Reklama

15 ti-létá prohlídka - před rodiči trenky nesundám

Stydím se (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

Bude mi teprve 15 v červnu. Chlupy mi začínejí růst dole v podpaží ne.

Tak (So, 28. 3. 2020 - 23:03)

zvaž situaci. Pokud ti už dole rostou chlupy, možná na sebe první výron nedá dlouho čekat. Můžeš si i čas od času zkoušet si ho vyhonit a vystříknout (samozřejmě nejlíp jen v nejpřísnějším soukromí). Dorostového lékaře bych za takových okolností možná nechal přes léto být, a kontaktoval bych ho až na podzim, nebo se mu o tom problému zmínil právě až při patnáctileté prohlídce. Snad už bude na podzim fungovat zdravotnictví jakž takž normálně, a - pokud to ještě vůbec budeš potřebovat - někdo se ti bude i náležitě věnovat. (V úvahu by pak mohla přicházet nějaká hormonální terapie - například depotní testosteronový preparát.)

Stydím se (Po, 30. 3. 2020 - 18:03)

Chlupy mi rostou jen krátký a světlý. Nejsou moc vidět. Honit ho zkouším, normálně mi stojí, je ale pořád malej a nestříká. Ve škole jsem se strašně styděl a i před rodiči se stydím aby mě neviděli a nechci se před mamkou u doktora svlíkat.

Za (Po, 30. 3. 2020 - 21:03)

své tělo by se nikdo stydět neměl. Vypadáš nicméně jako komplexní uzlíček anatomicko-fyziologických a psychických problémů. Neznáš nějaké starší osoby, ke kterým máš důvěru? Nebo nemůžeš si vyhledat nějakou důvěrnou telefonní linku nebo chat pro mládež?

Vojta (Čt, 26. 3. 2020 - 22:03)

Mně na 13 ti lety nešel přetáhnout

Kuba (Pá, 27. 3. 2020 - 10:03)

co ti s ním dělala?

Kuba (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Zjistila někomu doktorka problém s přetahováním na prohlídce?

Abe (Čt, 26. 3. 2020 - 00:03)

Na patnáctiletou prohlídku vzpomínám se smíšenými pocity. Doprovázela mne matka. V pěti letech jsem prodělal nepříjemnou operaci přirostlé předkožky. Z toho důvodu byl o můj penis u dětské lékařky zvýšený zájem. Musel jsem se svléknout do naha. Přirozeně jsem měl kvalitní erekci. Maminka to hned komentovala, že takhle mi stojí skoro pořád. Lékařka na to, že to je normální. Když mi byl prohlížen a předkožka přetahována, matka upozornila, že se pořád honím. Bylo řečeno, že to je jen dobře. Pak se řešilo, že hodně stříkám. Sperma doktorku vůbec nezajímalo. Plodnost nehodlala řešit. Pak matka zveřejnila, že ho mám malýho. Doktorka jej přeměřila a konstatovala, že je zcela normální, a dostačující pro většinu žen. Prostě příliš starostlivá maminka narazila. Po odchodu z ordinace jsem se v nejbližším křoví pořádně vyhonil a maminka hlídala aby mne nikdo nevyrušoval. Až doma jsem to schytal, za ostudu, kterou jsem jí udělal.

Hana (Út, 24. 3. 2020 - 09:03)

Rybí vůně

Blanka (Po, 23. 3. 2020 - 20:03)

Nevím protože nejsem doktor ale myslím si že očistit použitou roužku by mohlo jit ozářit do mikrovlné trouby nebo jí ozářit horským sluncem.

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2020 - 22:03)

Včera mi bylo 14 a mám malého pindika kdy se mi má zvětšit ani nejde celý přetáhnout jde jen půlka bojím se co mi řekne doktorka na t o že je tak malej a nejde přetáhnout

Kuba (Po, 23. 3. 2020 - 13:03)

Co ti na to říkala na 13 ti leté prohlídce?

Návštěvník (Po, 23. 3. 2020 - 18:03)

nic na meho pidoura nerekla
ani nekoukala

Adam (Ne, 15. 3. 2020 - 22:03)

Já byl na preventivní prohlídce v pátek. Přišel jsem na řadu a sestra mi dala kelímek ať se jdu vyčůrat do něj. Potom jsem ji to dal a zkontrolovala mi zrak. Pak jsem se měl svléknout do trenek i ponožky. Zaměřila mi tlak, doktorka mi zkontrolovala záda nohy atd. Potom jsem se měl položit na lehátko a prohmatala mi břicho potom zajela níž a zeptala se jak pimpas já řekl dobrý, řekla mi ať si svliknu trenky, že se koukne. Prohmatala varlata a přetáhla 5x pimpase. Řekla, ať si to vždy ve sprše přetahuju i při čůrání. A řekla ať se obléknu

Návštěvník (Ne, 15. 3. 2020 - 18:03)

Já jsem byl včera na 13 leté prohlídce. Přišel jsem do ordinace a musel jsem si sundat kalhoty, slipy a ponožky. Mohl jsem si nechat jen tričko. Když jsem přišel do ordinace vyšetřila mě jako normálně, před prohmatani břicha a varlat a předkožky tak jsem musel sundat i to tričko. Pak jsem se mohl obléct.

