Reklama

nahota dětí

luci (Čt, 23. 4. 2020 - 23:04)

A pokud i bez kulek ? V tom případě na nic nečekej a pospěš k lékaři .

Návštěvník (St, 15. 4. 2020 - 16:04)

Chtěl bych to vidět.

Návštěvník (Čt, 2. 4. 2020 - 18:04)

Je mi 12 let a jsem holka. Chodím na jeden kroužek který je pro kluky a holky od 10-13 let. Je nás tam asi 10. 5 kluků a 5 holek + 1 trenérka. Je to kroužek protahovacích cviků na podložce, koná se u nás ve škole jednou týdně 45 minut. Pravidlem a podstata kroužku je že se tam cvičí jen ve spodním prádle a každý na sobě může mít jen jeden kus spodního prádla (nepočítají se ponožky - ty sundány mít musíme v každém případě). U kluků je to tedy jasný, tam všichni cvičí ve slipech. Ale u nás u holek je to otázka, protože nosíme kalhotky a podprsenku ale můžeme tam mít na sobě jen jeden kus spodního prádla (já osobně si nechávám podprsenku a sundávám kalhotky) ale třeba kamarádka to dělá naopak. Říká že je to lepší protože když sevpredklonujeme tak když nemáme kalhotky tak nám každý vidí zadek ale mě zase přijde lepší si nechat podprsenku protože většinu času je náš vidět zepředu. + Jednou za pololetí máme speciální hodinu takzvanou nahou hodinu a tam normálně přijdeme ze šatny do tělocvičny v jednom kuse spodního prádla (jelikož cvičíme v kroužku) tak na té speciální hodině si tam všichni sundáme i ten jeden kus prádla a všechny je pokládáme doprostred kruhu a cvičíme úplně nazí a hrajeme různé hry

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2020 - 23:04)

Neměla bys lepší, kdyby viděli jen prsa(pokud už máš) než zadek a pipinu?

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 11:04)

Nevím možná jo ale momentálně mi přijde lepší mít skrytá prsa a mít holej zadek a pipinu. Cvičíme různé protahovací cviky a je to i takchle myslím pohodlnější než naopak.

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2020 - 23:04)

O takovém kroužku slyším poprvé. V tomhle věku na vás musí být už vidět známky dospívání nebo ne?? A to i ta trenérka je nahá??

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 11:04)

Oprava: te trenerce je 30 let. ta trenérka je v kalhotkách a podprdě, akorát má dva kusy spodního prádla ale my můžeme mít jen jedno, ale to protože je dospělá. Ale jinak cvičí s náma.

Marcela (Po, 6. 4. 2020 - 18:04)

Zkuste trenérce říct,že taky chcete aby byla v jednom kusu prádla a když jste nazí,aby byla i ona. Měla by jít příkladem.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 14:04)

Přemýšlím, kestli se najde jediný pitomec, co by tomu věřil. A jen doufám, že si toho fantastu podá policie.

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 16:04)

Omlouvám se.

Z (Po, 6. 4. 2020 - 11:04)

Z

Návštěvník (Po, 6. 4. 2020 - 11:04)

Ona není úplně nahá ale má podprsenku a kalhotky. Ale to kvůli tomu že je dospělá.

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2020 - 23:04)

:), už ti někdo řekl, že doktorka je plná pedofilů? Jsi v síti...

Kuba (So, 4. 4. 2020 - 00:04)

Jak se ten kroužek jmenuje? A nestydíš se být před klukama s holou pipinou.

Návštěvník (Ne, 5. 4. 2020 - 22:04)

Trochu jo ale nevadí mi to. Jmenuje se to kroužek protahovacích cviků ve spodním prádle ale je to soukromý kroužek a můžou se tam přihlásit jen lidi od nás ze školy.

