Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Martin (St, 1. 4. 2020 - 15:04)

Jo zvládneme to, hezky si povídejme o tom jak čůráme a co si přejme aby se nám přes den splnilo hezkého a jak se milujeme a jaké máme sny. Pak to půjde. Kašlete na podělaný zprávy v TV

Majka (St, 1. 4. 2020 - 13:04)

Holky já už taky občas panikařím. Ale zvládneme to. Taky pudu ven, ale čůrat radši budu doma než ještě vyrazím. Myslím na vás, bude brzy lépe a těším se na setkání v Mikulášovicích.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Já jsem ráno taky čůrala moc ,ale stejným pramínkem až do konce.

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Jani jakou máš pipinku?

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Ty holce je málo, tak brzdi

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 11:04)

Jen si chci povídat o dívčím čůrání a to není snad za čarou. Nic víc.

Jana Hrušková (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Hezkou

Radim (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Miško, Niki,Klárko suprový! Koukám,že na Zanzibaru silná přeháňka,ale asi brzy bude zase Slunce.

Jana (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Ty jsi na Zanzibaru? A jak se teď dostaneš domů?

Radim (St, 1. 4. 2020 - 12:04)

Nejsem na Zanzibaru. Dej si Live cam a tam si najdi krásný pláže u moře. Já si to pustím přes telku a sednu si do křela a jsem jakoby až tam. Trochu se tím taky zklidňuju v tý blbý době. Teď už je tam krásně.

Pissík (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Holky moc moc skvělý. Klárko,ty se na ségru díváš pokaždé jak čůrá a ona na tebe?

Klára (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Já se na ségru když čůrá koukám jen když jdeme spolu a to je ráno nebo někdy když čůráme venku a to se koukáme na pipinky jak nám čůrají , ale jinak chodíme samy. Kikino já jsem včera byla zoufalá z toho všeho a nevím čemu věřit, Nikolka ta se opravdu úplně sesypala a bojím se, že zase o tom bude přemýšlet. Opravdu se o ni bojím a mamča je zoufalá z toho jak to vše zvládne a jestli to nepůjde tak krámek bude muset zavřít. Něco zkouší prodat jako přes poštu ,já jí říkám ať udělá e shop ale bojím se. Libor dnes nepřijede jak sliboval,protože jeho otec má kašel a teplotu a tak se bojím, aby neměl ten virus taky, Kikino já se bojím, že budu mít depku spíš já brzy a nechci to ventilovat doma před ségrou a mamčou,protože to by je dostalo ještě víc. Nejradši bych utekla někam pryč. Já nevím,jsem z toho hotová.

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 11:04)

Klárko jsi inteligentní a tak si přeber fakta. Tohle není mor úmrtnost je menší než 1% hodně lidí už se z toho uzdravilo a měli to jenom se slabým průběhem a ti co na to umírají jsou vesměs starší lidé co měli třeba rakovinu nebo jiné choroby. Ano současnou situaci nelze zlehčovat a je to velká zkouška celé naší společnosti ale šířením paniky a deprese se nic nevyřeší. Díky nařízení vlády dochází k absolutní likvidaci drobných živnostníků a nikoho nezajímá z čeho uživí své rodiny. No a je jasné že děcka v pubertě to vnímají citlivěji než my. Včera ráno jsem třeba přistihla mladší ségru mého přítele která je ve věku Niki jak v koupelně tajně bulí a klepe se strachy. Jo přečetla si holt zase něco na tom debilnim internetu a bulela že už nikdy neuvidí svou mámu která zůstala uvězněná v zahraničí. Tak jsem jí pevně objala a uklidnila. Snažíme se jí s přítelem od těchto zpráv pokud možno držet co nejvíc stranou ale to holt v dnešní době kdy každý děcko v jejím věku má mobil a k těm zprávám se prostě dostane není úplně možné. No nic jdu vyvíjet zase nějaký aktivity abych jenom nevysedavala u počítače. Tak opravdu nedepkujte tím stresem a nervami si paradoxně víc ničíme svou imunitu než nějakým korona virem.

Klára pro Kikinu (St, 1. 4. 2020 - 12:04)

Půjdeme s Nikolkou ven. To co píšeš já si rozumě dokážu zdůvodnit, spíše mám strach o mamču a ségru a tak to na mne všechno dopadlo. Víš já si dokonce myslím, že to není náhoda, že se to děje. Po té návštěvě Afriky se ve mně něco probudilo a já to vnímám jako, že se celá planeta chce očistit. Nejezdí se tolik, nelétá se, nebude tolik zplodin, neženeme se už za tím být nejlepší a nejbohatší a ten kdo je slabý nepřežije. Tak jako na safari mezi zvířaty. Příroda krutá,ale vše je o přiblížení se k rovnováze. Asi příliš filosofuju. Půjdeme ven ,nasbíráme jarní kytky, třeba se taky vyčůráme tam někde a taky si chci o tom se ségrou hodně povídat. Moc se o ni bojím, že to nedá a bude mít další depky. A na ty věci v televizi se dívat nebudeme. Mamča to asi myslela dobře, ale teď dopoledne z toho taky byla špatná. Ona se taky bojí jak se uživíme a tak. Už nechci psát nebo se rozpláču.

