Reklama

Obřízka

:-) (Pá, 27. 3. 2020 - 00:03)

No tak jestli se sem vrátí, tak mu můžeme říkat Koronáč.

Zkoumal (Pá, 27. 3. 2020 - 20:03)

Je to poněkud sarkastické, jestliže se nejedná o nějaký zvláštní druh netopýra, neboť ve vztahu k danému tématu obřízky by se takto mohl přezdívat muž (“Koronáč”), který je obřezán, čímž se zvýrazní jeho obnažených žalud, pokud má prominení Korunu žaludu ( tzv. “Panzerfaust” Penis). A to by ale musel být gin obřezán . Koronáč je tedy penis (//cs.qwe.wiki/wiki/Corona_of_glans_penis)kde ” korona žaludu” nebo penisu koruny se týká obvodu základny žaludu penisu u mužů, která tvoří zaoblený vyčnívající okraj, převislé hluboký retroglandular sulcus , za kterým je hrdlo penisu .

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 01:03)

No tak Gina obřežeme, stejně už bylo na čase. Teda jestli ho virus ještě nezkolil.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 08:03)

Ano, pochopitelně. Naštěstí hysterické komentáře zde již nejsou patrny, neboť jejich hlavní tvůrce se na tomto vláknu z nějakého důvodu přestal vyskytovat. A to je ku prospěchu navození duskuze. Ale potrvá delší dobu, než-li si návštěvníci obnoví důvěru. Proto by bylo dobré, abys místo moralizování přidal vhodný příspěvek ty sám, neboť to tvé "dál nic" přichází dosti pozdě, takovou odvahu jsi měl denně prezentovat, když tu řádil Gin a ne nyní, ex post.

Zkoumal (Út, 24. 3. 2020 - 15:03)

Ani Kostěj nebyl nesmrtelný, ani Lenin nebyl "v Ječný nebo v Žitný" , a ani CoronaVirus nebude věčný a natož Džin, aby tu ještě věčně strašil. Už těch strašáků bylo dost a je třeba se věnovat tématu. A tím je obřízka.

Tina (Po, 23. 3. 2020 - 20:03)

Když on tu odradil a znechutil všechny diskutující. Nikdo nechtěl číst ty jeho slabomyslný slinty. Snad se tato diskuze časem zase obnoví. Obřízce mužských penisů zdar.

Steve (Po, 23. 3. 2020 - 18:03)

Už to přeháněl ... je zfanatizovanej, no .... :-/

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 10:03)

Nepřeháněl to "už", ale od samého začátku, já nevím psal že se tomu věnuje 4 roky nebo kolik. On tu je klid leda proto, že je mimo internet. Nevím jestli zas nějaký úraz, nemoc, karanténa. Ale jakmile bude moci, zas se sem vrátí a začne nanovou.

Návštěvník (Pá, 20. 3. 2020 - 20:03)

Zdá se, že hlavní přispěvatel zde se odmlčel a diskuze tu je o ničem. O čemž to bylo i dříve, ale nyní to je jakési sterilní. Předtím tu byla aspoň legrace.

Tina (Ne, 22. 3. 2020 - 23:03)

Já jsem ráda, že ten magor Gin odsud vystřelil. Cokoliv jsem tu napsala pod svým nickem, hned jsem byla Zkoumal a fejk.

Zkoumal (Po, 23. 3. 2020 - 19:03)

Snad se tu diskuze v brzku obnoví o:) s pozitivním nábojem, tak jak to bylo na začátku ...gina dostihla karma, konečně.

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2020 - 07:03)

Ano, je to tak. Asi má “jiné” starosti, než-li bezprecedentní intaktivistickou propagandu! Asi šije roušky. A to je dobře. Jinak k tématu - soukromé kliniky zaměřené i na tyto zákroky jsou dále v provozu a po telefonické dohodě se lze objednat a domácí klid je pak dobrým pomocníkem při hojení. Ale jinak není nutné se obávat, že tato ‘diskuzní sterilita´ bude přetrvávat. Skupina byla napadena “virem” - “Gin124” , a bude se dlouho vzpamatovávat.

Návštěvník (Pá, 20. 3. 2020 - 11:03)

Hovoříme-li o napadení korony, pak to vypadá to asi tak, že nákaze korony žaludu předchází těsná a nízká obřízka, tak jak se provádí “ v evropském stylu”. Žádný koronavirus se pak Již nemá pod čím skrývat a obřezaný penis je koronavirus free.

Návštěvník (So, 14. 3. 2020 - 16:03)

Teď lidi spíš než obřízky řeší nákazu koronavirem, jak tomu předejít. A taky, jak vůbec sehnat potraviny, byl jsem nakupovat, v supermarketu jak u snědeného krámu. Máme se na co těšit, premiér jeden den lidem slíbí, že potraviny budou, druhý den vydá zavření obchodů - krom s potravinami. Ty jsou ovšem mnohdy vykoupené. Kdo si nedělal zásoby a ani běžně je moc nevede, tak má smůlu. Kdo má zásoby, tak zas nemá dost, smůlu má taktéž. Kdo by teď řešil obřízku, nevím, jestli by pacienta nemocnice vůbec přijala, možná ambulantní specialista. Teď by bylo rozumné leda s takovou věcí počkat.

