Reklama

Obřízka

Návštěvnice (So, 28. 3. 2020 - 15:03)

Vesměs není, nemyslím si a nejsem toho názoru a ani zkušeností , že by sex s neobřezaným a obřezaným byl nějak zvláště odlišný. Ale obřezaný muž je na pohled a z praxe čištší, připravenější. Pochopitelně to závisí na stylu obřízky, která vždy musí být esteticky dobře udělaná. Je to věc pohledu. Stejný nesmyl jako hodnocení velikosti penisu. Některá potřebuje snegalce a zase , o tom není láska. U muže je sex spíše věcí temperamentu, zkušenosti, etnika a přitažlivosti atd. Sex a láska není o předkožce!!. To co tady bylo hlásáno o obřízce jistým individuem jsou holé nesmysly, bludy a žvásty. Je-li někdo zaměřen na tahání se za předkožku s chlapci, pak je to na pováženou a možná právě proto zde již není neboť ho dostihla karma...

Žena (So, 28. 3. 2020 - 18:03)

Velikost penisu posoudit mohu a vím, že rozdíl 5 cm dělá divy. Teď mám 17/5,5 a neměnila bych. Ten 12ti centimetrový, to bylo šidítko.

Steve (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

Já netuším kde Tony je ... taky by mne to moc zajímalo co s ním je či není. Nejsme spolu v žádném kontaktu a ani jsme se spolu nikdy neviděli. Nechme tomu čas, třeba se objeví a vše vysvětlí proč ta odmlka. :-) Jinak se omlouvám že zde píši málo ... mnoho času trávím u své přítelkyně a tam nemám moc času na internet. Internetuju hlavně doma ve svém a v klidu. Moralizovat nechci, chci spíš motivovat a napravit zdejší diskuzi na klidnou bez jakéhokoli napadání a urážení. Takže tak :-)

Jinak udělám si zde trochu reklamu a nabízím zde všem milovníkům Vážné hudby shlédnutí koncertu grátis ... Bude vysílán dnes v cca 20:00 (bude hrát mimo jiné i mistr Václav Hudeček) Já tam taky hraju ale asi nepoznáte který jsem ... Ale dám Vám nápovědu - jsem ve skupině jediný chlap violista mezi ženskými. Takže kdo ví jak vypadá hud.nástroj viola a kde se skupina v orchestru nachází - má velkou šanci mne tam zahlédnout.
Zde, na tomto odkazu! : https://www.muml.cz/novinky/slavnostni-koncert-zapadoceskeho-symfonickeho-orchestru-2122cs.html

Martin (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

Jestli je vůbec živej.

Martin (Pá, 27. 3. 2020 - 08:03)

Já nevím nic......já jsem sem napsal jen své pravdivé zkušenosti s obřízkou a svůj názor, že strach a panika z ní je naprosto zbytečná. Potom jsem se jenom bránil napadání....za sebe jsem tedy už všechno řekl.....Tonyho osobně neznám a nevím co s ním je. Doufám ale, že je v pořádku a zdravý....a neleží někde v podpalubí v dece se zimnicí anebo v nemocnici na plicní ventilaci.

Tak (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

jistě, rozumná řeč s ním nebyla, ale nic zlého bych mu nepřál. Docela mám o něj starost, on nedokázal být bez internetu, jak měl trochu času, i když to bylo v pracovní době, tak musel psát na internet. To bral jako svoje veliké poslání, tím skutečně žil. Neskutečný fanatismus, až jsem si říkal, jestli ho nezavřeli do blázince. Jenže v zásadě byl neškodný. Teď jak je ta epidemie, tak mám obavy, snad o tom sám něco psal. Nebo se mu mohlo něco stát, ono spadnou v opilosti, úrazy můžou být nepříjemné, prasklá ledvina, nebo si jde rozbít lebku. Tady má kamaráda, co hraje na tu violu v lázeňském orchestru, ten to vědět bude, ale schválně to nepíše.

Steve (Út, 24. 3. 2020 - 17:03)

Já bych si teda představoval diskuzi trošičku jinak a bez těch hysterických emocí a napadání. Normálně a slušně diskutovat o tom co je či není jak lepší - z vlastní zkušenosti či zkušeností nejbližších v rodině či přátel. Dál nic!

