Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

Teď, když ses začal kultivovat a psát jako člověk odcházíš? Ty nevíš, kdy přijít, ani kdy odejít. ------------------------------------------------------------ Když odcházel Havel, napsal o tom divadelní hru. Proč, to nikdo neví. Koho zajímá, že se mu nechtělo odejít do zapomnění?

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

Jendo je jsité ani v době Endo, nebyl takový velitel, který by se snažil vojákům dávat tak rozporuplné rozkazy a velet jim. Toho by patrně nechali prorůstat bambusovými koříkny.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 23:04)

O:Edo period (1603 and 1868) v Japonsku

Rakato (Út, 7. 4. 2020 - 14:04)

Já hraji Shoguna už dvacet let, takže historii Japonska dobře znám, a navíc ji dávám pořádně zabrat svými vítězstvími. Ty jsi viděl asi tak Zajatce japonských ostrovů. No, abych ti nekřivdil, možná ještě Posledního samuraje.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 22:04)

Asi tady již nebudu diskutovat. Nejsem patreně první ani poslední. Nějak mi to nestojí za to. Tato diskuse si patrně vystačí jen s pár diskutéry.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 22:04)

Dnes byl v Praze krásný den, mnoho slunce, akorát ti turisti tu chybí, je to takové mrtvé. Už se těším, až ti pubertálové hrající si na důchodce vychcípají na koronavir a bude zas normální turistický sezóna. No mi důchodci to nějak rozdejcháme, já o holi vybírám popelnice a málo zbytků...

RedBullShit (Po, 6. 4. 2020 - 22:04)

Zajímavá diskuse, ale beze mne se opravdu obejte. Jak to vypadá i někteří diskutéři by mohli psát někam do šuplíku a vystačili by si taky.

A (Po, 6. 4. 2020 - 22:04)

Letmý pohled na diskusi dnešního dne, popsáno pět stránek, stejná skupina přiblblíků. Zkontroloval jsem své příspěvky, stále tam jsou..., víc nepotřebuji..

SDFG (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Kurzarbeit bude díky Mládkovi pardon Maláčové proplaceno a náhrady ušlého zisku paušálně podnikatelů taky(částkou 15 tisíc korun měsíčně OSVČ), takže to je jasný zásluhový přínos koaličního partnera na levém středu, tedy České sociálně demokratické strany.

Jj (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

No, koukám, že co se týče toho primitiva, máme na něj asi všichni, nebo většina podobný názor. Pokud jde o mne, já se ho zastávat nehodlám, znovu se přikláním k tomu, že pokud takový primitiv nedokáže rozumně diskutovat, ať si jde pryč. Nikomu opravdu chybět nebude.

Hm, (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Upřímně Rakato, nezaznamenal jsem, že by se tě tu někdo zastával. Zkus se nad tím zamyslet, zda není opravdu chyba v tobě.

Josef Švejk (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Poslušně hlásím, že ten pán Rakato je hotovej nezmar. Jako nějakej Boučka z Libně. Osumnáctkrát ho vyhodili od Exnerů a on se jim tam pokaždý vrátil, že prej si tam zapomněl fajfku.
Ten byl tak vytrvalej, že mohl být poslancem

Maminka (Po, 6. 4. 2020 - 20:04)

Nebyl tady někde můj rozmazlený sebestředný synáček? Víte, on je takový chudinka, který si mi stěžoval, že mu tady každý ubližuje, tak mu chci pofoukat bolístku. A nebuďte tady na něho zlí!

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 17:04)

Hlavně ho už zase straší skřetové. Asi nezná správné dávkování svých prášků na hlavu

Jj (Po, 6. 4. 2020 - 17:04)

Vidím, že Rakatos Pitomius tady zase předvádí svou inteligenci a hlavně aroganci.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 16:04)

Jsem psycholog amatér, kdo je víc. Životní heslo Blboliuse z Rakata

Cynik - realista (Po, 6. 4. 2020 - 16:04)

„Může to znít jaký aprílový žert, ale opak je pravdou. Poslanci sněmovního výboru pro životní prostředí se minulý týden usnesli, že v polovině května čtveřice z nich rozšíří svou cestu na Island ještě o Grónsko.

