Reklama

Počůrali jste se u lékaře?

Veronika (St, 13. 5. 2020 - 20:05)

No tak Stevevplence to je teda silene, podle toho je zpozdo pri cekani na sono s plnym mocakem nic, zkus zmenit foktora a uvidis.. jinak hlavne zdravi

stalevplence (So, 16. 5. 2020 - 23:05)

proč měnit to je zanedbaný stím už se nic dělat nedá

Veronika (So, 30. 5. 2020 - 08:05)

Pokud odmita dat sestra klice pri cekani na sono s plnym mocakem je to rozhodne na zmenu dr. a taky v pripade ze jsou pred takovym sone vzdy 2 hodinove zpozdeni a nebo pokud dochazi v ordinaci ke snizeni dustojnosti, pres to proste vlak nejede

Michal (Čt, 2. 4. 2020 - 10:04)

Pravidelne chodim na urologii na sono s plnym mechyrem a podobne jak pise Tomas, vzdycky zpozdeni 2 hodky, nekdo rika, ze to delaji schvalne aby meli pacienti dost plne mechyre tak ze to schvalne protahujou a navic protivna sestra co rika vsem ze to musi vydrzet a stavalo se i ze na zadost nepujcila klic od wc, az se tam jeden chlap pocural primo v cekarne a to prosil o ten klic dvakrat! Me osobne to nevadi, ja si umim uzit pocit plneho mechyre : ) ale chapu ostatni, kterym to treba dela problem a taky se pred vysetrenim pres konecnik nepousti mocit, nekteri chlapi rikaji, ze to je z duvodu lepsiho nahmatani prostaty jini ze to doktor dela naschval tak nevim..

Veronika (So, 25. 4. 2020 - 13:04)

Zazivala sem neco podobneho jako Michal, taky zpozdeni vsichni pry musi vydrzet az se taky jedna holka pocurala, nevim zda to delali naschval, ale zmenila sem doktora a zadne zpozdeni, obzvlaste ne kdyz se ceka s plnym mechyrem a kdo nemuze vydrzet ten si muze jit kdykoli odcurat.

Karel (Po, 22. 7. 2019 - 14:07)

Já jsem zažil pár chlapů, že se počůrali. Ale ne u lékaře, ale u nás v hospodě. A určitě se ani jeden nestyděl. Byli tak ožralí, že jim to bylo úplně jedno.

Johana (Po, 22. 7. 2019 - 11:07)

Počůrala jsem se u lékaře na chodbě ,protože bylo WC zavřeno a já tam šla na poslední chvíli a pak už se to spustilo. Jen jsem utekla za roh a udělala to ve strašný ostudě na chodbě a kalhotky tam nechala

Markéta (Pá, 2. 8. 2019 - 17:08)

Mně se to stalo, když jsem ležela v nemocnici. Ráno když jsem se probudila, jak sestra roznaší teploměry, tak jsem to zjistila... Při vizite mně bylo strašně trapně. Sestry to vzaly v pohodě. Šla jsem se osprchovat a postel jsem měla prevlecenou. Jak jsem se vracela na pokoj, zrovna tam byla sestra a dávala mně na prostěradlo gumovou podložku, a pak řekla, ať si klidně lehnu, že mně zavede pro jistotu katetr :-) hrozný zážitek - pak už musíte jen ležet a obtížně se vstává z postele. A to jsem v té nemocnici byla jen po pádu z kola. Od té doby na kole nejezdím :-)

Adéla (Po, 20. 2. 2017 - 15:02)

Nic si z toho nedělejte....Magdo, to horší mám chápat tak, že jsi se tam pod?lala? To počurání jsem zažila a byla jsem dost mimo. Kdybych tam neudržela velkou, tak bych se z toho vzpamatovávala určit? mnohem déle. Jak jsi to přežila?

