Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Cynik - realista (Pá, 10. 4. 2020 - 04:04)

„Italský premiér Giuseppe Conte se obává o stav Evropské unie po koronavirové krizi. Domnívá se, že je v ohrožení a současnou situaci by nemusela ustát. Uvedl to pro britský server BBC.
Giuseppe Conte vyjádřil své obavy v prvním rozhovoru pro britská média od propuknutí epidemie koronaviru. Evropská unie musí být podle něj jednotná a adekvátně pomáhat zemím, které virus zasáhl nejvíce. Současnou situaci nazval „největším testem od druhé světové války“.
Conte uvedl, že se Itálie spolu s několika zeměmi Evropské unie snaží přimět některé členy EU, aby se stali součástí tzv. „koronového svazku“. Díky němu by země EU měly sdílet dluh všech ostatních členů. Tento krok ale odmítlo například Nizozemsko. Způsobilo tak neshody mezi ministry financí zemí v eurozóně.“
(https://www.seznamzpravy.cz/clanek/italsky-premier-koronavirus-muze-ohrozit-cely-projekt-eu-99217?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk) ----------
Že se obává o stav Evropské unie po koronavirové krizi? Čerta starého, ať na rovinu, na plnou hubu řekne, že se obává o pohodlíčko a klídek Italů, až (jestli) se po koronavirové krizi tamější život vrátí do normálu… On a jeho předchůdci se především měli obávat o stav italského hospodaření, o rizika, plynoucí z rostoucího dluhu… „ Evropská unie musí být podle něj jednotná a adekvátně pomáhat zemím, které virus zasáhl nejvíce“? Tedy ty země, které držely své finance (relativně) pod kontrolou, by měly cpát peníze Itálii, stejně, jako již dříve jejich peníze házela Evropská socialistická unie do bezedné díry, zvané Řecko?

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 12:04)

Dobře jsi vystihl tu vychcanost Italů. Dluhově jsou v hajzlu, teď za koronaviru ještě více, bankrot na obzoru, a zase - EU zachraňuj, ukažte solitaritu. --------------------------------------- Itálie bude brzo druhé Řecko. Italové se chovají hloupě ekonomicky, chovají se hloupě za pandemie. ------------------------------------------------------ Francie blekotá podobně, také chce, aby ji zachraňovali, a tak Macron vymyslel eurobondy. (Což by byly vlastně další půjčky Francii a jižním lenochům, zastřené tím, že by se tvářily jako vydání dluhopisů zeměmi eurozóny, které by vykupovala asi hlavně Evropská centrální banka.)

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 13:04)

Ekonomika půjde dolů, ale co horšího, tato nemoc se patrně bude vracet v cca 20 letých cyklech. Horší to bude s auty, a HDP se srovná cca za rok od konce koronavirových omezení.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 14:04)

Kolik tě v tom případě po uzdravení ještě čeká cyklů? No....určitě ne víc, než jeden

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 13:04)

Pozn.-tedy s tím co bylo za HDP před koronavirem. To je lepší než bylo s hypotéční krizí.
Nicméně zajímavé je jak ten nemocný Johnson furt nechce přestat s vyjednáváním, asi má s EU zkušenosti a ví, že by to mohlo také jít celé do kopru...!

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 01:04)

Tady je krásně, nejhorší na jaře bude, jak začnou vyskakovat kůzlata,kozičky, půlky, stehna, břicha, piercingy a začne se to kroutit a natřásat...! ------------------------------------------------------------------------------------------------- Co z toho, když mi nestojí :-(

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 01:04)

Jsem i amatér ohledávač mrtvol. No někdy i praktik.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 08:04)

No, to si tady užiješ...

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

Všichni jsou čubky ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To já jako amatér psycholog musím vědět nejlíp.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

Amatér kosmonaut, to bylo dobrý. Teda astronom...!Ovšem bez modulu sputnik se do ISS nedostaneš.Američané neprovozují tuším žádný současný přibližovací modul, kterým by se dostali na ISS.

Rakato (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

Ta čubka mi ukradla můj nick, takže budu psát jen z registrovaného nicku. Co je z neregistrovaného nicku, to není ode mě.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

A jéje, já se úplně bojim, abych kvůli tobě neřekl nějak nevhodně někomu že je čubka a on se mnou dosmrti nepromluvil. To je lepší říci, že je někdo blbec, on řekne : "to jseš, to jsme věděli, a vůbec nás to nezajímá"

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

Příliš velké ambice jsou vždy základem duševního problému. Chce to velmi dobrého psychiatra, nejde si ho dělat sobě, to jsou spojené nádoby, nezbyde energie pro léčenou část osobnosti, kultivuje se jen lékař osobnosti.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

Tady je krásně, nejhorší na jaře bude, jak začnou vyskakovat kůzlata,kozičky, půlky, stehna, břicha, piercingy a začne se to kroutit a natřásat...!

Rakato (Čt, 9. 4. 2020 - 23:04)

Mluví z tebe nenaplněné ambice, skřete. Vždy jsi chtěl být nejchytřejší ve třídě, ale na to si nikdy neměl. Tak ses stal učitelem a podvodně svůj sen naplnil - jako učitel ve třídě malých šmudlů jsi skutečně nejchytřejší. ---------------------------- V rodině jsi také páté kolo u vozu, což je jasné ze tvých názorů, které se často nedají poslouchat.

9.4. (Čt, 9. 4. 2020 - 22:04)

...koronavirus...univerzální....koronavirus...voják...koronavirus...

Rakato (Čt, 9. 4. 2020 - 22:04)

Jsem impotent a dement

Návštěvník (Čt, 9. 4. 2020 - 22:04)

Dnes se páří zejména ty, kteří si užívali zimu v Itálii a ti co makali a těšili se na jaro jsou skoro nebo literárně vzato pod drnem.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

Tím myslel asi ty ptáky, co se včas nevrátili do Itálie a museli zimu přečkat tady a pak neměli sílu na to se pářit a spadli jak vrabci zmrzlí ze stromu.

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2020 - 00:04)

Blbec k večeři tu byl. No nic jde se řezat dříví. Zítra je taky den, snad. Může přijít rychlá smrt a ze zejtřka bude pro nás prd.

Reklama

Přidat komentář