Reklama

Obřízka

Návštěvník (St, 15. 4. 2020 - 13:04)

Na matriku zavolat můžeš, ale nic ti to nepomůže, po telefonu se nic nesděluje. Navíc nahlížení do matrik je úřední úkon. Ani zatím není jasné proč zrovna do Jirkova, to by musel být odejít v Jirkově.

Martin (Út, 14. 4. 2020 - 20:04)

Alt. Tony, tak povídej, jestli něco víš...jak to tedy je? Teorií už je tu hodně a zatím na všechny platí jedna jediná věta velitele četníků z Putimi: "vědí pendrek a chtějí se jenom vytahovat..."

Martina (Út, 14. 4. 2020 - 17:04)

Začínám mít o Tonyho strach. Doufám, že jen někde uvízl na vodě.

Martino, (Út, 14. 4. 2020 - 17:04)

na vodě na lodi měl internet, a kdyby uvízl tak se tady o něm ví 24/7. Spíš jestli neskončil pod vodou... do Rýna už i spadnul! Nebo ho zašili za ty kluky a chlapečky. Eventuálně se mohl vrátit po úspěšně provedené obřízce k řádu a obrátit se na víru, v nejlepším případě.

Alt. Tony (Út, 14. 4. 2020 - 18:04)

Je to ještě horší než jsme čekali.

Návštěvník (Út, 14. 4. 2020 - 21:04)

Co to znamená? Že je to ještě horší ? My jsme něco čekali? Snad jen, že dá pokoj a umoudří se. Ale je pravda, že poslední dobou se jeho mentální pochody značně zhoršily.

Návštěvník (St, 15. 4. 2020 - 18:04)

Neřekl bych, ovšem v posledních příspěvcích psal, že na životě nelpí, doslovněji, že kdyby ho vzal koronavirus, ani by mu to nevadilo. Podobně psal ovšem i dříve, jako že se nedožije vysokého věku ap. Jenže já to nebral tak vážně, u hystericky reagujících lidí nelze brát vážně vše. Vypadá to velmi divně, on totiž nevydržel nereagovat, vždy musel mít poslední slovo. Zdržet se reakce a třeba jen sledovat, to nebyl jeho styl ani to nedokázal.

On byl velmi inteligentní, nicméně fanatismus mu zcela zatemnil mozek. Takže navzdory bystrému úsudku i teologickému vzdělání občas odpovídal jak komoušský ideolog nebo prodejce herbalifu. Ideologie a fanatismus umí lidem zaslepit mozek.

Nervově a psychicky v pořádku nebyl, z toho asi ten fanatismus, kdysi náboženský, později na místní téma. Nedal si říci, oponenty bral za nepřátele, je ho škoda. Obávám se, že opravdu už není živý, protože jindy dokázal psát i ze špitálu, k tomu stačí mít s sebou mobil.

Alt.Tony (St, 15. 4. 2020 - 19:04)

Je to tak a navíc podobných lidí co tak mluví je spousty a pak se jejich cesta naplní. Byl to příklad i mého kamaráda ,kterému bylo krátce po padesáti a na živoz\tě přestal lpět a poslední měsíce ikdyž netrpěl vážnými zdravotními problémy vždy říkal ,stejně chcípnu, no a co. A čas se naplnil velmi zakrátko.

Návštěvník (St, 15. 4. 2020 - 20:04)

Navíc v posledních příspěvcích psal mnohem více o sebevraždách údajně kvůli postižení z obřízky, že by karma? Stále více pil a propadal paranoie, nadužívání alkoholu misto toho, aby si šel zacvičit, zaběhat nebo cokoliv jiného než nesmyslné stránky a prosazování jakési doktriny předkožky.

Návštěvník (St, 15. 4. 2020 - 21:04)

