Reklama

Je to normální??Klystýr od matky???!!!

Jindra (Út, 25. 4. 2006 - 20:04)

Mě máma taky dělala doma klystýry asi do šestnáci jsem totiž čas od času trpěl zácpami a bolestmi břicha. Bylo mi to trapné, ale nenormální mi to nepřišlo.

typos (Čt, 30. 3. 2006 - 15:03)

Chápu klystýr pomůže třeba po delší zácpě.. Ale pravidelně??? Proč??? Komu matka nutí klystyr tak to asi fakt nemá v hlavě v pořádku

J.L. (Po, 13. 2. 2006 - 23:02)

Normální asi jak v který rodině. Moje žena se mi svěřila s tím, že jí ho máma pokaždý udělala před vyšetřením na gyndě. Prý někdy od 14 do 16 let, když tam chodila ještě jako panna. To se vyšetřuje přes konečník. Tak jí máma dala předtím doma klystýr, aby prý "neudělala ostudu". Prý se dost styděla ale její matka (která je navíc učitelka a ty bývají docela šoupnutý) na tom trvala. U nás se nikdy nic takovýho nedělalo. Dostal jsem od matky párkrát čípek do zadku, ale jako malej kluk, tak 7-8 let.

nic nevím! (So, 19. 11. 2005 - 15:11)

Prosím vás, co je to klystýr? Nevím, co to je, je mi 14. Nechci, aby mě s tím někdo překvapil

Jirka (Ne, 9. 10. 2005 - 13:10)

Když mi bylo asi 15, měl jsem problémy s bolestma břicha. Máma, která pracovala jako zdravotní sestra mi řekla že se na to podívá. V pokoji mě na lůžku důkladně prohmatala a zeptala se mě, kdy jsem byl naposled na stolici. Když jsem odpověděl, že jsem dva dny nebyl, tak mě v koupelně dala klystýr. Moc mi to pomohlo.

Martin H. (Pá, 9. 9. 2005 - 06:09)

No pokud je treba no tak na tom neni nic nenormalniho. Kdyz ti mama jako malymu utirala prdel no tak snad muze i tohle kdyz to musi byt. Me taky chodila do koupelny vydrbat zada kdyz jsem prisel zpocenej z fotbalu. A to uz mi bylo 17. Me tedy prijde spis ujety se stydet svliknout pred rodici nebo pred doktorem.

Martas (Čt, 8. 9. 2005 - 10:09)

Mám takovej zvláštní zážitek, byl jsem na vyšetření a před ním mně naordinovali YAL - takovej druh klystýru. Přítelkyně mně ho aplikovala, ale přestože jsem se zpočátku moc styděl, šílene mně to vzrušilo a dostal jsem takovou erekci, že jsem to musel přítelkyni hned udělat. Přemýšlím, že si pořídíme klystýr domů....

Marie (Út, 2. 8. 2005 - 11:08)

Seš fakt prase i ta tvá matka!

Pavel (Čt, 7. 7. 2005 - 18:07)

To Chytrák: možný to určitě je-ale kdyby to byla pravda, řešil bych to asi takhle.

chytrák (Čt, 7. 7. 2005 - 18:07)

Hmm. Víš pavle, tohle nepsala holka,ale nákej klinik-uchyl!

Pavel (Čt, 7. 7. 2005 - 18:07)

Od 14 letý holky mi to nepřijde moc normální a asi bych se zeptal nějakýho psychologa. V tomhle věku se člověk spíš strašně stydí. Znám to podle sebe-klystýr mi doporučil doktor po mých problémech s bolestí břicha. V 15 mi ho pak jednou máma dala taky, irigátorem a mýdlovou vodou. Jednak jsem se strašně styděl svlíknout-a nejhorší bylo že jsem se při plnění posral ve vaně. To byl konec. A to jsem byl předtím na záchodě-prostě jsem ten tlak neudržel. Od tý doby o tom nechci ani slyšet. Takže se může stát leccos-a dávat dceři klystýr bych rozhodně neriskoval!!

Karolína (Čt, 7. 7. 2005 - 13:07)

Já mám opačný problém, dcera, které je 14, už několikrát za mnou přišla s tím, že ji ,,to" nejde a chtěla po mě, ať ji dám klystýr. Vůbec netuším, kde na to přišla, klystýr jsem ji samozřejmě nedala-řekla jsem jí, že pokud má opravdu problémy, tak půjdeme k lékaři, pak s tím dala chvíli pokoj, ale přijde s tím za nějaký čas znovu-řekněte mi, mám ji vyhovět a klystýr dát, nebo s ní jít někam k psychologovi?

