Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 13:04)

V pohodě já rozumím nikdo teď není happy ale depky nám nepomůžou musíme to prostě celé nějak překonat a doufat že se svět brzy vrátí do normálu. Tak vyrazte ven je tam krásně svítí sluníčko a třeba někde pěkně počůrejte travičku ať tam vyroste nějaká hezká kytička a nedepkujte. Budu na vás aspoň myslet a posílat pozitivní energii. Kiki.

Klára (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Radime, já jsem ráno čůrala jako většinou z plného bříška a ještě jsem pustila ségru přede mnou a tak to víš,že mi to šlo hned prudce proudem,ale pak se to zklidnilo a čůrala jsem z pipinky už mírně ale celkem dost dlouho, Nikola měla pipinku taky plnou,ale ta dnes nečůrala hned a ělo ji to až za chviličku jko malý pramínek,ale pak to z ní hned vystříklo do silného čůrání jak si pipinku uvolnila. Každá to máme různý a jak kdy. Včera nás mamča pozvala na televizi abychom se koukaly na zprávy a jak ten virus škodí a já jsem z toho byla na nervy. Ségra ta na některý věci koukala s vytřeštěnýma očima a rukou na puse a pak se nekoukala a utekla do pelíšku a byla úplně mimo. My se na to moc nedíváme teda, ale tohle bylo fakt hnusný a já jsem nemohla usnout a Niki taky ne. Skoro plakala a celá se chvěla a říkala,že takhle stejně umřeme a ona tady chce s námi být a s Ťufíkem taky a pak už bulila a já bych bulila taky, ale jen trochu, protože jsem ji chtěla podpořit a přišla i mamča a vysvětlily jsme si to,že když se budeme šetřit a budeme opatrné, že nás to mine nebo to překonáme jako chřipku a nemusíme se bát. Usnuly jsme pak asi kolem jedenáctý, Niki ještě chtěla čůrat,ale bála se a chtěla radši do nočníku,ale ten jsme uližily v koupelně. Nakonec jsem ji pomaličku dovedla na záchod,ona se ještě stále občas celá chvěla a nešlo jí to čůrat a až postupně se uvolnila a naštěstí jí to všechno vyteklo z pipinky ven. Byl to těžký večer. Já se o ní bála a hladila jí pak a ona nakonec usnula a já asi taky. Teď je to lepší.

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Holky na ty zprávy vůbec nekoukejte. To je jenom jedna velká uměle vyvolana depka vytvořená vládou a mediálními korporacemi za cílem držet nás ve strachu protože vystrašený národ se lépe ovládá. Strach je mocný nástroj k ovládání lidí společnost se teď jakože semkla a modlí se ke svému vůdci aby jí ochránil a při tom nikomu nevadí že na pozadí toho všeho dochází k absolutní likvidaci všech našich základních občanských práv a svobod. Já už taky chytám depky ani ne tak z korona viru jako spíš z toho dění okolo nás. Otevřu si internet a všude jenom korona virus. Jdu do mailu a vyskočí mi tam reklama na roušky. Jdu na YouTube a tam mi vyskočí zpráva jestli chci od ministerstva vnitra odebírat aktuální informace o covid 19. Protože asi pro ně z nějakého nepochopitelného důvodu tuto zprávu pořád odmítám a tak mi ji cpou znovu a znovu. Už se bojím otevřít i ledničku aby na mě nevyskocil korona virus :0) no nic dost off topic. Já dneska po ránu čůrala tak nějak normálně na záchodě a hlavně jsem dneska potřebovala udělat to druhý :0) tak fajn den a čůrání všem a nenechte se vydeptat. Kiki.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 21:04)

Poser se do plenky.Ty píčo.

Kikina (Čt, 2. 4. 2020 - 08:04)

Lituji ale plínky mi momentálně došly a další jsem si zatím neobjednala takže to nemohu provést :0(

Dominik (St, 1. 4. 2020 - 22:04)

Ale ty ses ještě z toho posrání nedostal. Ty máš totiž nasráno v hlavě od dětsví. Tak se nevnucuj někam,kde pro tebe není místo, debile.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 11:04)

Ne, nedochází k likvidaci občanských práv a svobod, ale k jejich omezení. Někdy je třeba se uskromnit, tady třeba proto, aby zemřelo méně lidí než kdyby svobody omezeny nebyly

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 11:04)

A k čemu tohle časem povede? Zákonitě pouze ke kolapsu ekonomického systému ale nebudu se hádat napsala jsem jenom svůj názor a tak úplně to na tuhle diskuzi ani nepatří. Pěkný den.

