Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Drban (St, 22. 4. 2020 - 14:04)

Prostě se ti zapalují lýtka, o tom žádná. Od představ honění před tebou je krůček k společnému hříchu a skončí to nevěrou na 99%, žádná pravidla tu fungovat nebudou. A hrozí ti dvojí průser. Sex na pracovišti se dlouho neutají a potom už je to otázka času, kdy to někdo práskne tomu tvému. Takže pokud tě to láká a chceš to zkusit, šel bych cestou seznamky a pokud možno někde v jiném městě.

Jack (Pá, 17. 4. 2020 - 10:04)

Já jsem prožíval něco podobného. Naše rodina jezdila na společné dovolené se známými. Mami kamarádka s dcerou a s přítelem. Byli jsme někde na Šumavě a měli jsme pronajatý celý barák. Jednou večer se jdu vysprchovat a napadlo mě že bych si ho ve sprše mohl vyhonit. Jenže koupelna se nedala zamknout a když jsem byl v nejlepším tak tam přišla dcera našich známých bylo ji 14 a mě skoro 18 takže trapas jak prase. Chvilku jsme na sebe čuměli a potom utekla. Vůbec jsme o tom už nemluvili a vše bylo jako by nic. Druhý den k večeru všichni seděli venku a přišli ještě sousedi, tak jsem se zvedl a řekl jsem že jdu k sobě nahoru. Šel jsem si dát sprchu, takže vyhonit... věděl jsem že nikdo nepřijde, protože venku chlastaj. Když už jsem měl skoro hotovo, tak tam přišla mami kámoška a úplně v klídku řekla - á tady se pracuje. Nenech se rušit jen si vezmu osušku a hned vypadnu. Rychle jsem si ho zakryl rukama a stál tam jak hřebík. Ten sprchač měl úplně průhledný sklo. Vzala si osušku a zastavila se u zrdcadla a upravovala se. Přitom řekla, tak pokračuj a otočila se na mě. Jako bych tu nebyla. Řekl jsem že to nejde. Ona řekla dělej nebo to vykecám všem dole. Potom řekla prosím, chci se koukat. Tak jsem začal, mezi náma bylo jen sklo sprcháče. Honil jsem si ho a koukal na ni až jsem se udělal. Potom řekla děkuju, bylo to hezký. Asi o dva roky později jsem byl u nich pomoc se dřevem a když jsem tam zůstal sám s Martinou, tak se jmenuje. Tak se mě zeptala, tak co ještě si ho honíš ve sprše? A zasmála se. Řekl jsem ji že mám holku ale sprcha mě pořád baví. Jen že to není ono, když se nikdo nedívá. Řekla že by se zase ráda podívala že se hroznĕ ráda kouká když si to chlap dělá. Řekl jsem že klíďo ale kde? Tak jsme šli do kůlny a byla dost nervózní že někdo přijde, tak jsem ho vyndal a začal honit. Vzal jsem ji za ruku a dal si ji na péro a řekl jsem ji že potřebuju pomoc. Chvilku mi ho honila a když jsem ji řekl jestli by mi ho nevykouřila tak řekla že nikdy svého chlapa nepodvedla a ani to neudělá. Takže mi ho jen vyhonila. Od té doby se to stalo několikrát ale jen honění a stříkáni. Vždycky je hrozně vzrušená ale nikdy se víc nestane.

Helča (St, 8. 4. 2020 - 08:04)

Já jsem asi před týdnem načapala kolegu v práci. Je mu asi 27 a já jsem skoro o 10let starší, děláme spolu na jednom patře ale on sedí vedle v kanceláři. Ten den když jsem odcházela domů jsem ještě prošla ostatní kanceláře, jestli jsou zavřená okna. Byla jsem si jistá že jsem na patře posledni.Když jsem otevřela dveře seděl tam on a honil si ho. Šok to byl pro oba, on ho rychle schoval a já se začala omlouvat a utekla jsem. Oba děláme jakoby nic ale ja na to nemůžu přestat myslet. Strašně mě to vzrušilo a chtěla bych to zažít znovu ale až do konce. Jsem vdaná, miluju svého muže a nikdy bych ho nepodvedla ale tahle představa mě vzrušuje. Chtěla bych, aby si ho přede mnou vyhonil cizí chlap. Jsem divná? Je to nevěra?

Mili (So, 16. 1. 2021 - 15:01)

Rad by som si vyhonil pred tebou velmi m to vzrusuje

Pet (Pá, 4. 9. 2020 - 09:09)

Není to nevěra. Já mám stejné touhy pořád a vyhonit se před ženou je hrozně vzrušující. Naštěstí jsem poznal ženu, kterou to vzrušuje a honíme spolu, mimo jiné.

Abe (St, 8. 4. 2020 - 21:04)

Nic divného. Potěšit se pohledem, vzrušit se není nic nenormálního. Na druhou stranu intimita sbližuje a může skončit nejen pohlavním stykem, ale také hlubším vztahem. Pokud se stanoví pevná pravidla, lze onanii provozovat oboustranně, jako společenskou hru a bez závazků. Jako úředník jsem většinou "šéfoval" ženám. Nechával jsem se přistihnout a pak se s nimi domluvil. Většinou jsme se pochopili a vyšli si vstříc. Někdy to končilo souloží. Vždy jsem ze vztahu vycouval, ale někdy to bylo náročné. Nekoitální sex bych za nevěru nepovažoval.