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 10:03)

Tak on předváděl čistou hysterii, emoce, napadání. Pak byl z toho vynervovaný sám, nebo jestli to bylo opačně, sám vynervovaný a z toho pak takové psaní. Každopádně psát nyní na čas přestal, jenže jak se sem vrátí, začne to znovu.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 18:03)

To by určitě měl vědět Jakub, Evangelikál nebo Martin, eventuálně ti co s ním jeli do Mimoně... v čem je zakopaný pes. Ale je vidět, že si oddechli i na ostatních vláknech, neboť on byl všudypřítomný.

Návštěvník (Pá, 27. 3. 2020 - 00:03)

Přesně tak, strašil všude, byl jak ten koronovirus. Nikde ho nechtěli, ale všude napadal lidi.

:-) (Pá, 27. 3. 2020 - 00:03)

No tak jestli se sem vrátí, tak mu můžeme říkat Koronáč.

Zkoumal (Pá, 27. 3. 2020 - 20:03)

Je to poněkud sarkastické, jestliže se nejedná o nějaký zvláštní druh netopýra, neboť ve vztahu k danému tématu obřízky by se takto mohl přezdívat muž (“Koronáč”), který je obřezán, čímž se zvýrazní jeho obnažených žalud, pokud má prominení Korunu žaludu ( tzv. “Panzerfaust” Penis). A to by ale musel být gin obřezán . Koronáč je tedy penis (//cs.qwe.wiki/wiki/Corona_of_glans_penis)kde ” korona žaludu” nebo penisu koruny se týká obvodu základny žaludu penisu u mužů, která tvoří zaoblený vyčnívající okraj, převislé hluboký retroglandular sulcus , za kterým je hrdlo penisu .

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 01:03)

No tak Gina obřežeme, stejně už bylo na čase. Teda jestli ho virus ještě nezkolil.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 08:03)

Ano, pochopitelně. Naštěstí hysterické komentáře zde již nejsou patrny, neboť jejich hlavní tvůrce se na tomto vláknu z nějakého důvodu přestal vyskytovat. A to je ku prospěchu navození duskuze. Ale potrvá delší dobu, než-li si návštěvníci obnoví důvěru. Proto by bylo dobré, abys místo moralizování přidal vhodný příspěvek ty sám, neboť to tvé "dál nic" přichází dosti pozdě, takovou odvahu jsi měl denně prezentovat, když tu řádil Gin a ne nyní, ex post.

Zkoumal (Út, 24. 3. 2020 - 15:03)

Ani Kostěj nebyl nesmrtelný, ani Lenin nebyl "v Ječný nebo v Žitný" , a ani CoronaVirus nebude věčný a natož Džin, aby tu ještě věčně strašil. Už těch strašáků bylo dost a je třeba se věnovat tématu. A tím je obřízka.

Tina (Po, 23. 3. 2020 - 20:03)

Když on tu odradil a znechutil všechny diskutující. Nikdo nechtěl číst ty jeho slabomyslný slinty. Snad se tato diskuze časem zase obnoví. Obřízce mužských penisů zdar.

Steve (Po, 23. 3. 2020 - 18:03)

Už to přeháněl ... je zfanatizovanej, no .... :-/

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 10:03)

Nepřeháněl to "už", ale od samého začátku, já nevím psal že se tomu věnuje 4 roky nebo kolik. On tu je klid leda proto, že je mimo internet. Nevím jestli zas nějaký úraz, nemoc, karanténa. Ale jakmile bude moci, zas se sem vrátí a začne nanovou.

Návštěvník (Pá, 20. 3. 2020 - 20:03)

Zdá se, že hlavní přispěvatel zde se odmlčel a diskuze tu je o ničem. O čemž to bylo i dříve, ale nyní to je jakési sterilní. Předtím tu byla aspoň legrace.

Tina (Ne, 22. 3. 2020 - 23:03)

Já jsem ráda, že ten magor Gin odsud vystřelil. Cokoliv jsem tu napsala pod svým nickem, hned jsem byla Zkoumal a fejk.

Reklama

Přidat komentář