Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

oni (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

ji chtějí jen podobný existence, jako je ona, šáhnout si, přijít si na svý a honem od ní pryč. Chudák Sergej, ten to teda chytl.

Chlap (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

A kterej chlap by si nešáhl na pěknou holku? Taky bych si osahal, ale pochybná existence nejsem. Miluna má chlapy ráda, netají se tím, tak si vyjdou vstříc.

Ty (Út, 31. 3. 2020 - 23:03)

bys ji fakt osahal i když má HIV? Víš, že AIDS se přenáší i orálem ?

Miluno (Út, 31. 3. 2020 - 22:03)

ty jsi kráva nebeská. Fakt to nemáš v té palici v pořádku. O děti se nezajímáš, jen chceš UK, myslíš jen na tu svou škatuli . Jsi odpornej hnus. Fůůůůj.

Miluno (Út, 31. 3. 2020 - 20:03)

Ty jsi jen a jen štětka a coura.

haha (Út, 31. 3. 2020 - 19:03)

Miluna pokud nemá nacpané aspoň tři otvory, tak to nepovažuje za sex

co co (Út, 31. 3. 2020 - 18:03)

co ti prosahali a držela jsi?

Miluna (Út, 31. 3. 2020 - 20:03)

Prosahali všechno co zrovna chtěli a držela sem.A teď nemam nic jen mrzutýho Sergeje.Už fakt nemůžu.Jdu radši do auta na nějakou chvíli.To se nedá už tolik dní 24h denně spolu.Už je to opruz.

Kača (Út, 31. 3. 2020 - 20:03)

Pokus...

Kača (Út, 31. 3. 2020 - 20:03)

No hezký. Jsem se tady vykecávala a hlásilo mi to chybu, nešlo to poslat, omylem jsem z toho vyjela a v historii to není, vrrrr....

Milu, já to tušila, že sis při těch jízdách přišla na své ;)...

Miluna (Út, 31. 3. 2020 - 16:03)

Anonyme i vaše je to realita i když u mě ještě horší.Jo Kači máš pravdu teď to vidim jaký to je,jakýma malichernostma se člověk kolikrát zabýval.Že si můžu dojít kdykoliv do baru sem brala jako samozřejmnost,tohle by mi v životě nenapadlo že nepujde jít nikam.A že přijdu o lidi který byli moji rozptylovateli,který mi vyvolávali pocity bez kterých nejsem schopná dlouhodobě fungovat.Já se bojim Kači že se jentak chlapi nevrátí.Ať přemýšlim jakkoliv na Ukrajině se jim to může hodně rozlézt a sem je zpátky nepustí aby to tu znova neroznesli.Tohle se může srát pár let než bude očkování a než se toho všude zbaví.Já zjistim jaká je situace až se otevřou bary a restaurace tak pak poznam kolik mi chlapů ubylo.Zatim vim že Sergejovo kamarádi a známý s kterýma jsme chodili posedět jsou prostě pryč.Takže už takhle se ukázalo že jich asi celkově ubylo dost.Já byla zvyklá že sem pořád mezi chlapama,nebudu tajit že si mi občas prosahali a jak sem je vozila autem že občas nějaký hrátky byli i když bez sexu-styku ale něco co potřebuju k životu bylo.Měla sem z nich energii,sílu a teď tohle prostě je pryč!! :'( Takže Kači toužim jen po tomhle zpátky bez toho uschnu a zvadnu.Sergej nemá šanci nahradit sám X chlapů.A s Českejma chlapama tohle nefunguje.Tohle co tu píšu Sergej neví,on neví jaká doopravdy sem:-(

ahaa (Út, 31. 3. 2020 - 21:03)

tak on te hezkej v práci na koukání nebyl jen na koukání? Taky si už osáhl?

Návštěvník (Út, 31. 3. 2020 - 21:03)

ba ne ten ji nechtěl, si myslím

Anonym (Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Skončí Miluno,ne zkonci

Miluna (Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Kdyby mi ojeli i jiný Uk bych byla spokojená (ty co mi tak silně vzrušovali) ale ani by nemuseli ojíždět ale celkově mít hlavně jejich přítomnost o to mi šlo nejvíc.Mít je kdykoliv kdy si člověk vzpoměl,prostě tady byli a už nejsou!!!!! A celkově bych byla spokojená ze života kterej mi před pár týdny teprve začínal.Byl předpoklad už se mít líp protože práce=zvládala sem=dobrej kolektiv=MOHLA sem být teď spokojená s prací,s chlapama,s jarem.Ale tohle čínský svinstvo všechno vzalo,práci i chlapy!!!!! A jako kdyby to nestačilo vše se táhne dál a nikdo nevíme co bude!!! Když Sergejovi řeknu pravdu ať se smíří že klidně můžem chcípnout tak ze mě šílí a křičí na mě že tohle nebude poslouchat ale to je prostě REALITA!!!!! Ať se s tim smíří!!!!! Nikdo nevíme kurva!!!!! A ženský s výstřihy a podpatky to je teď poslední co by mi zajímalo,to je mi fakt teď celkem u prdele.Oni sami nebudou mít náladu na nějaký fintění.Každej má toho dost a nikdo nevíme kdy to zkončí.

Kača (Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Milu, je to realita. Možná právě tobě má nynější stav napovědět, že život je parádní. Zalistuj zpět a uvidíš jak si nežila. Jen přežívala... Věřím, že když na sebe budeš dávat pozor, dodržovat hygienická doporučení, že to zvládneš. Budeš se stále zamilovávat, abys pak mohla být nešťastná, budeš soptit, že musíš vstávat do práce, abys, až ji ztratíš, zjistila, že ti tam vlastně bylo dobře, budeš chtít v sexu pořádný tóčo, abys potom chtěla být sama,...Milu, takhle to bude dál i když už nemoc bude pryč. Je to tvůj normální život. Jednou dole, jednou nahoře...Každý něco ztrácí. Ale neboj, lidi budou i Ukrajinci se vrátí. Oni to doma nemají lehké a tak migrovat budou. Hlavně si toto, co nyní zažíváš, pamatuj. Ono to fakt není tak dávno, co si ležela na matraci v holobytě s nějakými cizími muži a život si nežila...ani ho nechtěla. Ten vir jednou zmizí, tak pak dožeň vše, co bys teď chtěla strašně moc dělat. Klidně si to napiš po čem toužíš, často si to čti a těš se :). Já se těším, až budeme chodit dělat na baráček a na týdenní dovolenou v červnu...každý den si to představuji a moc mi to pomáhá.

Návštěvník (Út, 31. 3. 2020 - 15:03)

Trefa do černýho, dobře jsi to napsala.

(Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Jedno je jistý. Tvoje REALITA není naše realita.

vydržme (Út, 31. 3. 2020 - 10:03)

V lese řádí kůrovec, všude samá souška.

ve městech zas viroza je to těžká zkouška.

Až u ohně či u piva budem sedět v kroužku,

vzpomeneme s nostalgií, kdo jakou měl roušku.

Byly různých velikostí, měly hezké vzory ,

v ulicích jsme potkávali maskované tvory.

Jeden jí měl ze šátku, druhý z dámské vložky,

tak jak nám to nařídily bezpečnostní složky.

Ať každému pěkný úsměv opět zdobí líce,

aby všechno přežil a měl zdravé plíce.

Přeji optimismus a dobrou náladu …

pro "vydržme" (Út, 31. 3. 2020 - 16:03)

super :)

Reklama

Přidat komentář