Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Kikina (So, 28. 3. 2020 - 08:03)

V pohodě já se nezlobím a zcela rozumím. Obvykle taky nikoho neuhanim takhle rychle na soukromé dopisování ale ty jsi mě opravdu zaujala :0) no nebudu tě do toho tlačit dáme tomu čas já třeba s některými těmi lidmi co si s nimi píšu tak jsem tu před tím s nimi komunikovala více než rok na té naší kakací diskuzi. Ale my jsme se do toho mailu přemístit museli protože už nás nebavilo číst urážky anonymních mrzáků na naši adresu tak tady si to můžeme taky nechat jako alternativu. Kdyby to tu taky šlo do kopru tak bych jenom o psaní s tebou nechtěla přijít už jak jsi poprvé zmizela tak mě to trochu mrzelo. Teď k tomu co píšeš. No já to z pochopitelných důvodů musím mít pod kontrolou ani bych to tak úplně nechtěla být na ty plenky odkázaná a poznat že čůrám až když čůrám :0) no a všeobecně tyhle záliby nejdou moc dohromady s nějakými vztahy. Můžeš si pochopitelně najít kluka kterého to bude taky brát budeš se mu líbit v plenkách a třeba tě bude i přebalovat ale je to dvojsečné protože když se něco pokazí a vztah skončí rozchodem přes který se ten kluk nepřenese tak pak o tobě ví něco hodně intimního a společností moc netolerovaneho a může ti udělat peklo ze života. O tom ví něco Sabča a i další holku se kterou si píšu její bývalý kluk takto vydíral. Takže já jsem vlastně ráda že toho mého tohle nezajímá a oproti mě je tak relativně normální :0) a ani bych takto zaměřeného kluka nechtěla takže Holt před ním musím tajit svoje záliby nebo se jich vzdát ale to nejde zkoušela jsem s tím pokakavanim přestat a bez šance :0) takže pro mě je to teď zase trochu vzrušo že podobně jako v době mého dospívání musím své akce plánovat tak abych nebyla přistižena a stihla včas uklidit. Když jsem byla sama tak jsem tohle pochopitelně řešit nemusela a mohla jsem se pokakat kdy se mi zlíbilo holt vždycky je to něco za něco. Jinak k těm povídkám pokud ti jde o nějaké uvěřitelné příběhy které může přinést život sám tak si troufám tvrdit že by se ti moje tvorba líbila jednak něco z toho o čem píšu jsem i reálně zažila no a když píšu fikci tak se snažím v ní mít pevně vystavěny příběh. Já nepíšu péčko sice je v každé mojí povídce vždy minimálně jedno povinné pokakání do kalhotek nebo do plínky ale vždy se snažím aby v tom příběhu vyplynulo ze situace a nepůsobilo samoúčelně. Co se tohoto diskuzního fóra a jemu podobných týče tak jsi to vystihla přesně. Většina těch příběhů je tu podle jedné šablony často je to tak strojově napsané že z toho necítíš žádné emoce pocity ani dojmy což neplatí rozhodně pro tebe a tvé příspěvky. Proto jsi mě zaujala už když ses tu poprvé objevila. Já na tyhle fóra chodím hlavně protože sbírám podobné storky a občas hledám i nápady a inspiraci pro svoji tvorbu. A upřímně řečeno řečeno nic proti ostatním holkám ale jestli se taky nechtějí začít pokakavat tak pro mě nejsou zase až tak úplně zajímavé :0) ježiš to zas vypadá že tě zase úplně hrozně moc přemlouvám tak už toho radši nechám :0) tak zatím ahoj a užívejte se ségrou víkend. Kiki.

Zita (St, 25. 3. 2020 - 14:03)

Holky vy máte super rodiče, závidím vám. Já se do takových nehod taky jednou pustila ale tátovo ponižování jsem nezvládla a po rozvodu našich jsem zase měla výčitky, že mamce přidělávám starosti.

