Reklama

15 ti-létá prohlídka - před rodiči trenky nesundám

Pepa (Čt, 30. 4. 2020 - 22:04)

Chápu to já jsem podstoupil Taki nedávno patnáctiletou prohlídku a byla to hrůza kromě toho co jsi řekla tak jsem se má lišila v tom že jsem musel přetáhnout předkožku přes žalud a to že mi měřila objem koulí a to že mi ten teploměr do zadku dala na preventivní prohlídce taky hrůza.

Pepa (Čt, 30. 4. 2020 - 22:04)

Chápu to já jsem podstoupil Taki nedávno patnáctiletou prohlídku a byla to hrůza kromě toho co jsi řekla tak jsem se má lišila v tom že jsem musel přetáhnout předkožku přes žalud a to že mi měřila objem koulí a to že mi ten teploměr do zadku dala na preventivní prohlídce taky hrůza.

Pepa (Čt, 30. 4. 2020 - 22:04)

Chápu to já jsem podstoupil Taki nedávno patnáctiletou prohlídku a byla to hrůza kromě toho co jsi řekla tak jsem se má lišila v tom že jsem musel přetáhnout předkožku přes žalud a to že mi měřila objem koulí a to že mi ten teploměr do zadku dala na preventivní prohlídce taky hrůza.

Eva (Čt, 30. 4. 2020 - 22:04)

Před asi dvouma měsícema jsem podstoupila gynekologickou a ve stejný den i preventivní prohlýdku (je mi 15).První byla ta prohlýtka k doktorce jsem přišla hned ráno v 8 hodin tam mě zavolala do ordinace prvně se mi koukla do krku potom mě měřila dlouhozrakost protože jsem skoro nic neviděla tak mě rovnou poslala na vyšetření očí (bylo to hned vedle) nakonec zjistili že m 4 dioptrie potom jsem se vrátila k preventyvní prohlídce tam mě zvážila změřila a potom mi řekla že potřebujete raní moč tak mě dala skumavku a hrnec (abych to nezabrindala) a řekla ať si Sednu na hranu lůžka a ať se tam vičůrám a že ten hrnec po demnou podrží. Potom mi šahala na páteř a potom mě řekla ať se položím na lůžko prvně se mě zeptala jestli jsem už měla sex řekla jsem že ano tak mi řekla ať se položím a dám ruce vedle sebe potom mě prohmatala podbříšek a pak mi sundala kalhotky a řekla že na zbytek prohlídky je nebudu potřebovat pak mi strčila dva prsty do kundy a pak jsem se postavila a předklonila o ona mě vyšetřila přes zadek. Pak jsem se oblíkla a bylo to za mnou. V 11 hodin jsem měla gyndu byla to moje první tak jsem byla nervózní když jsme tam přišli tak jsem se prvně posadila na židli vedle pana doktora a ptal se mě na dotazi něco jako měla jsi už sex. Kdy jsi měla sex poprvé a další Pak mé dal hrnek připomínající ten kterej se dává na takoví to machucino tam už jsem nemočila nad hrncem protože tam byla sprcha dal jsem mu moč řekl že je v pořádku a že mě zváží a změří. Potom mi strčil teploměr do vagíny zadku a do pusy pak mě prohmatal prsa a potom šlo na kozu prvně provedli takzvaný výplach nebudu to pomlouvat bylo to úžasný to do mě strčil takovou pumpičku z vodu a tu vodu do mě nastříkal to bylo asi jediný příjemný kromě měření hloubky vagýny pak jsem musela rozkročit na kozu a to do mě dal železo kteří ve mě otevřel to tak strašně bolelo pak mi leostrčil uprostřed toho železa ušní vatičku a něco mi uvnitř vytíral pak už jsem si mohla obléct oblečení a on pozval rodiče dovnitř a řekl jim věci o mém těle. BYLA TO HRŮZA!!!!!!

Adam (Út, 28. 4. 2020 - 10:04)

Je normální na dotaz jestli jsem honil odpovědět ano? Před rodiči?

Xnxx (Čt, 30. 4. 2020 - 16:04)

Ne

Emil (Út, 28. 4. 2020 - 10:04)

Ptaj se na uchylny otazky na patnacti lete?

