Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Út, 31. 3. 2020 - 16:03)

Anonyme i vaše je to realita i když u mě ještě horší.Jo Kači máš pravdu teď to vidim jaký to je,jakýma malichernostma se člověk kolikrát zabýval.Že si můžu dojít kdykoliv do baru sem brala jako samozřejmnost,tohle by mi v životě nenapadlo že nepujde jít nikam.A že přijdu o lidi který byli moji rozptylovateli,který mi vyvolávali pocity bez kterých nejsem schopná dlouhodobě fungovat.Já se bojim Kači že se jentak chlapi nevrátí.Ať přemýšlim jakkoliv na Ukrajině se jim to může hodně rozlézt a sem je zpátky nepustí aby to tu znova neroznesli.Tohle se může srát pár let než bude očkování a než se toho všude zbaví.Já zjistim jaká je situace až se otevřou bary a restaurace tak pak poznam kolik mi chlapů ubylo.Zatim vim že Sergejovo kamarádi a známý s kterýma jsme chodili posedět jsou prostě pryč.Takže už takhle se ukázalo že jich asi celkově ubylo dost.Já byla zvyklá že sem pořád mezi chlapama,nebudu tajit že si mi občas prosahali a jak sem je vozila autem že občas nějaký hrátky byli i když bez sexu-styku ale něco co potřebuju k životu bylo.Měla sem z nich energii,sílu a teď tohle prostě je pryč!! :'( Takže Kači toužim jen po tomhle zpátky bez toho uschnu a zvadnu.Sergej nemá šanci nahradit sám X chlapů.A s Českejma chlapama tohle nefunguje.Tohle co tu píšu Sergej neví,on neví jaká doopravdy sem:-(

ahaa (Út, 31. 3. 2020 - 21:03)

tak on te hezkej v práci na koukání nebyl jen na koukání? Taky si už osáhl?

Návštěvník (Út, 31. 3. 2020 - 21:03)

ba ne ten ji nechtěl, si myslím

Anonym (Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Skončí Miluno,ne zkonci

Miluna (Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Kdyby mi ojeli i jiný Uk bych byla spokojená (ty co mi tak silně vzrušovali) ale ani by nemuseli ojíždět ale celkově mít hlavně jejich přítomnost o to mi šlo nejvíc.Mít je kdykoliv kdy si člověk vzpoměl,prostě tady byli a už nejsou!!!!! A celkově bych byla spokojená ze života kterej mi před pár týdny teprve začínal.Byl předpoklad už se mít líp protože práce=zvládala sem=dobrej kolektiv=MOHLA sem být teď spokojená s prací,s chlapama,s jarem.Ale tohle čínský svinstvo všechno vzalo,práci i chlapy!!!!! A jako kdyby to nestačilo vše se táhne dál a nikdo nevíme co bude!!! Když Sergejovi řeknu pravdu ať se smíří že klidně můžem chcípnout tak ze mě šílí a křičí na mě že tohle nebude poslouchat ale to je prostě REALITA!!!!! Ať se s tim smíří!!!!! Nikdo nevíme kurva!!!!! A ženský s výstřihy a podpatky to je teď poslední co by mi zajímalo,to je mi fakt teď celkem u prdele.Oni sami nebudou mít náladu na nějaký fintění.Každej má toho dost a nikdo nevíme kdy to zkončí.

Kača (Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Milu, je to realita. Možná právě tobě má nynější stav napovědět, že život je parádní. Zalistuj zpět a uvidíš jak si nežila. Jen přežívala... Věřím, že když na sebe budeš dávat pozor, dodržovat hygienická doporučení, že to zvládneš. Budeš se stále zamilovávat, abys pak mohla být nešťastná, budeš soptit, že musíš vstávat do práce, abys, až ji ztratíš, zjistila, že ti tam vlastně bylo dobře, budeš chtít v sexu pořádný tóčo, abys potom chtěla být sama,...Milu, takhle to bude dál i když už nemoc bude pryč. Je to tvůj normální život. Jednou dole, jednou nahoře...Každý něco ztrácí. Ale neboj, lidi budou i Ukrajinci se vrátí. Oni to doma nemají lehké a tak migrovat budou. Hlavně si toto, co nyní zažíváš, pamatuj. Ono to fakt není tak dávno, co si ležela na matraci v holobytě s nějakými cizími muži a život si nežila...ani ho nechtěla. Ten vir jednou zmizí, tak pak dožeň vše, co bys teď chtěla strašně moc dělat. Klidně si to napiš po čem toužíš, často si to čti a těš se :). Já se těším, až budeme chodit dělat na baráček a na týdenní dovolenou v červnu...každý den si to představuji a moc mi to pomáhá.

Návštěvník (Út, 31. 3. 2020 - 15:03)

Trefa do černýho, dobře jsi to napsala.

(Út, 31. 3. 2020 - 14:03)

Jedno je jistý. Tvoje REALITA není naše realita.

vydržme (Út, 31. 3. 2020 - 10:03)

V lese řádí kůrovec, všude samá souška.

ve městech zas viroza je to těžká zkouška.

