Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Kikina (Čt, 2. 4. 2020 - 09:04)

Já byla po ránu čůrat na záchodě tak nějak normálně. Šlo mi to dobře a pustila jsem to celkem rychle a rovným proudem. Občas asi tak jako jiným holkám mi to úplně rovně neteče a trochu si při tom počůrám zadeček ale dneska to šlo dobře. Já jsem taky zadaná a jak už jsem tu psala tak i můj přítel se na mě rád dívá když čůrám. Těším se na léto až si budu moct zase trochu zablbnout. Ráda se koupu v oblečení a před tím se do něj obvykle počůrám. Natáhnu těsné tričko přiléhavé legíny počůrám se do nich a pak hurá do řeky nebo do rybníka :0) tuhle zálibu už jsem na sebe svému příteli prozradila a ten konstatoval že to musí být zajímavé a že by to chtěl vidět. Tak mu to někdy předvedu teda jestli se nebudu stydět :0)

Miška (Čt, 2. 4. 2020 - 08:04)

Já přidávám i svoje taky větší čurání ráno z baculky nebo pipinky jak u vás říkáte. Taky jsem vydržela do rána. Dnes mně bolí hlava a asi jsem se špatně probudila a jsem taková k ničemu, moc jsem nejedla a půjdu si ještě lehnout abych se srovnala.

Návštěvník (Čt, 2. 4. 2020 - 10:04)

Asi chytla coronu. Ta se projevuje bolestmi hlavy

Miška (Čt, 2. 4. 2020 - 11:04)

Jen jsem dostala měsíčky a tak mi nebylo dobře. Jsi zlý ,moc zlý a ubližuješ.

Klára (Čt, 2. 4. 2020 - 10:04)

Tohle je fakt blbá sranda. Ani nevíš jak tím ubližuješ.

Návštěvník (Čt, 2. 4. 2020 - 10:04)

Aby ses z toho neposrala, zbohatlická chudinko.

David (Čt, 2. 4. 2020 - 10:04)

Vidím,že ti z tý karantény jebe a napadáš slušný lidi. Kliď se odtud. A furt jen Kláře závidíš. Nemysli, čtu to pozorně a vím,co jsi zač.

Klára (Čt, 2. 4. 2020 - 08:04)

Liborův otec je negativní! Teď mi to poslal Libor a tak to jsem moc šťastná a slíbil, že se zastaví. Mamča včera rozhodla, že pojedeme na chaloupku a budeme tam minimáně do neděle a to je skvělý,prý má být teplo. Já ji pomůžu s tím e shopem to trochu navrhnout a rozjet a Libor to taky umí a dáme hlavy dohromady. Měly jsme celkem noc klidnou,ségra nepanikařila a jen jsme večer trochu dělaly kraviny a ještě jí její kámoška poslala nějaký srandovní videa a tak bylo lépe. Čůraly jsme až ráno a vydatně s plnýma bříškama jako vždycky a Niki si po snídani vlezla zase do pelíšku a tak se ještě budeme povalovat. Chce zase někam vyjet na kole a tak to odpoledne zkusíme. Snad už nebude mít ty zadečkový problémy, ikdyž si každá vozíme s sebou hygienické kapesníčky. Zkusíme třeba vyjet na opačnou stranu a navšívit tetu. Radime na Zanzibaru je už skoro hezky, taky jsem se dívala. Když mně se ale vzdycky začne stýskat.

Jana Hrušková (Čt, 2. 4. 2020 - 07:04)

Já jsem už čůrala .Měla jsem to pomalu a pak rychle čůrání a na záchodě a už jsem vyčůraná a pak chodím nejdřív kolem desátý a když vydržím tak později,

Radim (Čt, 2. 4. 2020 - 07:04)

Dobré ráno děvčata, pojdtě se vyčůrat! Já už čůral. Klárko, Miško, Nikolo, Jano a další...čůrejte a napište jaký jste to měly. Hezký den! Na Zanzibaru to vypadá po ránu na bouřku opět.

Pavlína (St, 1. 4. 2020 - 22:04)

Holky trochu pozdě, tak spíše dobré ráno do vyhřàtých pelíšků. Taky si jdu lehnout.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 21:04)

Dáme to, bude líp. Je to sice blbej virus,ale nafouklá propaganda taky.

