Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Fernando (Čt, 26. 3. 2020 - 21:03)

Anonyme z 18.34, já si myslím, že zrovna z těchto 3 oborů se nikdo k silničářům nepohrne.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 22:03)

jo, ti kopat silnice nebudou. Ale pokud jsou schopní, tak vyfouknou sice horší práci ale pořád dobrou těm co ji dnes dělají. A ti půjdou kopat ty silnice

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 22:03)

Hospodští, číšníci, zaměstnanci hotelů, prodavači, dělníci, kadeřnice, umělci a různí další živnostníci zůstali ze dne na den bez práce, když jim vláda zakázala kvůli pandemii činnost. Byť mohou mnozí z nich pobírat alespoň snížený plat, nemocenskou či ošetřovné, na řadě míst dochází už nyní k propouštění. „Ekonomické dopady koronavirové epidemie budou nedozírné a s velkou pravděpodobností postihnou široké společenské vrstvy,“ odhaduje expert na dluhovou problematiku Daniel Hůle z organizace Člověk v tísni. Mnozí zaměstnavatelé nyní propouštějí nejen kvůli karanténním opatřením, která jim znemožňují provoz, ale i kvůli vidině zpomalující ekonomiky a snižující se poptávky. ….
Nejisté zaměstnání mají především pracovníci ve zkušební době, se smlouvou na dobu určitou, pracující na dohodu nebo na černo. V sektorech zasažených vládními nařízeními pracují stovky tisíc lidí.

Více na https://www.e15.cz/domaci/experti-koronavirus-prohloubi-chudobu-vyhazovy-a-nove-dluhy-postihnou-statisice-cechu-1367985#utm_content=freshnews&utm_term=nezaměstnanost koronavirus&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Více na https://www.e15.cz/domaci/experti-koronavirus-prohloubi-chudobu-vyhazovy-a-nove-dluhy-postihnou-statisice-cechu-1367985#utm_content=freshnews&utm_term=nezaměstnanost koronavirus&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Miluno (Čt, 26. 3. 2020 - 18:03)

když zde bude bez práce, kdo vás bude živit?

Miluno (Čt, 26. 3. 2020 - 18:03)

nebude práce, nebudou potřeba UK,

Miluna (Čt, 26. 3. 2020 - 18:03)

A on by tu nemohl být bez práce?? Já s nim o tom nemluvim,bojim se.Já začínam byt v prdeli jak už ztratil část kamarádů a dolíhá to na mě že tady nejsou.Teď jak jsme téměř celý dva dny prosexovali tak mi chvíli bylo hezky a zapoměla sem na starosti,ještě když mi to tak krásně dělal sám od sebe ale dnes už to na mě začíná doléhat.On měl teď nastoupit k silnicim ale odmítli ho že už místo nemaji tak se bojim toho co píšete aby se to tak nestalo.Já bez něj a ukrajinců trvale nezvládnu,já je potřebuju.Já se bojim.Na Ukrajinu bych nemohla se odstěhovat kvuli dětem.

Miluna (Čt, 26. 3. 2020 - 17:03)

Proč myslíte že by se musel vrátit? Musel??? I kdyby nechtěl??? On mi nic takovýho neříkal.Jen mi řekl že kdyby musel být beze mě že by to nevydržel.

tak (Čt, 26. 3. 2020 - 18:03)

si tě může vzít sebou na Ukrajinu.

Anonym (Čt, 26. 3. 2020 - 17:03)

No Sergej se bude muset vrátit,to je jasný

jj (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

kača Katcha, Kacca a další si nepamatuju na tom jiném webu jak na to přišli, to ví Aleš

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

„I kdybych skončil cestu svoji.....
a ležím pohřben v černé tmě,......
za horami a černými hrady,.....
vždycky se slunce usměje.“.....
Jim Čert, V západních krajích

