Reklama

Ariana a Raven

Návštěvník (So, 28. 3. 2020 - 07:03)

obávám se ,že máte pravdu,ale snad tyhle "výhody "nebudeme muset využít

Návštěvník (Pá, 27. 3. 2020 - 14:03)

A Ariana má dvě doma :-)

šamalik (St, 25. 3. 2020 - 11:03)

Koukám, jak to tu utichlo :)))) Mimochodem, Ariana je především neskutečně nudná.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 07:03)

úplně mne vytáčí ty upravené fota.Ale at je upraví jak chce pořád má unylý výraz a umělé zuby zaklofnuté do spodního rtu

Návštěvník (Út, 24. 3. 2020 - 18:03)

Pokud se budí unavená a zmlácena, bere večer hodně léků . Já jsem o 12 let starší a vůbec tak zničena nejsem, jak to popisuje......ne že bych vyskočila jako srna. Anebo večer pravidelně chlastá.

Maja (Út, 24. 3. 2020 - 19:03)

Také máte bipolárku? Co na to berete za léky že nejste unavená? Děkuji za odpověď.

Návštěvník (Út, 24. 3. 2020 - 20:03)

Ne, mám psychozu , ale beru jen udržovací dávku, večer jeden Buronil.
Pokud její telo reaguje takhle , je nacpaná něcím jako AD , nebo nějaký ty léky na bipolárku, ale ve větším množství..

Maja (Út, 24. 3. 2020 - 21:03)

Každý reaguje jinak. Mě třeba zaujalo, že jsem dostala Xyzal - lék na alergii - a každé ráno jsem byla polomrtvá.

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2020 - 17:03)

Kunda, píča, medvědí brdloch!!!!

Návštěvník (Ne, 22. 3. 2020 - 15:03)

Arianě to v té roušce na FB moc sluší. Vypadá jako mladistvá ošetřovatelka. Třeba by teď mohla ošetřovat v útulku pejsánky a kočičky, když jsou jejich ošetřovatelé v karanténě.

Návštěvník (Čt, 26. 3. 2020 - 07:03)

koho by ošetřovala ,když má psa přežraného,neupraveného,a kocoura věčně nemocného z nesprávné stravy ?

Návštěvník (Po, 23. 3. 2020 - 10:03)

Ta jo, ty její telecí nápady jsou pro ni typické. Teď by se měla předvést, kdyby karty uměly předpovídat budoucnost, už by s ní " kartářky" dávno vyrukovaly. Tady je jasně vidět, že všechny tyhle " vědmy" vaří z vody a blbci jim to žerou a ještě jim za ty kecy platí.

Návštěvník (Pá, 20. 3. 2020 - 16:03)

Na Arianině FB řádí nějaká Zdeňka, která tvrdí, že roušky nenosí, nezajímá ji koho nakazí, a na vládní nařízení kašle. Evidentně je to fejk, to je poznat když se jí podíváte na profil. Že dnes ještě někoho baví provokovat a nasírat lidi?

z Arianina FB (Pá, 20. 3. 2020 - 16:03)

Konstelace - koronavir (italská verze) jako symptom

Postavili jsme konstelaci na téma koronoviru. Proč přišel? Co přináší? Co máme dělat? Ukázalo se nám následující:

1) Korona vir je symptom. Není ani zlý ani dobrý. Je to důsledek porušení zákonitosti – řádů života. Jako gravitace - když zakopneš, spadneš. Přišel (byl aktivován) protože došlo k porušení rovnováhy. Je jako program. Přišel lidi a život zachránit, ne zničit. Lidé jako jednotlivci i společnost se ocitli mimo rovnováhu. Je potřeba posun. Něco je vylučováno, potlačováno nebo to nemá své místo.

2) Dotýká se všech. Vyžaduje individuální změnu. Strach sice nikomu nepomůže, ale vir nezajímá. Nejvíc ho přitahují Ti, kteří se myslí, že se jich to netýká. Týká se všech. A dotkne se každého. Někoho dříve, někoho později.

3) Individuálně je nástrojem pro vývojový posun vědomí jednotlivce. Učí každého uvidět, kým ve skutečnosti je. Ne tím kým by chtěl být, ale tím kým skutečně je – tj. člověkem se svými strachy, myšlenkami, touhami, pudy,... Přišel nás doslova „vysvléci do naha“. Kdo se bude bránit, toho vysvleče silou. Je hodně silný. Skrze posun všech jednotlivců, přináší změnu společnosti.

4) Učí nás přijmout sama sebe takové, jací jsme. Mnoho lidí si uvědomí, že jsou úplně někým jiným, než za koho se považovali (kým by chtěli být). Je potřeba se přijmout jaký jsem. To je první krok. Další úrovní je přijetí koronaviru - uvědomí, že koronavirus přišel v souladu s vyšším řádem. Není to špatně ani dobře. Přišel, protože došlo k porušení rovnováhy a tak je potřeba ji opět nastolit.

5) Učí nás přijetí života takového jaký je. Život je takový, jaký je. Ne takový jaký bychom ho chtěli mít. To nás učí úctě, pokoře a vděčnosti. A to nám dává sílu být sami sebou a přijmout svoji odpovědnost.

6) Je to (první) příležitost. Pokud by nepřišel, život na Zemi by byl ohrožen. Jedná se o ochranu života na zemi. Z pohledu vědomí se jedná o vývojový posun. Z pohledu energiií o „navýšení vibrací“. Pokud nepochopíme a symptomu se zbavíme „technicky“, přijdou další, silnější (z pohledu našince horší.)