Miška (St, 1. 4. 2020 - 20:04)

Já jsem byla fotografovat a taky jsem si vzala kolo a pak jsem se stavila u kámošky. Venku jsem čurala dvakrát, po obědě jsem měla kafe a baculka se mi mohla počurat jak se mi chtělo víc a víc a hned jsem to pustila u polní cesty jak jsem jela na kole, zastavila jsem a rychle stáhla kalhoty a hned to bylo hotový. Podruhý až navečer doma na zahrádce za třešní než jsem šla domů a to jsem vyčurala víc ale ne tak akutním proudem. Zavolám Kláře, ale asi zítra, jen ji pošlu SMsku, kdyby náhodou už usnuly abych je nevzbudila. Kluk se mi ozval a rád by společné čurací zážitky, ale on se mi moc jako kluk nelíbí tak nevím. Ještě to proberu s Klárou. Tady kámoška to ví a taky říkala,že to musím cítit jako souznění a ne jen sexuální hru. Mně to na jednu stranu láká, ale když budeme jen jako kamarádi.

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 20:04)

Přidávám se! U nás taky trpime na průjmiky. Dneska jsem ho po ránu měla já. Pak i mamča a Eliška taky. Tak buďto jsme něco špatného snědly nebo je to taky od nervů. Vzaly jsme si kolektivně Endiaron tak snad se nám bříška zklidní. Hlavně že ten virus jsme zatím nechytly. Tak hezký večer do pelíšku! Kiki.

Klára (St, 1. 4. 2020 - 19:04)

Udělaly jsme ss Nikoloui opravdu hezký výlet. Vzaly jsme si kola a rozjely se v rouškách - to bylo legrační- nejprve kolem Ploučnice a pak až k Mácháči a pomalu zpátky. Bylo krásné sluníčko a tak jsme si občas odpočívaly a hodne jsem si s Nikolou povídala o tom všem a ujistila jsem jí, že se nemusí čeho bát a že já ji ochráním s mamčou nejvíc. Natrhaly jsme kytičku fialek a tu jsme přinelsy mamče a taky divoký narcisky na jednom místě ,ale vzaly jsme si jen každá jednu k těm fialkám,aby to bylo hezký. Trochu se stydím psát o čůrání, protože Nikola musela dvakrát cestou brzy po sobě dělat to druhý a bylo to takový rychlý, protože jí rozbolelo bříško a tak jsme si myslely, že se vrátíme, ale pak se jí to už uklidnilo. Ona čůrala s tím dohromady a tak jsem sama čůrala jen já a jen jednou než jsme dojely k Mácháči a pak jsme to vydržely až domů. Teď už jsme po večeři a budeme se po koupelně pelíškovat, ale už nechceme koukat na ty blbý věci v televizi. Jen se trochu bojím o Liborova tátu, výsledky bude mít zítra a moc si přeju aby měl jen normální nachlazení a ne toho vira, Libor mi volal před chvilkou s tím, že jeho otec už teplotu nemá, ale leží a nepracuje a tak budu zvědavá na zítřek. Holky co nás tady čtete ale i kuici, nesmutněte z toho,co se děje a snažte se žít v pohodě jak to jde!

Martina (St, 1. 4. 2020 - 20:04)

Myslím, že jste udělaly moc dobře,když jste vyjely z té klece domova ven. A taky si myslím, že se Nikola natolik psychicky uvolnila, že se jí uvolnilo i to v bříšku. Já to mívám někdy taky ,když mám stres a pak v klidu si to tělo srovnává i fyziologicky. Klidnou noc vám oběma.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 18:04)

Kouzelný je když jsem vyčůraná a když to vyčůrám rychle aby se mi ulevilo.Já si pipinku vždy utřu kapesníčkem,protože to umí jen kluci čůrat přímo. Trochu jsem měla mokrou levou botu jak mi to šlo čůrat do strany chvíli.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 15:04)

Byla jsem u nás na zahradě a seděla jsem na sluníčku na lavičce a tam bylo hezky teplo a pak jsem čůrala hned za lavičkou,protože se mi nechtělo ještě domů a chtělo se mi. Taky jsem měla hodně větší pramínek než ráno a musela jsem si rychle svléknout kalhotky a punčocháče .Chtělo se mi hodně a držela jsem to ,že bych se skoro počůrala.

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 17:04)

To muselo být moc kouzelný a hezký tvoje čůrání

Karel (St, 1. 4. 2020 - 16:04)

Jani a vytřela jsi si po tom čůrání pysky?

Reklama

Přidat komentář