Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Kikina (Pá, 24. 4. 2020 - 08:04)

Ahojky no já jsem o Velikonocích taky nic nespáchala. Zkakala jsem se až po nich když se mi naskytla příležitost. Teď jsem momentálně na návštěvě u kámošky a tak musím být hodná. Mě se taky strašně líbí ten výraz pokakanda. Teda já ho nevymyslela ale s oblibou ho používám. Pokakanda to zní tak roztomile :0) určitě líp než holka co si sere do kalhot. V tomhle je čeština úžasná řeč že má tolik výrazů pro jednu věc nebo činnost. Jinak koukám že postřehy ke Katce máme vesměs stejné. Až se vrátím od té kamarádky napíšu ti víc. No a pokud jsi mladší než jsem to původně tipovala tak nevadí tím lépe protože v tom případě budeme plus mínus pár let skoro vrstevnice. Mě bude 23 už se to blíží. A Martine pokud ten post byl na mě tak díky za kompliment a musím konstatovat že jednoho skvělého kluka mám zrovna po svém boku. Sice to o mě neví že si ráda kakám do kalhotek ale o tom ani náš vztah není a já to s tím nechci spojovat. Jinak máš pochopitelně právo dělat co tě uspokojuje. Já si taky ve svých začátcích připadala jako úplný exot a totálně jebnuta holka když se mi líbí kakat do oblečení ale časem jsem zjistila že je nás víc podobně postižených a díky internetu si o tom můžeme i svobodně a anonymně pokecat takže buď v klídku. Všechny zdraví a hodně nehod přeje Kiki :0)

Rony (Čt, 2. 4. 2020 - 07:04)

No já bych to zkusil nejprve pár fotek z wetlooku, holky v mokrých věcech většinou kluky vzrušují, pak třeba píss.No zda měl ml.segru nebo bráchu a dokázal překvapit když se pokadil, zda to nedal je to ztracené, senátor mojí polovička by to nedal, tudíž s ním by to nešlo.Pokud to zvládl, když by se začal vyptavat ,tak to můžeš vždy přehrát zda Ti bude pomáhat až budete mít jako své mimča.No a časem můžeš jako při prohlížení fotek nechtic narazit na pokaděnou a pozoruje jeho reakci....,,to je moje zkušenost, ale jinak to nechám na Tobě, Rony

Kikina (Čt, 2. 4. 2020 - 11:04)

Ahoj Rony. Jak už jsem psala tak můj přítel je celkem otevřený a není nijak prudérní a můžeme se spolu bavit prakticky o čemkoliv. Jak už jsem psala líbí se mu na mě koukat když čůrám. I jsem mu na sebe práskla že třeba v létě se ráda počůrám do upnutých legín a pak v nich hupsnu do řeky nebo do rybníka a nezdálo se mi že by ho to nějak pohoršilo. Naopak mi řekl že mu to musím někdy předvést jinak tomu neuvěří :0) takže čůrání je ok ale kakání ho asi nebere. Tím jsem si celkem jistá. Když jsem se mu svěřila s některými svými nehodami tak mi dal do placu i svoji příhodu jak se jednou opil při oslavě narozenin a pak se v opilosti počůral a pokakal v posteli a našla ho v tom jeho mladší ségra takže taky docela hustej trapas :0) ale neměla jsem pocit že by ho to nějak bralo. Ale myslím si že vyložený odpor k tomu nemá. Mezi ním a jeho ségrou je velký věkový rozdíl. Když jsme spolu chodili na učňák tak jeho ségra chodila do školky a taky se jí občas stalo že se pokakala asi jako každý v tom věku a protože jeho rodiče věčně neměli čas tak musel dát ségru dohromady on a nedělal z toho žádnou trágu. Já bych děcko jednou určitě chtěla. Hrozně jsem se zhlédla v mojí malé neteři a taky bych chtěla takovou roztomilou holčičku. Když byly u nás o vánocích s mojí sestřenkou u nás na návštěvě tak se malé taky stala jedna kakací nehoda tak jsem neváhala a iniciativně jsem se nabídla že jí dám dohromady a nedělala jsem to určitě s žádným odporem. Ostatně jsem zvykla mýt svůj zkakany zadeček a tak jsem holt jednou umyla i cizí. Žádná věda :0) takže se domnívám že kvalifikaci na budoucí matku mám myslím dostatečnou. Moc nechápu ty rodiče co tohle nedají. Vím že jsou i holky pro který je to nepřekonatelný problém ale já říkám jak chtějí zvládnout fakt zásadní životní starosti když nezvládnou ani vyměnit pokakanou plínku? No to je vedlejší zase jsem se trochu rozepsala ale takhle to prostě cítím. Uvidíme nebudu to hrotit ale byla bych ráda kdyby jednou o mě věděl úplně všechno a bral mě takovou jaká jsem se vším všudy. Kiki.

