Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Lalla (Ne, 29. 3. 2020 - 14:03)

Ano, to je také, bohužel, pravda

Sany11 (Ne, 29. 3. 2020 - 14:03)

Lalo, ale zrovna u toho materskeho pudu, myslim, ze to neni vzdy tak, ze pud sebezachovy vitezi. I v prirode matky radeji zachrani mladatata, za cenu toho , ze samy zahynou. A i lide, napr. najednou se vyriti auto, matka dite staci odstrcit a sama se vyda v nebezpeci, atd. Tim nechci rici, ze by to napr. otec neudelal. Ale jasne, ze jsou pripady i takove, jake popisujes ty.

Lalla (Ne, 29. 3. 2020 - 14:03)

Sany, mateřský pud vítězí tehdy, když je matka "při smyslech", je schopna rozhodování. V případě, který sem popsala tomu tak není. Lidský mozek prostě nedbá na námi sdílené hodnoty

Sany11 (Ne, 29. 3. 2020 - 14:03)

Tak z tohoto uhlu pohledu mas urcite pravdu, Lallo. Pokud budu bez sebe, nebudu asi vedet, co delam.

Miluna (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

Už mam zas toho všeho dost.Už mi nic nebaví.Bojim se že na mě leze ponorka.Už i ten sex mi přestává bavit protože už po každodennim sexu sem se přesexovala.Ale co mi od Sergeje ublížilo že sem šla cvičit,chtěla sem vybít energii a taky jak sem přesezená.A on zamnou přišel a řekl mi ať necvičim že prý nechce abych se cvičenim zhubla.Tak sem zůstala koukat! Tak sem se ho pak ptala jako co to má být a on začal být protivnej a už o tom mluvit nechtěl,jen prý nechce abych hubla že stačí jak sem takhle! No mrzí mi to.Já teda sem zvyklá že sem štíhlá a jestli sem na nějakou chvíli dřív přibrala a jemu se to líbilo tak mě ne no! Sem teď smutná z toho.Přitom jeho kamarádi mi vždycky dávali poklony za tu štíhlost.Jeden obdivoval že mam pevnou malou prdelku.No jo ale Sergej je holt na ty plnější kozy a ono štíhlý holky moc kozatý nejsou no!! Nějak mi to vytočilo a je mi to líto abych si nemohla ani kvuli tomu zacvičit! Jinej by byl rád že ženská je pevná ty vole a já mam zákaz cvičit.No Kačo tak to vidíš.Je mi to prostě líto.Nevim jak se chovat teď.A leze mi na mozek zavřený restaurace a bary.Neni kam vypadnout,chybí mi ukrajinci který mě chválili.Když se podívam na ty vylidněný ulice a prázdný místa kde tady u nás plno Ukrajinců sedalo je mi do pláče.Co ty dnes děláš Káči?

Kača (Ne, 29. 3. 2020 - 19:03)

Ahoj Milu, byla jsem od 6 v práci a dělala papíry na 3 dny dopředu. Přišla jsem před hodinou domů, najedla se a teď zápasím se spánkem... takže pracovní neděle. Jestli ti Sergej zakazuje cvičit, choď aspoň na procházky mimo lidi. Nasaď rychlou chůzi, něco málo shodíš, zpevníš zadek a ještě si vyvětráš hlavu. Kdybych měla na děti a chlapa koukat 18 hodin denně, to bych byla brzy pěkně vzteklá. Dětem jsme udělali pracovní rozvrh a o když na začátku to drhlo, už se to s nima dá vydržet. Co je to sex? Vůbec nemám náladu (a teď ani možnost), tak to jsme na tom stejně ;). Milu, čeká vás minimálně měsíc v karanténě, začni přemýšlet i nad nějakou činností, kde nebude Sergej...nebo se tam pozabíjíte. Nemůžeš si vzít auto a jet se někam třeba projet? Pořád věřím, že bude za měsíc nebo dva konec a bude dobře. Někdy musí zmizet...

Miluna (Ne, 29. 3. 2020 - 20:03)

Tak to si měla práce dost Kači tak se hezky vyspinkej.Jo tu procházku dam až bude hezky.Fakt ho nechápu že má v hlavě abych nehubla.Já kvuli Koroně měsíc málo jedla a zhubla sem 3kg a malinko jako i prsa jestli se trochu zmenšili a začal mi říkat to co sem psala.Už mi to sere u tý ženský jak jsme posuzovány podle koz.Kdyby jsme měly jen díru byl by pokoj! Takhle by nejradši chtěli štíhlý ale kozatý jenže kozatý bývaji často ty oplácaný ženský.Jenže Sergejovi se klidně líbí i to.Škoda že neni jako nějaký chlapi který chtěji jen štíhlý a váží si když maji štíhlou jako ty jiný ukrajinci nebo Ota.Zrovna mam chlapa kterej je tolerantní i trochu ke špekum a byl by rád za plný kozy!!:-( No radši na to myslet nebudu.Jinak teď pár dní to spolu zvládáme když se neopíjí.Autem se mi ani zatim jet nikam nechtělo.Mě nejvíc chybí společnost,prostě ty krásný bary a restaurace a veselo hudba.Posedět si s kamarádama a uvolnit se.V životě by mě nenapadlo že se dočkam toho že nebudu moct se jít odreagovat do společnosti.Mam potom absťák už.A ty chlápci mi chybí jak sviň.Myslim ty ostatní ukrajince.Byla s nima sranda,teď je Sergej bez kamarádů,ani nevíme jestli tu nějaký zůstali ale s těma co jsme se stýkali,tak ty jsou teď pryč.Říkam si co asi ten krásnej z práce jestli tam je nebo taky odešel.Já už fakt nevim jak to vydržet.Sergej si teď pustil film a já se nudim.Kdyby právě už bylo venku aspoň hezky jak píše Sany,šla bych aspoň někam na lavičku ale nejde nic.

