Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Klára (St, 1. 4. 2020 - 19:04)

Udělaly jsme ss Nikoloui opravdu hezký výlet. Vzaly jsme si kola a rozjely se v rouškách - to bylo legrační- nejprve kolem Ploučnice a pak až k Mácháči a pomalu zpátky. Bylo krásné sluníčko a tak jsme si občas odpočívaly a hodne jsem si s Nikolou povídala o tom všem a ujistila jsem jí, že se nemusí čeho bát a že já ji ochráním s mamčou nejvíc. Natrhaly jsme kytičku fialek a tu jsme přinelsy mamče a taky divoký narcisky na jednom místě ,ale vzaly jsme si jen každá jednu k těm fialkám,aby to bylo hezký. Trochu se stydím psát o čůrání, protože Nikola musela dvakrát cestou brzy po sobě dělat to druhý a bylo to takový rychlý, protože jí rozbolelo bříško a tak jsme si myslely, že se vrátíme, ale pak se jí to už uklidnilo. Ona čůrala s tím dohromady a tak jsem sama čůrala jen já a jen jednou než jsme dojely k Mácháči a pak jsme to vydržely až domů. Teď už jsme po večeři a budeme se po koupelně pelíškovat, ale už nechceme koukat na ty blbý věci v televizi. Jen se trochu bojím o Liborova tátu, výsledky bude mít zítra a moc si přeju aby měl jen normální nachlazení a ne toho vira, Libor mi volal před chvilkou s tím, že jeho otec už teplotu nemá, ale leží a nepracuje a tak budu zvědavá na zítřek. Holky co nás tady čtete ale i kuici, nesmutněte z toho,co se děje a snažte se žít v pohodě jak to jde!

Martina (St, 1. 4. 2020 - 20:04)

Myslím, že jste udělaly moc dobře,když jste vyjely z té klece domova ven. A taky si myslím, že se Nikola natolik psychicky uvolnila, že se jí uvolnilo i to v bříšku. Já to mívám někdy taky ,když mám stres a pak v klidu si to tělo srovnává i fyziologicky. Klidnou noc vám oběma.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 18:04)

Kouzelný je když jsem vyčůraná a když to vyčůrám rychle aby se mi ulevilo.Já si pipinku vždy utřu kapesníčkem,protože to umí jen kluci čůrat přímo. Trochu jsem měla mokrou levou botu jak mi to šlo čůrat do strany chvíli.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 15:04)

Byla jsem u nás na zahradě a seděla jsem na sluníčku na lavičce a tam bylo hezky teplo a pak jsem čůrala hned za lavičkou,protože se mi nechtělo ještě domů a chtělo se mi. Taky jsem měla hodně větší pramínek než ráno a musela jsem si rychle svléknout kalhotky a punčocháče .Chtělo se mi hodně a držela jsem to ,že bych se skoro počůrala.

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 17:04)

To muselo být moc kouzelný a hezký tvoje čůrání

Karel (St, 1. 4. 2020 - 16:04)

Jani a vytřela jsi si po tom čůrání pysky?

Martin (St, 1. 4. 2020 - 15:04)

Jo zvládneme to, hezky si povídejme o tom jak čůráme a co si přejme aby se nám přes den splnilo hezkého a jak se milujeme a jaké máme sny. Pak to půjde. Kašlete na podělaný zprávy v TV

Majka (St, 1. 4. 2020 - 13:04)

Holky já už taky občas panikařím. Ale zvládneme to. Taky pudu ven, ale čůrat radši budu doma než ještě vyrazím. Myslím na vás, bude brzy lépe a těším se na setkání v Mikulášovicích.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Já jsem ráno taky čůrala moc ,ale stejným pramínkem až do konce.

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Jani jakou máš pipinku?

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Ty holce je málo, tak brzdi

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 11:04)

Jen si chci povídat o dívčím čůrání a to není snad za čarou. Nic víc.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Hezkou

Radim (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Miško, Niki,Klárko suprový! Koukám,že na Zanzibaru silná přeháňka,ale asi brzy bude zase Slunce.

Jana (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Ty jsi na Zanzibaru? A jak se teď dostaneš domů?

