Reklama

Obřízka

Adéla (Út, 7. 4. 2020 - 11:04)

Jak probíhají potřebné zákroky obřízky v současné době , v době koronavirové nákazy?

Martin (Pá, 3. 4. 2020 - 11:04)

Přestaňte mu nadávat a posmívat se mu. Verzi o sebevraždě nevěřím, ať je jakýkoliv, tak psychicky labilní není... A takovou "radost" by "zkoumalovi" neudělal. Předpokládám, že někde uvízl v důsledku zavření hranic, možná přišel o práci, ubytování....ale doufejme, že je v pořádku. I když s jeho názory nesouhlasíme.

Tina (Čt, 2. 4. 2020 - 17:04)

Fajn, ale nemysli si, že se k mým synům budeš moci přiblížit na blíž než 2 metry. Karanténa je karanténa.

Návštěvník (St, 1. 4. 2020 - 09:04)

Obřízku jsem se rozhodl si udělat, abych si vyzkoušel, jaké je to dlouhé milování s necitlivým žaludem. No dívka byla hned, ale já ani po veškeré snaze partnerky. Pak jsem tedy musel použít pornočasopis a zatímco jsem onanoval na plné obrátky a ještě seděl na odstřeďující pračce,manželka mne tančila striptýz u tyče, ale nepomohlo to. Vůbec jsem nedokázal vyvrcholit. Píšu proti dopis do novin!

Tina (So, 28. 3. 2020 - 17:03)

Můj muž byl obřezaný ještě předtím než jsme se seznámili a já jsem tomu ráda. Máme dva syny a oba jsme nechali obřezat ať se s tím v dospělosti netrápí.

Žena (So, 28. 3. 2020 - 09:03)

Už dejte s tím chlapem pokoj. Prosím. Je tu nějaká žena, která měla sex s obřezaným i neobřezaným? Je v požitku nějaký rozdíl?

Tina (So, 28. 3. 2020 - 15:03)

Já měla sex i s neobřezaným, ale od té doby co mám obřezaného, bych už neobřezaného něchtěla. Je to úplně jiný pocit a sex je daleko lepší s obřezaným. Také víc vydrží a ne že hned začne brindat.

Žena (So, 28. 3. 2020 - 18:03)

Kvůli tomu jsem se právě ptala. Přítel, 40 let, se chce nechat obřezat. A myslí si, že i mně tím udělá radost. Jenže, mně bohatě stačí do 20 minut čistého času. Víc už je mi to nepříjemné. Mám za tu dobu 2 - 4 orgasmy, tak jsem uspokojená dost. Jenže on si myslí, že mu s tím, že mi těch 20 minut stačí kecám abych ho uchlácholila, že je dobrej milenec. A od obřízky si slibuje vyšší výkon. Tak jestli jsou po tom chlapi výkonější, tak mě potěš.....

Tina (So, 28. 3. 2020 - 20:03)

Tak v tom případě obřízku nedoporučuji. Většina žen má ráda sex, ale potřebuje víc času. Proto je tolik zájem o obřezané muže. Ženy jsou dnes náročnější, tak na nějakýho kožouna co bryndá do 5 minut nejsou zvědaví. Já věřím, že až naši kluci vyrostou, tak se o ně holky poperou.
Ale pokud ten tvůj vydrží už takhle 20 minut i víc, a ty už víc nechceš, tak mu to prostě vysvětli.

Žena (So, 28. 3. 2020 - 21:03)

Díky za odpověď. Já už nevím jak mu mám vysvětlit, že jsem takhle šťastná a víc nepotřebuju. Zkusím to hodně polopaticky :).

Tina (So, 28. 3. 2020 - 22:03)

Asi tak. Ale jinak buď ráda, že máš tolik orgasmů. Některé ženy jsou rády, když mají aspoň jeden. Prostě mu vysvětli, že jsi netypická a opravdu borce maratonce nechceš a nepotřebuješ.

Návštěvnice (So, 28. 3. 2020 - 17:03)

Ano Tino, některé ženy upřednostňují obřezaného muže. Žena, která zjistí, že snadno ovládá svého muže, ho pak snadno může přesvědčit, aby podstoupil obřízku podle její představy. Takovému muži je tak dána možnost snadno projevit oddanost, podstoupit obřízku podle představ své ženy, čímž žena zvýší jeho sexuální disciplínu, která přináší pocit blízkosti a oba z toho mají užitek

Tina (So, 28. 3. 2020 - 15:03)

sorry bryndat.