Adam (Út, 24. 3. 2020 - 23:03)

Ty nahaté prázdniny byly úžasné.Večer jak jsme seděli nazí u televize si Eva najednou strčila prst do pipiny a začala si ji honit.Teta seděla v křesle a viděla ji , jen na mě zakývala hlavou jako by se nic nedělo.Eva si pořád honila a mě se postavil šulísek a začal jsem si ho taky honit.Teta se usmála a pokývla hlavou že je vše v pořádku.Po chvíli Eva s uspokojeným výrazem ve tváři si přestala honit a sprstem v pipině pozorovala mě jak si honím šulíska a i já byl za chvilku hotov.Teta vstala a řekla vidím že už víte co máte mezi nohama a umíte si s tím hrát a určite taky víte že šulínek se dá strčit do pipinky .Vzala pavítko a změřila mi stojíciho šulinka,měl 5,5 cm pak změřila Evě prst pokývala hlavou jako že je vše v pořádku.Pak řekla Evě ať si lehne a roztáhne nohy a mě ať si mezi nima kleknu a strčím jí šulinka do pipinky ,že nám s tím napoprvvé pomůže.Začal jsem se strefovat do pipinky ale nešlo mi to.Tak mi ho teta nasměrovala a já přilehnul a měl jsem poprvé svého šulíska v pipince .Chviku jsem tak zůstal a pak jsem začal přirážet.Naše holá bříška o sebe tleskali a byl to zatím nejkrásnější zážitek v mém životě.

Petr (Ne, 22. 3. 2020 - 16:03)

V létě jsem byl se sestrou po 3 letech na prázdninách u tety a sestřenka s bratránkem nás zatáhli na přírodní koupálko. Jenže jsme neměli plavky. Sestra měla džínové kraťasy a tričko, já roztrhané džíny a tričko. Sestřenka s bratránkem se svlíkli do naha a skočili do vody. Tak jsme se teda svlíkli také. Sestra váhala, jestli tam neskočit tak jak je, ale nakonec šla do naha. Potom už jsme spali také nazí. Tak nějak jsme si zvykli. Sestřenka za mnou přišla do postele a povídala si, až jsme usnuli a bratránek to samé s mojí sestrou a nebo holky vlezli k sobě. Se sestřenkou to bylo dobré, ta se pěkně přitulila až mi z toho stál a ona to věděla a měla z toho srandu. To nám bylo 15-17 let.

Jan (Ne, 15. 3. 2020 - 02:03)

Bylo to v r .1977 mě se sám ještě nepostavil musel jsem si ho vždy nahonit a to i před holkama pak mi stál měl 6 cm .S kamrádkama jsem si pak hrál neradši na doktora holky mi ho vždy nahonily pak roztáhly nohy a já jim strčil šulinka do pipinky abych jim změřil teplotu.Říkali jsme tomu že se šulujme.Bylo to nádherné léto a mě ani ne vadilo chodit pře holkama nahý.

Adam (Út, 24. 3. 2020 - 00:03)

Já v tom roce měl14 let a s šuliskem jsem na tom byl jako mimino . Protože se mi zabily rodiče v autě tak já se musel odstěhovat k tetě.Vše se seběhlo velice rychle a bych nebyl tak sám vzala na prázdniny ceru svých známých .Byla to krásná 13ti letá holka.Já byl stršný stydlín,zato ona se nestyděla vůbec.Hned jak jsme se seznámili tak mi oznámila že k tetě jezdí už dlouhou dobu na prázdniny a je u ní celé léto nahatá,a nehodlá na tom nic měnit.Okamžitě se svlékla do naha.Já když viděl že má ještě holou pipinku tak jsem se taky svlíkl do naha aby viděla že jsem na tom s vyspělostí stejně.Vtom přišla teta a řekla vidím že jste se už seznámili.Od té chvíle jsme oba až do konce prázdnin oblečeni nepotřebovali.

Návštěvník (Ne, 15. 3. 2020 - 16:03)

Ano, to tenkrát byly časy. Se sousedkou jsme si hráli na doktora a byla to parádní zábava. Ona je sice ještě moc neměla, ale co. Naučili jsme se navzájem dost a dost věcí postupem času a let. Oba jsme byli zvědaví a tak jsme se před sebou nijak nestyděli.

Reklama

Přidat komentář