Negativní myšlenky, kterým se člověk otevře, tak na něj působí. Někdy se to projeví viditelně, jindy to na první pohled není patrné. Dřív třeba romantičtí básníci, kteří oslavovali smrt, tak pak zemřeli předčasně brzo. Navzdory své inteligenci a vzdělání uvěřil naprostým lžím a bludům a to zcela ničilo jeho osobnost, připravilo o rozum a úsudek a možná i o život. Nervové a psychické vyšinutí, to byl další produkt té ideologie, kterou se nechal zfanatizovat. Peněz vydělával dosti, navíc měl i důchod za ten úraz, možná vyšší, než mají lidé starobní důchod u nás. Kdyby přestal pracovat a jen si užíval života, peněz by na to měl dost. Nervoval se něčím, do čeho mu nic nebylo a hlavně byl ve vleku bludu a lží. Pití je zhouba, ale to ho nezničilo. I když málem přišel o jednu ledvinu. Měl ještě mladou matku (relativně k jeho věku), je to bezohledné i vůči ní. Ano, místo aby bojoval s nemocemi a zlepšoval si zdraví, tak se fyzicky i psychicky huntoval. Jinak mě jsou předkožky druhých lidí v podstatě ukradené, já neřeším, jestli spolu lidi spí a jsou nebo nejsou oddáni, neřeším, jestli má někdo náušnici v uchu nebo propíchlý pupík či co, stejně tak neřeším, jestli někdo má nebo nemá obřízku. Oběti obřízky, pokud to nejsou zprávy někde z Afriky ap., tak to jsou bohapusté lži. Spíš určité procento chlapců, dospělých mužů nebo rodičů řeší, co dělat s úzkou předkožkou, toto je reálný problém. Já aktivismus nepotřebuji, doktoři mají u nás v zásadě správný postoj, úlety můžou být u nějakých jednotlivců, celkově ta linie mi přijde správná. Někdy ulítnou i doktoři, zrovna jako odmítání očkování. Teď se zrovna ukazuje, že očkování proti TBC má výborné účinky i v současné pandemii. Ale lidi milují konspirativní teorie. Podléhají jí nejen hloupí a nevzdělaní. Nakonec i takovému marxismu podlehla i řada vědců na úrovni nositelů Nobelových cen.

Adéla (Út, 7. 4. 2020 - 11:04)

Jak probíhají potřebné zákroky obřízky v současné době , v době koronavirové nákazy?

Martin (Pá, 3. 4. 2020 - 11:04)

Přestaňte mu nadávat a posmívat se mu. Verzi o sebevraždě nevěřím, ať je jakýkoliv, tak psychicky labilní není... A takovou "radost" by "zkoumalovi" neudělal. Předpokládám, že někde uvízl v důsledku zavření hranic, možná přišel o práci, ubytování....ale doufejme, že je v pořádku. I když s jeho názory nesouhlasíme.

Tina (Čt, 2. 4. 2020 - 17:04)

Fajn, ale nemysli si, že se k mým synům budeš moci přiblížit na blíž než 2 metry. Karanténa je karanténa.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Obřízku jsem se rozhodl si udělat, abych si vyzkoušel, jaké je to dlouhé milování s necitlivým žaludem. No dívka byla hned, ale já ani po veškeré snaze partnerky. Pak jsem tedy musel použít pornočasopis a zatímco jsem onanoval na plné obrátky a ještě seděl na odstřeďující pračce,manželka mne tančila striptýz u tyče, ale nepomohlo to. Vůbec jsem nedokázal vyvrcholit. Píšu proti dopis do novin!

Tina (So, 28. 3. 2020 - 17:03)

Můj muž byl obřezaný ještě předtím než jsme se seznámili a já jsem tomu ráda. Máme dva syny a oba jsme nechali obřezat ať se s tím v dospělosti netrápí.

Žena (So, 28. 3. 2020 - 09:03)

Už dejte s tím chlapem pokoj. Prosím. Je tu nějaká žena, která měla sex s obřezaným i neobřezaným? Je v požitku nějaký rozdíl?

Tina (So, 28. 3. 2020 - 15:03)

Já měla sex i s neobřezaným, ale od té doby co mám obřezaného, bych už neobřezaného něchtěla. Je to úplně jiný pocit a sex je daleko lepší s obřezaným. Také víc vydrží a ne že hned začne brindat.

Žena (So, 28. 3. 2020 - 18:03)

Kvůli tomu jsem se právě ptala. Přítel, 40 let, se chce nechat obřezat. A myslí si, že i mně tím udělá radost. Jenže, mně bohatě stačí do 20 minut čistého času. Víc už je mi to nepříjemné. Mám za tu dobu 2 - 4 orgasmy, tak jsem uspokojená dost. Jenže on si myslí, že mu s tím, že mi těch 20 minut stačí kecám abych ho uchlácholila, že je dobrej milenec. A od obřízky si slibuje vyšší výkon. Tak jestli jsou po tom chlapi výkonější, tak mě potěš.....

Tina (So, 28. 3. 2020 - 20:03)

Tak v tom případě obřízku nedoporučuji. Většina žen má ráda sex, ale potřebuje víc času. Proto je tolik zájem o obřezané muže. Ženy jsou dnes náročnější, tak na nějakýho kožouna co bryndá do 5 minut nejsou zvědaví. Já věřím, že až naši kluci vyrostou, tak se o ně holky poperou.
Ale pokud ten tvůj vydrží už takhle 20 minut i víc, a ty už víc nechceš, tak mu to prostě vysvětli.

Žena (So, 28. 3. 2020 - 21:03)

Díky za odpověď. Já už nevím jak mu mám vysvětlit, že jsem takhle šťastná a víc nepotřebuju. Zkusím to hodně polopaticky :).

Reklama

Přidat komentář