Milena (Ne, 15. 3. 2020 - 18:03)

My jsme jednou se školou šli v šesté třídě k doktorce. Jeden den šli všechny kluci ze třídy a ten druhý den my holky. Přišli jsme do čekarny a tam nám doktorka řekla ať se posadime. Po tom co jsme se posadili nám doktorka řekla at si všichni v čekárně sundáme tričko. Dali nam teploměr a pak si teplotu zapsali. Potom si nás postupně volali. Jelikož tam neměli kabinku na svléknutí a kdybychom se prý svlékli v ordinaci tak by to trvalo dlouho. Dveře do ordinace byli pořád otevřené takže do ordinace bylo vidět i z čekárny. Sestřička nas postupně volala vždycky někoho přečetla ta nějaká si musela na chodbě sundat kalhoty a stoupnout si do řady ke dveřím ordinaci. V řadě bylo cca. Vždycky 3 nebo 4 holky. Když už někdo postoupil blíž k ordinaci museli jsme si sundat kalhotky a podprdu takže všichni v čekárně koukali na holý zadky (naštěstí tam byli jen holky ze třídy). Nakonec řada skončila už přímo u stolu paní doktorky. Vedle měla lehátko a na něj jsme se museli položit roztáhla nám nohy a začala nám kontrolovat vagínu a vyšetřila nám konečník. Pak nám ještě osahala prsa. Pak jsme se úplně nahati museli vrátit do čekárny kde jsme se museli vyčůrat. Pak jsme si museli do čekárny nazí sednout a všichni na nás koukali. Až doktorka vyšetřila poslední všichni jsme v čekárně seděli nazí. Pak nám až povolila se obléct. Pak jsme odešli. Ptala jsem se spolužáka a prý to měli skoro stejné. Hrůza!!!!

Matyas (So, 14. 3. 2020 - 01:03)

Já musel jít na záchod pro ejakulat, dostal jsem kelímek.

Návštěvník (St, 11. 3. 2020 - 14:03)

Jednou ve škole jsme měli prohlídku. Od nás ze třídy si vzala všechny kluky šli do tělocvičny. Tam řekla ať si všechno svlékneme a necháme si jen slipy. Celou dobu jsme tam stáli na na nohách. (Nelezeli, neseděli) Když jsme to udělali. Tak nám sestřička všem dala teploměr aby jsme si změřili teplotu pak si to zapsala. Pak nás doktorka postupně obcházela a vždycky nám trochu povisvlikla slipy a přetáhla předkožku a prohmatala varlata (ty slipy jsme měli někde na stehnou) ale ja jsem proti tomu protestoval abych před všema spolužákama mi stahovala slipy že už je dost i to že tu stojíme všichni společně na čáře v řadě ve slipech a ona řekla že si to mám stáhnout pod kolena jinak uvidím. Já jsem řekl že prostě přede všemi ne. A tak řekla že mě varovala, zavolala ty dvě sestřičky co tam byli a řekla mi že za trest za odmlouvani celou prohlídku ty slipy nebudu mít vůbec a násilně mi to se sestřičkami stáhli úplně a zabavili mi je. A doktorka řekla: já tě varovala odmlouvat se nemá. A tak jsem tam před všemi spolužákama stal úplně nahý zatímco oni měli slipy A stahovala jim je jen postehna na jednu minutu. Ale stejně mi ho tam před předevšema přetáhla a prohmatala. Ale nejhorší bylo že jsem byl asi druhý na řadě takže jsem celou dobu než vyšetřila i ostatní tam musel stát nahý bez slipu a ostatní ve slipech. Všichni na mě koukali byl to trapas. Ty slipy mi vrátila až vyšetřila posledního spolužáka. Hrůza!! Nechci zažít. Takový trapný trest za to že jsem prostestoval proti tomu že mi přetáhne pimpase přede všemi kluksmi ze třídy. ------ navíc ta doktorka si na mě zasedla takže mi potom na konci až vysrletrila posledního vyšetřila přede všemi konečník takže všichni koukali jak se mi hrabe v zadku zatím co jsem předkloněny. Hrůza!!

Návštěvník (Pá, 13. 3. 2020 - 22:03)

Počkej takže oni tě tam vážně nechali celou dobu nahého?

Návštěvník (St, 11. 3. 2020 - 14:03)

Ale naštěstí už je to strašne dávno. To jsem Ještě chodil do 7 třídy na základní školu. Tenkrát se ve škole objevila nějaká nemoc. Proto nás kontrolovala.

Reklama

Přidat komentář