Pepa (St, 25. 3. 2020 - 11:03)

Lily kdiž je mamina už rozhodnutá to řešit nějakým opatření tak bych klidně šel i do další nehody. Skuz se zeptat jestli můžeš jet nakoupit sní a pak až se budete vracet domu tak se třeba pokakej nebo počurej těsně před barákem jako že jsi to už nevydržela a ještě bych na to upozornil maminu v autě nebo jestly chodíte pěšky že se ti docela chce na WC. A já si myslim když máš už maminu tak rozhodnutou že by mohla plína být i přes den.

Lily (St, 25. 3. 2020 - 13:03)

To se mi právě nechce spíš teď se teď budu nákupů vyhejbat aby to vypadalo že se fakt stydím za tu nehodu minule a bojím se aby se mi to nestalo znova. Takže se spíš počůrám teďka. Teda ještě nevím jak to odůvodnit když se pokakám tak můžu říct že to na mě přišlo z ničeho nic a já to nestihla, občas se mi to tak stane opravdu teda jenom jako že to na mě přijde rychle ale u toho čůrání to takhle rychle nepřijde tak nevím. Zase bych se chtěla hlavně počůrávat.

Kikina (St, 25. 3. 2020 - 14:03)

Lily já bych na tvém místě ještě jedno pokakání přes den přežila a počůrávani si nechala jenom do postýlky protože tam to vypadá že se ti to stává když spíš a nemáš nad tím kontrolu. Počůráni přes den bude vypadat divně. Zatím co když se pokakáš a sehrajes to jako že jsi spěchala na záchod a pustit to před ním. Můžeš se dát hned do pláče a říct že jsi jako vystresovana z toho že budeš asi muset nosit ty plínky a bojíš se toho a tak. Ale nechci tě do toho navážet. Vyhodnotit si to musíš sama. No venku je krásně tak aspoň s přítelem a jeho ségrou nasadíme roušky a vyrazíme na procházku. Tak se tu zatím holky mějte a moc nezlobte :0)

Lily (St, 25. 3. 2020 - 11:03)

Tak je to tady. Mamka vypadala docela naštvaně ale nebyla na mě zlá. Sice jsem si to musela po sobě uklidit ale to bych byla asi moc rozmazlená kdybych čekala že to uklidí za mě ale jinak zase mě uklidňovala že se to může stát a že když se to nezlepší tak až skončí karanténa tak že zajdeme k psychologovi a bude to v pohodě. Ale teďka že pro jistotu že by byla ráda kdybych měla buď igelit do postele nebo teda plenky a že ať si to rozmyslím že jedno s toho bych měla mít. A taky že to nikomu neřekne že to bude naše tajemství. Hned jsem jí říkala že už se nepočůrám že už se mi to nestane a že to zvládnu bez toho ale mamka říkala že aspoň na pár dní pro jistotu. Odpoledne pojede nakoupit tak že do tý doby jí mám říct co chci ale že neví jestli sežene tak rychle to prostěradlo takže dneska by to viděla spíš na ty plenky protože ty koupí všude. Strašně se na to těším tak si říkám jestli neudělat ještě nějakou nehodu přes den. Pořád si říkám jestli těch nehod není nějak moc ale přes den jsem vlastně udělala jenom tu jednu. Nemůžu tomu ani uvěřit a strašně se těším a nemyslím na nic jinýho ale stydím se teda hrozně.

Evka (St, 25. 3. 2020 - 11:03)

Ano ale i jak jim to třeba doma nějak říct nebo vysvětlit? Jsem taky dost mlada a asi i dost sub,... takže mě to hodně láká. ápady s nehodama jsem četla ale asi by to možná chtělo i nějak zkusit vysvětlit nebo tak ne? co vy na to?

