Reklama

Vzrušuje mě, když mladá žena něco rozšlápne

Dita (Čt, 24. 2. 2022 - 22:02)

Asi to znáš. :-) Jsou tady jedinci, co si to jen PŘEDSTAVUJÍ!! :-) I "NEJVĚTŠÍ TVRĎÁCI", kteří si to přejí, mají slzy v očích a skučí "jak psi"!!! Když chtějí šlápnout na břicho nebo hrudník, svijí se jak hadi, pokoušejí se rukama mi nadzvednout podpatek. ZBYTEČNĚ!! Když to CHTĚJÍ, mají smůlu. A mně to baví. :-) Pokouším se sehnat boty s kovovým podpatkem, s tím opravdu OSTRÝM, jak se jím dá prošlápnout i kůže, když otrok roztáhne prsty. Nevíš , kde je sehnat? Dá se jím prošlápnout i dlaň, to nedělám, mohl by být "průser"!! Šlápnout otrokovi tímto podpatkem na prst, měl by z něj "masokostní moučku"!! :-))

Dita (St, 23. 2. 2022 - 21:02)

To bys CHCÍPNUL!!! NENECHÁM se zavřít za zabití!!

Chtěla bych vidět, když bych přišla dom, podrážky a podpatek zasviněný od zbytků trávy, kamínků, šneků, žížal, brouků a jiného "odpadu", který jsem rozdrtila, zda bys mi je olízal!! NE podrážku, ale PODPATEK!!! Kdybych ti ho dala do huby, hluboko, podělal by si se strachy, že neudržím rovnováhu na druhé noze, zapíchnu ti podpatek až do chřtánu!!!

Jen KECÁŠ!!!

Když "nastoupím" na POŘÁDNÉ chalany, ty to vydrží!! Dávám jim "lekce" v kožené minisukni a punčochách. DOVOLÍM jim, když skučí bolestí, MOHOU mi hladit nohy až tam, kam dosáhnou!!

Věř, že když mají jeden podpatek zabořený v hrudi nebo břiše, druhý v hubě, moc daleko nedosáhnou!! :-)

Revolucion (Čt, 24. 2. 2022 - 15:02)

Nekecám, vážně by se mi líbilo kdyby jsi mi šlápla lodičkou na krk. Ale ne podpatkem samozřejmě, spíš podrážkou.

Mikes (Pá, 4. 2. 2022 - 22:02)

Mne už zopár krát slapla žena na krk máš s tým skúsenosti?

Anonym (So, 5. 2. 2022 - 22:02)

UMIS CIST?!!! Zkušenosti mám. Přední càsti lodičky, slapnu na krk TVRDÉ, podpatkem NE¡!! Otrokovi bych proslapla hrtan, zabila bych ho!!! Plnou vahou podpatkem mu stojím jen na rukou, prstech, ptrdeli, stehnech a zádech.

Pro Ivanu (Út, 31. 3. 2020 - 16:03)

Ahoj Ivano muj bejvalej se vizival vtom kdyz krute bolestive drtil prsa ? Jak neco nebilo podle nej , Uz jsem vedela co bude nasledovat jednoho dne jsme sli do dilny rek svlekni se a poloz prsa na stul a zacel mi botama slapat po prsou patama mi stal na prsou pak vzal asi 2 m prkno a polozil mi prsa na prkno a vzal druhy prkno a polozil druhy prkno na prsa a prkna prisrouboval ksobe tak aby u kazdyho prsa byla 4 srouby takze 8 sroubu postupne krute bolestive utahoval pak jsem skakat aby prsa prknech skakala znovu mi pritahl sroby na prknech a uvazal kprknu provaz a rek lehni si na zem se zeme mi zvedal za prsa upevneni vprknu a nechal mi vyset nad zemi privazanou za prsa v prkne a dival se jak prsa meni tvar a jak jsou krvavi to je jenom zacatek co jsem napsala to je spoustu dalasich krutych bolestivych veci co vymislel ?Marketa

Pro Marketu (Po, 6. 4. 2020 - 10:04)

Jak vypadali prsa kdyz te sundali provazy s prsou ,? Jak vypadali prsa kdyz te sundali srouby a prkna jak prsa vypadali ?, jak dlouho te slapali na prsa a jak dlouho si visela za prsa? , Ivana

Pro Marketu (Út, 7. 4. 2020 - 10:04)

Prsa vydrzi hodne moc slapani po prsou Tahani za prsa ,Utahovani prsou do sveraku , Prejizdet prsa osobnim aoutem to jenom boli prsa a jsou prsa natekli a zjizveni prsa ,Ale videla jsem videa dve video kazety je to trestani a muceni prsou zdoby drivejsi tak zhavim zelezem palili prsa privazali ji a pod prsama rozdelali ohen a spalovali prsa ohnem a I prirozeni palili a spustu dalsich bolestivych muceni az stoho sla hruza ahoj Iva

Prsa poslapat (Út, 14. 4. 2020 - 14:04)

Prsa vydrzi hodne moc prsa unesou Vic nez vazi telo jak psala Iva taky jsem videl video kazety ,Vminolosti bili zeny povesena za prsa ,Uvazana ke stromu za prsa , Utahovany prsa do sveraku , Zebrinakama prejizdeli kolama prsa , Pribyli ji za prsa ke stolu nebo k podlaze ,Videl jsem video kazety kde palili prsa I zhavimi klestemi , zelezem ,Nebo ji privazali zrostazenima nohama ke kulu a rozdelali pod ni ohen a palili ji prirozeni a prsa ohnem , A jine bolestive muceni ? Olda

Slapani na prsa (Pá, 17. 4. 2020 - 14:04)

Jestli nejaka zenska by chtela poslapat prsa , svazavat prso , Mam dost zazitku ? Olda

Ivana (Po, 4. 5. 2020 - 23:05)

Rad ublizujes zenskejm!!??? Co kdybych si vzala moje OBLIBENE kovove "JEHLY" a rozdupala Ti koule "NA SRACKY"!!??? Borim se v nich do asfaltu!! Asi bys nechal svych UCHYLNYCH predstav!!!