T. (St, 1. 4. 2020 - 11:04)

To je vpořádku, tvůj názor pro mě má váhu..... Kdysi jsem četla rozvor s Arthur C. Clarkem. Novinář s eho ptal, jak vidí budoucnost lidstva. A Clarke odpověděl, že přijde doba, kdy si lidstvo bude muset vybrat. Buď boj silný x slabší a nebezpečí na každém kroku nebo omezení svobod. T a první cesta je jen zdánlivě příjemnější a statečnější. Pandemie je tady. Buď budeme bojovat a uskromníme se nebo to necháme na koho to slovo padne ale zase budeme plně svobodní. Já nevím.....Omlouvám se za OT

Miška (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Moje baculka dnes čurala ráno hodně a dívala jsem se,že hned jsem to pustila a rychle se udělal z ní proud a asi jsem vyčurala větší množství jako ráno skoro každý den. Měla jsem ji hodně mokrou,protože byla sevřená a tak jsem si ji pak osušila celou. Někdy čurám a dělám jen přímý proud ale to mám baculku víc rozevřenou a tak mi to jde z dírky ven přímo. Ještě se budu válet v posteli,jsem nějaká líná vstávat a maminka taky teď nebyla v práci a dnes je doma a tak ještě nevím,co udělám dnes,ale budu si třídit ty foky. Venku je sluníčko tak odpoledne půjdu fotit ven světla a stíny a přírodu v tom.

Radim (St, 1. 4. 2020 - 07:04)

Holky, vstávejte z pelíšků a čůrat! Jak vám to jde z plných pipinek ? Na Zanzibaru krásně!

Dominik (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

No,jeden Slavkov je od Bystřice tak 5 km. Takže to asi ladí víc. Jinak rozbít hubu a pořádně! I po těch letech. Na holku se takhle nesmí sáhnout.

Bibi (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

Je to kretén a zaslouží si. Udělat to mí dceři ubila bych ho.

Návštěvník (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

Slavkov je u Brna a Bystřice úplně jinde. Trochu to neladí,leda že by se odstěhovala.

Erektor (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

No ty vole, to mi poser nohu, to je hustý. A je ta holka ok?

Fido (Út, 31. 3. 2020 - 21:03)

Pokud je to pravda, je čin Lukáše neodpustitelně hnusný. Luci se ho přece jen trochu zastává, nebo přesněji řečeno to relativizuje; ale kdyby tam něco polehčujícího bylo (provokace té dívky, opilost, celkově divoká rozjívená atmosféra večera), tak by to uvedl na svou obhajobu. Byl bych pro omluvu, nejlíp upřímným dopisem nebo mailem (podle toho co se dá zjistit a použít), bez očekávání reakce druhé strany. Už pro svou chlapskou čest a svědomí. (Dřív se říkávalo "pro klid duše na smrtelné posteli".)

Zdena (Út, 31. 3. 2020 - 21:03)

Naprosto přesně. Souhlasím s tebou. Jako matka a žena cítím, že on to neunese a chce to napravit. Možná ta holka už to má v pohodě, ale pro chlapskou rovnováhu. Těžko se po těch letech soudit a prokazovat znásilnění, ale pro mužskou a lidskou čest bych to na jeho místě udělala. Asi byli opilí, asi ho třeba provokovala nevím, nebo jen využil chvíle,kdy prostě musela na záchod a neovládl se, ale i to jej nemůže omluvit když to nechtěla a jak píše, že brečela a on utekl. Tak asi zase tolik opilý nebyl a asi si moc dobře uvědomil,co provedl. Už když jsem to četla mi z toho moc dobře nebylo.

Známý (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

je to ta věc z roku 2009 ze září, tak to bylo v lesoparku Záhřeb a ta holčina je ze Slavkova. A není pravda,že se neznali, on se ji pokoušel sbalit a ona ho odmítla a nejmenuje se Lukáš,co ty grázle Emile?! Já sem nechodím,ale nic nebyla náhoda a pokud ti mohu radit, nech tu holku být,jinak neodejdeš po svých. Ať tě ani nenapadne ji hledat.

Ourožek (Út, 31. 3. 2020 - 21:03)

Nazdáááár Zdeníííí, jak to jde?

Miška (Út, 31. 3. 2020 - 20:03)

já se už taky nechci k tomu, co jsem prožívala vracet. Dnes jsem měla hodně práce, taky si třídím fotky,dělám alba a budu fotografovat jaro a detaily v přírodě a bude to fajn. Kluk se odmlčel a tak tomu nechávám volný průběh. Taky jsem nikam nešla, jen něco málo nakoupit a nikde jsem nečurala jen doma a v pohodě jen normálně a ne kriticky. Jen ráno to bylo vydatnější, ale to tak bývá. Na Klárku myslím jaždý den a asi to na velikonoce nepůjde se navštívit a to mně trochu víc mrzí. Dnes taky půjdu do postýlky brzy, jsem nějak bez motivů a bez energie,ale zkusím komunikovat s Klárkou ještě.

Reklama

Přidat komentář