Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Kikina (Pá, 27. 3. 2020 - 11:03)

Jsem to pořád já. Jenom došlo v mém životě v loňském roce k pár zásadním změnám. Jinak měla jsem sex s klukem i s holkou ale teď už jsem si celkem jistá že jsem přeci jenom na kluky i když jsem si před tim myslela že ne :0)

Kikina (Pá, 27. 3. 2020 - 08:03)

My jsme dneska po ránu s mladší ségrou mého přítele taky zkoušely měřit. Já zvládla vyčůrat 450 ml a Eliška 410. Ale obě dvě jsme byly úplně plné a musely jsme si držet ruku na pipině aby jsme se nepočuraly. Víc už by jsme asi nezvládly a tak koukám že jsou ty hodnoty u všech holek tak nějak plus mínus stejné. Tak hezký den všem. Kiki.

Klára (Pá, 27. 3. 2020 - 10:03)

Kikino my to zkusíme po obědě a necháme si pipinky taky hodně plné, ale už jsme to dělaly a bylo to podobné. Dnes ráno jsme taky čůraly hodně a já to měla s dlouhým dočůráváním malým pramínkem a Niki ta hned měla prudký proud a šla přede mnou protože už taky měla pipinku v ruce a tlačila si na čůrací dírku. Spaly jsme celou noc a to pak jsou bříška plný. Kamarádka ,co tady byla má kluka a ten se chtěl prý taky dívat jak čůrá a tak mu to jednou dovolila a prý viděla, že je hodně velikej na pindíkovi, ale on se tak styděl, že prý z toho nic nebylo a pak to chtěl ještě jednou a to už prý bylo dobrý a taky to hezký hned vypustil a nevydržel .Kluci jsou asi hodně natěšený na čůrací holku a pak jim to jde samo ani si ho nemusí dráždit rukou. Libor to má taky někdy, ale už jsem se naučila ,když vím, že mně moc chce, ho neprovokovat a pustit ho k sobě do pipinky, protože by to taky jinak nestihl a pokropil by mi to do ruky nebo na nohu, ale já nemohu to do pusy si nechat to udělat. Zkoušeli jsme to i na Zanzibaru jednou a snažila jsem se to spolykat ale za chvíli jsem blinkala stejně. Tak se to asi nikdy nenaučím a je mi to líto, ale prostě to neumím. Napíšu, kolik jsme vyčůraly.

Jana Hrušková (Pá, 27. 3. 2020 - 12:03)

Já to taky změřím ,vyčůrám se až budu potřebovat nejvíc. Tajně jsem si k sobě odnesla odměrku a budu čůrat nahoře v pokoji,sem za mnou nikdo teď nepřijde. Snad se trefím.

Kikina (Pá, 27. 3. 2020 - 11:03)

Ono to kluky všeobecně hodně bere. Tomu mému se to taky líbí a klidně ho nechám aby na mě koukal když čůrám. Zatím po mě nechtěl žádné ty piss hrátky ale určitě se mu to líbí. Jednou když jsem před ním čůrala tak byl na mě tak nadržený že mě nenechal ani osprchovat a hned chtěl proniknout do mojí pipiny :0)

Karel (Pá, 27. 3. 2020 - 11:03)

Kikino, a stihla sis po tom čůrání alespoň vytřít pysky, nebo ti ho tam strčil, když jsi ji měla počůranou?

Kikina (Pá, 27. 3. 2020 - 12:03)

To druhé. On na mě šel tak rychle že nebyl čas vůbec na nic :0) ou ale teď už se začínám trochu stydět tak už radši nic :0) jdeme baštit a pak aspoň na chvíli ven. Tak hezký den a vydatné čůrání všem :0)

Karel (Pá, 27. 3. 2020 - 12:03)

Kikino, za to se nemusíš vůbec stydět. Já se občas dívám na porno, kde holky čůrají. Většinou se potom ani nevytřou a nějaký kluk jim tam hned po tom čůrání strčí pinďoura. A nevypadá to, že by to těm holkám vadilo nebo se dokonce styděly.