Návštěvník (St, 8. 4. 2020 - 12:04)

To je těžké... mě též vzrušuje představa si honit před cizí ženou.ale moje přítelkyně o mé představě ví a kolikrát si píšeme jaký by to bylo.tak nevím jestli nevěra?

Robert (Ne, 23. 2. 2020 - 13:02)

Já mám koupený masturbátor Satisfyer Men Heat , který se dá nastavit až do teploty 40 stupňů, takže máte pocit, jako když jste skutečně uvnitř ženy, kupoval jsem ho z eshopu e-kondomy .cz, za 1500 korun. Je to jako reál.

Honza (Pá, 21. 2. 2020 - 08:02)

dnes!

Petr (Čt, 20. 2. 2020 - 13:02)

Přistihla mě o rok starší nevlastní sestra a prohlásila proč blbnu sám a neřeknu si jí. Nejdřív jsem z toho byl rozhozený, ale druhý den jsem souhlasil a tak to mám bez dřiny. Honí a kouří a polyká. Je dobrá, ale sám bych si nikdy neřekl.

David (Čt, 20. 2. 2020 - 10:02)

Tak jsem se díval po těch masturbátorech, a našel jsem je od 200 do několika tisíc korun, našel jsem také elektrický mastrubátor, který jde napojit přes telefon, s tím máte někdo zkušenost?

Vyteklej (Út, 18. 2. 2020 - 13:02)

Jsem

Honza (Út, 18. 2. 2020 - 12:02)

Mě včera načapala moje žena jak si ho honim a klíčovou dírkou šmíruju moji mámu v koupelně.

luci (Čt, 20. 2. 2020 - 12:02)

To ti manželka nepodrží , nebo jsi v sexu závislý na mámě .

Michal (Čt, 23. 4. 2020 - 06:04)

Smirovat mámu je normální, já svojí srovnával s přítelkyní a matka si vždycky něco našla... Když sem si sní povidal o přítelkyni tak ji jen zchazovala přitom si ze zacatku rozuměli, když sem nebyl u starý byl sem u matky a naopak, někdy je těžké když sme všichni pohromadě to ustát, s matkou sem žil v malém bytě než sem se odstěhoval k přítelkyni, do té doby pro mě matka byla ideál ženské krásy, vzájemně sme si tolerovali masturbaci, já ji teda pro tom jen slyšel ona mě občas vyhmatla ale věděl sem ze stim nic nezmůže komu by to říkala ze me viděla jak mi stojí pero? Když sem v práci šel pro matku něco zařídit, její kolegyně si mě prohlíželi ze vsech stran... Věděli ze sní bydlím, v dospělosti to ne každý pochopí jak může chlap bydlet s matkou, podle mě to takhle funguje ve vice rodinach kdy syna vzrusuje jeho matka se kterou tráví většinu času a jak jinak se podívat na nahatou ženskou než smirovat matku? V pubertě bych se asi propadl hambou byt pristizen v dospělosti si otom jde spíš promluvit, koupit matce kytku obejmout, políbit a něco pěkného ji říct popřípadě nějaký dárek, neco na sebe nebo pozvat na vecu, na tom neni nic špatného asi největší zážitky se stanou když se syn s matkou napijou dovedu si představit jak rikam matce že bych chtěl ženskou jako je ona že se mi moc líbí a začít se sni líbat a mazlit což by vedlo k neznemu sexu

Honza (Čt, 20. 2. 2020 - 18:02)

Manželka mi nepodrzela už několik let. Jsem rád když mi občas dovolí vysemenit.

David (Čt, 20. 2. 2020 - 12:02)

Podrží mi ségra.

Abe (Po, 17. 2. 2020 - 23:02)

Jaképak přistižení. Každý ví, že to děláte a pokud je rozumný, tak to považuje za naprostou přirozenost. Před chvílí jsem onanoval před manželkou. Jen se usmála, a řekla "Ne že budeš zase ponocovat". Syny "přistihnu" každou chvíli. Řeknu pardon a vycouvám. Onanoval jsm před mnoha ženami, které o to měly zájem. Matkou počínaje, babičkou, tetami, tchýní, sousedkami, kamarádkami, milenkami, kolegyněmi atd. atd.

Jirka (Ne, 16. 2. 2020 - 21:02)

Místo silikonové panny mohu z vlastní zkušenosti doporučit koupit kvalitní masturbátor. Je to opravdu o mnoho lepší, co se týče kvality zážitku ;-)

Lukyn (Čt, 13. 2. 2020 - 15:02)

Mě je 12 a o prázninách mi vlezla koupelky sestřenka a ta chodí do druhe třídy.To už sem si nehonil ale viděla jak mi ještě stojí když sem vylízal z vany. A ješte pak zavolala na tetu-mami lukášovi se něco stalo. Když došla tak sem si rychle dal ručník takže to neviděla=D ale sestřenka na ni prej -má na piňďovi neco ružovýho.Trapas :( teta řekla že se mi nestalo nic a vyhodila ju ven

Reklama

Přidat komentář