Tomáš (Pá, 13. 4. 2018 - 13:04)

noo tak ja to pustil na urologii, měl jsem přijít na sono měchýře s plným močákem, vyšetření se opozdilo a pak doktorka brala nejdřív chlapy co na ni předtím klepali, že už nemužou vydržet,takže se čekání ještě prodloužilo, zatimco některé chlapy před vyšetřením přes konečník poslala vyčůrat, tak mi jen řekla ať dam lokty na lehatko a zasunula mi prsty do zadku a jak mackala prostatu tak sem proste poradnou davku pustil, doufam, že příšte už mě před vyšetřením přes konečnik pustí čůrat, ptal sem se znameho a ten říkal, že ho vždycky pošle, tak nevim proč mě nechala s plným močákem

Petra (Čt, 12. 4. 2018 - 15:04)

Doporučuji přejít na téma pleny v dospělost,
jsou tam tak dva ,tři velice ochotní chlapíci co vám vysvětlí že nosit pleny je úplně normální a to pořád a všude a život bez nic nedává smysl.

Steve (Čt, 12. 4. 2018 - 11:04)

"Počůrali jste se u lékaře?"

Ne, proč??? Teda zatím ...

Chápu že se to může stát i při nečekané nějaké ukrutné bolesti atd. to bývá jako reflex. (např. i strachem apod.) to bývá i doslova posrání.

Holky (Čt, 12. 4. 2018 - 09:04)

To jste na špatný diskuzi. Je tu jedna tomuto tématu přímo vyhrazená.

Nikola (Po, 9. 4. 2018 - 17:04)

Taky jsem zažila u doktora velký trapas. Jako malá holka jsem se hrozně bála jehel. Byly jsme se školou na povinném očkování a z toho strachu a nervozity se mi začalo děsně chtít na velkou. Vůbec jsem to neovládla a pustila to rovnou v čekárně před všemi. Očkovaná jsem ten den z pochopitelných důvodů nebyla, ale zase jsem si vyrobila pěknou ostudu.

Jana (Po, 9. 4. 2018 - 16:04)

noo to ja neudržela velkou u gynekologa kdysi dávno, před lety, vyšetřoval mě přes konečnik prstama, měla jsem předem zácpu a ja husa nic neřekla, jakmile prsty vytahl všechno to vyjelo a vubec sem to nedokázala zadržet, prostě se to valilo na zem, ostuda nehorazná

Niki (Pá, 24. 5. 2019 - 06:05)

No procetla sem to tady a moje ucurnuti pri sonu je nic , oproti Jane ktera se chudak pokadila na gynde, stalo se to i zname, taky ji doktor vysetroval pres zadek a taky rikala ze najednou citila jak se to z ni vali ven, jenze ona to tak nebrala je ji skoro 70

Eva (Po, 22. 7. 2019 - 11:07)

No tjo tak to je mazec, neudrzet velkou na gynde, ja si na gynde pri hloubkovce jen ucurla, zdalo se mi ze to je ostuda, ale proti Jane pohoda : )

Miki (Po, 20. 2. 2017 - 14:02)

Me se to jeste nestalo,ale vzhledem k tomu,ze mam stale vetsi problemy s drazdivym mocovym mechyrem,tak uz delsi dobu si davam pliny,hlavne pres den.Takze pri navsteve obvodaka se nejen muzu pocurat a navic mu budu vysvetlovat,proc mam ty pleny.Problem je i to,ze neverim modernim jednorazovkam a obstaral jsem si takove,co se davaly detem drive-cele z igelitu a do nich si davam latkove pliny.Ty igelitove kalhotky nic nepropusti a me se jejich noseni i trochu libi.Ale obleceni mam suche a nepachnu moci.

Magda (Ne, 19. 2. 2017 - 20:02)

Stalo se to manželce, když...Nic si z toho nedělejte. Mně se stalo u zubaře to horší. Nevím, zda si zubaře nezměnit. Uklidňovali mne, ale přišlo mi, že jsou překvapeni.

Jirka (Ne, 19. 2. 2017 - 13:02)

Stalo se to manželce, když byla těhotná a musela přijít a ultrazvuk s plným močákem.Už v čekárně se jí strašně chtělo a když jí doktor zatlačil na močák, tak už to nevydržela.Hrozně se tenkrát styděla a obrečela to.

Reklama

Přidat komentář