Anonym (Po, 6. 4. 2020 - 18:04)

Já jsem to taky řekla matce a ona my ho udělala, protože věděla že mě to trápí.

Radka16 (Čt, 7. 5. 2020 - 18:05)

Chtěla jsi klystýr jen vyzkoušet nebo máš opravdu problémy s vyprazdňováním? A když ti máma klystýr udělala, jaké to tedy bylo?

Jirka (Čt, 27. 1. 2005 - 16:01)

Je mi 19 let, a od 10 do 15 let jsem měl klystýr naindikovaný od doktora. Od matky bych se ale strašně styděl. Dělalä mi ho má sestra, před kterou jsem se taky styděl, ale byl to přece jen vrstevník a navíc studovala na zdravotní sestru. Měl jsem při tom taky erekci, sestra se červenala, ale brali jsme to jako legraci a jen jsme se tomu smáli. Nikdy mi ho "netřela", jen třeba posunula na stranu a pak hned pustila. Já jsem se až pak sám v pokoji "udělal"-vymasturboval. Jinak to beru jako normální. Ahoj.

Pavel.L. (Čt, 27. 1. 2005 - 04:01)

Luiso, je to normalni. Nakonec kdo jiny by ti s tim mel doma pomoci nez ona? Me mamka davala obcas klystyr tak od 13 do 17 let. Mel jsem casto bolesti bricha tlaky v brise a zacpu. Koupila ten irigator a davala mi to v koupelne, plnila to nejakym odvarem z bylinek. Byly toho tak 2l. Tu trubicku mi ve vane vsunula do konecniku a nadobu drzela v ruce, obcas ji trochu zvedla dokud to cele nenateklo do strev. Trva to tak 15 minut. Pak to v sobe musis udrzet co nejdyl, nakonec si dojdes na velkou a je po vsem. Vydrzet se to dalo a pomohlo mi to. Urcite je to lepsi nez kdyz bych si to daval sam, uz kvuli spravne vysce nadoby a kontrole, kolik toho jeste je. V kazdem pripade i lekari doporucuji aby podani klystyru byla pritomna druha osoba.Jen tak mimochodem, mel jsem ve skole kamarada, kteremu delali v 16 letech nejake vysetreni, soucasti ktereho bylo vysetreni pres konecnik. Pani doktorka ale vyzadovala pritomnost jeho matky v ordinaci behem vysetreni, protoze kluk je nezletily. On z toho malem brecel, hlavne kdyz mu pred mamou vsunula prst do konecniku.To co povazujes za normalni zalezi hlavne na tom, jak se v rodine k temto zalezitostem pristupuje, hlavne co se tyce sexuality, zda se o tom mluvi ci ne. Ahoj.

milos (St, 26. 1. 2005 - 22:01)

Luisa bezesporu jses nenormali TY. O tom zadna..... !!!

Radana (St, 26. 1. 2005 - 16:01)

Vážené dámy, je to něco normálního! Sama jsem to totiž zažila prakticky do svých 24 let, protože od doby dospívání jsem začala mít velké problémy se zácpou, hlavně když jsem byla v cizím prostředí-ve škole, na táboře a podobně.Nejprve mi mamka také zkoušela projímadla a čípky a tolik doporučované změny ve stravovávání, ale nebylo to moc platné-sama jsem ji ve svých 13 létech požádala, ať už mi dá ten klystýr, ale hlavně ať se už vyprázdním! Protože nejít na záchod třeba 4,5 dní byla pro mě úplná hrůza!Nechával jsem si ho tak dávat pomocí irigátoru až do svých 25 let-bylo to pro mě mnohem phodlnější, než když jsem si ho zkoušela dělat sama.Myslím si, že tady vůbec nejde o nějaké úchylactví, ale o snahu matky dítěti pomoci a ulevit!

janka (Pá, 22. 10. 2004 - 09:10)

XY, vidím, že ti tady nikdo neporadil , každý jenom odsuzuje- včetně mě. Ale asi tě to dost tíží a potřebuješ radu. Zkus jít na www.babinet. cz. Je tam podobné diskuzní fórum jako tady. Rubriky jsou tam rozdělené na sexuologická, psychologická a estetická. Vybereš si co potřebuješ a tam ti spíš poradí. Já tam taky psala. Takže hodně štěstí.

Pepan (Pá, 22. 10. 2004 - 08:10)

Ja bych rekl, ze to normalni teda neni. Mame 3 deti a nikdy by nas takova kravina nenapadla

Reklama

Přidat komentář