Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 16:04)

Jistě jsou to definice ze skript. Nicméně mne na tom zaujalo to, že stát má jedinný byť nominálně donucovací pravomoc. To omýlají neustále ti supersvobodní anarchisti liberálové atd.,ale z toho se nijak nedostanou, to prostě je na státu a je to tu potřeba. Např. dnes v otázce koronaviru. Stát nakáže a je klid a lidi to dodržují, ještě tu je jakási paměť státu a máme epidemii nejvíce dole snad z Evropy. Zatímco v USA prý pohřbívají do hromadých hrobů v NY.

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 17:04)

To je úkol anarchistů bojovat proti čemukoliv, co zavání řízením čehokoliv. Blbečci si neuvědomují, co znamená žít v takové společnosti bez státu. Měli by si to nechat vysvětlit od Syřanů z Aleppa nebo Iránců z Mosulu, když odtáhly vládní jednotky a nechali města na pospas povstalecké pakáži. -------------------------------------------------------------- Pokud jde o funkce státu, tak stát byl zřízen hlavně aby donucoval - všechny ty kriminálníky a vyčůrané podvodníky, aby se mírnili. A také má stát chránit proti vnějšímu nebezpečí. Zajistit bezpečnost obyvatel - hlavní funkce státu. ----------------------------------------------------------------- "...máme epidemii nejvíce dole snad z Evropy..."? Kde žiješ? Visegrád se na nás dívá jako promořené ubožáky, před kterými se musí mít na pozoru.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 17:04)

Anarchista např. z Svobodného přístavu v Libni tvrdí, že není nutné zastavovat zlo vůči druhému páchaného druhým, nicméně má samozřejmě právo se bránit. Neuznývá to, že se o to má starat policie. Ono se to ani nedá stihnout, aby se jeden každý neustále zabýval a suploval práci policie.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 17:04)

Výsledek by bylo, že by spíš v anarchokapitalismu nebyla anarchie, ale existovali nějaké komuny které by se sami chránili a měli svá pravidla hrubě definovaná a hlídali si to, že se nevraždí, neznásilňuje atd., že dostane za práci zaplaceno.

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 17:04)

O takovém řešení pomocí jakýchsi komun uvažují jen duševní ubožáci, ovce s otročí povahou. Např. komunita ultraortodoxních Židů v Jeruzalémě nebo Židé v kibucu by bez státu nepřežili ani den.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 16:04)

Nejsem Hyena, neteší mně stav NY, ovšem co je důležité, že tam tam není tolik zakořeněno, že stát má právo omezit občana a vymáhat na něm jako jediný nějakou věc, tady v tomto případě nosení roušky, to aby staří chodil do obchodu sami 7-10h, lidi necestovali nebo jen do práce a z práce, netrávili čas v obchodech,ale nakoupili najednou a rychle šli pryč. A samozřejmě necestovali někam na jiné místo, když nemají zrovna druhý dům jako boháči.
V USA je stav, že bohatí se testují desetkrát za den, ale zdravotníci, sestry,pečující se k testu nedostanou.

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 17:04)

Však se na to své bohatství Američané těžce nadřeli, tak mají právo si jej užívat. A proč by je měli zajímat nějací primitivní nedisciplinovaní a hloupí Jamajčani, Haiťané, Kubánci, Mexikánci, či kdo to k nim nalezl? Na hloupost se umírá možná častěji než na kulku. ----------------------------------------------------------------------------------------
Ty pořád bereš Američany jako jakýsi národ, jednolitou masu, ale všichni ti ilegálové nebo menšiny v ghettech nejsou státotvornou složkou obyvatelstva, ani negři ne. To je vidět z jejich postoje v orgánům správy, státu a Washingtonu. Když je o nich řeč, okamžitě ukáží fakáč. To Anglosasové a přistěhovalí Evropané jsou zcela jiné kafe. Disciplinovaní, ukáznění, vzdělaní.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

Je logické, že občan musí pracovt pro stát po zhruba pět měsíců v roce. Protože za to má více než by musel zaplatit podnikateli, který by si vzal zhruba tak třetinu toho dnes občanova jako zisk.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

Den daňové svobody je proto zhruba v půli června.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 16:04)

A to USA je na 34% i díky tomu, že požaduje po ČR, aby měla rozpočet na obranu 4% HDP, tzn. a dodávky od nich.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 15:04)

V ČR DDS je 23. června, v USA logicky dříve (April 16,)ale mají zase houby za to státního,musí si vše kupovat a připlácet.

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

“Kdy v životě jsem se cítil nejlíp? Asi v důchodě.” (vitálnídůchodce s úsporami Roman Vích)

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

Mimochodem ta Pechová mikrobioložka se patrně spletla s tím, že vir unikl z laboratoří, prý je to pitomost.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

O :Sona Peková

Utilitář (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

Já mám dojem, že dnes chudáci pokusní zvířátka v USA a na světě hodně trpí na ten koronavir, který jim je uměle implantován a pak se je snaží nějakým způsobem většinou neúspěšně léčit...!

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

O : jsou uměle infikováni

Stavros (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

BDW.-stát by měl fungovat dál s řadou státních firme v klíčových sektorech.
Proč?! Když se podívíme na model ameriky, tak např. Berkshire Hathaway Warena Buffeta (33%) má obrat jako celá český stát, a zisk jako čtvrtinu státního rozpočtu. Tudíž v případě, že by neexistovali státní firmy, tak by "ukousl sám čtvrtinu státního rozpočtu jako svůj zisk, to je snad logické!"

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 13:04)

Život hospodských povalečů je stále horší. Nejprve jim sebrali právo na retko v hospodě, a tak musí jak buzny v zimě v létě pokuřovat před hospodou, a teď je dokonce rozhánějí od hladových okem, že prý se nemají houfovat, že je to zakázané. Co přijde příště? Prohibice?

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 13:04)

Češi hazardují se životy. Ten Komunistický předák (nebo zadák?) v Máte slovo o tom zda mají povolit hladinku u vodáků a cyklistů na cyklostezkách,měl pravdu. I malé množství piva v krvi může znamenat to, že vás přejede něco cestou domů.

AlCapitain (Pá, 10. 4. 2020 - 13:04)

Jak pravil Pavel Kováčik - Chairman of the KSČM Group-, nametený opivněný cyklist na mezi provoz nepatří. Stejně cyklostezka nevede až k němu před barák, tudíž část musí jet po komunikacích a nebo po chodníku, kde ohrožuje zas důchodce-voliče KSČM.

Reklama

Přidat komentář