Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 19:04)

Tak jdi někam pomáhat a tady neotravuj ovzduší. Se svými znalostmi se určitě uplatníš všude. Než tě prokouknou

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 19:04)

Ten a pomáhat? Tento líný invalidní prďola? To tady bude raději šířit nadávky a urážky. Je to primitiv.

6.4. (Po, 6. 4. 2020 - 18:04)

Cílem je dosažení svobody a zklidnění. Každý psycholog amatér,který je tady Ti řekne,že nejlepší je negativní emoce vložit do nějakého uměleckého díla. V přijetí ženskosti jsou to určitě právě ty všední drobnosti,které nás baví a dělají ženou,naopak mužem.

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 19:04)

Návštěvník může vložit své emoce do nějakého uměleckého díla dvěma způsoby: ------------ a) Buď jako Hans-Joachim Bohlmannův (1937-2009), což byl německý sériový vandal. V letech 1977 až 2006, poškodil více než 50 obrazů v hodnotě více než 270 milionů., ---------------------nebo b) nějaký obraz namalovat. Dobrý nápad. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Špatné by bylo, že kdyby si vybral za b) , tak by určitě namaloval mě, a to jako karikaturu, dobré by bylo, že jako tělocvíkář to bude malířský mazal a mě by na jeho obrazu nikdo nepoznal.

Jj (Po, 6. 4. 2020 - 19:04)

Jéééé,ty jsi chytrý. Tos někde "vyguglil" pod falešnou představou, že si tu před tvými vyčteninkami sedneme na zadek? Jenom dokazuješ, že jsi primitiv.

Hm, (Po, 6. 4. 2020 - 19:04)

Co tady pořád strašíš s tím "Návštěvníkem" ? Ty jsi opravdu blázen. Zatím jsi ještě neodpověděl na otázku. Ale co se ptám. Idiot, jako jsi ty, na ní neodpoví nikdy. Neumí to.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 20:04)

Na jakou otázku mám odpovědět? Od koho? Nějakého debílka Jj, Hm, který si ani neumí dát nick? Bobek na tebe!

Jj (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Já ti napovím. Podívej se o stránku zpět. A "debílku" si říkej své matce.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Ani bych se nedivil, kdyby jí tak říkal. Od něho můžeš čekat vše, jenom ne slušnost. Chudák jeho máma, ta si s ním asi užila, než jí utrápil.

Pro Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Na jakou otázku? Tak si ji proboha najdi. To neumíš ani tak jednoduchou věc? Asi tvá inteligence na to nestačí. Hlavně, že umíš jen každého urážet. Až se přestaneš kuckat vzteky, tak to zkus.
Ale upřímně, ty na ní odpovědět nedokážeš.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Koukám, že už začínáš být vzteklý. Vsadím se, že ve vzteku mlátíš do klávesnice a supíš vzteky.
Ještě štěstí, že jsi sám. Mít rodinu, už by z takového primitivního vzteklouna zešílela.

Hm, (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Nick si můžeš dát jaký chceš. Já třeba používám tento. A upřímně, ono "Rakato" také není nic originálního. Vidím, že už zase každého jen urážíš. Docházejí ti rozumné argumenty. Vlastně promiň, rozumné argumenty jsi nepoužíval nikdy.
A ptáš se na jakou otázku? Ty už si totiž v té tvé zlosti a nenávisti nepamatuješ, že ti tu byla položena. V podstatě odpovídáš urážkami na příspěvky, které ani nečteš. Holt jsi pouhý primitiv.
Tak se laskavě podívej do minulých příspěvků a najdi si ji tam. Ale myslím, že neodpovíš, nedokážeš to.

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 21:04)

Přezdívku si tady dáváme, abychom věděli, s kým si píšeme. Když ti někdo zavolá na mobil, také se nebavíš s kdejakým anonymem. Jenže ty jsi každou svou přezdívku zprofanoval, tak jako negři slovo "negr", a jsi v p.deli, už asi nevíš, jakou si dát. Tak tady jako pako píšeš zrovna jako teď pod citoslovcem Hm. Což ovšem docela trefně charakterizuje tvou tragickou nekomplexní osobu: "Hm" jako "Nevím čí jsem." nebo "Nevím, co si mám o sobě myslet." --------------------------------------------------------------------------------------------- Nekomplexní jsi rozhodně, to každý psycholog - amatér pozná na první pohled, a ve spektru tvé osobnosti toho chybí opravdu hodně, např. empatie, vkus, stálost, konsekventnost. To se stává lidem, kteří dlouho nepoznali stav emocionálního bezpečí. --------------------------------------------------- Ty za to nemůžeš, to by sis měl uvědomit, měl jsi prostě jen v životě smůlu, možná špatné dětství, problémy se začleněním do kolektivu na škole, sexuální nevyhraněnost. Nikdo tě neobviňuje, jen bys měl na sobě pracovat a nezabývat se lidmi, které bohužel nemůžeš pochopit, jako mnou a Jedovatým.

Návštěvník (Út, 7. 4. 2020 - 07:04)

U tebe měli smůlu tvoji tzv. blízcí

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 16:04)

Myslím, že to Rakato zkoušel i na svoji rodinu. Proto už nikoho nemá. Nedivím se. Je to zlý a studený ksicht

Hm, (Po, 6. 4. 2020 - 16:04)

Je to ubohý zakomplexovaný člověk. Bohužel právě internetové diskuze jsou pro podobné typy magnetem. Hojí si zde své komplexy a mají pocit, že to někomu nandali. Ve skutečnosti je ale takový člověk spíše zbabělec, který ničeho většinou nedosáhl a proto si zde dodává jisté sebevědomí. Pokud bychom ho potkali osobně, bude spíše působit dojmem ustrašeného a ušlápnutého človíčka.
Ale na druhou stranu nás tady přece trochu pobaví, protože to, co je on se hned tak nevidí :-)

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 17:04)

Zde na vlákně dobře vidíme, jaký je Návštěvník stalinským typem, což je termín kterým my psychologové - amatéři označujeme lidi, kteří říkají, že myšlenku nejlíp zlikviduješ, když odstraníš jejího nositele. ------------------- A tak i Návštěvník nereaguje na moje myšlenky, ale jen na mě osobně, a stále mě řeší, i když o mě ví kulové. ------------------------------ Ale přiznej si to, čubko návštěvnická, že kdybych odešel, tak bych ti hned začal chybět... Když ti po čumáku nikdo nedá doma, musím to dělat já, aby ti moc nezbytnělo ego.

Hm, (Po, 6. 4. 2020 - 17:04)

Pokud budu mluvit za sebe, nebudeš tu chybět.
A je to i docela dobrý námět na anketu, zda někomu zde vůbec chybět budeš.
Myslím, že bys tu nechyběl více lidem. Urážky a primitivní nadávky nejsou totiž to, co lidé od tebe chtějí slyšet. Jsi obyčejný sebestředný primitiv.

Rakato (Po, 6. 4. 2020 - 19:04)

Stále tady potvrzuješ, jak jsi vypatlaný, když jsi schopen napsat např. tyto dvě sousedící věty: ----------------------- "Urážky a primitivní nadávky nejsou totiž to, co lidé od tebe chtějí slyšet. Jsi obyčejný sebestředný primitiv." ----------------------- Tj. stěžuješ si na moje urážky, ale sám urážkami nešetříš. Jak říkám - jen první signální, jako u slepice.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 19:04)

Slepice dává alespoň vajíčka. Ty pouze jed

Reklama

Přidat komentář