Vendy (St, 25. 3. 2020 - 10:03)

Tak mám za sebou první noc. Ještě během večera jsem se do plínky počůrat nechtěla, aby to nebylo moc podezřelé, tak jsem chodila normálně na záchod. V noci jsem prvně neuměla moc kvůli plínce usnout ale nakonec jsem usla a probudila se v 5. To už byl největší čas se počůrat. Oproti začátkům už jsem se to naučila pouštět i při ležení a tak takže to vcelku šlo. Zajímavé bylo sledovat jak se plenka zvětšuje ohřívá a taky jakby "gumovatí". Dost se mi to líbilo. Jak byla ale pak plínka větší tak se o to hůř usínalo. Ráno jsem počkala až příjde mamka mě přebalit. Když viděla, že jsem počůráná tak říkala, že vidím jak je dobré že už mám plínky a nemusí řešit mokrou poste, oblečení... Ale zároveň dodávala, že mám být v pohodě že to určitě brzo odezní, že se to může ještě stávat. Jsem teď už úplně v pozici malé holčičky co nemá nad sebou alespoň během noci moc. Aby to nevypadalo úplně, že mi plenky nevadí tak jsem se jakože zeptala jak bych se jich mohla zbavit. Mamka říkala, že ta moje matrace je po těch počůrání už dost poškozená a že nechce riskovat další počůrání a že si teď moc neumí představit že bych je nenosila ale domluvili jsme se na pěti suchých plínkách za sebou. To ale určitě neznamená, že bych s tím chtěla přestat naopak. Ale je zajímavé, že sama už teď můžu ovlivnit jestli je budu nosit až za skoro týden...

Evka (St, 25. 3. 2020 - 08:03)

Myslela jsem jak to pořešit doma, ven, případně jak na to abych to měla doma "legální"... Jsem navíc asi i dost sub.

CD95 (Čt, 26. 3. 2020 - 10:03)

Promiň Evko, myslel jsem, že máš ještě něco víc na srdci. Doma zkus udělat nehodu a zahrát, jak moc tě to mrzí. A po pár nehodách ty plenky třeba dostaneš. Ale tady hodně záleží na rodičích. A v kontextu toho, že jsi sub-rozvedeš to trochu v souvislosti s plenkama? Dám příklad za sebe, pro mojí submisivní polovinu je třeba strašně vzrušující představa plenek za trest. Pokud chceš nosit plenky na ven, nos lacláče, kalhoty s vysokým pasem nebo delší sukni. A co tebe na těch plenkách přitahuje?

Evka (Čt, 26. 3. 2020 - 11:03)

CD95 - Jo ale nehoda to není jisty co a jak bude... spíš nějak to i vysvětlit a tak... Sub no laka mě podřizení ovladaní … i ponížení... Je to ponižujici, hezky ujety to počuravání a plenky... a to že by mě někdo - teda doma- takhle někdo měl a vedl,...

Kuba (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Ahoj Evko jak říkal CD95 že by jsi potřebovala chlapa kterej to bude chápat a véct tě k plenám tak mi klidně napiš na mail
[email protected]

Z (Čt, 26. 3. 2020 - 15:03)

Z

CD95 (Čt, 26. 3. 2020 - 13:03)

Tak zkus to, že nevíš jak se ti to stalo a trochu tu diskuzi orientovat směrem k plenkám. A případně-nevím kolik ti je-najít si kluka, kterýmu by se líbilo “starat” se o tebe.

Sabinka (St, 25. 3. 2020 - 09:03)

Ahoj, no Ty se zdáš být dost složitý případ. Ono těžko v tomto nějak radit... Spoustu věcí si člověk prostě musí vyzkoušet a osahat sám. Záleží na Tobě, jestli chceš, aby Ti plenky dávali rodiče, pak bych na to šla jako některé holky tady a zkusila sehrát pár "nehod", ale nevím jaké máš rodiče a jak je to reálné. Pokud chceš plenky nosit tajně, tak si lze od různých značek diskrétně objednat různé vzorky zdarma a vyzkoušet si je v kombinaci s různým oblečením, ale v tomto Ti nikdo až tak úplně neporadí. Chce to zkoušet, experimentovat a nebát se toho :) Sabča.