Petr (Po, 30. 3. 2020 - 15:03)

Pokud se ti loni otočil život o 360° tak je vlastně pořád stejnej, ne?

Pozorovatel (Po, 30. 3. 2020 - 16:03)

Dobrej postřeh :)

Tomáš (Ne, 29. 3. 2020 - 15:03)

Minimálně já a kolega Scatter jsme připraveni plnit našim pokakandám jakékoliv přání za jejich plné kalhotky. Jinde se za to řeže a nadává, a my to máme přesně naopak. Tak děvčata, šup šup, která nám skočí náruče? Stojím první ve frontě, za mnou hned Scatter :-)

Tomáš (Ne, 29. 3. 2020 - 15:03)

Návštěvníku povedz mi, čo to znamená to slovo Absurdný?

Scatter (Ne, 29. 3. 2020 - 14:03)

Já myslím, že je to její věc, koho si našla a když jsou spolu šťastný tak budiž. Ale zase máš v tomhle pravdu, spousta kluků by udělala cokoliv a já jsem jeden z nich, mít pěknou čokoládovou princeznu doma, jenže takové štěstí potká jen minimum z nás. Holky krásný pokakandy, kde jste moje kočičky? Senzační Bea, úžasná Deniska, kakejte pro náš, prosím...potřebujeme to!

Rony (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

Ahoj, je pravda,že jsem to také nějaký čas tajil, ale pak jsem přítelkyni pustil pár ukázek a nějaké fotky a buť a nebo.Ji to nic neříká, ale toleruje mi to.Dělat to po tají je sice adrenalin, ale takto se nemusím bát odhalení a navíc mohu oblečení v klidu vyprat, usušit. Rony

Rony (Ne, 29. 3. 2020 - 13:03)

Ahoj, je pravda,že jsem to také nějaký čas tajil, ale pak jsem přítelkyni pustil pár ukázek a nějaké fotky a buť a nebo.Ji to nic neříká, ale toleruje mi to.Dělat to po tají je sice adrenalin, ale takto se nemusím bát odhalení a navíc mohu oblečení v klidu vyprat, usušit. Rony

Denisa (Pá, 27. 3. 2020 - 19:03)

Taky jsem se dneska podělala cestou od kámošky výhoda byla, že to přes tu roušku nebylo cejtit

Tomáš (Pá, 27. 3. 2020 - 09:03)

Ne ne, já to určitě nejsem, to bych o tom musel něco vědět, :-)
Tak to jsem zarmoucen tyjo..

Tomáš (Pá, 27. 3. 2020 - 05:03)

Ahoj Kiki, po delší době jsem opět zde a jsem rád, že narozdíl od dob minulých to tady pořád jede. Kiki myslíš, že bych na Tebe mohl nějakým způsobem získat email? Moc bych si přál být mezi elitou těch, kteří už ho mají. Zdraví Tě Tom

Kikina (Pá, 27. 3. 2020 - 09:03)