A smysl cesty, na kterou má vyrazit šéfka výboru Dana Balcarová, František Elfmark (oba Piráti), Ondřej Babka (ANO) a Jana Krutáková (STAN)?
Návštěva ledovcového čela Russel glacier s místním průvodcem, management stád pižmoňů a jejich ochrany, Greenland Institute of Natural Resources – setkání s odborníkem na výzkum klimatické změny z vrtných jader grónského ledovcového štítu, setkání se zástupcem lokální autority. ---

Už v minulosti přitom některé výbory, včetně šéfa dolní parlamentní komory Radka Vondráčka (ANO) své zahraniční cesty zrušili. „Musel jsem zrušit cestu do Arménie a Gruzie, stejně tak byl zrušen pražský megasummit V4 rozšířený o Francii a Německo a čtyři balkánské země,“ potvrdil Právu.

Poslanci výboru pro životní prostředí přitom už koncem loňského roku plánovali, že pokud by nevyšla jejich cesta na Island a následně do Grónska, měl by být náhradní destinací asijský Bhútan. To ale organizační výbor zatrhnul. Jen cesta na sever by měla Sněmovnu stát 300 tisíc korun. ---

Parlament hradí zákonodárcům podle zákona vedle ubytování a diet, které jsou dvaapůlkrát vyšší než u zaměstnanců, také tlumočení a případně místní dopravu.
Nově na základě rozhodnutí organizačního výboru také musí poslanci po návratu z každé cesty sepsat její výsledky. Stejná pravidla praktikuje řadu let Senát.
(https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesti-poslanci-chteji-vyjet-do-gronska-zkoumat-pizmone-krize-nekrize-40319588?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=327511&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null) ---------- Nejsem závistivý, ale za takto marnotratné vyhazování erárního oběživa by všichni, bez výjimky, zasloužili nakopat do prdele. Letošní rozpočet skončí s rekordním dluhem, a ti všiváci se chystají rozšířit si výlet? A kdyby nevyšla cesta na sever, plánovali asijský Bhútan? Jakým přínosem pro nás, kurvafix, může být management stád pižmoňů a jejich ochrany? A co má znamenat v článku uvedené „Nově na základě rozhodnutí organizačního výboru také musí poslanci po návratu z každé cesty sepsat její výsledky?“ Předtím snad jezdili naši drazí (doslovně) volení zástupci na výlety jen tak, a zážitky z cest probírali pouze se známými v krčmě, nebo s ostatními poslanci, kteří se třepali na to, až na ně přijde řada a také vyrazí za hranice všedních dnů?

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 17:04)

Souhlas. Ať si přečtou studii, bude to levnější. Oni si jistě říkají - proč to nezkusit, vypravit se někam za státní peníze - nebyli bychom první, ani poslední. Pouvažuj, co bys udělal ty na jejich místě.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 17:04)

Nikdo s tebou už myslím diskutovat nebude. Nemáme tě rádi

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 15:04)

Já myslím, že by tady měl někdo trénovat emoční inteligenci. Hodně trénovat. ------------------------- Jako psycholog - amatér doporučuji svůj rychlokurz s využitím technologie "Выдержи, пионер!", který by měl zvýšit schopnost------------------ a) lépe zvládat vlastní myšlení, --------------- b) pocity a chování vůči sobě i ostatním, ------------------------- c) lépe se vypořádat s negativními pocity, -------------d) lépe se rozhodovat ve stresu a pod tlakem, --------------- e) získat větší odolnost při potížích, ----------------------- f) zlepšit schopnosti řešení mezilidských problémů. ----------------------------------------------------------------- Jinak řečeno - při každé špatné odpovědi následuje elektrická šleha do ruky, což podstatně zvyšuje efektivitu výuky. Hodně děkovných dopisů! Spokojení absolventi! Musíš mít!

Reklama

Přidat komentář