Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Út, 7. 4. 2020 - 09:04)

umlčovala je,čínských tržištích,Cynik,

Lidé bděte! (Út, 7. 4. 2020 - 09:04)

V České republice zemřelo 80 s koronavirem. Tak nás manipulují média. Otázka zní, kolik zemřelo na koronavirus, to nám nikdo nesdělil ? Já taky můžu zemřít s cukrovkou a původ mé smrtí může být někde jinde.

Rakato (Út, 7. 4. 2020 - 15:04)

Pokud někdo neví, co znamená slovo "nejapný", tak tady máme příklad - nejapný je ten text od "Lidé bděte!" --------------------------------- Protože tři měsíce nás média masírují informací, že cukrovka, vysoký tlak, rakovina či jiné nemoci jsou faktory, na základě kterých nás vir snáze dostane. ------------------ Jinak řečeno, když ti někdo dá palicí do hlavy, píchne nožem, střelí z pistole a pak chvíli topí, potom patolog z těch všech zranění vybere to, které zavinilo smrt, a ostatní zranění bere, jakože smrti jen napomohla. ------------------------------------ Ve forenzní kriminalistice jde o alfa a omegu jejich práce, protože pokud by všechna ta zranění způsobili různí lidé, jen jeden z nich by byl vrah. ------------------------- Takže když patolog řekne, že smrt zavinil vir, tak smrt zavinil vir.

7.4. (Út, 7. 4. 2020 - 15:04)

Mezi oběti covid-19 se počítají všichni, kdo s totuto nemocí zemřou, ač koronavirus není příčinou jejich úmrtí.

Rakato (Út, 7. 4. 2020 - 15:04)

Ano? No možné je všechno. Ale správné to není. Protože koronavir zabíjí charakteristickým způsobem, odlišným od rakoviny, cukrovky aj. vážných nemocí. Viz tento text: ------------------------------------------------- Pitvy obětí nemoci Covid-19 ukázaly, že nový koronavirus jim způsobil vážná poškození plic, především plicní fibrózu, ale také nekrózu srdeční svaloviny a zmenšení sleziny. Podle jednoho lékaře je dopad podobný, jako by pacient trpěl SARS i AIDS najednou, protože působí i na imunitní systém. Vyvolává jeho přehnanou reakci, jak to dělal virus španělské chřipky.

Návštěvník (Út, 7. 4. 2020 - 05:04)

Ještě nepřišel Medděd? (Pozn. pro důchdoce a starodůchodce vezdejší, to je fiktivní postava jako ty tady nechtěně taky viz. "virtuální spad virtuálních šmejdů cílí na dezinformačních webech a napadá české důchodce v jejich virtuální negramotnosti") takže nemůže vědět , důležitou postavu z beletrie. Medděd je kožoměnec, který bydlí ve svém podivném příbytku na kraji Temného hvozdu. Přesněji řečeno je poslední z kožoměnců, což je rasa tvorů, jež se dokáží přeměnit z lidské podoby na nějakou zvířecí a Medděd se dokáže změnit na obrovského černého medvěda.

Rakato (Út, 7. 4. 2020 - 14:04)

Tolkien psal pohádky pro malé britské šmudly a hloupé dospělé Brity, stejně jako Marvel se svými komixy maloval obrázky pro ještě hloupější negramotné americké šmudly a negramotné dospělé negry a Mexikánce. (A protože ti byli tak hloupí, že věřili, že je při kriminalitě dostihne Batman nebo Superman, a potrestá, byla tehdy mezi válkami kriminalita v USA nízká.) ---------------------------- Takže např. komixy svůj význam měly.

Linaisck (Út, 7. 4. 2020 - 00:04)

Pivo opravdu bystří ducha, ale ne po půnoci. Jdu počítat andělíčky.

Rakato (Út, 7. 4. 2020 - 14:04)

Rozumím tomu správně - jdeš se utopit?

Linaisck (Út, 7. 4. 2020 - 00:04)

To není kontinentální blokáda, kterou zavedl napoleon, aby porazil a oddělil Rusko od Británie, to je kontinentální hlavno. Někdo tu má fakt patent na rozum. Navíc necháopu na který. Furt něco mezi řádky. Nějaký war thunder, pak nějaká izraeli marš vojenská hudba, braník, pak nějaké produkty domácí zabijačky, dále nenávist k sputniku a aeronetu a všichni se z toho musí jako kicnout na zadek.

Rakato (Út, 7. 4. 2020 - 14:04)

Pro někoho je toto vlákno příliš náročné, nad jeho síly. Ale rosteme s úkoly.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

Smysl této disuse mi stále uniká, ale jedno je jisté, že dnes jsem si tedy moc jaksi na diskusi nesmočil, a asi je to správně, neměl jsem odpracované hodiny. Výtah-lift, směna-shift, záchod-shit...

Linaisck (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

Je to tady dobrý podnik...!
No znám větší podnil. Má o dobrou asi deseti-tisícovku "návštěvníků" více, obrat kolem miliardy korun a nachází se na severu Prahy v oblasti nad údolím Praha Sedlec-Zámky a nad tímto přívozem nahoru takovým údolím a tam přijdeme k spodní bráně k areálu, kousek východně je zoologický koutek pro hyppoterapii a také se tam každoročně pořádá festival Mezi ploty, který letos kvůli koronaviru nebude. Ještě to tak , lidi tam mají jako tady dost svých problémů...

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 22:04)

Majoucta, vy si vystačíte...!

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

Teď, když ses začal kultivovat a psát jako člověk odcházíš? Ty nevíš, kdy přijít, ani kdy odejít. ------------------------------------------------------------ Když odcházel Havel, napsal o tom divadelní hru. Proč, to nikdo neví. Koho zajímá, že se mu nechtělo odejít do zapomnění?

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

Jendo je jsité ani v době Endo, nebyl takový velitel, který by se snažil vojákům dávat tak rozporuplné rozkazy a velet jim. Toho by patrně nechali prorůstat bambusovými koříkny.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

O:Edo period (1603 and 1868) v Japonsku

Rakato (Út, 7. 4. 2020 - 14:04)

Já hraji Shoguna už dvacet let, takže historii Japonska dobře znám, a navíc ji dávám pořádně zabrat svými vítězstvími. Ty jsi viděl asi tak Zajatce japonských ostrovů. No, abych ti nekřivdil, možná ještě Posledního samuraje.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 22:04)

Asi tady již nebudu diskutovat. Nejsem patreně první ani poslední. Nějak mi to nestojí za to. Tato diskuse si patrně vystačí jen s pár diskutéry.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 22:04)

Dnes byl v Praze krásný den, mnoho slunce, akorát ti turisti tu chybí, je to takové mrtvé. Už se těším, až ti pubertálové hrající si na důchodce vychcípají na koronavir a bude zas normální turistický sezóna. No mi důchodci to nějak rozdejcháme, já o holi vybírám popelnice a málo zbytků...

Reklama

Přidat komentář