Kikina (Pá, 27. 3. 2020 - 16:03)

No já jsem trochu stydlivka i když možná že podle některých dalších diskuzí do kterých tu přispívám to tak nevypadá :0) ale prostě některý věci který jsou pro ostatní lidi normální jsou pro mě pořád nový a sžívám se s nimi. No my jsme se vrátily z procházky ale venku jsme nečůraly. Vydržely jsme až domů ale Eliška už to měla docela akutní. Mě se až tolik nechtělo a viděla jsem že ona opravdu potřebuje tak jsem jí na záchod pustila jako první a šla jsem až po ní. Ale už jsme to neměřily. Koukneme se na nějaký ten film a večer se budeme s přítelem mazlit v postýlce tak hezký víkend všem! Kiki.

Charley (Pá, 27. 3. 2020 - 17:03)

ty se máš Kikino,když nemusíš do práce. Pozdrav z 242 !

Karlolína (Pá, 27. 3. 2020 - 10:03)

Mohu se přidat? Byla jsem na WC ráno, trochu se mi už chce,ale zkusím vydržet co nejdéle a načůrám to do sklenice a pak změřím. Odměrkový nádoby tady máme.

Maja (Pá, 27. 3. 2020 - 08:03)

Venku mam rousku i na ustech,doma jen prez pipinku

Šišmiš (Pá, 27. 3. 2020 - 06:03)

Holky a co dnes ráno? Byli pipinky plné a čůraly proudem?

Klára (Čt, 26. 3. 2020 - 20:03)

Samozřejmě že měly, ale doma je nenosíme. Chystáme se s Nikolou pelíškovat, ona chce být u mne a tak si budeme chvíli povídat a pak si pustíme nějaký film, ale Niki u toho většinou usne a já taky,ale stačím televizi vypnout aby nehrála do noci.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 18:03)

Jestlipak jste měly venku roušky?

Majka (Čt, 26. 3. 2020 - 18:03)

Ahojky holky, taky jsem si dnes lenošila v posteli a přišel partner a lenošili jsme spolu jako kluk a holka a taky jsme z toho usnuli. Jsem ráda,že jste si to s Liborem vysvětlili,přála bych ti ho jako životního partnera,ale ještě si musíte vyzkoušet spolu bydlet,ale nemám o tebe strach. Hezké večerní pelíškování!

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 17:03)

Zdenííí, kd ejsi?

Šišmis (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

A budete čůrat?

Klára (Čt, 26. 3. 2020 - 17:03)

bylo čůrání na zahradě,kámoška nám pomáhala na záhonkách a pak se nám chtělo skoro všem tak jsme si popošly na stranu a čůraly jsme vedle sebe asi skoro stejné loužičky tak středně moc. Už jsme doma a budeme po večeři zase odpočívat a pelíškovat se.

Klára (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Po obědě odjel Libor domů a tak jsme si se ségrou chvíli vlezly do pelíšků a trochu usnuly. Půjdeme ven a na zahrádce budeme ale jen chvíli. S Liborem jsme si to vysvětlili. On by mně chtěl za ženu opravdu klidně za rok až budu plnoletá a dítě později,ale říkal že kdyby se náhodou to stalo, tak že se postará o vše jak nejlépe může. On je prostě milej a odpovědnej a já mu za to ve sprše počůrala včera bříško a dnes ráno taky a v poledne to chtěl vypít a tak jsme se tam schovali a já se vyčůrala do jeho pusy. Zase jsme si hráli a on mi pipinku rozevřel a já si nechala od něj pusou dráždit močovou dírku a hned jsem to pustila,protože jsem to neudržela v sobě. Jdeme ven, máme tady kamarádku.

Reklama

Přidat komentář