Pro Ivanu (Út, 5. 5. 2020 - 17:05)

Ahoj to neni ze chlapy ublizujou nam zenskym to je otom ze nas ta bolest co jsi nechavame mucit prsa protoze tu bolest prozivme a vzrusuje nas a nemuci jenom chlapy prsa zenam ale I zensky muci prsa zenskej a zenska kdyz muci prsa je nekompronisni a vic to boli pisu ti to ze skusenosti protoze jsem si to na vlastnich prsou vyskousela ? Nechala jsem si mucit prsa za penize nemela jsem na najem? Ahoj Markets???

Pro Ivanu (Út, 5. 5. 2020 - 17:05)

Ahoj to neni ze chlapy ublizujou nam zenskym to je otom ze nas ta bolest co jsi nechavame mucit prsa protoze tu bolest prozivme a vzrusuje nas a nemuci jenom chlapy prsa zenam ale I zensky muci prsa zenskej a zenska kdyz muci prsa je nekompronisni a vic to boli pisu ti to ze skusenosti protoze jsem si to na vlastnich prsou vyskousela ? Nechala jsem si mucit prsa za penize nemela jsem na najem? Ahoj Markets???

Anonym (Čt, 30. 4. 2020 - 23:04)

Jste normalni?? MUCIT zenske PRSA?? Vim, ze kdyz se do nich prastim, BOLI to!! Ja jsem take "trochu ujeta"!! VZRUSUJE mne, kdyz je mokro, na chodnik vylezou zizaly, hlemyzdi nebo plzaci. Ty rozslapnu RADA, citim, jak je drtim. Jenze to NECITI!! Nervovou soustavu maji NEVIVYNUTOU!! Navic: Pokud na ne dopadne muj jehlovy podpatek, nestaci si to uvedomit. Jako by vas prejel tank!! Zasvinim si lodicky, lec mam hodneho manzela: vzdy mi je umyje. :-) Trosku ho podeziram, ze ho to BAVI!! :-) :-)

Od Ivany (Pá, 27. 3. 2020 - 14:03)

Pošli mi tvé číslo.odkud jsi?věk výška a váha??

Slapat po prsou (Čt, 26. 3. 2020 - 11:03)

Dobry den reaguji na Markety radky budu ti slapat po prsou svleknes se kleknes si na kolena a prsa polizis na stul a budu ti bosima nohama slapat po prsou pak jsi obuju boty a spatama ti budu roslapavat prsa az budou prsa uplne placati odepis diky Venca

Sapat po prsou (Pá, 27. 3. 2020 - 07:03)

Ahoj Venco dekuji za odpoved to bych prijela k tobe domu a nebo by jsi prijel ti ke mne domu nemuzu odepisovat na mail Jen sms diky odepis Marketa

Petr (St, 25. 3. 2020 - 10:03)

Taky bych se podělil se svými zážitky.
Jednou to bylo ve škole, kdy jedna spolužačka co seděla předemnou si libovala v tom, když mohla něco rozdrtit. Pokaždé když mi spadla třeba propiska na zem k ní tak ji vždy schválně rošlápla. Muselo se jí to nějakým způsobem líbit.
A potom když mi bylo asi 16 a mé starší sestře 19 tak já choval šneka afrického (Achatinidae) měl jsem ho už strašně dlouho a byl velký jako dlaň ruky, prostě obrovský. Jednou jsem naštval svoji sestru, protože jsem na ni žaloval a ona na oplátku rošlápla mého šneka. A to ještě tak, že jsem přišel na terasu a ona tam seděla a pod jednou nohou měla rozdrceného šneka, stála na něm, smála se a říkala že to mám za to. Já šel naštvaný do pokoje a když jsem se za hodinu vrátil ona tam stále seděla a stále měla pod nohou rozdrceného šneka. Navíc jsem od táty dostal nařízeno to uklidit když odešla....

PP (Čt, 19. 3. 2020 - 16:03)

Mne dodnes vzrušuje vzpomínka na jednu příhodu z dětství. Byl jsem na vesnici u jednoho kamaráda na statku. Jeho maminka se na dvoře za domem rozhodla zabít kocoura, který jím dávil malá kuřata. Položila jej na zem a řekla: "Tak teď ti kocoure ukážu, kolik já vážím". A s těmito slovy si na kocoura stoupla oběma nohama a ve chvíli bylo po kocourovi. Normálně ta žena toho kocoura celou váhou svého asi tak šedesátikilového či možná sedmdesátikilového dospělého těla rozdrtila k smrti... A bez nějakého dupání, bez jehlových podpatků apod, jen tím, že na něj zvolna stoupla v běžných pracovních botách a chvíli na něm stála.

Marsey (St, 18. 3. 2020 - 07:03)

Beruska: Díky moc. Jestli mohu poprosit, tak bych radši blbuvzdorně popsaný vzorec na ten výpočet, protože tohle jsou narychlo vymyšlené údaje. Jinak k rozšlapávání. Ano. Vím, že to máš naprosto jinak než já. V našem případě je to už zřejmě uzavřené téma. Každému z nás se líbí něco jiného. I když u tebe by se mohlo na první pohled zdát, že tam nějaké přesahy do "mojí" zájmové skupiny jsou, ale nejsou :-) Nakonec jsme se "potkali" alespoň v zájmu o statistiku a vážený průměr :-))

Reklama

Přidat komentář