Až u ohně či u piva budem sedět v kroužku,

vzpomeneme s nostalgií, kdo jakou měl roušku.

Byly různých velikostí, měly hezké vzory ,

v ulicích jsme potkávali maskované tvory.

Jeden jí měl ze šátku, druhý z dámské vložky,

tak jak nám to nařídily bezpečnostní složky.

Ať každému pěkný úsměv opět zdobí líce,

aby všechno přežil a měl zdravé plíce.

Přeji optimismus a dobrou náladu …

pro "vydržme" (Út, 31. 3. 2020 - 16:03)

super :)

Mia 22 (Út, 31. 3. 2020 - 11:03)

Díky za zlepšení nálady, dávám palec nahoru.

když (Út, 31. 3. 2020 - 10:03)

ji vojede UK, tak bude naříkat, že ostatní ji nevojeli, když se tak stane, tak bude chtít pro změnu ledního medvěda?!

a (Po, 30. 3. 2020 - 23:03)

Když se vše uklidní, tak budeš zase na nervy, že zvoní budík a musíš do práce, nebo že je hodně lidí v krámu a blbě koukaj atd. Miluno, ty vždycky vyhodnotíš až po, že něco bylo dobře, ale v přítomnosti je podle tebe všechno špatně

je to tak (Út, 31. 3. 2020 - 10:03)

a naíc, bude teplo, holky se vyletní, budou nosit mini, výstřihy a boty s vysokými podpadky a na Milunu půjdou mrákoty. Nikdy s ničím nebude spokojená.

presne tak!! (Út, 31. 3. 2020 - 06:03)

:-(

Miluno, (Po, 30. 3. 2020 - 20:03)

jestli máš ještě zbytky rozumu tak nedělej nic. A jestli zas uděláš nějakou kravinu tak tady pak nebreč. Všichni to musíme vydržet, tak vydržíš taky.

Miluna (Po, 30. 3. 2020 - 20:03)

Já právě nevim jak mam vydržet bez těch ostatních Ukrajinců.Ono jich fakt hodně odjelo a já si uvědomila že když se jim na Ukrajině vir rozleze což určitě rozleze tak zpátky je sem už nepustí i kdyby jsme se toho tady zbavili.Jejich komunita je pro mě jako rodina plus bonus sexuální provokace bez které neumim žít.Když mi bylo smutno stačilo jít s nima posedět a nálada se mi spravila.Měla sem mezi nějakými tajný napětí.Měla sem prostě tajný svoje věci,co Sergej neví protože on neví jak moc mi vzrušujou někteří jeho kamarádi a známý,neví jak moc sem na chlapy.To mu prostě říct nemůžu.A teď jsme tu zůstali jak trupky sami! Uplně o ničem.Jen nejistota,stres.Fakt já nevim jak tohle vydržet a nezbláznit se.Dělam cokoliv ale nic nepomáhá.Vše jen na chvíli a pak zase divno prázdno stres strach nejistota.Já už fakt nevim.

jdi do háje (Po, 30. 3. 2020 - 21:03)

co tady zase naříkáš? Rodiče jsou v pořádku, děti taky, ty i Sergej jste OK, tak co by jsi ještě chtěla? Válíš se doma, co mají říkat ty tisíce lidí, kteří pomáhají a jsou nákaze hodně blízko. Být všichni jako ty a Ota, tak je to zde jeden velký hřbitov a blázinec.

Miluna (Po, 30. 3. 2020 - 22:03)

No a představ si že bych radši byla v té práci ve které sem byla naposled spokojená.Ale nepotřebujou,jedou v omezenym režimu a my co jsme byli ve skužebce máme po! A naříkala sem Otovi ale nevim jestli tu je.A jako jestli jsme v pořádku to neni nic platný když se vše může změnit.Nikdo nemá jistýho nic a nikdo nevíme jak tu to svinstvo dlouho bude.V riziku jsme pořád sotva člověk někam vytáhne paty!

Miluna (Po, 30. 3. 2020 - 19:03)

Oto co děláš? Leze mi to na mozek.Kamarádi v hajzlu.Člověk jen čeká jestli to svinstvo nechytne.Nebaví mi nic.Sergej jen chodí na balkon hulit a dny slitý v jedno.Ať jde člověk nakoupit nebo do přírody,stejně vše pomůže jen na chvíli.Už si připadam jako v ústavu.Co ty? Necvoklo ti už tam? Já nemůžu žít bez chlapů-bez těch Sergejovo kamarádů a známých.Jak jsme zůstali jen spolu o somatě to je prostě slabota.Chybí mi ty ostatní!! Ale nemůžu mu to říct ale taková je pravda.Je strašný jak to před nim musim dusit a tajit a chodim kvuli těm ostatnim chlapum občas potají brečet víš a on to neví.Nemam se ani komu svěřit tak to píšu tobě.Nevim co mam dělat???

Reklama

Přidat komentář