Uff teď jsem se úplně lekla a málem se orosila až na zadečku :0) no upřímně já teď kontakty moc nenabíram spíš omezuji. Tady jsem to ještě nepsala ale myslím si že už to můžu profláknout ostatně scatik už o tom ví ale já mám momentálně přítele a i z toho důvodu sem nepíšu tolik a musela jsem svoje kakací aktivity trochu omezit ne úplně zrušit protože to nejde a aspoň občas si potřebuju něco poslat do kalhot :0) ale těch příležitostí je teď minimum. A proč jsem se lekla? No jmenuješ se úplně stejně jako můj přítel ale to asi nejsi ty. To už bych o tom něco věděla :0)

Návštěvník (Ne, 29. 3. 2020 - 09:03)

A proč máš přítele, před kterým to musíš skrývat a tajit, když by bylo tolik kluků nejen na této diskuzi, které by takovou holku zbožňovali? Kikino, proč si nedala někomu takovému šanci a našla jsi si "normálního" přítele. To je, nezlob se, absurdní!

Kikina (Po, 23. 3. 2020 - 10:03)

Andrejko já jsem všude kde se něco děje :0) doufám že sis to včera užila a plínka byla pořádně plná. mě to taky vyšlo podle plánu. Naskytnutou příležitost jsem využila beze zbytku a konečně jsem se dneska pokakala po nějaké době takže mám teď zrovna pod zadečkem pěkně plno. Plínky mi došly a další jsem si zatím neobjednala a tak jsem dneska zvolila klasiku kalhotky silonky a legíny a jsem ráda že jsem mohla po nějaké době napsat zase nějaký live prožitek. A Lucko díky že nás neodsuzujes myslím si že pokakavani je zcela neškodný fetiš a není nijak společensky nebezpečný spíš je to pořád takové tabu o kterém se moc nemluví. Tvojí dcerku možná jednou přejde smích až bude mít sama jednou plný kalhotky a věř mi že na každého jednou dojde :0) jestli tě to uklidní tak i já zkušená pokakanda s vytrénovanym svěračem která jsem byla přesvědčená o tom že mě se to nechtěně stát nemůže jsem se přesvědčila že to není pravda. Holt když se zadeček rozhodne že se vyprázdní tak se vyprázdní a je mu úplně jedno že tě zrovna pokaká v situaci kdy se to úplně nehodí. Zažila jsem to taky vloni se mi to stalo hned 2x podruhé jsem byla dokonce ve svých 22 letech dokonale zkakaná před svou mamčou takže taky libová ostuda :0) tak neves hlavu oblečení se vypere zadeček umyje a život jde dál. Dějí se i o dost horší věci v životě. No můj čas je dneska vymezen a nechci být přistižena a tak tak už za chvíli pomazu pod sprchu. Tak pokakavani zdar a korona viru zmar! :0) Kiki.

Lucka (Po, 23. 3. 2020 - 14:03)

Kiki taky ti děkuju za uklidnění. Nikoho bych za to neodsuzovala, když to vezmu zpětně, tak to byl docela zvláštní pocit. Asi jak tady někteří psali, na začátku obrovská úleva, ale velmi rychlé vystřízlivění. Možná kdybych to nepustila do kalhot zrovna před holkama, tak by ten zážitek měl jinou podobu, kdo ví.
Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, že by se mi to v tomhle věku stalo, ale je těžké tohle jen tak pustit z hlavy.

Katka (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

Ahoj Lucko, úplně tě chápu jak ti muselo být trapně. Já jsem se v 25ti počůrala před 5ti letou neteří až do bot a musela jsem v tom dojít domů za spousty dotazů té malé kecky. Občas si na to dodnes vzpomene.

Lucka (Čt, 2. 4. 2020 - 14:04)

Taky díky za podporu, alespoň v tom nejsem sama. Je pravda, že tu nehodu občas někdo vytáhne, a já na to docela často myslím.

Kača (So, 4. 4. 2020 - 13:04)

Lucko, nevím jak je to dlouho, co se ti ta nehoda stala, ale jestli na to tak myslíš, možná se ti to i trochu líbilo. Možná kdybys to vyzkoušela v soukromí, dostala bys to z hlavy a věděla bys na čem jsi.

Reklama

Přidat komentář