Miluna (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Co pořád s Kači máte že by lhala? Nějak nechápu? Ja tě zdravim Kači a Bianko jak si mi naposled psala tak sem se nad tim zamyslela.Teď sem nepsala protože mam Sergeje fakt nalepenýho za krkem celý den.Poslední dva dny jsme ale celý dva dny prosexovali.Jak sem sex pořad poslední dobou nechtěla a on už byl z toho nešťastnej a najednou se změnil a jak sem si dřív stěžovala tak teď z něj pravej opak.Celý dva dny mi rozmazloval uspokojovánim a právě že se mi sám od sebe začal věnovat ručně prstěnim a lízánim.Já ho nepoznávam.Celý dva dny sem měla krásný prstění.Pěkně dva prsty a pořádně jel uvnitř až do těch zvuků krásných čvachtavých:-D ..No prostě tohle sem si celou dobu přála aby chlap tohle dělal sám od sebe.Aby si hrál,jednou se mu povedli i čtyry prsty.Ty orgasmy u toho jsou nádherný,jeden trval snad i půl minuty.No konečně sem uspokojená pořádně,konečně! Sama nechápu ale jak se mohl takhle proměnit a snaží se a jak už sem psala,začlo to tim když sem sex delší dobu odmítala.No a jinak si na to asi zvykam že jsme spolu 24h denně,jen mi jde o to ať se neožírá.Když teď nepil vše je lepší.Akorát je mi moc líto že pár jiných ukrajinských chlápků který sem měla oblíbený tak se nějaký vrátili na Ukrajinu:'( .. i Sergejovo kamarádi,tim tady nějaký kamarády ztratil.Ani nechci pomyslet co ten krásnej z práce,jestli tu vůbec ještě je.No a jak tady píšete o rodičích,tak moji to stejný.Už několikrát mi psali ať přijdu,táta chce po mě ať ho ostříham,nevim proč nechce počkat.Člověk chodí nakoupit,takže v potencionálnim riziku je vždy a oni to neřeší,nepřemýšlí kdybych byla nakažená.Prostě už 3x psal kdy už k nim zajdu.

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Ahoj Milu, to jsem ráda, že jsi v pořádku :). A to ve všech směrech. Třeba si Sergej tvou nechuť k sexu vyložil že tě to s ním nebaví a tak se začal snažit. Tak hlavně že jsi doma spokojená ;). Já mám teď utrum. Spím s dětmi v ložnici, muž spí v obýváku. Pak si to vynahradíme... S rodiči je to těžké. Máma je doma, daleko ode mne, jen si voláme. Nedokážu si představit, že by bydlela tady, chtěla abych za ní přišla a já nemohla. Asi bych to řešila procházkou na vzduchu, bez doteku. Jenže když táta chce ostříhat, tak to nevím. Otázka je, jestli tě k nim neláká, aby tě viděli. Určitě mají o tebe starost. Taky tě milují. Jdu si hrát na učitelku...docela mě to chvílema i baví, jen kdyby se děťátka u toho tak nehádala...

Miluna (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

Kači je to možný že máš pravdu.Já mu sex odmítala už delší dobu a jak se vrátil od příbuzného tak sem taky nic nechtěla.Už byl z toho nešťastnej.Pak vymýšlel jestli nespim s jinym.Přitom já neměla chuť kvuli Koroně.Takže dva dny uplně krásně prosexovaný ale teď už je zas nuda.Chybí mi i jiný chlapi jen na pokoukání,chybí mi ty bary a restaurace.Achjo:-( Nic mě nebaví.On si teď chvíli čte ale já sem nějak znuděná.S těma rodičema je to hrozný viď,jak se člověk bojí k nim chodit aby je neohrožoval.Já už nevim jak takhle žít.Dyť je to hrůza.To je pořád člověk jen nesvuj.Nejlíp by udělal kdyby byl zavřenej jen doma.Jenže Sergej ještě bude muset jít na firmu něco řešit a co až pujde v květnu do práce a děti zas do školy až budou muset jít.Tak se ti Kačo daří děti zabavovat,to je dobře.Z tvého psaní jde energie i v této situaci.Mam tě moc ráda Kači.

Miluno, (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

Sergej se určitě bojí že tady pro něj nebude práce a bude se muset vrátit

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Milu, proč nepíšeš? Jsi v pořádku? Ozvi se aspoň krátce, prosím.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 12:03)

ne, lže, nevěřím jí ani slovo

jj (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

sladká jak had

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Hady mám ráda, tu sladkost jsem asi okoukala od nich :D

Kačeno (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

jsi blbá, zase jsi nic nepochopila, rozhodně to nebyla lichotka.

Reklama

Přidat komentář