Machr (Ne, 12. 4. 2020 - 15:04)

A co ti na to řekla ? Chtěla sakovat ?

Martin (Čt, 2. 4. 2020 - 10:04)

V únoru jsem byl na preventivní prohlídce 13 ti leté a u doktorky byla na praxi studentka medicíny, docela hustý jak mi doktorka začala kontrolovat penis a studentka stála vedle mě.

Ivuška (St, 1. 4. 2020 - 13:04)

Já jsem šla na prohlídku v 15 a byla jsem čerstvě odpaněná. Styděla jsem se odpovídat na otázky doktora. Nejvíc jsem se bála otázky : Už jsi souložila ? Kdy a jak často teď souložíš, praktikuješ orální a nebo i anální styk ? Na všechno jsem odpověděla Ano ! Pak jsem se musela svléknout do naha a doktor mi vyšetřoval. Nejdřív mi strčil do kundy a do prdele teploměry. Pak mi nařídil, abych si vlezla na tzv. kozu - tam mi dal nohy do držáků a hrozně mi je roztáhnul. Potom mi strčil prst do kundy a hrabal se mi v ní. Přitom jsem se dost vzrušila a zvlhla mi kunda. Když mi sahal na poštěváčka už jsem pořádně tekla a nakonec jsem se udělala a vzdychala jsem při orgasmu. Bylo to nepříjemné, protože doktor to komentoval před sestrou slovy : Á slečna je dost vzrušivá, má orgasmus ! Zrudla jsem a to ještě doktor mi otočil, klekla jsem si, vystrčila na něj prdel a on mi tam strčil prst a hrabal se mi v konečníku. Pak mi zasunul do díry ještě jeden prst a strčil mi je hluboko a já jsem se podruhé udělala. Když mi potom druhou rukou šáhnul na kozičky vystříkla jsem svoji mrdku ! Pak mi ještě prohlížel dělohu a strkal mi do děložní branky tyčinku a dělal mi stěr z děložní sliznice. Kunda mi tekla proudem a doktor mi řekl, že mi musí změřit hloubku vaginy. Vzal takový válec dost velký a dlouhý a zaváděl mi ho do kundy. Tlačil mi ho tam, až už dál nešel a řekl : Máš jí hlubokou 12 centimetrů. Pak mi ještě otočil a měřil mi kundu zezadu. Naměřil 14 cenťáků. Byla jsem zpocená a dole mokrá, mrdka mi tekla po stehnech.

Rakato (St, 1. 4. 2020 - 13:04)

A pak ses probudil s rukou v zadnici Steva.

Vojta (So, 28. 3. 2020 - 00:03)

Zkoušela mi stáhnout kůžičku na pindikovi až dolů ale moc to nešlo, tak říkala ať ho stahuju večer při sprchování

Kuba (Ne, 29. 3. 2020 - 12:03)

už to máš v pořádku?

Vojta (Pá, 27. 3. 2020 - 10:03)

Mně chlupy začali v 13 a stříkal jsem už taky v 13

Stydím se (Pá, 27. 3. 2020 - 08:03)

Je normální že v15 ještě nestříkám? Mám ho jen 8 cm a chloupky hodně málo.

luci (Pá, 27. 3. 2020 - 22:03)

Normální to není , jsi zřejmě sexuálně přibrzděný . Možná se nedokážeš patřičně vzrušit a moc pospícháš .

Steve (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

Dej tomu čas ... každé tělo dozrává jinak pozdě.

A (Pá, 27. 3. 2020 - 12:03)

noční poluci taky nemáš?

Stydím se (So, 28. 3. 2020 - 19:03)

Poluci taky ne

Tady (So, 28. 3. 2020 - 20:03)

je nějaký 40 let starý, asi americký, výzkum puberťáků, který sledoval věk jejich první vědomé ejakulace. Vychází z něj, že i kluci s opožděnou pubertou, zařazení do některého ze vzorků daného výzkumu, měli první vědomou ejakulaci nejpozději ve věku 15 a půl roku. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6106006 Pokud je ti už přes 15 a půl, a ještě jsi neměl ani noční poluci, ani první bdělý výron ejakulátu, pak bych se asi být tebou už obrátil na dorostového lékaře. Hlavně se nestyď - ber to jako jakýkoli jiný problém.

Reklama

Přidat komentář