Co máme dělat? Co se máme naučit? Co pomůže?

1) Základní vnitřní ochranou je symptom přijmout. Dát mu místo a úctu, která mu náleží. Je tady. Je to součást reality. Patří k nám a na vždy. Nic nesmí být vylučováno. „Odmítaného chleba největší krajíc.“

3) Vnější ochrana – integrita je potřeba, pokud nemoc propukne. „Když hoří, nejdříve hasím a pak až se dívám, co je to pro mě za zprávu.“ Požár ale zatím nepropukl. Stále je ještě čas zapracovat na přístupu. Individuální vědomé vystavování se nebezpečí je přitahování si symtomu. Bránit se pouze technicky - slepá víra pouze ve vědu - je ignorací hlubšího poznání.

3) Je to příležitost ke změně. Učí nás přijetí sebe, druhých a světa v realé podobě. A tím přijetí osobní odpovědnosti vůči sobě i druhým. Když pochopíme, může odeznít. Pokud ho nepřijmeme a vytlačíme ho bojem-technicky, přijde jiný, silnější. Postupně ve vlnách. (První vlna pravděpodobně stačit nebude :-I.)

Závěr:
Protagonista (člověk, stát,… ) je vždy vnitřně aktivní v tom mít nebo nemít symptom. Tj. buď si ho aktivně přitahuje, udržuje nebo se snaží aktivně porozumět, co symptom znamená a v důsledku této aktivity pak symptom mizí. Výjimkou jsou pouze děti. Ty se samy vysvobodit nemohou. Ty mohou vysvobodit jedině jejich rodiče. (Je více než zajímavé, že tento symptom nechává děti více méně bez povšimnutí, zatímco jiné virové empidemi postihují právě nejvíce děti.)

Korona virus je evidentně symptomem starší generace – starých vzrců a struktur (nemyslím to pejorativně). Což je s ohledem na to, že se jedná o symptom „společensky vývojový“ pochopitelné. Starší generace má s přijetím "nového paradigmatu" obecně podstatně větší problém než děti a mládež. Starší generace je více solidární se zaběhlými pořádky a brání se změně. Život je ale jedna velká, neustálá změna, to je třeba také přijmout.

Další kvalitou symptomu koronavirus je jeho „úpornost“ - nechce se nechat vyléčit. Z konstelačního pohledu je to ale příležitost podívat se na hlubší souvislosti. Symptom nepustí, dokud nevykoná svoji práci. Můžeme to vnímat jako neštěstí, stejně jako milost projevenou v příležitosti.

Je důležité také vidět a dát úctu té části těla, která symptom nese a dát jí úctu. V případě korona viru jsou to plíce, orgán, který nese esenci vnímání svobody – „svobodně se nadechnout“.

Symptomu je nutné vzdát úctu, bez toho není změna možná. Pokud je symptom vytlačen silou (např. léky, operací), aniž by byl pochopen, objeví se symptom nový a horší. Platí zde věta: „Miluj svůj symptom, je to brána na tvé cestě.“

Použitá lieratura:
Pavelčák, Igor; Kunclová Martina: Symptom ve službě
Helinnger, Bert: Skrytá Symetrie lásky

Návštěvník (Pá, 20. 3. 2020 - 18:03)

To by mě zajímalo kdo vymyslí tyhle dlousahly prázdný žvásty a kdo se podle toho řídí ? Vždycky byly mory, zvlášť v době kdy všichni meli 5 děti a víc ......Čína je přemnožená , tak není divu . A že to máme přijmout s pokorou ? No dycky musíme věci který nemůžeme změnit přijmout s pokorou , to je jasný.......na to nepotřebuju Hellingera.

myslíš havla a… (Čt, 19. 3. 2020 - 07:03)

Ariana Argonni Nu každopádně prezident by měl být silný a ne starý a nemocný. Zní to fašisticky? Ne, protože na tomhle principu je založen princip smečky, v našem případě stáda. V čele má být statný alfasamec, který každý rok svádí moc o tento post.......třeba Havel ariano, co

Návštěvník (Čt, 19. 3. 2020 - 16:03)

Tak to ať jde vykládat do svých vysněných USA. Kdokoliv z kandidátů tam bude zvolen v listopadu prezidentem, tak je dost možné, že se nedožije konce funkčního období. Alfasamec je kravina, ale kandidatura na takové vysoké funkce by měla být omezena věkovou hranicí 70let.

Návštěvník (St, 18. 3. 2020 - 17:03)

A ty komplikace jsou že a) kouří b) nadměrně chlastají c) ládujou se ibuprofenem, který potlačuje zánětlivou reakci, což je obrana organismu.

ha ha ha (St, 18. 3. 2020 - 16:03)

Ariana : Tak to už bývá, že se po celém světě přesunuje vojenská technika. Já jsem srdcem American, pak Pražák, to že žiju v Česku byl můj největší omyl. Mam rada naší zemi, ale já chtěla vždy žít v USA, jen jsem se vrátila kvůli babičce a dědovi, no a teď už bych se tam těžko chytala

Návštěvník (St, 18. 3. 2020 - 17:03)

Ona by se tam nechytila ani před 20lety. Ale žít v USA bych jí klidně poslala. Ještě by prosila na kolenou, aby se mohla vrátit do ČR. Život v USA je hrozně tvrdý a Ariana o tom nic neví. Vidí jen to pozlátko, pár boháčů v Hollywoodu.

Reklama

Přidat komentář