Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Cynik - realista (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

Než otevřeš petkové pivo, pořádně ho zkontroluj proti světlu, jestli ti tam čínský bolševik nevpašoval netopýra... a možná zkus každé pivo dvě hodiny převařovat, abys zahubil případné škůdce. Ale pozor, abys to pak z nedočkavosti nezkusil chlemtat vařící...

může (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

si udělat i pivní roušku

Cynik - realista (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

... a kdykoliv bude popíjet, může tu pivní roušku odložit na pivní modlitební knížku.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

je neděla odpoledne a dole v kuchyni je již pečené kozle,končím pro dnešek a jdu se nažrat

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

Všem slušně se snažícím diskutovat přeju hezkou neděli. Přitroublím natroblíkům a náfukům a primitivním buranům lokálního charakteru žlučovitým a samospravedlivým a vzteklým plným hněvu malosti, primitivního čecháčství, nenávisti, podlosti, msty, závisti přeju ať PUKNOU!

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

Moudřejší odejde. Hospodský troubo!

Buď (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

moudřejší a už běž

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

Nerad se navážím do důchodců, ale to prostě není kompatibilní diskutovat s tak rozdílným psychicky člověkem jakým se ukázali být čeští ANO-nisti čili majoritní modelový český důchodce.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 09:03)

no a my co nejsme jak Lukašenko a bereme koronavora vážně budeme dodržovat karanténu a nosit hadr na hubě a moc se nebratřit s okolím a ve zdraví se dožije amerického léku ,který se již s úspěchem testuje v ČR a pomáhá a léčí.To bude as tak do podzima a pak se koronavir bude úspěšně léčit.Jo a nedělám si iluze,že ten čínský sajrajt nedostanu....ten dostane každý,protože se to přenáší vzduchem jako normální chřipka,jak budou zmírněna opatření karantény,tak si veřejnost ten hadr sundá a bude se združovat a chodit do hospod a tak a jeden k tomu přijde jako slepej k houslím.Jenže to bude již lék!A ten zabere stejně jako jiný lék na nemoc a bude se to úspěšně řešit normálně doma jako normální chřipka,co se o postižených nyní říci nedá.Oni to prostě musí přetrpět bez léku...docela ty lidi lituji a přeji jim brzké uzdravení.Orel bělohlavý již přistál!A jako vždy zachránil celý svět,akorát že se zato nedočká vděku....od blbců co pořád nadávají na USA teda ani náhodou

tam (Ne, 29. 3. 2020 - 09:03)

se to rozleze rychle a s plnou silou

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 20:03)

no jenom Moskva hlásí za jeden den asi 2000 nakažených...

Rakato (Ne, 29. 3. 2020 - 21:03)

Rusko to zase nezvládně. Stejně jako nezvládlo kořalečný mor a AIDS. Gospodine pomiluj ny!

tak (Ne, 29. 3. 2020 - 20:03)

to snad oslavíš

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 20:03)

tohleto neoslavím,tam se jedná o bratry v Kristu a obyčejných Rusů se to u mě týká.Budu se za ně modlit,ale to,že Kreml je prolhaný,to je názor,který u toho nezměním

Cynik - realista (Ne, 29. 3. 2020 - 09:03)

Když ty jsi, Jahodo, dost jednoduchoučký... to si vážně myslíš, že vše, co je americké, si zaslouží jen chválit? I tohle?

"Dnes je už zřejmé, že USA situaci ohromně podcenily. Smutnější je situace hlavně kvůli dvoutýdennímu náskoku, který Američané měli k tomu, aby se na situaci připravili, když už bylo jasné, že se "netopýří" virus proletí celým světem. Dnes již Amerika drží primát v počtu nakažených. Člověk samozřejmě může argumentovat tím, že Američanů je 5x více než Italů nebo že v Číně opravdový počet nakažených a mrtvých tamní politické špičky tají (stejně tak v afrických zemích jsou statistiky absolutně zkreslené). To ale není podstatné. Podstatné je to, že Američané svojí typickou lehkovážností a ignorantstvím situaci podcenili, i když tomu tak být nemuselo. ---
Situace ohledně zdravotního systému je další důvod, proč si Amerika chybu odpyká. Velká část tamní populace si díky špatně nastavenému zdravotnictví nutnou péči jednoduše nemůže dovolit. Následky aktuálního problému tak budou pro USA obří. Všechno zlé k něčemu dobré, jak se říká. Pokud by Trump v budoucích volbách neobhájil svůj mandát, mohl by se nový prezident pokusit o transformaci zdravotnického systému, jako se o to před Trumpem pokoušel Obama. K tomu je však nejdůležitější, aby o to stáli sami američtí občané. Pro Evropana je to až k neuvěření, ale z vlastní zkušenosti vím, že značná část tamní populace jednoduše o tuto zdravotnickou reformu nestojí. Tato rána by však nejednomu z nich mohla otevřít oči."
(https://roklen24.cz/a/SEHZU/americane-za-svou-lehkovaznost-tvrde-zaplati?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu)

