Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

„I kdybych skončil cestu svoji.....
a ležím pohřben v černé tmě,......
za horami a černými hrady,.....
vždycky se slunce usměje.“.....
Jim Čert, V západních krajích

Miluna (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Co pořád s Kači máte že by lhala? Nějak nechápu? Ja tě zdravim Kači a Bianko jak si mi naposled psala tak sem se nad tim zamyslela.Teď sem nepsala protože mam Sergeje fakt nalepenýho za krkem celý den.Poslední dva dny jsme ale celý dva dny prosexovali.Jak sem sex pořad poslední dobou nechtěla a on už byl z toho nešťastnej a najednou se změnil a jak sem si dřív stěžovala tak teď z něj pravej opak.Celý dva dny mi rozmazloval uspokojovánim a právě že se mi sám od sebe začal věnovat ručně prstěnim a lízánim.Já ho nepoznávam.Celý dva dny sem měla krásný prstění.Pěkně dva prsty a pořádně jel uvnitř až do těch zvuků krásných čvachtavých:-D ..No prostě tohle sem si celou dobu přála aby chlap tohle dělal sám od sebe.Aby si hrál,jednou se mu povedli i čtyry prsty.Ty orgasmy u toho jsou nádherný,jeden trval snad i půl minuty.No konečně sem uspokojená pořádně,konečně! Sama nechápu ale jak se mohl takhle proměnit a snaží se a jak už sem psala,začlo to tim když sem sex delší dobu odmítala.No a jinak si na to asi zvykam že jsme spolu 24h denně,jen mi jde o to ať se neožírá.Když teď nepil vše je lepší.Akorát je mi moc líto že pár jiných ukrajinských chlápků který sem měla oblíbený tak se nějaký vrátili na Ukrajinu:'( .. i Sergejovo kamarádi,tim tady nějaký kamarády ztratil.Ani nechci pomyslet co ten krásnej z práce,jestli tu vůbec ještě je.No a jak tady píšete o rodičích,tak moji to stejný.Už několikrát mi psali ať přijdu,táta chce po mě ať ho ostříham,nevim proč nechce počkat.Člověk chodí nakoupit,takže v potencionálnim riziku je vždy a oni to neřeší,nepřemýšlí kdybych byla nakažená.Prostě už 3x psal kdy už k nim zajdu.

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Ahoj Milu, to jsem ráda, že jsi v pořádku :). A to ve všech směrech. Třeba si Sergej tvou nechuť k sexu vyložil že tě to s ním nebaví a tak se začal snažit. Tak hlavně že jsi doma spokojená ;). Já mám teď utrum. Spím s dětmi v ložnici, muž spí v obýváku. Pak si to vynahradíme... S rodiči je to těžké. Máma je doma, daleko ode mne, jen si voláme. Nedokážu si představit, že by bydlela tady, chtěla abych za ní přišla a já nemohla. Asi bych to řešila procházkou na vzduchu, bez doteku. Jenže když táta chce ostříhat, tak to nevím. Otázka je, jestli tě k nim neláká, aby tě viděli. Určitě mají o tebe starost. Taky tě milují. Jdu si hrát na učitelku...docela mě to chvílema i baví, jen kdyby se děťátka u toho tak nehádala...

Miluna (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

Kači je to možný že máš pravdu.Já mu sex odmítala už delší dobu a jak se vrátil od příbuzného tak sem taky nic nechtěla.Už byl z toho nešťastnej.Pak vymýšlel jestli nespim s jinym.Přitom já neměla chuť kvuli Koroně.Takže dva dny uplně krásně prosexovaný ale teď už je zas nuda.Chybí mi i jiný chlapi jen na pokoukání,chybí mi ty bary a restaurace.Achjo:-( Nic mě nebaví.On si teď chvíli čte ale já sem nějak znuděná.S těma rodičema je to hrozný viď,jak se člověk bojí k nim chodit aby je neohrožoval.Já už nevim jak takhle žít.Dyť je to hrůza.To je pořád člověk jen nesvuj.Nejlíp by udělal kdyby byl zavřenej jen doma.Jenže Sergej ještě bude muset jít na firmu něco řešit a co až pujde v květnu do práce a děti zas do školy až budou muset jít.Tak se ti Kačo daří děti zabavovat,to je dobře.Z tvého psaní jde energie i v této situaci.Mam tě moc ráda Kači.