Návštěvnice (So, 28. 3. 2020 - 15:03)

Vesměs není, nemyslím si a nejsem toho názoru a ani zkušeností , že by sex s neobřezaným a obřezaným byl nějak zvláště odlišný. Ale obřezaný muž je na pohled a z praxe čištší, připravenější. Pochopitelně to závisí na stylu obřízky, která vždy musí být esteticky dobře udělaná. Je to věc pohledu. Stejný nesmyl jako hodnocení velikosti penisu. Některá potřebuje snegalce a zase , o tom není láska. U muže je sex spíše věcí temperamentu, zkušenosti, etnika a přitažlivosti atd. Sex a láska není o předkožce!!. To co tady bylo hlásáno o obřízce jistým individuem jsou holé nesmysly, bludy a žvásty. Je-li někdo zaměřen na tahání se za předkožku s chlapci, pak je to na pováženou a možná právě proto zde již není neboť ho dostihla karma...

Žena (So, 28. 3. 2020 - 18:03)

Velikost penisu posoudit mohu a vím, že rozdíl 5 cm dělá divy. Teď mám 17/5,5 a neměnila bych. Ten 12ti centimetrový, to bylo šidítko.

Steve (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

Já netuším kde Tony je ... taky by mne to moc zajímalo co s ním je či není. Nejsme spolu v žádném kontaktu a ani jsme se spolu nikdy neviděli. Nechme tomu čas, třeba se objeví a vše vysvětlí proč ta odmlka. :-) Jinak se omlouvám že zde píši málo ... mnoho času trávím u své přítelkyně a tam nemám moc času na internet. Internetuju hlavně doma ve svém a v klidu. Moralizovat nechci, chci spíš motivovat a napravit zdejší diskuzi na klidnou bez jakéhokoli napadání a urážení. Takže tak :-)

Jinak udělám si zde trochu reklamu a nabízím zde všem milovníkům Vážné hudby shlédnutí koncertu grátis ... Bude vysílán dnes v cca 20:00 (bude hrát mimo jiné i mistr Václav Hudeček) Já tam taky hraju ale asi nepoznáte který jsem ... Ale dám Vám nápovědu - jsem ve skupině jediný chlap violista mezi ženskými. Takže kdo ví jak vypadá hud.nástroj viola a kde se skupina v orchestru nachází - má velkou šanci mne tam zahlédnout.
Zde, na tomto odkazu! : https://www.muml.cz/novinky/slavnostni-koncert-zapadoceskeho-symfonickeho-orchestru-2122cs.html

Martin (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

Jestli je vůbec živej.

Martin (Pá, 27. 3. 2020 - 08:03)

Já nevím nic......já jsem sem napsal jen své pravdivé zkušenosti s obřízkou a svůj názor, že strach a panika z ní je naprosto zbytečná. Potom jsem se jenom bránil napadání....za sebe jsem tedy už všechno řekl.....Tonyho osobně neznám a nevím co s ním je. Doufám ale, že je v pořádku a zdravý....a neleží někde v podpalubí v dece se zimnicí anebo v nemocnici na plicní ventilaci.

Tak (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

jistě, rozumná řeč s ním nebyla, ale nic zlého bych mu nepřál. Docela mám o něj starost, on nedokázal být bez internetu, jak měl trochu času, i když to bylo v pracovní době, tak musel psát na internet. To bral jako svoje veliké poslání, tím skutečně žil. Neskutečný fanatismus, až jsem si říkal, jestli ho nezavřeli do blázince. Jenže v zásadě byl neškodný. Teď jak je ta epidemie, tak mám obavy, snad o tom sám něco psal. Nebo se mu mohlo něco stát, ono spadnou v opilosti, úrazy můžou být nepříjemné, prasklá ledvina, nebo si jde rozbít lebku. Tady má kamaráda, co hraje na tu violu v lázeňském orchestru, ten to vědět bude, ale schválně to nepíše.

Steve (Út, 24. 3. 2020 - 17:03)

Já bych si teda představoval diskuzi trošičku jinak a bez těch hysterických emocí a napadání. Normálně a slušně diskutovat o tom co je či není jak lepší - z vlastní zkušenosti či zkušeností nejbližších v rodině či přátel. Dál nic!

Reklama

Přidat komentář