Lily (St, 25. 3. 2020 - 08:03)

Ahoj, promiňte že jsem nenapsala dřív v pondělí jsem se nakonec neodvážila na nehodu přes den a večer mě pak mamka přišla skontrolovat jestli jsem se došla vyčůrat a já jsem si teda došla sice jsem se pak tajně ještě dost napila ale nepočůrala jsem se. Ráno se mi trochu chtělo tak jsem zahrála že potřebuju hodně a běžela jsem na záchod a mamka to viděla tak to snad pomohlo. Přes den jsem se chtěla počůrat ale neodvážila jsem se. Sice se mi líbí kdybych měla ostudu i před sourozencema ale bála jsem se toho. Vendy mi ale dodala odvahu tak večer když mě přišla mamka skontrolovat tak jsem šla na záchod ale nevyčurala jsem se i když jsem potřebovala a řekla jsem že se mi vůbec nechtělo. Teď když jsem se vzbudila tak se mi chtělo tak moc že bych to stejně asi nedoběhla na záchod tak jsem to pustila a počůrala jsem se. Až dopíšu tak zajdi za mamkou a uvidíme.

Uno (St, 25. 3. 2020 - 07:03)

Dej si plenku a nos jí. Když se ti bude chtít, vyčurej se v ní. Pojme všechno

Evka (St, 25. 3. 2020 - 07:03)

Ahoj koukám rozjíždí se to tu,... poradí někdo i mě? Poradí se začátky a tak...?

Vendy (Út, 24. 3. 2020 - 19:03)

Tak už tady píšu s plínkami. Mamka balík přinesla odpoledne kolem 4 hned si mě zavolala a že ať si na ně ještě trochu zvyknu ať se v noci vyspím tak mi je dá hned. Koupila Pampers 7 Active baby tedy dětské normálně na lepítka. Ptala se mě jestli se zvládnu do nich přebalit sama. Mě právě láká zkusit si být takové mimino se vším všudy tak jsem řekla, že možná by bylo lepší ať to ze začátku dělá ona ať to nezapnu blbě at to neproteče třeba. Když jsem se měla do plínek zabalit poprvé tak jsem se styděla nehorázně, ještě jak jsem musela být napudrovaná proti opruzeninám. Pak jsem jenom v tričku a plínce šla do pokoje pro kalhoty před segrou... No ta má teď druhé vánoce... Kdyby se mi chce na záchod tak normálně říkám mamce a ona mě potom zabalí zpátky. I tak už mě ale několikrát kontrolovala jestli jsem se nepočůrala. Potom ještě mamka přinesla balík Dry Nites ty bych měla vyjímečně přes den kdybychom někam jeli autem na delší dobu kdybych usla a tak. Je toho teď strašně hodně najednou, vlastně se mi úplně otočil život. Vrátila jsem se do takových 4 let, teď si vlastně ani nemůžu sama dojít na záchod. Ale tak je pravda, že od zítřka bych je měla jen na noc. Ale i tak čekat ráno až příjde mamka at mě přebalí v mokré plínce ...No bude to ještě zajímavé ale dost se těším.
Zatím vyzkouším plínky jenom na noc a teda taky ty cesty - to neúplně dobrovolně ale co se dá dělat. Líbí se mi i tá závislost na jiných ale zároveň to člověka v dost věcech omezuje... Počkám pár dnu a pak zvážím jestli nedělat nehody i přes den
Pořád jsem si ještě nezvykla na to mít toho tolik mezi nohami a taky to šustí ale je to co jsem chtěla a celkově se mi to dost líbí. K

Kuba (Út, 24. 3. 2020 - 21:03)

Vendy na to si zvykneš a co už jsi jí pěkně naplnila? Jestli chceš něco vědět tak klidně napiš
[email protected]

Reklama

Přidat komentář