Miluno, (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

Sergej se určitě bojí že tady pro něj nebude práce a bude se muset vrátit

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Milu, proč nepíšeš? Jsi v pořádku? Ozvi se aspoň krátce, prosím.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 12:03)

ne, lže, nevěřím jí ani slovo

jj (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

sladká jak had

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Hady mám ráda, tu sladkost jsem asi okoukala od nich :D

Kačeno (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

jsi blbá, zase jsi nic nepochopila, rozhodně to nebyla lichotka.

praskej (Čt, 26. 3. 2020 - 16:03)

a pořád zde nekecej ty kraviny. Jo a Mína zde psala začátkem března, pokud si to nepamatuješ. Ale ono je to těžké, žeáno, když používáš několik nicků.

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Já vím. Protože jsem nějaká Katcha a Míla k tomu. Komiku :). Jen škoda, že mi nechceš napsat, kde tyto dvě dámy píší...

no (Čt, 26. 3. 2020 - 10:03)

jeden malý příklad z mého okolí. Sousedka,vitální důchodkyně, několikrát týdně sama od sebe desinfikuje společnou chodbu. Letos jí bude 80, je zvyklá jezdit na výlety a žít společenský život. V tomto období věnuje svoji energii pro zdraví své i ostatních. Přispůsobila se dočasným podmínkám

no (Čt, 26. 3. 2020 - 09:03)

my Češi jsme známi tím, že se semkneme tehdy, když je nějaký průšvih. Já potkávám ohleduplnost a solidaritu, o šmelině a zlobě jenom čtu, že se stalo někde. Takže Kačo doporučuji méně číst, více koukat kolem sebe. Stejně pro bianku - záleží na tobě, co chceš vidět nebo číst. Jsmezávistivé bestie, ale máme i "zdravé" srdíčko na správném místě. Lidé tančí a zpívají na balkónech, tleskají lékařům a sestřičkám, vtipná videa záchranářů a hasičů, dobrovolníci, pomáhající, chytré hlavičky vymýšlevící různé vychytávky .... Doporučuji poslední číslo časopisu Reflex ( 13 ), kde je na titulce bioložka Soňa Peková s názvem " JSEM TVRDOHLAVÁ " a uvnitř rozhovor s ní. Velmi poučné, polopatistické a uklidňující vysvětlení. Přijdou si na své i muži - fota hezky stavěných žen v rouškách, které toho na sobě moc nemají. Teda kromě roušky vlastně nic :) A další zajímavá povídání. Když odmyslíme histerii a přehnané jobovky, nepřipadá vám tahle doba dobrodružná ve smyslu odkrývání toho ryzího v člověku? Korona na přetvářku nereaguje, té jsou nějaké hry na něco šumák :)

bianka (Čt, 26. 3. 2020 - 20:03)

Anonyme v 9.55.... Já víc KOLEM sebe koukat nemůžu. Jsem odkázána na to co čtu, nebo slyším ve zprávách. A bohužel vidím a slyším většinou špatné zprávy. To že se šijí roušky a zpívá z okna téhle situaci nepomůže. I když to velmi oceňuji, hlavně práci všech, kteří pomáhají. Jenže mě "vtipná" videa zachranářů a hasičů, jak píšeš, nedokáží pobavit. A také co je pro tebe poučné, co čteš, třeba není poučné pro druhého, protože má jiný styl čtení a života. Ale jak tě to uklidňuje, proč ne.

bianko (Čt, 26. 3. 2020 - 22:03)

chápu, že každý má v oblibě jinou četbu. Šlo o inspiraci, nezaujalo, nechej být. Mne zajímá, co je to ono, co se tady šíří, jak to vypadá, co to dělá, odkud pochází a tak. Po všech informacích mám jedinou jistotu a to, že se to šíří a já mám možnost posílit své zdraví, svoji imunitu určitými opatřeními a to je tak všechno, co pro sebe a okolí můžu udělat. Tímto jsem v klidu, neboť většina nakažených prochází mírnými nebo neznatelnými projevy. Toho se držím a všímám si spíš těch pozitivnějších věcí, které tuto zvláštní dobu provází

bianka (Pá, 27. 3. 2020 - 06:03)

:-) Anonyme 22.10.... jsi určitě mladší ročník než já. Kdysi se tady někdo ptal, jak se cítíme, odpovídala jsem. Nějak bych nenazvala tuto dobu za zvláštní. Přeji ti vše dobré, ale myslím si, že už na tě nebudu reagovat. Jsme myšlením a pohledem každý někde jinde.

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 11:03)

Koukám kolem sebe a vidím byt. Dodržuji totiž karanténu. Na nákup chodím jednou týdně. Takže čtu.

Kačo (Čt, 26. 3. 2020 - 12:03)

ty jsi úžasná. Máš na starosti 5 dětí, vařit jim, učit se s nimi, zabavit je a ještě máš hromadu času trčet na diskuzích. Obdivuju tě.

Kača (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Já vím že jsem úžasná :). Mám čas až do tří, heč.

Reklama

Přidat komentář