Radim (St, 1. 4. 2020 - 12:04)

Nejsem na Zanzibaru. Dej si Live cam a tam si najdi krásný pláže u moře. Já si to pustím přes telku a sednu si do křela a jsem jakoby až tam. Trochu se tím taky zklidňuju v tý blbý době. Teď už je tam krásně.

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Holky moc moc skvělý. Klárko,ty se na ségru díváš pokaždé jak čůrá a ona na tebe?

Klára (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Já se na ségru když čůrá koukám jen když jdeme spolu a to je ráno nebo někdy když čůráme venku a to se koukáme na pipinky jak nám čůrají , ale jinak chodíme samy. Kikino já jsem včera byla zoufalá z toho všeho a nevím čemu věřit, Nikolka ta se opravdu úplně sesypala a bojím se, že zase o tom bude přemýšlet. Opravdu se o ni bojím a mamča je zoufalá z toho jak to vše zvládne a jestli to nepůjde tak krámek bude muset zavřít. Něco zkouší prodat jako přes poštu ,já jí říkám ať udělá e shop ale bojím se. Libor dnes nepřijede jak sliboval,protože jeho otec má kašel a teplotu a tak se bojím, aby neměl ten virus taky, Kikino já se bojím, že budu mít depku spíš já brzy a nechci to ventilovat doma před ségrou a mamčou,protože to by je dostalo ještě víc. Nejradši bych utekla někam pryč. Já nevím,jsem z toho hotová.

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 11:04)

Klárko jsi inteligentní a tak si přeber fakta. Tohle není mor úmrtnost je menší než 1% hodně lidí už se z toho uzdravilo a měli to jenom se slabým průběhem a ti co na to umírají jsou vesměs starší lidé co měli třeba rakovinu nebo jiné choroby. Ano současnou situaci nelze zlehčovat a je to velká zkouška celé naší společnosti ale šířením paniky a deprese se nic nevyřeší. Díky nařízení vlády dochází k absolutní likvidaci drobných živnostníků a nikoho nezajímá z čeho uživí své rodiny. No a je jasné že děcka v pubertě to vnímají citlivěji než my. Včera ráno jsem třeba přistihla mladší ségru mého přítele která je ve věku Niki jak v koupelně tajně bulí a klepe se strachy. Jo přečetla si holt zase něco na tom debilnim internetu a bulela že už nikdy neuvidí svou mámu která zůstala uvězněná v zahraničí. Tak jsem jí pevně objala a uklidnila. Snažíme se jí s přítelem od těchto zpráv pokud možno držet co nejvíc stranou ale to holt v dnešní době kdy každý děcko v jejím věku má mobil a k těm zprávám se prostě dostane není úplně možné. No nic jdu vyvíjet zase nějaký aktivity abych jenom nevysedavala u počítače. Tak opravdu nedepkujte tím stresem a nervami si paradoxně víc ničíme svou imunitu než nějakým korona virem.

Klára pro Kikinu (St, 1. 4. 2020 - 12:04)

Půjdeme s Nikolkou ven. To co píšeš já si rozumě dokážu zdůvodnit, spíše mám strach o mamču a ségru a tak to na mne všechno dopadlo. Víš já si dokonce myslím, že to není náhoda, že se to děje. Po té návštěvě Afriky se ve mně něco probudilo a já to vnímám jako, že se celá planeta chce očistit. Nejezdí se tolik, nelétá se, nebude tolik zplodin, neženeme se už za tím být nejlepší a nejbohatší a ten kdo je slabý nepřežije. Tak jako na safari mezi zvířaty. Příroda krutá,ale vše je o přiblížení se k rovnováze. Asi příliš filosofuju. Půjdeme ven ,nasbíráme jarní kytky, třeba se taky vyčůráme tam někde a taky si chci o tom se ségrou hodně povídat. Moc se o ni bojím, že to nedá a bude mít další depky. A na ty věci v televizi se dívat nebudeme. Mamča to asi myslela dobře, ale teď dopoledne z toho taky byla špatná. Ona se taky bojí jak se uživíme a tak. Už nechci psát nebo se rozpláču.

Reklama

Přidat komentář