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 20:03)

no nejen Ameiričané to pocdenili,ale hlavně ten jejich prezident Trump to podcenil.Maj tam prostě blbého prezidenta,narozdíl od naší vlády.Lidi zase až tak za všechno nemůžou,ten hlavní impuls a podnět musí přijít od úřadů.Podívej na ČR...ještě týden před zákonem o hadrech na obličeji to nikdo nenosil a jedna prozíravá paní to ukusila a pak si ztěžovala v rádie,že na ni okolí sprostě řvalo,děcka brečela a schovávala se kde se dalo a byla v okolí za totálního exota.No a ani ne za týden to nosí na Befel celý národ a kdo ne,ten si to od okolí pěkně slízne,neb je bez roušky za exota a policii platí 10000 kč…..Tam musí v té jejich USA zareagovazt hlavně politici a úřady a to na podnět prezidenta.No a ten Trump pořád ne a ne vydat!....Ale i kdyby si celá Amerika dala na hubu hadr jak celé Česko a byla obezřetná,prd jalové jim to asi bude,když v Číně zase žerou netopýry!...Oni jsou prostě svoji a je to jejich takováta pomakaná kulrura,že ty krysy ,potkany,hady,opice a netopýry budou pořát žrát až do exportu nového covid-20 a milion navrch.Prostě se máme zase na něco těšit,no

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 20:03)

to jsem psal já,jahoda

Rakato (Ne, 29. 3. 2020 - 16:03)

Pravda, značná část tamní populace jednoduše o tuto zdravotnickou reformu nestojí. Jsou to lidi z bílé střední třídy, protože americká zdravotní reforma by znamenala jejich vysokou spoluúčast (ze které by se pratilo zdravotnictví lúzrů, kteří nikdy nepřispěli ani dolarem - mexikánců, negrů, portorikánců apod.), a tedy velké zhoršení kvality jejich zdravotní péče. --------------------------- Nikoho neudivilo, že reformu prosazoval ideologický magor, sluníčkářský mulat Obama, a že reformu stopnul realistický Trump.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 29. 3. 2020 - 10:03)

Američani si mohou za pandemii sami.Proč tam nenosí na Befel roušky přes tamu jako u nás v Česku!?...dokonce i pan Babiš doporučuje Trumpovi roušky a respirátory,dokud si tam nezavedou karanténu jako u nás v Česku,tak biti doopravdy budou,jsou to magoři.Ale jak se říká,vše špatné je naco dobré a až si Amerika projde pandemii,blbce Trumpa asi znova nezvolí......zvolí Demokrata a třeba to bude paní Clinton,ta je chytrá,tam je inteligentní americký politik ,něco jako pokračování výborného prezidenta Obamy.To byl jeden z nejlepších prezidentů jaké Amerika kdy měla a jsem jahodově přesvědčen,že vzhledem k tomu jak prosazoval obamacare pro všechny Američany bez rozdílu,tak by s tou hrozbou ihned něco dělal a nepodcenil ji jak Trump,ten se chová jak namyšlený buran a křupan,viz jeho chování při setkání státníků,kdy třeba na veřejnosti odstrčil i britskou královnu a není pouze u tohoto jednoho ojedinělého případu....Nu...co si Amerika zvolila to tamnyní má.Demokrat v WH by pandemii v NY prostě nedovolil ,tam je americká slušnost a inteligence amerických politiků.Ale i tak si o Ameriku strach nedělám.....protože v USA se dodržují zákony a pokud tam dojde na karanténu nařízenou zákonem,budou ji na Befel dodržovat VŠICHNI Američani a kdo,toho Sherif odpráskne klidně jak psa!Tam jsou prostě pořád zákony divokého západu a Amerika je na to zvyklá a nevadí jí to.

Rakato (Ne, 29. 3. 2020 - 16:03)

Píšeš: "...paní Clinton,ta je chytrá,tam je inteligentní americký politik ,něco jako pokračování výborného prezidenta Obamy..." ----------------------- Když se tak pořád zajímaš o USA, tak bys už mohl pochopit, že demokraté jako jsou babča Clinton a mulat Obama jednou přivedou Ameriku do hrobu, protože místo svobody a rovnoprávnosti prosazují: -------------- a) diskriminaci střední třídy a kapitalistů ve prospěch parazitů, přistěhovalců a hloupé svoloče, ------------------- b) otevření hranic a příval chátry z celé jižní Ameriky, ----------------------- c) právo na všechno pro každého lúzra, ale žádné povinnosti pro něho. -------------------------------------------------------------- Pod jejich vedením by se z USA stal brzo sociální ústav pro celou střední a jižní Ameriku, a inteligentní a pracovití běloši by jen otročili, aby vydělali na dávky všem povalečům. ----------------------------------------- Už jen to, že v USA existují milióny exotů jako je Clinton, Obama, Sanders (tj. demokraté), by ti mělo ukazovat, že ta země není taková skvělá, a pomalu směřuje do kytek.

Reklama

Přidat komentář