Luci (So, 14. 3. 2020 - 11:03)

Tady to vypadá, že Gin do sebe nalil Coronu :))) a ne jednu

Návštěvník (So, 14. 3. 2020 - 15:03)

tady kdosi nejmenovaný zazdil celou diskuzi. Na vše reagoval, dokola tapetoval svých pár pouček a vybájených příběhů a "vědeckých" poznatků vycucaných z prstu. Dokázal být nesmírně agresivní. Ono mu nešlo ani o něco pozitivního, bohatě mu stačilo, aby téma zde bylo zabité. Pokud by zdejší psaní smazali, tak by s tím jen souhlasil. Ubylo by mu "práce".

Pár lidí se mu snažilo něco vysvětlit, vše marné, dokola kafemlejnek či kolovrátek, jak kdo chce. Pokud na jasný argument neměl odpověď, tak začal napadat lidi, kteří si dovolili vyslovit něco, co on nerad slyší nebo čte. Teď když si dal pauzu, tak to je tady mrtvé. Pokud ho někdo chtěl něčím provokovat, najednou nikdo nereaguje a zábavu dotyčný nemá. Přitom téma je to normální, v naší zemi, kde obřízka není moc častá, tak by osvěta a diskuze byla na místě. Bohužel, zde to dotyčný zazdil, kdo tu zbyl, tak tito se naučili leda psát vůči němu. Není tu nějaké sdílení vlastních zkušeností, něco, co by bylo přínosem pro lidi, co o zákroku zvažují, lékaři jim ho navrhují, matky u synů, co to řeší ap. Takoví lidé odsud utečou, jakmile si přečtou jednu, dvě stránky a nebudou se vážně na nic psát.

pepa (Ne, 22. 3. 2020 - 16:03)

Nazdar, tak píši něco k roproudění diskuse. Mám 58 a 15 let obřízku, proč ? Žádný problém, ale péro bylo kratší, jak předkožka, takže jsem souložil ne s babou, ale s předkožkou :-) A moje ženská mne popořila.
V mém věku trochu trapnosti u doktorů, kdyř vybíráte model obřízky (vybral jsem ten řezat co nejvíce pryč a jizva hned za žaludem = dopourčuji, žádné polobřízky a vyřezávání uzdičky. řezání předkožky vejpůl mi připadá vskutku nepěkné a uzdičku na co). Ale za hoďku valíte domů. Až to přebolelo, neskutečně bohová šoustačka, pro mne i ženskou. No a žádný záněty na obou stranách, žádný smrad. V sauně a na Pelješacu na mne občas někdo čumí, ať si to užije.
Kecalové tu píší o necitlivosti ve stáří díky obřízce - necitlivost je věcí velké píči. Měl jsem jich s obřízkou dosti, jednoznačně je to o ženské.
Vyrůstal jsem za komunistů, tehdy to taky bylo, ale jen u nesrolovatelných atd., prostě "nemocí". Tak na to nahlíží i mně podobné generace dam, ptají se "chuderko, v kolika letech ti to řezali, proč to řezali, jak jsem byl dlouho ve špitále, vždyť se ti mohli smát", ale brzy na to přijdou.
Pro mne není otázka zda ano či ne. Ano, kdykoliv to jde. Kdybych měl novýho syna, čím dřív, tím líp, i když možná lépe se to udělá těsně před školou než po porodu. Anebo na konci devítky, to už to hoši pochopí ...

Ládík (Ne, 22. 3. 2020 - 17:03)

To dobře, že se ti podařilo podat tuto zprávu bez 20 negativních spamů a výhrůžek. Teď v karanténě je určitě dost času na promýšlení obřízky. Prosimtě, máš návod na to jak ji podstoupit? Jak překonat stud? Dělali ti ji normálně na pojištění? Nebo v soukromé klinice. Dík

Zkoumal (Čt, 12. 3. 2020 - 19:03)

Tak už konečně je vidět, ze pomalu dojde k obnovení diskuze neboť hlavní její škůdce se zde přestal vyskytovat...asi má teď jiné starosti.

Adam (Pá, 13. 3. 2020 - 10:03)

Snad - pročítal jsem diskuzi X stránek dozadu, jestli tam právě nenajdu nějaké odpovědi a byl to jen jeden argument za druhým. Chci právě vědět, jestli by mi to mohlo pomoct. Už jsem se obrátil na kliniku, kde to dělají, ale jen za samotné vyšetření je za 3000, takže asi ještě budu hledat dál :-D

Reklama

Přidat komentář