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 13:04)

V pohodě já rozumím nikdo teď není happy ale depky nám nepomůžou musíme to prostě celé nějak překonat a doufat že se svět brzy vrátí do normálu. Tak vyrazte ven je tam krásně svítí sluníčko a třeba někde pěkně počůrejte travičku ať tam vyroste nějaká hezká kytička a nedepkujte. Budu na vás aspoň myslet a posílat pozitivní energii. Kiki.

Klára (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Radime, já jsem ráno čůrala jako většinou z plného bříška a ještě jsem pustila ségru přede mnou a tak to víš,že mi to šlo hned prudce proudem,ale pak se to zklidnilo a čůrala jsem z pipinky už mírně ale celkem dost dlouho, Nikola měla pipinku taky plnou,ale ta dnes nečůrala hned a ělo ji to až za chviličku jko malý pramínek,ale pak to z ní hned vystříklo do silného čůrání jak si pipinku uvolnila. Každá to máme různý a jak kdy. Včera nás mamča pozvala na televizi abychom se koukaly na zprávy a jak ten virus škodí a já jsem z toho byla na nervy. Ségra ta na některý věci koukala s vytřeštěnýma očima a rukou na puse a pak se nekoukala a utekla do pelíšku a byla úplně mimo. My se na to moc nedíváme teda, ale tohle bylo fakt hnusný a já jsem nemohla usnout a Niki taky ne. Skoro plakala a celá se chvěla a říkala,že takhle stejně umřeme a ona tady chce s námi být a s Ťufíkem taky a pak už bulila a já bych bulila taky, ale jen trochu, protože jsem ji chtěla podpořit a přišla i mamča a vysvětlily jsme si to,že když se budeme šetřit a budeme opatrné, že nás to mine nebo to překonáme jako chřipku a nemusíme se bát. Usnuly jsme pak asi kolem jedenáctý, Niki ještě chtěla čůrat,ale bála se a chtěla radši do nočníku,ale ten jsme uližily v koupelně. Nakonec jsem ji pomaličku dovedla na záchod,ona se ještě stále občas celá chvěla a nešlo jí to čůrat a až postupně se uvolnila a naštěstí jí to všechno vyteklo z pipinky ven. Byl to těžký večer. Já se o ní bála a hladila jí pak a ona nakonec usnula a já asi taky. Teď je to lepší.

Kikina (St, 1. 4. 2020 - 10:04)

Holky na ty zprávy vůbec nekoukejte. To je jenom jedna velká uměle vyvolana depka vytvořená vládou a mediálními korporacemi za cílem držet nás ve strachu protože vystrašený národ se lépe ovládá. Strach je mocný nástroj k ovládání lidí společnost se teď jakože semkla a modlí se ke svému vůdci aby jí ochránil a při tom nikomu nevadí že na pozadí toho všeho dochází k absolutní likvidaci všech našich základních občanských práv a svobod. Já už taky chytám depky ani ne tak z korona viru jako spíš z toho dění okolo nás. Otevřu si internet a všude jenom korona virus. Jdu do mailu a vyskočí mi tam reklama na roušky. Jdu na YouTube a tam mi vyskočí zpráva jestli chci od ministerstva vnitra odebírat aktuální informace o covid 19. Protože asi pro ně z nějakého nepochopitelného důvodu tuto zprávu pořád odmítám a tak mi ji cpou znovu a znovu. Už se bojím otevřít i ledničku aby na mě nevyskocil korona virus :0) no nic dost off topic. Já dneska po ránu čůrala tak nějak normálně na záchodě a hlavně jsem dneska potřebovala udělat to druhý :0) tak fajn den a čůrání všem a nenechte se vydeptat. Kiki.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 21:04)

Poser se do plenky.Ty píčo.

Kikina (Čt, 2. 4. 2020 - 08:04)

Lituji ale plínky mi momentálně došly a další jsem si zatím neobjednala takže to nemohu provést :0(

Dominik (St, 1. 4. 2020 - 22:04)

Ale ty ses ještě z toho posrání nedostal. Ty máš totiž nasráno v hlavě od dětsví. Tak se nevnucuj někam,kde pro tebe není místo, debile.

Reklama

Přidat komentář