještě není hotov a že chce mrdat mne. Pochopitelně jsem to odmítla, ale pořádně jsem ho vyhonila a jeho semeno vypila. On mne dlouho lízal a a chlácholil mou kundu, a několikrát mne uspokojil jazykem a rukou. Teď mi poraďte. Mám ho připustit, nebo ne. Moje máma je ještě pěkná, ale synek by nás určitě obšťastnil obě. Má velkýho ptáka a dost vydrží. Nebo jej mám raději přinutit k honění abych do toho zase nevlítla? Honí se i sám, často a rád. Moje máma říká, že nepoužít tak pěknýho ptáka by byl hřích. Tak nevim docela ráda bych si zamrdala, ale syn to asi bejt nemusí. Asi ho nechám mámě, která už je po klimakteriu a budu se honit jako dosud a pro zpestření si občas vychutnám synovu šťávičku a budeme se lízat s mámou jako dříve, jenom si musím dávat pozor, aby si Daník nespletl dírky.

Abe (Čt, 23. 4. 2020 - 02:04)

Evo. Tady je to jenom o honění. Já jsem se jako kluk honil, při představě, že mrdám maminku, babičku, tety, učitelky, spolužačky, sousedky. Jediné co jsem až na výjimky dokázal, bylo,že jsem se honil před nimi, nebo s nimi. Málokterá mi dala zamrdat. Máma nikdy, babička dvakrát a jen ze zadu a při tom se modlila a když to měla, hodně křičela. Ze tří tet jedna, druhá mne jen vykouřila a třetí se mi vysmála. Učitelka jedna z mnoha. Spolužačky už si nepamatuji, ani většinu sousedek. Honění jim nevadilo a to je to nejdůležitější. Honím se celý život. Často, dobře a rád. Mnohdy celé hodiny. Mohu za to poděkovat všem ženám, včetně manželky, které pro to měly a mají pochopení. Zvláště chci poděkovat mamince, která zajistila abych měl předkožku a nepřišel o plnohodnotné potěšení,, která mne nutila do onanie a napomáhala mi při ní. Když stříkám, vždy si na ní vzpomenu. Nemohu opomenout ani babičku, která mne chválila, podporovala jako plnohodnotného muže. Tetu Mášu, která mne naučila mrdat tak, aby se mnou byla každá spokojená. Nemohu opomenout ani poslední starou dámu, která chtěla abych se před ní vyhonil a moc mne tím potěšila, protože sama měla obrovský orgasmus, na rozdíl od manželky, která si na mou onanii tak zvykla, že už to s ní nic nedělá. Honím se každý den, často a dlouho i teď.

Iveta (So, 18. 4. 2020 - 07:04)

Přistihla Jsem patnactiletého brachu jak si v koupelně honí péro má ho tak 17 - 20 cm ale ten výstřik v několika rázech tak dva metry daleko to jsem čuměla.On o mě nevěděl stál zady ke mě ve sprchovém koutě který máme kolem celé zdi proto jsem viděla jak semeno stříka přes celou sprchu. Až pak se otočil ještě mu krásně stál a říká já jsem o tobě věděl ale už to nešlo zastavit musel jsem se vystříkat. Tak jsem jen řekla to je v pohodě když musíš tak musíš znám to i já si to někdy udělám sama a to mám přítele . Ale ten výstřik ten byl super to nemá ani můj přítel.Kdyby to nebyl můj brácha tak bych si dala i říct už kvůli tomu výstřiku to by asi v pipině dělalo moc dobře.

Zik (So, 25. 2. 2023 - 08:02)

To jo teda

Ruda (Pá, 17. 4. 2020 - 07:04)

Mi máma honila ocas od jedenáci prý aby mi nepřirostla předkožka a nezkrátila se uzdička .Když mi začal ve třínácti ocas na oběmu i délce se zvětšovat a taky pořádně stříkat tak m,i říkala že už je vše v pořádku ať si ho honím už sám že svůj odkaz už splnila a připravila mě do sexuálního života. V patnáci ještě chtěla vidět jestli je vše v pořádku at´ se před ní vyhoním , tak jsem ji to splnil i s impozantním výstřikem byla spokojena, pak mi už dala pokoj.

Abe (Čt, 23. 4. 2020 - 02:04)

Tvoje máma je moc dobrá. Mě máma nehonila, nekouřila, ani nemrdala. Jé měl skutečně přirostlou předkožku k žaludu. Byl jsem operován, v nemocnici honěn sestřičkami, doma, protože to bolelo, najatou ošetřovatelkou. Byla to stará, zkušená zdravotnice, která pro mne udělala více než bylo třeba. První kunda, kterou jsem prozkoumal, i mnohokrát vymrdal byla její. Matka zjistila, že náš vztah je intimní a začla mne nutit do onanie. Proonanoval jsem se celým dětstvím pod jejím dozorem. Honím se stále a často. Závislost z dětství se nedá odbourat. I když mi bylo přes padesát, a mámě přes osmdesát, kdykoliv jsem jí navštívil, chtěla vidět jak se honím a jak stříkám semeno. Máma už není a manželku to nezajímá, jen mi masturbace trpí.

Julča (Pá, 31. 1. 2020 - 19:01)

O honění bych mohla vyprávět hodiny. Mám dvě dcery 19 a 17 a syna 14. Vždycky jsme měli malý byt, takže vše co se dělo, jsem aspoň slyšela. A teď u syna zvlášť. Doma je jenom jedna dcera ve svém pokojíku a syn spí kousek ode mě. Tak ho aspoň slysim při tom jeho uspokojování.

Default User Image
Kuba (Pá, 5. 1. 2024 - 16:01)

Extra

Reklama

Přidat komentář