Návštěvník (Po, 30. 3. 2020 - 08:03)

a co děti, mají si kde hrát?

Miluna (Po, 30. 3. 2020 - 10:03)

No jo jen si jdi hrát.

Návštěvník (Po, 30. 3. 2020 - 11:03)

No já si s dětma moc nehraju ale každý den se s nima učím, pomáhám jim připravovat se na zkoušky.

Miluna (Po, 30. 3. 2020 - 17:03)

Tvé děti taky čekaji přijímačky? Vůbec nevim kdy teda budou.Moje je měli dělat 15.4 a 16.4...a to za sebou na dvě školy a nedávno sem četla že budou už jen jeden datum někdy v červnu jestli jim povolí do školy jít.Ale jako nevim jak v jednom dni jak to chtěji udělat když každá škola je v jinym městě.

Sany11 (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

Vy fakt mate starosti,Miluno.
Tak mu rekni , ze cvicenim teda prsa rozhodne nezhubnou. Ty ti zhubnou jen kdyz budes drzet dietu.

bianka (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Tak nějak Lallo...souhlasím. Ke zpěvu to rozhodně není, už jsem o tom také psala.

Lalla (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

Ahoj všichni. Pro ty které to zajímá a ostatní mě nekamenujte. V posledních dnech jsem mluvila s několika lidmi, na které dolehly problémy kolem nového virusu. Tři z nic se mě ptali: jsem normální když mám strach z Korony? Jsem normální, když nesdílím všeobecný optimizmus, zpívání z balkonů a už se ani nesměju vtipům, které na mě všudemožně vyskakují?...Ano jste normální, pracuje u vás ten nejsilnější lidský pud, pud sebezáchovy. Pochopitelně v kombinaci z nejsitoty z protichůdných informací a brutální mediální masáži. Mít strach je obrana, nic špatného, pokud se náš strach nestane nebezpečným jiným lidem, pokud se proti nim neobrátíme, pokud v době krize nehledáme viníky. Díky.

Sany11 (Ne, 29. 3. 2020 - 11:03)

Ahoj Lallo, mas samozrejme pravdu. Bat se je normalni.
Jenom Nebojsa z pohadky se neumel bat a vsichni okolo, vcetne neho, to povazovali za nenormalni, proto se chtel odnaucit nemit strach. ;)
Jsem i premyslela o Milune, ze nakonec mela pravdu, s tim svym strachem, ktery ze zacatku pusobil dost iracionalne. Je uz pak asi na jedinci, jak se s tim dokaze vyrovnat a neprenaset to neprimerene na ostatni.
Ja se snazim uz te masazi vyhnout, co to jde a kdyz clovek chce, tak se to i celkem podari. Samozrejme mam strach o mamu v domove duchodcu, uz jsem i zvazovala, jestli bychom ji s jejim manzelem nemeli vzit radeji k sobe, ale ona zatim nechce, mam strach o zname, kteri musi pracovat v nemocnici, kde je zakaz noseni rousek ( v Nemecku), atd. A "vynucene" zpivani viz . pan Sverak (ktereho jsem kdysi mela docela rada) v dobach, kdy v Italii a jinde umiraji lide skoro po tisickovkach denne, mi take moc vhodne neprijde. Njn. kazdy jsme jiny.
Mio, preji take vse nejlepsi k narozeninam. :)

(Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

taky ne. Miluna je Miluna a tak ji beru.

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Kdepak Joska. Sem píše spousta anonymů, které prostě Miluna vytočí

sledovatel (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

A čím tak Miluna vytáčí? Mě nevytáčí.

Pravda (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Viď, Josko?

Fernando (So, 28. 3. 2020 - 22:03)

Já myslím, že se nejedná o Yossarian; ta se zmohla akorát na kopírování a sprosté výkřiky. Nepřímo tak zničila např. letitou a hezkou diskusi Seniorky na netu. Při jedné debatě (nevím už, oč šlo) začala třeba posílat zprávu s jedinou větou Já jsem Yossarian, prčáááááá!!!!!!!!!!, a to poslala celkem 49 (čtyřícet devět)krát po sobě, což zahltilo několik stránek tehdejšího formátu Doktorky. Lidi to otravovalo a postupně odpadávali. Marně jsem je přesvědčoval, ať její výplody ignorují a přeskakují. Hlavně ženy to nevydržely, utekly jak malý holky neznámo kam a fórum zaniklo. --- A Mio, co jako dál s tím nakaženým? To si dál volně chodí mezi lidma? A co ta továrna - udělala nějaká opatření?

Reklama

Přidat komentář